Φινίρισμα σπιτιών με παρακαμπτήριος: ιδέες σχεδίασης

 Φινίρισμα σπιτιών με παρακαμπτήριος: ιδέες σχεδίασης

Η διευθέτηση ενός εξοχικού σπιτιού ή εξοχικού σπιτιού απαιτεί σημαντική προσπάθεια, χρόνο και οικονομικό κόστος. Κάθε ιδιοκτήτης θέλει το σπίτι του να είναι μοναδικό και όμορφο. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η επισκευή πραγματοποιήθηκε σε υψηλό επίπεδο και με υλικά ποιότητας. Οι εξωτερικές απαιτήσεις είναι πιο απαιτητικές, καθώς ο καπλαμάς εκτίθεται στις επιθετικές επιδράσεις των φυσικών φαινομένων. Η τοποθέτηση σε αυτή τη θέση είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να προτιμήσετε αυτό το υλικό.

Τύποι παρακαμπτήριων

Η αγορά κατασκευών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υλικών φινιρίσματος για προσόψεις. Εξετάστε το κύριο.

Βινύλιο

Το πιο κοινό υλικό για το εξωτερικό. Η αγάπη αυτών των ανθρώπων γι 'αυτόν οφείλεται στα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα αυτής της πρώτης ύλης. Αυτή η παρακαμπτήριος είναι ένα ομαλό πάνελ που είναι ελαφρύ. Η παλέτα χρωμάτων που προσφέρεται από τους κατασκευαστές είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη. Πρόκειται για απλές παραλλαγές, απομίμηση ξύλου, τούβλου ή πέτρας.

Άλλα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού περιλαμβάνουν τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • δημοκρατική τιμή ·
 • απλή εγκατάσταση λόγω του μικρού βάρους των πάνελ.
 • (υλικό υψηλής ποιότητας μπορεί να διαρκέσει περίπου 50 χρόνια).
 • φιλική προς το περιβάλλον (δεν εκπέμπει τοξίνες και άλλες επικίνδυνες για την υγεία επιβλαβείς ουσίες) ·
 • ευρύ φάσμα θερμοκρασιών στο οποίο είναι δυνατή η λειτουργία του πλαισίου βινυλίου.

Ξύλινο

Αυτό είναι ένα πραγματικό ευγενές υλικό που αγαπά τόσο τους φυσικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον γνώστες. Πιο πρόσφατα, αυτός ο τύπος αντικειμένων ήταν ο πιο δημοφιλής.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προηγουμένως δεν υπήρχε μια τέτοια σύγχρονη εναλλακτική λύση όπως η μεταλλική ή βινυλική παρακαμπτήριος. Μέχρι σήμερα, η παρακαταθήκη ξύλου απέδωσε σημαντικά τις θέσεις τους.

Πρόκειται για το αδικαιολόγητο υψηλό κόστος του υλικού. Σε σύγκριση με τους ομολόγους του, δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν με προστατευτικούς παράγοντες και να ενημερώνονται τακτικά ζωγραφισμένα στοιχεία. Αυτό, βέβαια, κάνει την πλειοψηφία των χρηστών να εγκαταλείψουν τη χρήση τους στο σχεδιασμό της πρόσοψης.

Τσιμέντο

Λίγοι γνωρίζουν, αλλά υπάρχει ένας τέτοιος τύπος παρακαμπτήριος. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σκυρόδεμα και κυτταρίνη. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την επίτευξη υψηλής αντοχής.

Αυτός ο τύπος παρακαμπτήριος:

 • δεν παραμορφώνεται όταν πέσει η θερμοκρασία.
 • ανθεκτικές σε όλες τις ιδιοτροπίες του καιρού (συμπεριλαμβανομένου του χιονιού, της βροχής, του χαλαζιού, του καυτού ήλιου και του ακραίου κρύου).
 • δεν απαιτεί πρόσθετη αντισηπτική και άλλη επεξεργασία.
 • είναι ένα πυρίμαχο υλικό.
 • Σε περίπτωση μικρών ελαττωμάτων και ζημιών, μπορείτε εύκολα να το αποκαταστήσετε χωρίς να καταφύγετε σε πλήρη αποσυναρμολόγηση.

Φαίνονται στο σπίτι με τέτοιο καπλαμά αρκετά αξιοσέβαστο.Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν τη μάλλον υψηλή τιμή του ίδιου του υλικού και την εγκατάστασή του.

Κεραμικό

Η υψηλή τιμή, μια αρκετά περίπλοκη τεχνολογία παραγωγής και μια λιγότερο περίπλοκη εγκατάσταση καθορίζουν τη χαμηλή ζήτηση για αυτό το είδος παρακαμπτήριων. Σύμφωνα με τα κύρια χαρακτηριστικά του, μπορεί να συγκριθεί με ένα ανάλογο τσιμέντου. Αν αποφασίσετε για τέτοιες δαπάνες, σε αντάλλαγμα θα έχετε μια όμορφη εμφάνιση, εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση για πολλά χρόνια.

Μεταλλικά

Αυτός ο τύπος παρακαμπτήριος είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής του αντίστοιχου βινυλίου. Μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στις προσόψεις των ιδιωτικών κατοικιών, αλλά και στη διακόσμηση των δημόσιων κτιρίων. Είναι κατασκευασμένο από τρία μέταλλα: χάλυβα, ψευδάργυρο και αλουμίνιο. Τα γενικά πλεονεκτήματα και των τριών τύπων μεταλλικών παρακαμπτήριων περιλαμβάνουν υψηλή αντοχή. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές έχουν μάθει να κατασκευάζουν πίνακες που είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνουν εξωτερικά από ένα πραγματικό τούβλο, ξύλο ή πέτρα.

Ισόγειο

Το υπόγειο οποιουδήποτε σπιτιού συχνά υποβάλλεται σε μηχανική καταπόνηση. Επιπλέον, λακκούβες μπορούν να σχηματίσουν στη βάση, και το χειμώνα για να πάει χιόνι. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του πλαισίου υπόγειου κτιρίου αυξήθηκαν οι απαιτήσεις.Αυτό πρέπει να είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό που δεν είναι ευαίσθητο στην παραμόρφωση και είναι ανθεκτικό στην υγρασία. Αποτελείται από πολύ ανθεκτικά πολυμερή. Η πλούσια σειρά χρωμάτων και η ενισχυμένη αντοχή λόγω του πάχους καθιστούν απαραίτητη την τελική επεξεργασία των πιο ευάλωτων τμημάτων του κτιρίου. Το υλικό αυτό είναι ακριβότερο από τα συνηθισμένα ανάλογα, αλλά αντιμετωπίζει καλά τις λειτουργίες του.

Αξίες

Όταν αναλύουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, θα μιλήσουμε για το βινύλιο και το μεταλλικό υλικό από τότε Αυτό σημαίνουν όταν μιλάνε για την αντιμετώπιση ενός σπιτιού με παρακλάδι.

 • Είναι ανθεκτικό στο ηλιακό φως, την υπεριώδη ακτινοβολία, τις ριπές ανέμου και άλλα φυσικά φαινόμενα που θα συναντήσει κατά τη λειτουργία.
 • Αυτό το υλικό προστατεύει τους τοίχους του κτιρίου από αρνητικές επιπτώσεις. Εάν εγκατασταθεί σε παλαιές δομές, είναι σε θέση να αποτρέψει την περαιτέρω καταστροφή τους. Αλλά γι 'αυτό, πριν από την κάλυψη, η παλιά επιφάνεια πρέπει να επεξεργαστεί με ένα αστάρι.
 • Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση και αντικατάσταση μεμονωμένων στοιχείων, εάν προκύψει ανάγκη.
 • Η αρχική εμφάνιση του πλαισίου είναι σε θέση να διατηρηθεί για πολλά χρόνια.Δεν χρειάζεται να βαφτεί επιπρόσθετα, να αντιμετωπιστεί με προστατευτικούς παράγοντες. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να το πλύνετε. Οι σταγόνες ομίχλης, τα σωματίδια αέρα και σκόνης δεν το καθιστούν καθαρότερο. Για να σας ικανοποιεί πάντα με την εμφάνισή του, φροντίστε να πλένετε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Μειονεκτήματα

Οι σοβαρές παγετοί μπορούν να κάνουν την παρακαταθήκη βινυλίου αρκετά εύθραυστη. Επομένως, προσπαθήστε να αποφύγετε το υπερβολικό φορτίο και τα μηχανικά φαινόμενα. Όταν έρθει σε επαφή με τη φωτιά, η παραμόρφωση του υλικού είναι αναπόφευκτη (μπορεί απλά να λιώσει). Στην περίπτωση αυτή, η αποσυναρμολόγηση δεν αρκεί.

Χρώματα

Μην νομίζετε ότι με τη βοήθεια μιας περιορισμένης παλέτας χρωμάτων είναι αδύνατο να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο για το εξωτερικό του σπιτιού. Ανά πάσα στιγμή δόθηκε προτίμηση στα φυσικά υλικά, τα οποία μιμούνται την παραπετάσματα. Μόνο κοστίζει την ίδια στιγμή μερικές φορές φθηνότερα.

Σήμερα στην αγορά μπορείτε να βρείτε τις ακόλουθες επιλογές για παρακαμπτήριος:

 • απομίμηση πέτρας, τούβλα, μπάζα.
 • του πλοίου ή της ξυλείας ·
 • μονοφωνικές επιλογές.
 • μπλοκ σπίτι

Αν έχετε μονοκατοικία, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα βασικό χρώμα. Μην νομίζετε ότι αυτό θα είναι ένα μεγάλο μονότονο σημείο, επειδή τα στοιχεία του υπογείου και τα γωνιακά πάνελ μιας διαφορετικής σκιάς θα του δώσουν μια τελειωμένη λακωνική εμφάνιση.

Ο κλασικός συνδυασμός του λευκού και του μαύρου, η υφή του ξύλου και του τούβλου θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε το εξοχικό σας σπίτι σε παραμυθένιο κάστρο ή σε ένα ζεστό κτίριο κτιρίων. Μην περιορίζετε τη φαντασία σας και οι έμπειροι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές θα σας πουν τον πιο επωφελή συνδυασμό χρωμάτων.

Παραδείγματα όμορφου σχεδίου

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε, αλλά στις παρακάτω εικόνες δεν βλέπουμε ένα φυσικό τούβλο ή κούτσουρο, αλλά το παραπέτασμα. Η διάκριση από φυσικό υλικό από την πρώτη ματιά είναι δύσκολη. Και δεδομένης της μεγάλης διάρκειας ζωής και της ανταγωνιστικής τιμής, γίνεται μια ιδανική επιλογή επένδυσης. Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω ιδέες σχεδίασης ως πηγή έμπνευσης.

Η σύγχρονη δεξαμενή καλύπτει όλες τις βασικές απαιτήσεις.που παρουσιάζονται σε αντικείμενα που αντιμετωπίζουν. Εάν σκέφτεστε για τη μετατροπή της παλιάς εξοχικής κατοικίας σας ή σχεδιάζετε να εξωτερική διακόσμηση ενός νεόκτιστου εξοχικού σπιτιού, θα πρέπει σίγουρα να το προσέξετε. Είναι πρακτικό και όμορφο, θα χαρεί το μάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα εκπληρώσει τις κύριες προστατευτικές λειτουργίες του. Αφήστε το σπίτι σας να είναι όμορφο μέσα και έξω.

Πώς να καλύψετε το σπίτι με παρακαμπτήριες, θα μάθετε στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο