Μεταλλική παρακαμπτήριος κάτω από το δέντρο: τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του υλικού

 Μεταλλική παρακαμπτήριος κάτω από το δέντρο: τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του υλικού

Τώρα πολλοί είναι αντιμέτωποι με την επιλογή του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για εξωτερική διακόσμηση σπιτιού. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο φάσμα διαφόρων δομικών υλικών. Διαφέρουν μεταξύ τους με διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, μεταλλικά προφίλ ή μπλοκ. Σε αυτή την τεράστια ποικιλία, το κυριότερο είναι να επιλέξετε υψηλής ποιότητας υλικό, ανθεκτικό, ανθεκτικό και, κυρίως, σε προσιτή τιμή.Αυτός ο τελευταίος παράγοντας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή.

Το περίπτερο είναι ένα από τα φθηνά και υψηλής ποιότητας δομικά υλικά. Τα τελευταία χρόνια, αυτό το υλικό φινιρίσματος έχει αποκτήσει ευρεία δημοτικότητα στους πελάτες, κάτι που είναι δικαιολογημένο, αφού η παρακαμπτήριος έχει πολλές θετικές ιδιότητες.

Τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών πλακών κάτω από το δέντρο

Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια τεράστια γκάμα παρακαμπτήριων από μια ποικιλία υλικών: μέταλλο, ξύλο, PVC. Ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο υλικό για χρώματα, ιδιότητες, ποιότητα. Πρόσφατα, η δημοτικότητα του μεταλλικού πλαισίου με τη μορφή απομίμησης ξύλου.

Τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών πινάκων έχουν εκτιμηθεί εδώ και καιρό από πολλούς αγοραστές., παρά το γεγονός ότι η τοποθέτηση έχει πολύ μεγάλο βάρος και η τοποθέτηση γίνεται σε ενισχυμένο κιβώτιο.

Οι πολλές θετικές ιδιότητες των μεταλλικών πινάκων υπερβαίνουν κατά πολύ τα μειονεκτήματα.

Τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών πινάκων μπορούν να αναγραφούν για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 • η διάρκεια ζωής του υλικού είναι περίπου πενήντα χρόνια.
 • γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του καλύμματος.
 • η πλαισιωτική τοποθέτηση είναι αρκετά εύκολη στη φροντίδα.
 • το φινίρισμα δεν χάνει τις ιδιότητές του σε πολύ χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες: οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από μείον ογδόντα βαθμούς Κελσίου έως συν εξήντα βαθμούς.
 • Η μεταλλική παρακαμπτήριος έχει εξαιρετική ιδιότητα, η οποία εκτιμάται από τους πελάτες - δύναμη.
 • το φινίρισμα των μεταλλικών πινάκων για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρεί το αρχικό χρώμα?
 • το κάλυμμα που καλύπτει πρακτικά δεν αναπτύσσεται όταν εκτίθεται σε θερμότητα.
 • η παρακαμπτήριος δεν επηρεάζεται από μούχλα και μύκητες.
 • Έχει εξαιρετική ιδιότητα - πυρασφάλεια.
 • μια μεγάλη ποικιλία από πάνελ διαφόρων αποχρώσεων.

Για τα πλεονεκτήματα του φινιρίσματος των μεταλλικών πάνελ κάτω από το δέντρο πρέπει επίσης να προσθέσετε μια υπέροχη εμφάνιση της επικάλυψης. Αυτό το υλικό βασικά έχει μόνο θετική ανατροφοδότηση.

Αρνητικές ιδιότητες

Με την παρουσία τεράστιου αριθμού θετικών ιδιοτήτων του υλικού, Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα μειονεκτήματα.

 • Τα μεταλλικά πλαίσια διαφέρουν ως προς το κόστος. Το οικονομικό κόστος κάλυψης μεταλλικών πλαισίων είναι ελαφρώς υψηλότερο από τους άλλους τύπους πάνελ.
 • Σε ζεστό ηλιόλουστο καιρό, η επίστρωση τείνει να γίνει πολύ ζεστή, αυξάνοντας έτσι την θερμοκρασία στο δωμάτιο.
 • Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η επίστρωση συνιστάται να εγκατασταθεί σε ορισμένους τύπους μόνωσης, καθώς τα πάνελ έχουν υψηλή θερμική αγωγιμότητα.
 • Μεγάλο βάρος προϊόντος.
 • Όταν η μηχανική δράση στα πάνελ εμφανίζει παραμορφώσεις, σκασίματα. Στο μέλλον, η εμφάνιση του πλαισίου δεν αποκαθίσταται, οπότε πρέπει να αλλάξετε ολόκληρο τον πίνακα.

Κατά συνέπεια, κατά την εγκατάσταση της επικάλυψης, είναι απαραίτητο να χειριστείτε το υλικό όσο το δυνατόν προσεκτικά.

Διαφορά από τα ανάλογα

Το ξύλο είναι ένα εξαιρετικό φυσικό υλικό και έχει πολλές θετικές ιδιότητες, αλλά υπάρχουν και μειονεκτήματα σε αυτό το υλικό. Οι ξύλινες επιφάνειες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό το υλικό υπόκειται σε υψηλή υγρασία, μούχλα και μούχλα. Όλοι δεν μπορούν να αντέξουν το σημαντικό κόστος της επεξεργασίας του ξύλου. Ως εκ τούτου, κατά κανόνα, αναζητούν μια σταθερή, ανθεκτική και λιγότερο δαπανηρή αντικατάσταση.

Η μεταλλική παρακαμπτήριος έχει διάφορες ποικιλίες: απομίμηση ενός μπαρ, πέτρας, κούτσουρο, δέντρο, τούβλο και πλοίο. Πολύ συχνά, ο εξωτερικός φινίρισμα των σπιτιών από σκυρόδεμα, τούβλο, φτιαγμένο από πάνελ κάτω από το δέντρο.Αυτή η επίστρωση δίνει την εμφάνιση της πρωτοτυπίας και της ομορφιάς στο σπίτι.

Η κάλυψη δεν χάνει τα αρχικά εξωτερικά δεδομένα. Η μεταλλική παρακαταθήκη χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντίσταση στις φυσικές επιρροές: το φως του ήλιου, τις βροχοπτώσεις, τις αλλαγές θερμοκρασίας κ.ο.κ. Τα μεταλλικά πλαίσια είναι ανθεκτικά στη φωτιά.

Κατασκευή

πάνελ Μεταλλικά πλαισιώσει είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, κυμαίνεται το μήκος τους από δύο έως έξι μέτρων, το πλάτος των είκοσι εκατοστά, πάχος περίπου ένα χιλιοστό. Μεταλλική παρακαμπτήριος κάτω από το δέντρο είναι ένα καμπύλο ημισφαίριο που μοιάζει με ένα δέντρο που αποτελείται από πολλά στρώματα.

Γαλβανισμένος χάλυβας επεξεργασμένος με ειδικά αντιδιαβρωτικά μέσα. Κατόπιν ακολουθεί ένα στρώμα εναρκτήρα και το στρώμα πολυμερούς συμπληρώνει αυτό το σχέδιο. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές παράγουν πάνελ με πρόσθετο εξοπλισμό για εύκολη εγκατάσταση της επικάλυψης. Κάθε πίνακας είναι εφοδιασμένος με ένα ειδικό συνδετήρα, με τον οποίο η διαδικασία εγκατάστασης του πλαισίου είναι πολύ απλοποιημένη.

Όλοι οι κατασκευαστές προσφέρουν επιπλέον λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης για τους πίνακες.

Περιεχόμενο διαφόρων ουσιών

Τα διακοσμητικά πάνελ έχουν εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Σε αντίθεση με το ξύλο, η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι εύκολη στην φροντίδα, τα πάνελ είναι ανθεκτικά σε βλάβες από μύκητες και μούχλα, σε διάφορες καταβόθρες. Η άριστη απόδοση εξαρτάται πλήρως από τις ακαθαρσίες. Η μεταλλική παρακαμπτήριος περιέχει μια τεράστια ποσότητα ψευδαργύρου, αυξάνει σημαντικά την αντίσταση της επικάλυψης στη διάβρωση. Η επίστρωση των μεταλλικών πινάκων είναι ανθεκτική. Και με τα χρόνια, διατηρεί την αρχική του εμφάνιση.

Η μεταλλική παρακαμπτήριος έχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων., η επένδυση από διακοσμητικά πάνελ οπτικά πρακτικά δεν διαφέρει από φυσικό δέντρο.

Προετοιμασία τοίχων για την τοποθέτηση πάνελ

Η προετοιμασία της επιφάνειας των τοίχων πριν από την εγκατάσταση της επίστρωσης του παρακαμπτήριου είναι μια πολύ σημαντική και κρίσιμη στιγμή. Σε αυτό εξαρτάται η εμφάνιση του φινιρίσματος, η ζωή.

Είναι απαραίτητο να προσεγγίσετε προσεκτικά και να τηρήσετε όλες τις παραμικρές απαιτήσεις, για να προετοιμάσετε τους τοίχους.

 • Οι ξύλινοι τοίχοι πρέπει να υποβάλλονται σε προσεκτική επεξεργασία με ειδικά αντισηπτικά μέσα.
 • Πέτρα, σκυρόδεμα, τούβλα και επιχρισμένες επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται προσεκτικά και σχολαστικά, επιδιορθώνοντας όλες τις ρωγμές και τις ρωγμές.
 • Πριν από την έναρξη των εργασιών φινιρίσματος είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν οι πλατφόρμες από παράθυρα, αποχετεύσεις και άλλα στοιχεία.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εγκατάσταση της επίστρωσης των πλαισίων πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τη μόνωση. Σε αυτή την περίπτωση, η μόνωση πρέπει να τοποθετηθεί στην πλάκα. Η τοποθέτηση του δοχείου πραγματοποιείται σε προσεκτικά τοποθετημένα μονωτικά υλικά, ενώ τηρούνται οι απαραίτητες συνθήκες αυτής της τεχνολογικής διαδικασίας. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να εγκαθιστάτε την επίστρωση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόσταση μεταξύ της μόνωσης και των πάνελ θα πρέπει να είναι περίπου τρία εκατοστά, είναι απαραίτητο για εξαερισμό.
 • Το κιβώτιο θα πρέπει να στερεώνεται στην επιφάνεια του τοίχου με τη βοήθεια μεταλλικών κρεμάστρων ή στηρίξεων. Η επιφάνεια του τοίχου πρέπει να είναι απολύτως επίπεδη, αλλιώς και οι παραμικρές στρεβλώσεις θα γίνουν αισθητές μετά την ολοκλήρωση.
 • Μεταξύ των σανίδων της λάμας, η απόσταση πρέπει να αντιστοιχεί στις διαστάσεις του πλαισίου.

Το τελείωμα με διακοσμητικά πάνελ εξαρτάται εντελώς από την ποιότητα της εργασίας στην προετοιμασία της επιφάνειας των τοίχων.

Τοποθέτηση σε πίνακα

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τους διακοσμητικούς πίνακες μόνοι σας. Η διαδικασία δεν θα προκαλέσει σημαντικές δυσκολίες.

Θα πρέπει να θυμόμαστε και να τηρούμε ορισμένους κανόνες.

 • Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του παρακαμπτήριου, ταυτόχρονα με τα κύρια πάνελ πρέπει να εγκαταστήσετε και πρόσθετα στοιχεία. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, είναι σχεδόν αδύνατο να εγκατασταθούν πρόσθετα στοιχεία.
 • Τα πάνελ στην επιφάνεια του τοίχου είναι στερεωμένα με καρφιά, αλλά μόνο στην περίπτωση που το πλέγμα είναι κατασκευασμένο από ξύλινα υλικά. Διαφορετικά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε βίδες.
 • Η τοποθέτηση του πλαισίου μπορεί να γίνει τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια. Πιο συχνά, τα πάνελ τοποθετούνται οριζόντια στην επιφάνεια της γης. Σε αυτή την περίπτωση, η εγκατάσταση πρέπει να ξεκινά από το κάτω μέρος. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην κάτω σειρά, πρέπει να τοποθετηθεί αυστηρά οριζόντια.
 • Αρχίζουμε να στερεώνουμε μακρά στοιχεία από τη μέση του προϊόντος και να προχωρούμε στις άκρες.
 • Μην οδηγείτε το νύχι στον πίνακα με μια γωνία, πρέπει να είναι αυστηρά ευθύγραμμη.
 • Κατά τη διάρκεια της εργασίας είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι τα νύχια δεν οδηγούνται στο τέλος. Η στερέωση πρέπει να είναι ελεύθερη να προσκολληθεί στην επιφάνεια του τοίχου.
 • Για να αποφευχθούν παραμορφώσεις και παραμορφώσεις με σημαντικές αλλαγές θερμοκρασίας,θα πρέπει να αφήσετε μια μικρή απόσταση μεταξύ των σειρών και των επιμέρους πάνελ.

Πριν από την αγορά ενός παρακαμπτήριος θα πρέπει να υπολογίσει προσεκτικά το απαιτούμενο ποσό του υλικού. Επειδή εάν υπάρχει ανάγκη αγοράς του ελλείποντος αριθμού πάνελ, υπάρχει η πιθανότητα να αγοράσετε πίνακες με λάθος σκιά. Η διαφορά στο χρώμα θα είναι αισθητή, καθώς είναι αδύνατο να παρασχεθεί η ίδια σκιά. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, επομένως είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αριθμό πινακίδων από ό, τι απαιτείται.

Ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης στο παρακαμπτήριος

Το τελικό στάδιο των εργασιών φινιρίσματος μπορεί να θεωρηθεί η εγκατάσταση πρανών, αποχετεύσεων και ούτω καθεξής. Αυτά τα έργα φαίνονται μόνο ασήμαντα. Στην πραγματικότητα, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Αυτές οι λεπτομέρειες δεν είναι μόνο στοιχεία της διακόσμησης του κτιρίου, προστατεύουν το θερμομονωτικό υλικό από τις επιπτώσεις της βροχόπτωσης. Οι συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά δυσάρεστες. Παραμόρφωση της επένδυσης, το μονωτικό υλικό χάνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αυτό συνεπάγεται την αντικατάσταση του πλαισίου.

Η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι ένα εξαιρετικό υλικό φινιρίσματος. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διακοσμητικών πάνελ έκαναν αυτό το οικοδομικό υλικό δημοφιλές μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού αγοραστών.Αξιοσημείωτα αισθητικά εξωτερικά δεδομένα και λογικές τιμές κάλυψης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο κατά την επιλογή αυτού του δομικού υλικού.

Όλα τα οικονομικά κόστη δικαιολογούνται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής του φινιρίσματος, καθώς η επισκευή του κτιρίου δεν διαρκεί πολύ. Η μεταλλική παρακαμπτήριος δεν χάνει το χρώμα της καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, παρά τις επιδράσεις της υγρασίας, του ηλιακού φωτός και των αλλαγών της θερμοκρασίας. Το κτήριο, καλυμμένο με μεταλλικά πλαίσια, φαίνεται κομψό, πρωτότυπο και όμορφο.

Μια απλή και εύκολη διαδικασία εγκατάστασης των διακοσμητικών πάνελ είναι αρκετά ικανή να το κάνετε μόνοι σας απολύτως για κάθε άτομο. Αυτό επίσης θα μειώσει σημαντικά το οικονομικό κόστος της ολοκλήρωσης του κτιρίου.

Μεταλλική παρακαμπτήριος είναι ένα δημοφιλές, μοντέρνο, ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας, φθηνό υλικό φινιρίσματος, ο καθένας μπορεί να το αγοράσει.

Για να δείτε πώς να τοποθετήσετε τη μεταλλική παρακαμπτήριά κάτω από ένα δέντρο, δείτε αυτό το βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο