Πέτρινη παρακαμπτήριος: τα υπέρ και τα κατά

Η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει θετική επίδραση στην εμφάνιση στην αγορά υψηλής ποιότητας και πιο προηγμένων προϊόντων. Ο αντίκτυπος της προόδου αφορά επίσης την αγορά κατασκευών, ιδίως υλικά για εξωτερική διακόσμηση οικιστικών κτιρίων και κτιρίων γενικής χρήσης. Σήμερα, η παρακαμπτήριος κερδίζει ιδιαίτερα μεγάλη δημοτικότητα σε σύγκριση με άλλα προϊόντα καπλαμά.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Υπάρχουν όμως πολλές ποικιλίες τέτοιων υλικών, ωστόσο, μεταξύ αυτής της ποικιλίας, η τοποθέτηση σε μια πέτρα ξεχωρίζει πλεονεκτικά. Η ζήτηση για αυτό το υλικό δικαιολογείται κυρίως από το χαμηλό κόστος του σε σχέση με τα φυσικά προϊόντα για επένδυση, που δεν είναι το μόνο θετικό στοιχείο του προϊόντος.

Επιπλέον, η εξωτερική διακόσμηση τέτοιων πλαισίων είναι μια πολύ σημερινή τάση.με εντυπωσιακό πρακτικό δυναμικό. Η επιλογή των προϊόντων είναι εντυπωσιακή, καθιστώντας την μια μεγάλη ευκαιρία να αναδημιουργηθεί μια απομίμηση σχεδόν κάθε φυσικού υλικού. Προσδιορίστε ότι το κτίριο είναι επενδεδυμένο με πάνελ, και όχι μια πραγματική πέτρα, είναι δυνατή μόνο μετά από προσεκτική εξέταση και σε μικρή απόσταση από την πρόσοψη.

Η εκτέλεση των εργασιών τελικής επεξεργασίας είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο των δαπανών για τη βελτίωση του σπιτιού, η επιλογή της χρήσης του πλαισίου θα προσφέρει την ευκαιρία να μειωθούν οι δαπάνες αυτές. Το υλικό, στην πραγματικότητα, είναι μια πλάκα επένδυσης με ένα προφίλ ασφάλισης στα πλευρικά άκρα. Η κύρια λειτουργία του προϊόντος είναι να εξασφαλίσει την προστασία των επιφανειών από τις επιπτώσεις εξωτερικών παραγόντων, καθώς και το σχεδιασμό μιας ελκυστικής εξωτερικής δομής.

Είναι τα προϊόντα παρακαμπτήριων που χρησιμοποιούνται συχνότερα για την κάλυψη ενός κτιρίου κάτω από μια ορισμένη κατεύθυνση, καθώς σας επιτρέπουν να αντιγράψετε διάφορα φυσικά υλικά, όπως ξύλο, γρανίτη, τούβλο κ.λπ.

Το κύριο χαρακτηριστικό της σύγχρονης πέτρινης παρακαμπτήριος είναι αυτό το υλικό δεν μοιάζει μόνο ελαφρώς με ένα ορυκτό, αλλά επαναλαμβάνει τέλεια την εμφάνιση ενός συγκεκριμένου βράχου - ασβεστόλιθο, μάρμαρο, βράχο και πολλά άλλα. Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει στον αγοραστή να αγοράσει ακριβώς την πέτρα που θεωρεί πιο ελκυστική για την κατασκευή του και τον συνολικό σχεδιασμό του χώρου.

Τις περισσότερες φορές, μια τέτοια παρακαμπτήριος καλύπτει μόνο το υπόγειο του σπιτιού, τοποθετώντας έτσι τις απαραίτητες πινελιές, δίνοντας έμφαση στην παρουσία των θεμελίων της πέτρας. Ωστόσο, μαζί με αυτό, υπάρχουν δομές, όπου έχει χρησιμοποιηθεί το μπροστινό πλαισιώσει, η οποία περιλαμβάνει το σύνολο επιλογών τελικής επεξεργασίας τοίχο zdaniya.Tsvetovye υλικό όσο πιο κοντά στις φυσικές αποχρώσεις ενός συγκεκριμένου αρχικού δείγματος.

Για την ενίσχυση του αποτελέσματος, τα χρώματα μπορεί να είναι πιο έντονη, η οποία παρέχει οπτική ομοιότητα με το φυσικό χρώμα πέτρα λόγω της έμφαση στην υφή του προϊόντος.

Υπάρχουν στερεά υλικά - άσπρη ή μαύρη πέτρα, η λειτουργία της οποίας θεωρείται μόνο η αισθητική του εξωτερικού σχεδιασμού. Τα πάνελ επαναλαμβάνουν την επεξεργασία και το σχήμα του φυσικού υλικού - υπάρχουν λεία δείγματα, πέτρες άγριων και ερειπίων, βότσαλα και πολλά άλλα προϊόντα.

Το περίπτερο έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά.

 • Εύκολο στυλ. Ακόμα και ένας κομμωτής που δεν έχει πολύ πρακτική εμπειρία μπορεί να τελειώσει μπροστά στην πρόσοψη. Αυτό οφείλεται στην παρουσία των απαραίτητων στοιχείων για το φινίρισμα γωνιών, παραθύρων και άλλων ειδικών θέσεων.
 • Τέτοια στοιχεία μπορούν να καλύπτονται άνισα επιφάνεια χωρίς προβλήματα. Το πλέγμα κρύβει αποτελεσματικά όλες τις υπάρχουσες ελλείψεις.
 • Το υλικό είναι ανεπιτήδευτο στη συντήρηση. Είναι αρκετό από καιρό σε καιρό να σκουπίζετε την πρόσοψη με πίεση νερού για να ξεπλύνετε τη συσσωρευμένη βρωμιά.
 • Η δυνατότητα χρήσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες - τα προϊόντα έχουν καλή αντίσταση στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και οι οπές στα στοιχεία εμποδίζουν τη συσσώρευση υπερβολικής υγρασίας.
 • Ο μεγάλος επιχειρησιακός όρος που παρέχεται με το υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας και την ύπαρξη υπηρεσίας εγγύησης εργοστασίων που κάνει περίπου 50 χρόνια.
 • Προσιτό κόστος.
 • Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, την υγρασία και τους χημικούς παράγοντες.

Είδη

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τοίχου κάτω από πέτρα.

 • Βινύλιο - κατασκευασμένο από PVC, το οποίο του δίνει μια σειρά από πλεονεκτήματα: ελαφρότητα, το υλικό δεν σαπίζει και δεν διαβρώνει,αντοχή σε διάφορους δείκτες θερμοκρασίας και μηχανική καταπόνηση, περιβαλλοντική ασφάλεια. Τα μειονεκτήματα των προϊόντων περιλαμβάνουν τον κίνδυνο ρωγμών σε επιμέρους πλαίσια όταν ενεργούν μηχανικά επάνω τους με μεγάλη δύναμη. Η πλαστική παρακαμπτήριος είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για την επένδυση προσόψεων των σπιτιών.
 • Μεταλλικά υλικό που κατασκευάζεται από γαλβανισμένο χάλυβα, λόγω του οποίου έχει μεγαλύτερο βάρος σε σύγκριση με άλλους τύπους. Τα θετικά χαρακτηριστικά των προϊόντων περιλαμβάνουν υψηλό επίπεδο αντοχής, αντοχή στην παραμόρφωση και αντοχή στη φωτιά. Ωστόσο, αυτός ο τύπος προϊόντος διαφέρει αρκετά μεγάλη τιμή.
 • Ακρυλικό Η παρακαμπτήριος έχει κάποιες ομοιότητες με τα στοιχεία του βινυλίου, αλλά διαφέρει στα χαρακτηριστικά της παραγωγής. Οι πρώτες ύλες για την παραγωγή είναι ακρυλικά πολυμερή με καλή χημική αντοχή.
 • Τσιμέντο ινών Προϊόντα - ένα σχετικά νέο είδος υλικού που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ευρώπη και εμφανίστηκε στην εγχώρια αγορά όχι πολύ καιρό πριν. Τα στοιχεία διακρίνονται από υψηλό δείκτη αντοχής και ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες · ως εκ τούτου, είναι ένας αρκετά ακριβός τύπος προϊόντος.

Για να γίνει μια επιλογή υπέρ ενός συγκεκριμένου τύπου προϊόντος, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι συνθήκες εγκατάστασής του και τα χαρακτηριστικά της περαιτέρω λειτουργίας του: αυτό ισχύει για την επιφάνεια για εγκατάσταση, κλίμα, παρουσία ή απουσία θερμότητας βάσης, φωτισμός της πρόσοψης, επίπεδο έκθεσης στην επιφάνεια του ηλιακού φωτός.

Εκτός από την ταξινόμηση του υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του πλαισίου, μπορεί να χωριστεί σε τύπους σύμφωνα με το σχέδιο χρώματος και την ποικιλία της προσομοιωμένης επιφάνειας με υφή:

 • καμένη πέτρα?
 • φαράγγι;
 • χαλίκι;
 • γρανίτης.
 • πετρώδη πέτρα και άλλα.

Υπάρχουν πολλές επιλογές χρώματος και υφής, καθώς η γκάμα ενημερώνεται συνεχώς με νέα μοντέρνα μοντέλα.

Διαστάσεις

Όλες οι διαστάσεις των προϊόντων πέτρας ποικίλλουν ανάλογα με τον κατασκευαστή. Το κατά προσέγγιση μέγεθος του πίνακα είναι 1x0,5 m. Επομένως, δύο στοιχεία καλύπτουν 1 m2 της βάσης.

Η πιο συνηθισμένη σειρά παρακαταθήκης διαθέσιμη στα ακόλουθα μεγέθη:

 • η σειρά Granit έχει μήκος 1134 mm, πλάτος 474 mm και πάχος 23 mm.
 • Σειρά "Canyon" - μήκος 1158 mm, πλάτος 447 mm και πάχος 20 mm.
 • Η σειρά "Stein" έχει μήκος 1198 mm, πλάτος 426 mm και πάχος 25 mm.

Σχεδιασμός

Χρησιμοποιώντας πέτρινο παρακαμπτήριος είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα φθηνό εξωτερικό φινίρισμα κτιρίου. Επιπλέον, τα προϊόντα λειτουργούν όχι μόνο ως διακοσμητικό υλικό, αλλά και ως στοιχείο που παρέχει προστασία έναντι των ατμοσφαιρικών φαινομένων της επένδυσης τοίχου του σπιτιού.

Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των προϊόντων είναι εντυπωσιακά στην ποικιλομορφία τους, στην αγορά ή στον κατάλογο των κατασκευαστών, μπορείτε να επιλέξετε την απαραίτητη υφή και χρώμα των πάνελ. Επιδιώκοντας την ανάπτυξη στοιχείων σχεδιασμού που μιμούνται μια πέτρα, οι ειδικοί συνειδητοποιούν τις πιο δημιουργικές ιδέες τους, οπότε είναι εύκολο να συναντήσετε μοντέλα που επαναλαμβάνουν την εμφάνιση μικρών ή μεγάλων πέτρινων, τούβλων, σχιστόλιθου, στρογγυλού υλικού.

Με βάση τον τύπο του παρακαμπτήριου, μπορεί επίσης να διαφέρει στο σχεδιασμό του χρώματος, ωστόσο, αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην επιλογή των προϊόντων που είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στο στυλ του κάθε εξωτερικού κτιρίου και σχεδιασμού τοπίου της πίσω αυλής.

Οι επιλογές που αντιμετωπίζει η πρόσοψη πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά εκ των προτέρων. Μια καλή ιδέα θα ήταν να διακρίνουμε τους τοίχους και το υπόγειο του κτιρίου με τη βοήθεια διαφόρων υφών υλικού και αποχρώσεων. Μπορείτε να οργανώσετε με τον ίδιο τρόπο όλα τα είδη κτιρίων στην περιοχή, για παράδειγμα, κιόσκι, μπάνιο ή ξενώνα.

Η συνοπτικότητα της επένδυσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την σωστή επιλογή των εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων: ταινιών φινιρίσματος και εκκίνησης, γωνιών, εξαρτημάτων για τελικά ανοίγματα θυρών και παραθύρων. Η σωστή επιλογή τέτοιων εξαρτημάτων θα επιτρέψει την εγκατάσταση γρήγορα και χωρίς περιττά προβλήματα. Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία πλαισίων, το σχήμα, την τοπογραφία και τις αποχρώσεις τους, το υλικό μπορεί να εγκατασταθεί όχι μόνο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, αλλά και σε εσωτερικούς χώρους.

Οι τοίχοι μπορούν να επενδυθούν εξ ολοκλήρου ή μόνο σε ορισμένα σημεία σε συνδυασμό με άλλα υλικά για διακόσμηση δωματίων. Ομαλός σοβάς σε απόλυτη αρμονία με το βραχώδες ανάγλυφο του υλικού και η απομίμηση των λιθόστρωτων στη βάση φαίνεται πλεονεκτική μαζί με τα συνήθη πάνελ πλαισιώσεων.

Η τοίχωμα που επαναλαμβάνει έναν τύπο πέτρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια αίθουσαστο λόμπι ή στην κουζίνα. Η επιλογή των πάνελ είναι πολύ μεγάλη, το κυριότερο είναι να επιλέξετε τη σωστή λύση στο σχεδιασμό αυτού του υλικού.

Κατασκευαστές

Τα κτίρια που πλαισιώνουν τοίχους αποκτούν μια εκφραστική και μοναδική εμφάνιση. Είναι δυνατόν να σταθώ στην παραλλαγή της τοποθέτησης κάτω από τοιχοποιία ή απομίμηση σχεδόν κάθε φυσικής πέτρας.Λόγω του τεράστιου αριθμού κατασκευαστών, είναι πολύ εύκολο να βρείτε την ιδανική λύση σας όσον αφορά το κόστος, το χρώμα και την υφή.

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες μεταξύ των κατασκευαστών υλικών.

 • Alta Προφίλ - μια εταιρεία με παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Ρωσία, τα προϊόντα αυτών των φυτών είναι δημοφιλή λόγω του χαμηλότερου κόστους με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του υλικού, όχι κατώτερα των ξένων ομολόγων.
 • Docke Company, η οποία είναι η απόλυτη ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα στην εγχώρια αγορά. Η όλη σειρά προϊόντων έχει προσιτή τιμή και είναι υψηλής ποιότητας.
 • Vinyl πλαισιώσει άριστης ποιότητας παράγει ρωσικά εταιρεία "Aelit". Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως για επενδύσεις προσόψεων.
 • Αμερικανική ναυπηγική παρακαμπτήριος που παράγονται με τη μορφή κλασικών πάνελ με απομίμηση μαρμάρου και τούβλο, τα προϊόντα είναι υψηλό κόστος, σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές.
 • Κατασκευαστής siding Novik (Καναδάς) είναι δημοφιλής για τα προϊόντα της, τα οποία χαρακτηρίζονται από αυξημένη λειτουργική ζωή. Επίσης, το υλικό είναι σε καλή ζήτηση λόγω της μεγάλης ποικιλίας των αρχικών υφών των πάνελ.
 • Πολωνικό υλικό Vox Έχει ένα μικρό κόστος, λόγω του οποίου είναι σε μεγάλο βαθμό ζήτηση.
 • Καναδά κορυφογραμμή Ασχολείται με την παραγωγή σύγχρονων πάνελ ανθεκτικών σε μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, οι οποίες ταυτόχρονα δεν ξεθωριάζουν από τις ακτίνες του ήλιου και έχουν αντι-σοκ ιδιότητες.
 • Βασικά πέτρινα πάνελ έχουν μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και αποχρώσεων, τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με την καναδική τεχνολογία με συνεχή έλεγχο της ποιότητας.

Συμβουλές και κόλπα

 • Όταν αγοράζετε υλικό για επένδυση προσόψεων, πρέπει να τηρείτε γενικές συστάσεις - να κάνετε αγορές μόνο σε εξειδικευμένα σούπερ μάρκετ, να προτιμάτε τους δημοφιλείς κατασκευαστές, να είστε βέβαιος να εξοικειωθείτε με την τεκμηρίωση για το προϊόν, να μελετήσετε τις συνθήκες εγγύησης που ισχύουν για αυτό το προϊόν.
 • Θα είναι σημαντικό να κατανοηθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και να διεξαχθεί μια οπτική επιθεώρηση των στοιχείων για να καθοριστεί η ομοιομορφία του πάχους τους, η απουσία ελαττωμάτων στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά των πάνελ, η σύμπτωση του σχεδίου και άλλες σημαντικές αποχρώσεις.

Όμορφα παραδείγματα

Για να μεταμορφώσετε την πρόσοψη του σπιτιού, δεν βρέθηκε καλύτερη επιλογή από την τοποθέτηση κάτω από την πέτρα.Οι τοίχοι, που έχουν τοποθετηθεί κάτω από την πέτρα, εγγυώνται προστασία και όμορφη εμφάνιση.

Εντυπωσιακό και αισθητικά ευχάριστο να δούμε το σπίτι, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη με πλαισιώσει πλίνθο κάτω από μια μεγάλη πέτρα ακανόνιστου σχήματος σε συνδυασμό με τα πάνελ, επαναλαμβάνοντας υφή του πλοίου σε αντίθεση χρωμάτων.

κάτω από το μπλοκ πέτρα και πλαισιώσει το σπίτι θα δημιουργήσει ένα φανταστικό σχεδιασμό, χάρη σε μια διακόσμηση, το κτίριο θα μοιάζει με το μαγικό πύργο, που ταιριάζει απόλυτα στο σχεδιασμό του χώρου, και αυτός, με τη σειρά του, θα συμπληρώσει το συνολικό σχεδιασμό του πράσινου δέντρα και θάμνους.

Δύο ή τριών ιστορία σπίτι, στο οποίο τα φύλλα που τελειώνουν με μια πέτρα μόνο θραύσματα των τοιχωμάτων (αέτωμα, πλίνθο ή τον τοίχο), με τη μορφή ενός συγκεκριμένου προτύπου θα είναι πρωτότυπο και όμορφο. Τα φυσικά χρώματα δεν ξεθωριάζουν στον ήλιο, έτσι ώστε μια τακτοποιημένη εμφάνιση του κτιρίου παρέχεται για πολλά χρόνια.

    Οικιστικών κτιρίων και παρακείμενα κτίρια στην περιοχή, οι προσόψεις των οποίων γίνονται σε μια ενιαία σχεδιαστική απόφαση, που μοιάζουν με φυσική πέτρα φινίρισμα, θα γίνει ένα αριστούργημα, υπογραμμίζει την κατάσταση του ιδιοκτήτη σπιτιού, το καλό γούστο και την ομορφιά των φυσικών υλικών σε μοντέρνο σχεδιασμό, πιθανώς λόγω υλικά όπως πλαισιώσει κάτω από ένα βράχο.

    Εγκατάσταση παρακαταθήκης υπογείου, δείτε το παρακάτω βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο