Κάλυψη κάτω από το αρχείο καταγραφής: χαρακτηριστικά εφαρμογής

 Κάλυψη κάτω από το αρχείο καταγραφής: χαρακτηριστικά εφαρμογής

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού προσπαθούν να κάνουν τα σπίτια τους όχι μόνο άνετα, αλλά και ευδιάκριτα, επιλέγοντας να πλαισιώσουν σαν μια δοκό για εξωτερική διακόσμηση. Το υλικό αυτό είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση όλων των τύπων κτιρίων, δίνει στην αρχιτεκτονική μια αισθητική και την προστατεύει αξιόπιστα από τις αρνητικές επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος. Τις περισσότερες φορές, η παρακαμπτήριος κάτω από ένα δέντρο επιλέγεται από τους ιδιοκτήτες ξυλείας και δομών πλαισίων. Αυτό το φινίρισμα σας επιτρέπει να βελτιώσετε την απόδοση του σπιτιού και να αποδώσει το ρόλο της εξαιρετικής θερμομόνωσης, ατμού και ηχομόνωσης. Η επίστρωση προσόψεων θεωρείται επιλογή καπλαμάς προϋπολογισμού, δεν απαιτεί μεγάλο οικονομικό κόστος και είναι εύκολη στην εγκατάσταση.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το εξοχικό σπίτι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσει, οπότε το θέμα της ρύθμισής του πρέπει να ληφθεί με υπευθυνότητα, ειδικότερα, αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό του κτιρίου. Δεδομένου ότι η φυσική ξυλεία είναι δαπανηρή και η διαδικασία εγκατάστασης είναι σύνθετη και χρονοβόρα, οι περισσότεροι τεχνίτες προτιμούν να πλαισιώνουν το ξύλο για την επένδυση.

Αυτό το δομικό υλικό θεωρείται μοναδικό., καθώς παράγεται με μια ειδική τεχνολογία, χάρη στην οποία το σπίτι που καλύπτεται από τοίχωμα δεν είναι κατώτερο από το φυσικό ξύλο σε όρους εξωτερικών δεδομένων, αντέχει σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες και δεν χρειάζεται πρόσθετη επεξεργασία.

Επιπλέον, οι πίνακες υλικών έχουν μικρό βάρος και δεν δημιουργούν φορτίο στο πλαίσιο του κτιρίου.

Σήμερα, η τοποθέτηση σε πλαίσιο ξύλου έχει ευρεία εφαρμογή στους ακόλουθους τομείς:

 • κατασκευή και διακόσμηση εξοχικών εξοχικών κατοικιών.
 • διακοσμητικό σχεδιασμό βεραντών, κληματαριών και άλλων επεκτάσεων.
 • εργασίες επισκευής εγκατεστημένων προσόψεων.
 • εξοχικά σπίτια;
 • κατά την κατασκευή πρόσθετων αρχιτεκτονικών δομών ·
 • το σπίτι που κόβεται με μια πλάγια χτυπήματα με την ομορφιά,καθώς χάρη σε μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων και δομών, το υλικό μπορεί να επιλεγεί για οποιοδήποτε σχέδιο, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο βλέμμα σε ένα οικόπεδο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του υλικού

Η τοποθέτησή του για ένα κούτσουρο έχει πάρει μια άξια θέση στην αγορά των κατασκευών, καθώς το προϊόν μιμείται ιδανικά την υφή του ξύλου και σας επιτρέπει να διακοσμήσετε τα κτίρια με έναν πρωτότυπο τρόπο, δίνοντάς τους μια ακριβή και κομψή εμφάνιση.

Εκτός από την αισθητική λειτουργία, η πλευρική τοποθέτηση έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη φροντίδα. Τέτοια πάνελ δεν απαιτούν γέμιση και βαφή. Για να "ανανεώσετε" την επίστρωση, αρκεί να την πλύνετε με νερό.
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Για να εγκαταστήσετε το υλικό, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ειδικό εξοπλισμό και εργαλεία. Αρχικά δημιουργούν ένα κιβώτιο και οι πίνακες συνδέονται απλά με αυτό.
 • Η δυνατότητα εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης ανεξάρτητα από τις εποχές. Είναι δυνατή η επίστρωση του σπιτιού με πλαισιώσει τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.
 • Ευελιξία. Το οικοδομικό υλικό χρησιμοποιείται όχι μόνο για εξωτερική διακόσμηση, αλλά και διακοσμεί το εσωτερικό.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατά μέσο όρο, η ξυλότυπη δεξαμενή εξυπηρετεί πάνω από 50 χρόνια.
 • Τεράστια ποικιλία ειδών.
 • Chic σειρά υφασμάτων και χρωμάτων.
 • Υψηλή αντίσταση σε ακραίες θερμοκρασίες, υγρασία, υπεριώδη ακτινοβολία και μούχλα.

Όσον αφορά τις ελλείψεις, αυτές περιλαμβάνουν:

 • Το περιεχόμενο συνθετικών συστατικών. Το παραπέτασμα είναι κατασκευασμένο από χημικά στοιχεία, επομένως δεν θεωρείται φιλική προς το περιβάλλον πρώτη ύλη.
 • Χαμηλή πυρασφάλεια. Οι πίνακες είναι επιρρεπείς στη φωτιά, επιπλέον, κατά την καύση του προϊόντος μπορεί να απελευθερωθούν επικίνδυνες ουσίες. Κατά κανόνα, αυτό ισχύει για τις παρακαμπτήριες βινυλίου, επομένως δεν συνιστάται η τοποθέτησή τους σε βιομηχανικά κτίρια.
 • Απώλεια αντοχής σε χαμηλή θερμοκρασία. Υπό την επίδραση της απότομης πτώσης της θερμοκρασίας, οι πίνακες αρχίζουν να υποβάλλονται σε μηχανική βλάβη και να σπάσουν γρήγορα.

Είδη

Η πλαισιωτική τοποθέτηση κάτω από το κούτσουρο είναι κατασκευασμένη από διάφορους τύπους, ενώ η επένδυση σπιτιών από ξύλινα πλαίσια είναι πολύ δημοφιλής. Μοιάζουν με σανίδες, αλλά είναι ωοειδούς σχήματος, κατασκευάζονται από αλεσμένο ξύλο και θεωρούνται απόλυτα οικολογικές πρώτες ύλες. Επιπλέον, αυτός ο τύπος παρακαμπτήριος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική διακόσμηση των χώρων, όπου θα δημιουργήσει ένα όμορφο σχέδιο.Το υλικό υφίσταται ειδική επεξεργασία, επομένως, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του δεν υπόκειται σε παραμόρφωση και συρρίκνωση, αυξάνει την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση της κατασκευής.

Προκειμένου να επεκταθεί ο όρος αυτής της επένδυσης, συνιστώνται τα πάνελ παρακαμπτήριος να μόνιμα βάφουν με βερνίκι και να καλύπτουν με προστατευτικούς παράγοντες ενάντια στην υγρασία, τα παράσιτα και το καλούπι.

Καλά αποδεδειγμένη και μεταλλική παρακαμπτήριος. Παράγεται από γαλβανισμένα φύλλα με πάχος από 0,45 έως 0,52 mm. Το υλικό αποτελείται από πολλά στρώματα και καλύπτεται με προστατευτική επικάλυψη. Η σιδεροδεσία μπορεί να μιμείται ένα ή περισσότερα κούτσουρα τη φορά και έχει πλάτος εγκατάστασης μέχρι 355 mm. Οι πίνακες είναι εύκολο να εγκατασταθούν, καθώς συνδέονται με κλειδαριές. Χάρη σε αυτό το φινίρισμα, το κτίριο αποκτά υψηλή θερμομόνωση, δεν καίγεται και είναι ανθεκτικό στις μεταβολές της θερμοκρασίας, μπορεί να αντέξει μια περιοχή από -50 ° C έως +80 ° C.

Η μεταλλική παρακαταθήκη χαρακτηρίζεται επίσης από μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορεί να εξυπηρετήσει αξιόπιστα μέχρι και 50 χρόνια. Επιπλέον, το υλικό αντιπροσωπεύεται από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και υφών. Το μόνο μειονέκτημα των σιδερένιων πάνελ είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκεια των εργασιών εγκατάστασης, ώστε να μην βλάπτουν το προστατευτικό στρώμα.Κατά κανόνα, οι πίνακες κόβονται με ειδικά εργαλεία, μετά τα οποία οι θέσεις κοπής γειώνονται και βαφτούν κάτω από το χρώμα βάσης.

Μια μεγάλη επιλογή για την τελική σπίτια είναι βινυλίου πλαισιώσει. Με το σχεδιασμό, το υλικό έχει ομοιότητες με μεταλλικά πλαίσια. Τα κτίρια με τέτοια τοιχώματα δεν παρουσιάζουν τεράστια πολυπλοκότητα · χρησιμοποιούν προϊόντα μήκους 3,66 μέτρων. Η παρακαμπτήριος βινυλίου είναι κατασκευασμένη από PVC, επομένως δεν είναι ανθεκτική στην καύση. Το πλαστικό υλικό κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης απαιτεί την εφαρμογή ορισμένων τεχνολογιών, γι 'αυτό, παραμένουν μικρά κενά μεταξύ των πάνελ. Βοηθούν να αποφευχθεί η παραμόρφωση της επίστρωσης με την πιθανή επέκταση των στοιχείων.

Ακρυλική παρακαμπτήριος μπορεί επίσης να βρεθεί στην αγορά κατασκευών. Αυτό το εμπρόσθιο υλικό θεωρείται το πιο όμορφο και ευπροσάρμοστο, αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα και τους τελευταίους τύπους πολυμερών. Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής καθιστά τα πάνελ ανθεκτικά στις ακτίνες UV και στο επιθετικό περιβάλλον. Συνήθως, αυτή η παρακαμπτήριος καλύπτει κτίρια που απαιτούν πρωτότυπο σχεδιασμό, καθώς το υλικό ιδανικά μιμείται το κούτσουρο και μπορεί να έχει φωτεινά πλούσια και φωτεινά χρώματα.

Το ακρυλικό φινίρισμα δεν χάνει την αρχική του εμφάνιση για 50 χρόνια, τα πάνελ δεν παραμορφώνονται και πωλούνται σε προσιτή τιμή.

Επιπροσθέτως, η τοποθέτηση υπό το κούτσουρο μπορεί να είναι κατασκευασμένη από ινώδες τσιμέντο, το οποίο είναι ένα μίγμα αποτελούμενο από ενισχυτικές ίνες, τσιμέντο και άμμο. Αυτό το υλικό δεν είναι μόνο διάσημο για την ανθεκτικότητα, την αντοχή του, αλλά είναι επίσης απολύτως ασφαλές στη χρήση. Δεδομένου ότι τα πάνελ έχουν πολύ βάρος, κατά την τοποθέτησή τους σε κούτσουρο, πρέπει να ενισχύσετε περαιτέρω τη δομή. Εξωτερικά, τα πλαίσια μπορεί να έχουν κάμψη κάτω από το δέντρο ή να είναι λείες.

Διαστάσεις

Η τοποθέτηση κάτω από το κούτσουρο είναι ένας σύγχρονος τύπος υλικού επένδυσης, ο οποίος όχι μόνο έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και σας επιτρέπει να κάνετε εξαιρετικά εξωτερική διακόσμηση σπιτιών. Μέχρι σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικούς τύπους πλαισιώσεων, καθένα από τα οποία έχει διαφορετική υφή, σχήμα, χρώμα και μέγεθος. Οι τελευταίες διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στην εγκατάσταση του υλικού. Συνήθως, οι πίνακες κορμών κατασκευάζονται σε τυπικά μεγέθη 500 × 361 mm, αλλά μπορούν να βρεθούν και πίνακες των 500 × 230 mm, 600 × 330 mm, 800 × 361 mm.

Όσον αφορά το πάχος των φύλλων, είναι 0,35 mm, 0,4 mm, 0,45 mm, 0,5 mm. Η τοποθέτηση του πλαισίου παράγεται κατά κανόνα με ύψος 28 mm και 30 mm.Κατά την εγκατάσταση, χρησιμοποιούνται πρόσθετα εξαρτήματα με τη μορφή πλακών, σιδηροτροχιών, γωνιών και βραχιόνων. Επομένως, πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση των πάνελ, είναι σημαντικό να υπολογίσετε σωστά τις διαστάσεις τους, καθώς στο μέλλον μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τη βάση. Συνήθως για τα σπίτια φινιρίσματος που προτιμούν να επιλέξουν το μήκος 2000, 4000 και 6000 mm, σας επιτρέπει να καλύψετε γρήγορα τεράστιες περιοχές και να κάνετε την εγκατάσταση οικονομικό, καθώς απαιτεί ελάχιστο κόψιμο.

Σχεδιασμός

Η παρακαμπτήριος κάτω από ένα φυσικό δέντρο ανοίγει τεράστιες ευκαιρίες για τους σχεδιαστές, καθώς επιτρέπει την ενδιαφέρουσα έκδοση εξωτερικών τελειωμάτων.

Για την διακοσμητική διακόσμηση συνδυάζεται αρμονικά με τη γενική εμφάνιση της αρχιτεκτονικής δομής, είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά το χρώμα και την υφή των πλαισίων.

Αξίζει επίσης να τηρηθούν οι ακόλουθες συστάσεις.

 • Η φωτεινή πλευρική τοιχοποιία θα φανεί εξαιρετική στο φόντο μιας σκοτεινής οροφής. Αυτός ο συνδυασμός αποχρώσεων είναι κλασικός και ως εκ τούτου μπορεί συχνά να βρεθεί στο σχεδιασμό εξοχικών σπιτιών.
 • Η φωτεινότητα των τοίχων εξαρτάται από το μέγεθος της δομής, έτσι χάρη σε ένα απλό παιχνίδι χρωμάτων με τη βοήθεια του πλαισίου, μπορείτε να μεγεθύνετε ή να μειώσετε οπτικά το κτίριο.Ταυτόχρονα, το χρώμα των τοίχων και των παραθύρων μπορεί να τονιστεί.
 • Ένα win-win είναι να πλαισιώσει, μιμούμενο ένα γύρο log. Εάν η σκιά της θα επαναλάβει πλήρως το χρώμα της οροφής, τότε θα έχουμε μια μονολιθική δομή.
 • Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός θεωρείται διακόσμηση σπιτιού με σκελετό από σκούρο ξύλο. Προκειμένου το εξωτερικό να αποκτήσει κάποια ατομικότητα, η οροφή σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνει ελαφριά. Αυτό ισχύει και για τις αποχρώσεις των θυρών, των παραθύρων. Θα πρέπει να ξεχωρίζουν από το παραπέτασμα με τα ανοιχτά χρώματα.
 • Για σπίτια απλής μορφής, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια φωτεινή αντίθεση και ασυνήθιστες μεταβάσεις μεταξύ πάνελ και άλλες λεπτομέρειες της δομής. Όσον αφορά τα κτίρια με περίπλοκη διαμόρφωση, είναι δυνατό να τους δώσουμε τη σταθερότητα με τη βοήθεια ενός ήρεμου συνδυασμού αποχρώσεων. Ταυτόχρονα, είναι καλό να επιλέγετε πλαίσια κάτω από μια ράβδο, όσο το δυνατόν περισσότερο αντιστοιχούν σε ένα φυσικό χρώμα.

  Επιπλέον, το εξωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού πρέπει να αποτελείται από πολλές αποχρώσεις ταυτόχρονα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το γεγονός ότι όταν αντιμετωπίζετε το κτίριο είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσετε τα ζεστά και κρύα χρώματα του πλαισίου ταυτόχρονα. Διαφορετικά, η ισορροπία της παλέτας θα χαθεί και το σπίτι θα αντιληφθεί αρνητικά.Αν το κτίριο βρίσκεται μέσα στις φυτεύσεις, τότε είναι απαραίτητο να τονιστεί η αρμονία της φύσης και του σπιτιού, να σχεδιαστεί μια ενιαία σχεδίαση, όπου οι αποχρώσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται σε άλλα στοιχεία του τοπίου. Ως εκ τούτου, για τους σκοπούς αυτούς, η επιλογή στο υλικό από καφέ, πράσινο, κίτρινο, μπεζ και μπλε σταματάει πιο συχνά.

  Εκτός από την παλέτα, στην επένδυση των κτιρίων, δίνεται μεγάλη προσοχή στο στυλ σχεδιασμού, σύμφωνα με το οποίο επιλέγεται ένας ορισμένος τύπος παρακαμπτήριων.

  • Ρωσική κατοικία. Αυτά τα σπίτια χαρακτηρίζονται από πολύπλοκα σχήματα, επομένως, η παρακαμπτήριος δοκός με ουδέτερες αποχρώσεις είναι κατάλληλη για επένδυση. Έτσι, η διακοσμητική διακόσμηση με έναν ειδικό τρόπο θα υπογραμμίσει την αρχιτεκτονική διαμόρφωση και θα κάνει το κτίριο κομψό.
  • Κλασικό Για αυτό το σχέδιο, επιλέξτε ένα υλικό από μπεζ χρώμα, δίνει στο σπίτι μια εμφάνιση vintage και ταιριάζει περισσότερο με το φυσικό ξύλο. Ταυτόχρονα, φαίνεται ενδιαφέρον το να βλέπει κανείς, όπου τα πάνελ επαναλαμβάνουν τη φυσική υφή της ξυλείας. Αυτή η διακόσμηση είναι κατάλληλη για κτίρια της χώρας που βρίσκονται σε μικρά οικόπεδα.
  • Αναγέννηση. Η κατασκευή σπιτιών σε αυτή την στυλιστική κατεύθυνση προϋποθέτει τη χρήση κοκκινωπό πλαισιωτικό, καφέ, κρέμα και κρέμα χρώματος. Η πρόσοψη στην Αναγέννηση θα πρέπει να έχει ένα αντιληπτό φινίρισμα, επομένως είναι επιθυμητό να επιλέξετε πίνακες με γυαλιστερή επιφάνεια.
  • Προβηγκία, χώρα και μεσογειακό στυλ. Όλα τα κτίρια σε αυτό το σχέδιο συνδυάζουν λευκό χρώμα. Για να επιτευχθεί ασυνήθιστο αποτέλεσμα στην επένδυση, συνιστάται να συνδυάζεται η λευκή διακόσμηση με μια παλέτα γκρι και χάλυβα. Τόσο το ακρυλικό όσο και το βινύλιο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επένδυση.
  • Αλπικό στυλ. Τέτοιες κατοικίες καταπλήσσουν με έναν πρωτότυπο συνδυασμό λευκού χρώματος με φυσικό ξύλο. Ως εκ τούτου, κατά το σχεδιασμό της πρόσοψης είναι καλύτερο να συμπληρώσετε το υλικό κάτω από τη ράβδο με ένθετα φωτός. Ασυνήθιστα με πάνελ κάτω από ένα δέντρο λευκό σοβά και μια στέγη από άχυρο που φαίνεται. Σε αυτή την περίπτωση, εάν η στέγη είναι κατασκευασμένη με κόκκινα πλακάκια, τότε μια σκούρα καφέ παρακαμπτήριος θα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για εξωτερική επένδυση. Επιπλέον, τα πάνελ κάτω από το λογότυπο ανοιχτό καφέ και αμυγδάλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό δομών στις οποίες υπάρχουν στοιχεία από τούβλα.

  Όμορφα παραδείγματα επένδυσης

  Μέχρι σήμερα, η διακόσμηση των σπιτιών κάτω από την ξυλεία είναι πολύ δημοφιλής. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κομψό σχέδιο και ασυνήθιστες συνθέσεις. Ανάλογα με την υφή και την απομίμηση του υλικού, η αρχιτεκτονική δομή μπορεί να δοθεί τόσο σε αυστηρή όσο και σε μοντέρνα εμφάνιση. Τις περισσότερες φορές για εξοχικές κατοικίες επιλέξτε ξύλινη παρακαμπτήριος, είναι εγκατεστημένη κάθετα και οριζόντια. Τέτοιες πλάκες κάτω από την ξυλεία είναι ιδανικές για την επένδυση της σοφίτας. Το γωνιακό σχήμα του υλικού το καθιστά όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φυσική δομή του ξύλου. Όσον αφορά τα χρώματα, στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πάνελ κάτω από μια δέσμη φωτός. Δεν τονίζουν μόνο την ομορφιά της δομής, αλλά επίσης εύκολα συνδυάζονται με οποιοδήποτε είδος στέγης.

  Μπορείτε επίσης να εκθέσετε το κτίριο με μια παρακαμπτήριος κάτω από μια ξυλεία που μιμείται το σκάφος του σκάφους. Θεωρείται καθολική και μεγάλη τόσο για τα μεγάλα όσο και για τα μικρά σπίτια. Ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού τοπίου, μπορείτε να επιλέξετε ελαφριές και σκοτεινές αποχρώσεις των πάνελ. Αυτή η παρακαμπτήριος παράθυρα είναι καλύτερο να εκδώσει ταυτόχρονα μια κατοικημένη δομή και όλες τις επεκτάσεις της, συμπεριλαμβανομένων των κήπων.Αυτό θα δημιουργήσει μια γενική εικόνα του ιστότοπου.

    Φαίνεται καλό για τα σπίτια και το υλικό για το Eurobar, το οποίο επαναλαμβάνει ακριβώς τη δομή του στρατιωτικού μπαρ. Μετά από αυτή την επένδυση το κτίριο παίρνει μια φυσική εμφάνιση. Σε αυτή την περίπτωση, αν χρειαστεί να επιτύχετε το αποτέλεσμα ενός ξύλινου σπιτιού όσο το δυνατόν περισσότερο, τότε ο σχεδιασμός είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το "log", είναι φτιαγμένο από διαφορετικά πλάτη και αφού η τοποθέτηση δεν είναι σχεδόν διαφορετική από το φινίρισμα με φυσικό υλικό. Για μεγάλα κτίρια, μπορεί να συνδυαστεί με σκοτεινά ένθετα, ενώ για μικρά σπίτια είναι επιθυμητό να επιλέξετε ελαφρώς καφέ και μπεζ αποχρώσεις.

    Για να μάθετε πώς να καλύψετε ένα σπίτι με μια παρακαμπτήριος βάση κάτω από ένα αρχείο καταγραφής, δείτε το παρακάτω βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο