Fineber Siding: Βασικά χαρακτηριστικά

Το Fineber vinyl siding έχει εμφανιστεί σχετικά πρόσφατα στην αγορά κατασκευών, αλλά έχει ήδη γίνει πολύ δημοφιλής στους σύγχρονους καταναλωτές. Με τη βοήθεια αυτού του υλικού μπορείτε να παρέχετε τον απαραίτητο αερισμό και να προστατεύετε αξιόπιστα τα τοιχώματα της πρόσοψης από διάφορες εξωτερικές επιδράσεις που τους επηρεάζουν δυσμενώς. Αυτό το άρθρο περιγράφει τα κύρια χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα αυτών των επιστρώσεων, ιδιαίτερα την παραγωγή και χρήση τους.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Κατά τη δημιουργία πάνελ πλαισίων Fineber, χρησιμοποιείται η μέθοδος συνεξώθησης, η οποία καθιστά τα προκύπτοντα υλικά όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα. Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Δημιουργούν αισθητικά προϊόντα που προστατεύονται αξιόπιστα από εξωτερικές επιδράσεις χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εξωτερικό στρώμα.

Αυτή η επίστρωση παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής και αυξημένη αντοχή υλικών.

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα σε αυτό το παραπέτασμα:

 • αντοχή στον παγετό.
 • φιλική προς το περιβάλλον?
 • αντίσταση στις ακραίες θερμοκρασίες.
 • ασφάλεια για την ανθρώπινη υγεία ·
 • αυξημένη αντίσταση στην κρούση.

Στις κριτικές πελατών που συναντώνται στο διαδίκτυο, σημειώνονται όλα τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Fineber που αναφέρονται παραπάνω. Τις περισσότερες φορές, οι καταναλωτές είναι ικανοποιημένοι με αυτά τα υλικά και δεν γράφουν για σημαντικά μειονεκτήματα. Αυτή η επίστρωση είναι κατάλληλη για κατοικίες, εμπορικά, βιομηχανικά, υπόστεγα. Αυτοί οι πίνακες πλαισιώσεων είναι ιδανικοί για χρήση σε σκληρά κλίματα.

Είδη

Οι πίνακες πλαισιώσεως Fineber χωρίζονται σε διάφορους τύπους ανάλογα με την εμφάνισή τους. Μπορούν να διακριθούν οι ακόλουθοι τύποι πλαισιώσεων.

 • "Βιομηχανική". Τα προϊόντα αυτά μπορούν να αποδοθούν στα κλασικά, φωτεινά χρώματα αντιπροσωπεύονται μόνο 3. Είναι πιο κατάλληλα για βιομηχανικά, βιομηχανικά κτίρια. Με τη χρήση φωτεινών πλαισίων, μπορείτε να επισημάνετε ένα συγκεκριμένο εμπορικό κτίριο μεταξύ άλλων. Μια τέτοια υποδοχή θα βοηθήσει στην προσέλκυση πελατών.
 • "Block House". Τα προϊόντα αυτά μιμούνται πολύ καλά το ημερολόγιο. Δεν μοιάζουν με τυποποιημένα υλικά, επειδή έχουν πιο στρογγυλό σχήμα. Με τη βοήθεια τέτοιων επικαλύψεων μπορείτε να μεταμορφώσετε σε ένα ζεστό, ζεστό σπίτι από κορμούς, ακόμα και το πιο συνηθισμένο κτίριο. Ο κατασκευαστής προσφέρει έξι χρώματα. Τέτοιες επιτροπές θα δώσουν την κατασκευή της άψογης, πρωτοτυπίας.
 • "Τυπικό". Τέτοια υλικά μοιάζουν με σκάφος του πλοίου. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να δώσετε την αυτοπεποίθηση του κτιρίου, την αυστηρότητα. Οι αγοραστές είναι διαθέσιμα προϊόντα διαφορετικών αποχρώσεων: από σκούρο καφέ σε λευκό. Στην εξωτερική πλευρά, τέτοιες επικαλύψεις μιμούνται την κοπή ξύλου. Με τη βοήθειά τους, θα δώσετε την αρχοντιά της πρόσοψης.

Ο κατασκευαστής προσφέρει όχι μόνο το περίβλημα για την επένδυση, αλλά και τις πάνελ socle που μιμούνται τούβλα, πέτρινες επιφάνειες. Αυτά τα προϊόντα δημιουργούνται επίσης σε διαφορετικά χρώματα.

Αξεσουάρ

Η εταιρεία προσφέρει επίσης εξαρτήματα. Έχουν τις ίδιες αποχρώσεις με το παραλληλόγραμμο. Χρησιμοποιώντας πρόσθετα προφίλ, θα δώσετε στο κτίριο μια όμορφη εμφάνιση, ολοκληρώνοντας τη διακόσμηση.

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν διάφορους τύπους προφίλ Fineber.

 • Γραμμή αποστράγγισης. Τοποθετείται πάνω από τα παράθυρα. Ένα τέτοιο στοιχείο στραγγίζει νερό.
 • J προφίλ Χρησιμοποιείται σε ανοίγματα πόρτας και παραθύρων ως επένδυση, χρησιμοποιείται επίσης για την τελική επεξεργασία των άκρων του κτιρίου.
 • Σοφίτα Αυτό το στοιχείο είναι εγκατεστημένο στο γείσο στέγης.
 • Αρχικό προφίλ. Εγκαθίσταται πριν από την εγκατάσταση του πρώτου στοιχείου πλευρικού πλαισίου.
Γραμμή αποστράγγισης
J προφίλ
Προβολείς
Αρχικό προφίλ
 • Εσωτερική γωνία. Θα πρέπει να βρίσκεται στις γωνίες της πρόσοψης.
 • Εξωτερική γωνία. Αυτό το στοιχείο χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει τις εξωτερικές γωνίες της πρόσοψης.
 • Τελική πλάκα. Εγκαθίσταται κάτω από τις μαρκίζες. Εφαρμόζεται μετά την εγκατάσταση των πλαισίων.
 • Περιθώρια σανίδα. Σχεδιασμένο για την εκτέλεση της λειτουργίας του περιβλήματος. Χρησιμοποιείται επίσης για το κλείσιμο των πλαγιών των θυρών και των παραθύρων.
Εσωτερική γωνία
Εξωτερική γωνία
Φινίρισμα μπαρ
Κοντά στο παράθυρο
 • Πίνακας ανέμου Χρησιμοποιείται στην υλοποίηση εργασιών φινιρίσματος με τις ακραίες πλευρές της οροφής.
 • Πλακέτα εκκίνησης. Έχει σχεδιαστεί για να εγκαταστήσει το πρώτο στοιχείο παρακαμπτήριος.
 • H-προφίλ. Επιτρέπει την σύνδεση στοιχείων πλαισίου από το άκρο του άκρου.
Πίνακας ανέμου
Γραμμή εκκίνησης
H προφίλ

Παραγωγή

Οι πίνακες πλαισιώσεως Fineber κατασκευάζονται σε ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια που ειδικεύονται σε προϊόντα βινυλίου. Τέτοιου είδους υλικά παρακαμπτήριων έχουν κατασκευαστεί από το 2001. Στη ρωσική αγορά, αυτή η παρακαμπτήριος υπάρχει πρόσφατα, αλλά έχει καταφέρει να γίνει πολύ δημοφιλής στους καταναλωτές. Τα υλικά που προσφέρει η Fineber εκτιμώνται ιδιαίτερα όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και σε ξένες χώρες. Δεδομένου ότι ένα ευρύ φάσμα τέτοιων υλικών φινιρίσματος είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές, έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν μια ποικιλία αρχιτεκτονικών έργων.

Εργαλεία και Εκπαίδευση

Αν πρόκειται να εγκαταστήσετε τα στοιχεία πλάκας Fineber, θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε τα απαραίτητα εξαρτήματα και συνδετήρες.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα εργαλεία:

 • στεγνωτήρα κτιρίων (η προσαρμογή αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις) ·
 • καρφιά με κρυφό καπάκι και γαλβανισμένη επίστρωση ή βίδες.
 • επίπεδο κτιρίου ·
 • σφυρί?
 • ταινία μέτρησης;
 • κατσαβίδι?
 • κυκλικό πριόνι?
 • ηλεκτρικό τρυπάνι?
 • αγκυροβόλιο

  Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να προετοιμάσετε προσεκτικά τα τείχη της πρόσοψης πριν εκτελέσετε τις εργασίες εγκατάστασης: καθαρίστε το παλιό σοβά από την επιφάνεια και το κάνετε όσο το δυνατόν πιο επίπεδη.

  Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα αποτελέσματα της εγκατάστασης εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια που δόθηκε στην προετοιμασία του ιδρύματος.

  Πλαίσιο

  Τα πάνελ πλαισιώσεων πρέπει να τοποθετηθούν σε πλαίσιο κατασκευασμένο από μεταλλικό προφίλ ή ξύλινη δοκό. Θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε εκ των προτέρων, κατά την προετοιμασία για τις εργασίες εγκατάστασης. Σε απόσταση 10 cm από τη γωνία του κτιρίου, στερεώστε τις κάθετες ράβδους για να τοποθετήσετε τις εξωτερικές γωνίες. Στη συνέχεια, στερεώστε τα εγκάρσια μέλη μεταξύ του κατακόρυφου προφίλ (ύψος 400 mm). Τοποθετήστε το πλαίσιο του πλαισίου, χρησιμοποιώντας το επίπεδο στο σχεδιασμό, να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλό.

  Προφίλ συναρμολόγησης και βοηθητικά

  Η πλέον κατάλληλη μέθοδος τοποθέτησης της πλαϊνής πλατείας Fineber - οριζόντια εγκατάσταση από αριστερά προς τα δεξιά, από κάτω προς τα πάνω. Τα προϊόντα τοποθετούνται εναλλάξ σε κάθε επιφάνεια: τελειώνουν με έναν τοίχο, πηγαίνετε στο άλλο. Αυστηρή συνέπεια στην υλοποίηση των εργασιών εγκατάστασης - το κλειδί για ένα καλό αποτέλεσμα.

  Δεν πρέπει να συνδυάζετε πάνελ πλαισιώσεων από διαφορετικές παρτίδες στην ίδια επιφάνεια. Δεδομένου ότι υπό την επίδραση της θερμοκρασίας, τα βοηθητικά προφίλ και τα μπροστινά πλαίσια μπορεί να γίνουν στενότερα ή ευρύτερα, πρέπει να αφεθεί ένα κενό μεταξύ των κατακόρυφων στοιχείων της πλάκας και των άκρων του πλαισίου.

  Τα νύχια ή οι βίδες πρέπει να στρίβουν ή το σφυρί δεν είναι πολύ σφιχτό. Εάν τα διορθώσετε με αυτόν τον τρόπο, η ράβδος μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα όταν αλλάξει η θερμοκρασία. Μην τοποθετείτε τα πάνελ σε περίπτωση που η θερμοκρασία του αέρα είναι πολύ χαμηλή.

  Τα πάνελ πλαισίου πρέπει να κοπούν στο επιθυμητό μέγεθος χρησιμοποιώντας ένα κυκλικό πριόνι ή ένα μικρό οδοντωτό δόντι. Το κόψιμο του προϊόντος πρέπει να είναι στην υφή της ραφής, ξεκινώντας από τις οπές στερέωσης. Είναι απαραίτητο να κάνετε τα πάντα όσο το δυνατόν προσεκτικά, ώστε να μην υποστεί ζημιά η επιφάνεια του προϊόντος. Αρχίστε να συνδέετε το κατακόρυφο βοηθητικό προφίλ από πάνω προς τα κάτω.

  Εγκατάσταση παρακαμπτηρίου
  Κοπή κοπής

  Πλακέτα εκκίνησης και εξωτερική γωνία

  Η πλάκα εκκίνησης πρέπει να είναι οριζόντια. Καθορίστε τον τόπο όπου θα βρίσκεται, θα πρέπει να χρησιμοποιεί το επίπεδο του κτιρίου. Έτσι μπορείτε να κάνετε τα πάντα όσο το δυνατόν ακριβέστερα.

  Αρχίστε να τοποθετείτε την εξωτερική γωνία από την αριστερή γωνία της επιφάνειας. Βεβαιωθείτε ότι το κάτω άκρο της γραμμής εκκίνησης συμπίπτει με το κάτω μέρος της γωνίας. Η τοποθέτηση της γωνίας πρέπει να αρχίζει στην κορυφή του τοίχου της πρόσοψης.

  Θέση της πλάκας εκκίνησης
  Εγκατάσταση της εξωτερικής γωνίας

  Πάνελ πρόσοψης

  Τοποθετήστε το πρώτο φύλλο στη γραμμή εκκίνησης και τοποθετήστε το στο αυλάκι της γωνιακής ράβδου. Γυρίστε το πάνελ δεν είναι πολύ σφιχτό για να πάρει ένα μικρό κενό. Τοποθετήστε όλες τις κλειδαριές στην πλάκα εκκίνησης. Στη σειρά, κόψτε το τελευταίο και το πρώτο πάνελ (γωνία - ενενήντα μοίρες). Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε τον πίνακα πλαισίου στο πλαίσιο και μην το στερεώσετε. Στη συνέχεια, σημειώστε τις γραμμές στις οποίες πρέπει να κόψετε το κάτω και το πάνω φύλλο.

  Χρησιμοποιώντας καρφιά ή βίδες, στερεώστε τα πλαίσια στο πλαίσιο μέσω ειδικών οπών.

  Οι πίνακες πλαισιώσεως Fineber είναι ανθεκτικά, πολύ υψηλής ποιότητας υλικά επένδυσης που δημιουργούν οι κατασκευαστές, δεδομένων των κλιματικών συνθηκών στη Ρωσία. Για τους χρήστες, η βέλτιστη αναλογία ποιότητας και κόστους τέτοιων προϊόντων είναι πολύ ελκυστική.

  Δεδομένου ότι η εταιρεία προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό χρωμάτων αυτών των προϊόντων, μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς αυτή την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στο συνολικό σχεδιασμό του κτιρίου. Με την υλοποίηση των εργασιών εγκατάστασης, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε μόνοι σας, χωρίς να ζητήσετε τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων. Ωστόσο, μια σημαντική εμπειρία είναι σημαντική: πρέπει να κατανοήσετε τις αποχρώσεις της εγκατάστασης τέτοιων υλικών.Σε αυτή την περίπτωση, τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν.

  Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης των πλαισίων βάσης FineBer, ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο