Πόρτα γείσο: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

 Πόρτα γείσο: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να πλαισιώσουν για να κόψουν τις κατοικίες τους. Αυτός ο τύπος επένδυσης είναι αρκετά συνηθισμένος στην αγορά δομικών υλικών. Σήμερα μιλάμε για τα προϊόντα της εταιρείας Mitten.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Σήμερα, η παρακαμπτήριος πλάκα, που κατασκευάζεται από την καναδική εταιρεία Mitten, είναι πολύ δημοφιλής στους καταναλωτές. Στα καταστήματα υλικού μπορείτε να βρείτε μια τεράστια επιλογή αυτού του υλικού. Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς και σχεδιαστές, αυτό το είδος διακόσμησης έχει πολλές σημαντικές ιδιότητες.

Κατά κανόνα, η Mitten κατασκευάζει και πωλεί τύπους παρακαμπτήριων βινυλίου. Το χρωματικό σχήμα του υλικού αντιπροσωπεύεται συχνότερα από ήρεμες και διακριτικές αποχρώσεις.

Τα προϊόντα παράγονται ήδη σε ένα ολοκληρωμένο, έτοιμο σύνολο με όλες τις πρόσθετες λεπτομέρειες που απαιτούνται για την εγκατάσταση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πλαισιωτική τοποθέτηση με πλευρική τοποθέτηση πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας μια ειδική δομή στήριξης - κιβώτια. Μπορεί να είναι μονής ή διπλής επίστρωσης. Η δεύτερη επιλογή χρησιμοποιείται σε περίπτωση που η κατοικία χρειάζεται θερμομόνωση. Σε άλλες περιπτώσεις αρκεί η απλούστερη κατασκευή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σύμφωνα με πολλούς εξειδικευμένους επισκευαστές, η δεξαμενή Mitten έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • αντοχή;
 • ελαστική επιφάνεια του υλικού για την αποφυγή μηχανικής βλάβης.
 • εύκολη φροντίδα?
 • η τοποθέτηση δεν είναι εκτεθειμένη σε σήψη, διάβρωση.
 • εύκολη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση.
 • ευκολία κατασκευής.
 • υψηλή αντοχή στην υγρασία.
 • όμορφη εμφάνιση και μεγάλη ποικιλία παλετών χρωμάτων.

  Η στερέωση της εταιρείας αυτής γίνεται με τις τελευταίες σύγχρονες τεχνολογίες. Με τη βοήθεια αυτών, η κατασκευή θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους ιδιοκτήτες της για πολλά χρόνια και ταυτόχρονα να παραμείνει στην αρχική της μορφή.

  Παρά τον εντυπωσιακό κατάλογο των θετικών ιδιοτήτων, τα κατασκευαστικά προϊόντα έχουν ορισμένα μειονεκτήματα:

  • χαμηλή αντίσταση στον παγετό ή σε υπερβολική θερμότητα.
  • μια μεγάλη ποσότητα σκόνης και άλλων συντριμμιών πέφτει εύκολα στο προϊόν.
  • υψηλό επίπεδο θερμικής διαστολής.

  Η μεγάλη πλειοψηφία των εμπειρογνωμόνων υποστηρίζει ότι όλες οι θετικές ιδιότητες αυτού του σχεδιασμού αντισταθμίζουν πλήρως τις ελλείψεις του. Επίσης, πολλοί σημειώνουν ότι οι εκδηλώσεις των αρνητικών ιδιοτήτων του προϊόντος μπορούν εύκολα να αποφευχθούν καλύπτοντας το υλικό με ειδικά διαλύματα κατά τη συναρμολόγηση ή την αποσυναρμολόγηση. Στη συνέχεια, το φινίρισμα, φτιαγμένο από τέτοια παρακαμπτήριος, θα σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

  Τεχνικές προδιαγραφές

  Κατά κανόνα, όλα τα μεγέθη δομών παρακαμπτήριων είναι τυποποιημένα μεγέθη, τα οποία μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς. Το μήκος του επιμέρους πλαισίου είναι 3-3,6 m. Το πλάτος του εξαρτήματος είναι 18-24 cm. Το πάχος κάθε τμήματος μπορεί να είναι 1-1,4 mm. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, οι δομές αυτές έχουν επίσης έναν ορισμένο δείκτη του φορτίου ανέμου. Για ένα τέτοιο υλικό είναι 250-300 km / h.

  Όταν τελειώνετε μια κατοικία με ένα τέτοιο υλικό αξίζει να θυμάστε σχετικά με το εύρος θερμοκρασίας της πιθανής χρήσης. Για την μάρκα Mitten, είναι από -60; έως +60; Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το παρακαμπτήριος σε άλλες κλιματολογικές συνθήκες, τότε θα πρέπει να καλύψετε το υλικό με ειδικές ενώσεις. Τέτοιες λύσεις μπορούν να προστατεύσουν τη δομή από επιβλαβείς εξωτερικές επιδράσεις.

  Είδη

  Επί του παρόντος, μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους τοίχου Mitten σε καταστήματα οικοδομικών υλικών. Κάθε μεμονωμένο είδος έχει διαφορετική εμφάνιση, χρώμα, χαρακτηριστικά.

  • Ένα από τα πιο δημοφιλή στους καταναλωτές είναι η σειρά προϊόντων. Επιτραπέζια και σανίδα. Αυτή είναι η κατακόρυφη παρακαμπτήριος. Τα προϊόντα αυτής της σειράς παρουσιάζονται σε 14 ενδιαφέροντα χρώματα.
  • Μια άλλη δημοφιλή γραμμή είναι Νότια σφαιρίδια. Αυτά είναι οριζόντια πλαίσια πλαισίωσης ενός ασυνήθιστου προφίλ (το σχέδιο ανακούφισης είναι παρόμοιο με ένα ψαροκόκαλο). Η πλήρης απουσία των στροφών καθιστά αυτό το υλικό οπτικά ευρύτερο, αν και στην πραγματικότητα το τμήμα εργασίας του είναι μόνο 15-20 cm.
  • Η επόμενη σειρά της δεξιόστροφης Mitten είναι Κεντρικό μαντήλι. Οι πίνακες αυτού του τύπου είναι οριζόντιες κατασκευές με προφίλ πλοίου. Τα προϊόντα αυτής της γραμμής διαφέρουν από τα άλλα σε μια πλούσια παλέτα σκούρου χρώματος και την εφαρμογή υφασμάτων στην επιφάνεια του προϊόντος.
  • Ο πιο δημοφιλής τύπος μεταξύ των καταναλωτών είναι Πρεσβεία του Όρεγκον. Η γραμμή έχει 14 τύπους όμορφο, ευχάριστο χρώμα χρωματισμό. Οι πίνακες πλαισιώσεως έχουν προφίλ πλοίου. Οι σχάρες παράγονται με όλα τα απαραίτητα πρόσθετα στοιχεία που απαιτούνται για εργασίες εγκατάστασης.

  Κριτικές

  Σήμερα στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε έναν τεράστιο αριθμό πελατών για τα προϊόντα κατασκευής της εταιρείας Mitten. Είναι θετικές και αρνητικές. Ωστόσο, ορισμένοι καταναλωτές σημειώνουν με βεβαιότητα την υψηλή ποιότητα και την όμορφη εμφάνιση αυτής της παρακαμπτήριάς τους, ενώ ορισμένοι, αντίθετα, πιστεύουν ότι δεν πληρούν όλες τις βασικές απαιτήσεις.

  Πολλοί αγοραστές στις αναθεωρήσεις τους λένε ότι αυτά τα πάνελ είναι εντελώς ασταθή σε υψηλές θερμοκρασίες. Κάποιοι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών, οι οποίοι έχουν καλύψει τα σπίτια τους με τέτοιο υλικό, εμφανίζουν παρατυπίες στο εξωτερικό μέρος του δωματίου. Το προϊόν, ανίκανο να αντέξει σημαντικά άλματα θερμοκρασίας, διογκώνεται έντονα και απότομα.

  Αλλά ενώ οι περισσότεροι εξακολουθούν να μιλούν για τα οφέλη των προϊόντων μάρκας Mitten. Πολλοί σημειώνουν ξεχωριστά την υψηλή αντοχή και τη σκληρότητα του προϊόντος. Μετά από όλα, αυτό το υλικό είναι σε θέση να αντέξει αρκετά μεγάλα φορτία και ταυτόχρονα να διατηρήσει την αρχική του εμφάνιση.

  Μερικοί καταναλωτές αφήνουν θετικά σχόλια σχετικά με τα χρώματα της παρακαμπτήριάς τους. Σύμφωνα με τους αγοραστές, το υλικό αυτό δεν εξασθενεί καθόλου, ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια χρήσης.

  Όμορφα παραδείγματα

  Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν τη μάρκα Mitten. Συχνά για το σχεδιασμό του δωματίου χρησιμοποιώντας ένα πίνακα από γκρι, άμμο ή χρώμα καφέ. Τα πλεονεκτικότερα τέτοιου χρώματος θα δούμε στα έργα των σπιτιών με σκοτεινή στέγη και λευκά ανοίγματα πόρτας και παραθύρων.

  Συχνά, όταν το εξωτερικό φινίρισμα με χρήση ανοιχτό κίτρινο χρώμα, λεμόνι χρώμα. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι αυτή η επιλογή ενδέχεται να μην είναι κατάλληλη για όλους τους εξωτερικούς χώρους. Επωφελώς, θα εξετάσει τις εγκαταστάσεις με μια σκοτεινή, κορεσμένη έγχρωμη οροφή. Σε αυτή την περίπτωση, τα παράθυρα και οι πόρτες πρέπει να εκτελούνται σε παρόμοιους τόνους οροφής.

  Ο Λευκός δεν είναι λιγότερο δημοφιλής. Τέτοιες ομάδες μπορούν να χωρέσουν σε σχεδόν οποιοδήποτε έργο στο σπίτι. Το χρώμα της οροφής σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε, αλλά τα παράθυρα και τα πλαίσια της πόρτας είναι καλύτερα να γίνουν πολύ λευκά ή μπεζ.

  Ένα σπίτι διακοσμημένο με τούβλο χρώμα προσόψεις φαίνεται πολύ ασυνήθιστο και κομψό. Αυτός ο σχεδιασμός συνδυάζεται τέλεια με τη στέγη και τα στοιχεία διακόσμησης σκούρων χρωμάτων.

  Εγκατάσταση παρακαμπτήριου MITTEN, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο