Μεταλλική παρακαμπτήριος κάτω από το κούτσουρο: χαρακτηριστικά υλικού

Η μεταλλική παρακαταθήκη κάτω από την ακτίνα είναι πολύ δημοφιλής στους καταναλωτές, αφήνουν πολλές θετικές κριτικές για τέτοια υλικά. Σήμερα, πολλοί επιλέγουν τέτοιες επικαλύψεις, επειδή εξωτερικά είναι πολύ παρόμοιες με το φυσικό ξύλο, ενώ τα πάνελ παρακαμπτήριων έχουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα τους. Αυτό το άρθρο περιγράφει τα χαρακτηριστικά, τις αποχρώσεις της χρήσης τέτοιου υλικού, χρήσιμες συστάσεις εμπειρογνωμόνων:

Ειδικά χαρακτηριστικά

Οι πίνακες πλαισιώσεων είναι κατασκευασμένοι από μεταλλικά φύλλα. Τα προϊόντα της απαιτούμενης μορφής παράγονται με θερμή έλαση. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα αστάρι σε κάθε πλαίσιο, το οποίο προστατεύει την επιφάνεια από τη διάβρωση και το καθιστά πιο ανθεκτικό.

Παρόμοια προϊόντα κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα.Το υλικό είναι αρκετά λεπτό (συνήθως το πάχος του δεν είναι μεγαλύτερο από 0,7 χιλιοστά). Τα προϊόντα διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος: υπάρχουν επιλογές από 0,5 έως 6 μέτρα σε μήκος. Ειδικές επικαλύψεις πολυμερών εφαρμόζονται σε πάνελ μεταλλικών πλαισίων, οι οποίες παρέχουν αξιόπιστη προστασία επιφανειών.

Πεδίο εφαρμογής

Τα υλικά παρακαταθήκης από μέταλλο χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα στην κατασκευή δημόσιων και βιομηχανικών κτιρίων. Για ιδιωτικές κατοικίες, οι μεταλλικές επιστρώσεις έχουν σπάνια επιλεγεί από τους καταναλωτές, επειδή δεν παρέχουν ευνοϊκό κλίμα σε εσωτερικούς χώρους και δεν συνδέονται με τη ζεστασιά και τη ζεστασιά (σε αντίθεση με το φυσικό ξύλο, για παράδειγμα). Ωστόσο, οι τεχνολογίες παραγωγής βελτιώνονται τώρα και οι σύγχρονες εταιρείες προσφέρουν υλικά από μέταλλο, τα οποία είναι αρκετά κατάλληλα για την τελική επεξεργασία ιδιωτικών κτιρίων κατοικιών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Μέταλλο πλαισιώσει κάτω από το κούτσουρο - ένα υλικό που έχει μια μάλλον υψηλή αντοχή. Είναι ανθεκτικό στις χημικές ουσίες, στο φως του ήλιου και στη φθορά. Υπάρχουν και άλλα Η ποιότητα των επιχρισμάτων αυτών είναι σημαντική για τους καταναλωτές:

 • Αντοχή στη φωτιά.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τέτοιες επιτροπές πλαισιώσεως αγοράζονται συχνά για κτίρια, όπου υπάρχει ένας μάλλον υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι όταν εκτίθεται στη φλόγα, η βαφή ή η επικάλυψη πολυμερούς μπορεί να αποκολληθεί και να παραμορφωθεί.
 • Αντοχή σε σημαντικές αλλαγές θερμοκρασίας. Τέτοια υλικά είναι κατάλληλα για ποικίλες καιρικές συνθήκες, για διαφορετικές κλιματολογικές ζώνες.
 • Αντοχή στη διάβρωση. Αυτή η θετική ποιότητα παρέχει μια ειδική επικάλυψη πολυμερούς, καθώς και ένα υλικό αστάρι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών εγκατάστασης, ορισμένα προϊόντα κόβονται, συντομεύονται. Σε αυτή την περίπτωση, η προστατευτική επίστρωση είναι κατεστραμμένη και υπάρχει διάβρωση. Δεν είναι επίσης απαραίτητο να συνδυάζονται κράματα αλουμινίου και μεταλλικών προϊόντων.
 • Όταν θερμαίνεται, το μέταλλο δεν επεκτείνεται τόσο πολύ όσο το βινύλιο. Για το λόγο αυτό, δεν είναι απαραίτητο να προβλεφθεί ένα κενό στην υλοποίηση των τελικών εργασιών και να ανησυχούμε για το γεγονός ότι τα προϊόντα μπορούν να παραμορφωθούν σε μεγάλο βαθμό με το χρόνο.
 • Το μέταλλο έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα πάνελ αλουμινίου: τα προϊόντα αυτά είναι λιγότερο ανθεκτικά στη μηχανική καταπόνηση από άλλες μεταλλικές επιχρίσματα. Δεν πρέπει να χτυπηθούν.
 • Διακοσμητικά.Το χρώμα αυτών των επικαλύψεων χαρακτηρίζεται από κορεσμό, μιμούνται πολύ καλά στρογγυλεμένα κούτσουρα.

Η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση κάτω από το κούτσουρο έχει ορισμένα μειονεκτήματα:

 • Η αδυναμία ανάκτησης παραμορφωμένων πλαισίων. Το ακριβές γεωμετρικό σχήμα των προϊόντων δεν θα επιστραφεί.
 • Αδυναμία παροχής μόνωσης. Για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες, θα πρέπει να φροντίσετε για πρόσθετη μόνωση.
 • Αρκετά βαρύ βάρος. Η μεταλλική παρακαμπτήριος φορτώνει το θεμέλιο, το θεμέλιο. Είναι πιθανό ότι θα πρέπει να ενισχυθούν.

Στη ζέστη του μετάλλου μπορεί να γίνει αρκετά ζεστό. Εξαιτίας αυτού, η θερμοκρασία στα δωμάτια μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Αυτό το πρόβλημα είναι πιο σημαντικό σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει κενό εξαερισμού και η ίδια η επικάλυψη είναι σκοτεινή.

Μεταφορά και αποθήκευση

Για να παραμείνουν οι ίδιες όλες οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των πλαισίων μεταλλικών πλαισίων, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν οι βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης τέτοιων υλικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η σύσταση δεν είναι τόσο σημαντική όσο στην περίπτωση των ξύλινων προϊόντων: από αυτή την άποψη, η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι πολύ πιο βολική.

Βεβαιωθείτε ότι στο δωμάτιο όπου θα αποθηκευτεί η επικάλυψη, η θερμοκρασία του αέρα ήταν σχετικά χαμηλή. Δώστε προσοχή στην υγρασία: δεν πρέπει να αυξάνεται. Αν οι συνθήκες στην περιοχή αποθήκευσης είναι δυσμενείς, η διάρκεια ζωής των προϊόντων μπορεί να μειωθεί.

Οι όροι παράδοσης για τους πίνακες μεταλλικών πλαισίων είναι πιο σημαντικοί:

 • Μην βάζετε τίποτε άλλο στον πίνακα. Παρόλο που χαρακτηρίζονται από αυξημένη αντοχή, αλλά υπό την επίδραση σημαντικού βάρους μπορεί να καταστραφούν.
 • Εάν πρόκειται να μεταφέρετε το περίπτερο στο πίσω μέρος της μηχανής, στερεώστε προσεκτικά το υλικό.
 • Για να αποφύγετε μηχανικές βλάβες, θα πρέπει να συσκευάσετε την ποιότητα της επικάλυψης.

Θυμηθείτε ότι με ισχυρό κτύπημα, οι πίνακες μπορούν να παραμορφωθούν. Προσέξτε κατά τη μεταφορά τους. Αν το πρόσθετο προστατευτικό στρώμα στο υλικό έχει υποστεί ζημιά, είναι πολύ πιθανό ότι στο μέλλον θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο πρόβλημα όπως η διάβρωση.

Δεδομένου ότι το συγκρότημα - όπως οι επιτροπές πλαισιώσεως κάτω από το κορμό ονομάζεται επίσης - είναι ημικυκλικό, ο κίνδυνος ζημιάς αυξάνεται σημαντικά. Τα ελαττώματα εμφανίζονται συχνότερα σε τέτοιες επιφάνειες.Προκειμένου να διατηρηθούν αυτά τα υλικά ολιστικά και ανθεκτικά κατά τη μεταφορά τους, είναι καλύτερο να τα τοποθετήσετε σε πολλά στρώματα (δεν πρέπει να μετακινούνται ελεύθερα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού).

Εργασίες συναρμολόγησης

Η εγκατάσταση μεταλλικών πλαισίων πλαισίωσης είναι μια εργασία που δεν είναι πολύ δύσκολη, αλλά η εφαρμογή της πρέπει να λαμβάνει υπόψη διάφορες σημαντικές αποχρώσεις. Το φινίρισμα πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια.

Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να προσέξετε όλες τις μετρήσεις. Είναι απαραίτητο να κάνετε κοπή με τη μέγιστη ακρίβεια. Διαφορετικά, θα περάσετε πολύ χρόνο για τη διόρθωση σφαλμάτων και θα είναι πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε.

Πώς να προετοιμάσετε την επιφάνεια;

Εάν θέλετε το τελείωμα να είναι της υψηλότερης ποιότητας, θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε προσεκτικά την επιφάνεια. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένες συστάσεις:

 • Εξετάστε τα θεμέλια, τους τοίχους και εκτιμήστε την κατάστασή τους. Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι ότι η βάση θα αντιμετωπίσει ένα σημαντικό φορτίο (ή υπάρχουν σοβαρά ελαττώματα), θα πρέπει να την ενισχύσετε. Για να γίνει αυτό, συμπληρώστε πρόσθετες υποστηρίξεις για το υπόβαθρο και ενισχύστε τη βάση με πλέγμα.
 • Εάν είναι απαραίτητο, αποκολλήστε το παλιό βαφή, τα κομμάτια του που ξεφλουδίζουν.Αφαιρέστε όλα τα περιττά από την επιφάνεια.
 • Οι ρωγμές και οι ρωγμές θα πρέπει να καλύψουν.
 • Εφαρμόστε αντισηπτική επίστρωση στη βάση. Εάν χρησιμοποιήθηκαν εύφλεκτα υλικά για τη δημιουργία του τοίχου, χρησιμοποιήστε επίσης επιβραδυντικά φλόγας.
 • Σκεφτείτε πώς θα είναι δυνατή η παράκαμψη των περιοχών επικοινωνίας που παρεμβαίνουν στην τελική εργασία. Εάν είναι δυνατόν, διαγράψτε τα.

Θέρμανση και κλουβί

Επειδή τα πάνελ μεταλλικών πλαισίων πρέπει να τοποθετηθούν σε όσο το δυνατόν πιο επίπεδη βάση, θα πρέπει να φροντίσετε να δημιουργήσετε το κουτάλα. Είναι απαραίτητο να το οικοδομήσουμε, χρησιμοποιώντας τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων.

 • Εφαρμόστε επιβραδυντικά φλόγας και αντισηπτικά στην ξύλινη δοκό, συνδέστε τη στη βάση. Για να κάνετε ο σχεδιασμός ομοιόμορφος, τοποθετήστε το υπόστρωμα. Χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο, ρυθμίστε τα ράφια σε βήματα των 0,5-0,6 μ. Στερεώστε τα με πείρους και βίδες. Εάν η πρόσοψη αερίζεται, θα χρειαστεί να προκαθορίσετε τις μάσκες μετρητή. Τοποθετήστε μια θερμάστρα σε αυτό και τεντώστε τα κύρια ράφια από πάνω.
 • Μπορείτε να κάνετε ένα κιβώτιο στις αναρτήσεις. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται γαλβανισμένα προφίλ σχήματος U. Με βάση, θα πρέπει να περιγράψετε τις γραμμές: θα καθορίσετε τις αγκύλες χρησιμοποιώντας τους, χρησιμοποιώντας βίδες και πείρους.Κόψτε τα ράφια του επιθυμητού μεγέθους και στερεώστε τα στο κρεμάστρες χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο. Τα jumpers χρησιμοποιούνται για επιπλέον ακαμψία.

Ανεξάρτητα από το πώς θα φτιάξετε το κιβώτιο, θα χρειαστεί επίσης να πλέξετε επιπρόσθετα τα ανοίγματα των θυρών και των παραθύρων. Από το εξωτερικό γύρω από την περίμετρο, πλαισιώστε τα με τη βοήθεια ράφια. Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να συνδέονται με το κοινό πλαίσιο. Αν χρησιμοποιείτε ξύλινα δοκάρια, πρέπει να τοποθετήσετε μόνωση στα κελιά.

Εάν το κιβώτιο δημιουργήθηκε από μεταλλικό προφίλ, πρέπει να σημειωθεί ότι το μονωτικό υλικό δεν πρέπει να παρεμβάλλεται στην εφαρμογή της ανταλλαγής ατμού. Οι πλάκες που παρέχουν θερμομόνωση πρέπει να στερεώνονται σε κρεμάστρες (στηρίγματα) για ράφια πλαισίου. Με τη βοήθεια ειδικών πλαστικών πτερυγίων, πρέπει να παρέχεται πρόσθετη στερέωση.

Αξεσουάρ

Τα εξαρτήματα εγκαθίστανται με συγκεκριμένη σειρά.

 • Ορίστε τη γραμμή εκκίνησης. Επισυνάψτε ένα προφίλ στις γωνίες, τότε θα χρειαστεί να σημειώσετε τα όριά του. Για τα πάνελ είναι απαραίτητο να ορίσετε ένα σημείο αναφοράς (παρακάτω). Από το έδαφος τοποθετείται σε απόσταση 0,4-0,5 cm.
 • Εστιάζοντας στην ταινία έναρξης, τοποθετήστε τα γωνιακά στοιχεία. Οι γωνίες πρέπει να τοποθετηθούν 1 cm κάτω.Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να στερεώνονται με βίδες. Για να ελέγξετε τη διαδικασία, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο.
 • Εκτελέστε την τοποθέτηση του προφίλ H, συνδέοντας τις λωρίδες. Αν σκοπεύετε να ολοκληρώσετε τον ευρύ τοίχο ή να συνδυάσετε αποχρώσεις, εγκαταστήστε ταινίες σύνδεσης μεταξύ των γωνιών. Για να ευθυγραμμίσετε αυτά τα στοιχεία, χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο. Είναι απαραίτητο να τα στερεώσετε με τη βοήθεια βιδών.

Σε περίπτωση που τα πάνελ παρακαμπτήριων είναι κατασκευασμένα κατά παραγγελία και έχετε λίγη εμπειρία στην υλοποίηση τέτοιων εργασιών τελειώματος, θα πρέπει να εγκαταστήσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πριν κάνετε ακριβείς μετρήσεις. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε ασυνέπειες.

Πάνελ

Ξεκινώντας να εγκαταστήσετε το περίβλημα θα χρειαστεί από τις γωνίες του κτιρίου. Για να στερεώσετε τον πίνακα, χρησιμοποιήστε βίδες. Παρέχονται επίσης ειδικές αρθρώσεις κλειδώματος: με τη βοήθειά τους, όλα τα επάνω στοιχεία που προσκολλώνται στα χαμηλότερα.

Οι τυποποιημένες πλάκες μερικές φορές πρέπει να κοπούν, επειδή οι διαστάσεις τους δεν επιτρέπουν πάντα την κάλυψη ολόκληρης της επιφάνειας. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο για μεταλλικά προϊόντα. Ο θερμός δίσκος του μύλου μπορεί να χαλάσει την προστατευτική επικάλυψη.

Τοποθετήστε όλα τα στοιχεία μέχρι να φτάσετε στην κορυφή.Στη συνέχεια, εγκαταστήστε τις φινιρίστρες. Από πάνω θα χρειαστεί να τοποθετηθούν χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη βίδα, επειδή έχουν μόνο συνδέσεις ασφάλισης από κάτω.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αποκλίσεις. Με κάθε νέο στοιχείο θα αυξηθεί μόνο. Μην ξεχνάτε τη χρήση του επιπέδου του κτιρίου: θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την εγκατάσταση κάθε ζεύγους στοιχείων.

Φροντίδα

Τέτοιες επικαλύψεις πρέπει να προσέχουμε προσεκτικά: στην περίπτωση αυτή, θα διατηρήσουν την αισθητική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι τοίχοι με επένδυση από μεταλλικά φύλλα θα πρέπει να καθαρίζονται από καιρό σε καιρό. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό παραθύρων και μια βούρτσα με όχι πολύ σκληρές τρίχες. Επανεξετάστε περιοδικά την πρόσοψη: δεν πρέπει να χαράσσεται και να γρατζουνίζεται. Αφού παρατηρήσετε ελαττώματα, τα απομακρύνετε με ένα αστάρι: το προστατευτικό πολυμερές κάλυμμα πρέπει να είναι πλήρες.

Για άλλα χαρακτηριστικά της μεταλλικής πλαισιώσεως κάτω από το αρχείο καταγραφής, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο