Λευκή στρογγυλή τράπεζα στο εσωτερικό

Όταν επιλέγετε ένα τραπέζι, πρέπει να προσέχετε τόσο το γεωμετρικό του σχήμα όσο και τα χρώματα του. Η λευκή στρογγυλή τράπεζα ήταν πάντα και παραμένει στην κορυφή της δημοτικότητας. Λόγω της ευελιξίας, της οπτικής έκφρασης και της πρακτικότητας. Θα μιλήσουμε για τις ιδιαιτερότητες αυτού του έπιπλα σήμερα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Σχεδιαστές σαν λευκό χρώμα κυρίως επειδή φαίνεται κατάλληλο σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο, είτε πρόκειται για ένα κλασικό δωμάτιο ή ένα πρωτότυπο, state-of-the-art εσωτερικό σχεδιασμένο από τον συγγραφέα. Ο λευκός πίνακας δεν πρέπει απαραιτήτως να είναι κατασκευασμένος από ξύλο, τώρα κατασκευάζονται πολλές όμορφες μεταλλικές ή πλαστικές δομές. Οικονομικά υλικά όπως MDF χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως.Σε αρκετά ευρύχωρα δωμάτια αυτό το έπιπλο μπορεί να αποτελέσει κεντρικό μέρος όλων των επίπλων.

Εξαίρεση από το σχεδιασμό του προϊόντος με οξεία γωνία το κάνει πολύ πιο ασφαλέςαπό τις παραδοσιακές ορθογώνιες ή τετράγωνες λύσεις. Με μια αμήχανη κίνηση, με το γρήγορο περπάτημα ή με ελάχιστη απόσπαση της προσοχής, δεν θα πάρετε μώλωπες. Για τα παιδικά δωμάτια, αυτό το πλεονέκτημα είναι συχνά καθοριστικό. Η πρακτικότητα ενός στρογγυλού σχήματος είναι ότι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να κάθονται σε ένα τραπέζι που καταλαμβάνει ένα συγκεκριμένο χώρο παρά σε ένα προϊόν που έχει σαφείς, ευθείες περιγραφές.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να κανονίσετε πιάτα στην ίδια απόσταση από όλους εκείνους που κάθονται. Ή όχι πιάτα, αλλά κάτι άλλο, ανάλογα με το σκοπό της άφιξης των επισκεπτών. Το στρογγυλεμένο σχήμα είναι συναισθηματικά πιο άνετο και πιο ευχάριστο από το σχεδιασμό με τις γωνίες. Και αν επιλέξετε ένα συρόμενο τραπέζι, θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τον αριθμό των καθισμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες.

Το πλεονέκτημα του λευκού χρώματος είναι ότι η συσσωρευμένη σκόνη είναι ελάχιστα ορατή πάνω σε αυτό.

Σχεδιασμός και υλικά

Τα προϊόντα με κλασική σκάλισμα ή πατίνα συνδυάζονται τέλεια μεκλασικό στυλ δωμάτιο. Αντίθετα, οι λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας πρέπει να ενδιαφέρονται για σχέδια με γυάλινη κορυφή. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, μόνο σπάνια είναι το ξύλο και τα παράγωγά του εντελώς ακατάλληλα. Μετά από όλα, αυτά τα υλικά μπορούν να τροποποιηθούν αυθαίρετα και να διακοσμηθούν εξωτερικά.

Ένα verzalit είναι ένα πρωτότυπο υλικό που μοιάζει με δέντρο με την ομαλότερη δυνατή δομή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι παρόμοια με μια τεχνητή πέτρα.

Το γυάλινο τραπέζι, για όλο το θεαματικό του, φαίνεται καλό σε μικρούς χώρους, οπτικά τους επεκτείνοντας.

Στο εσωτερικό των κομψών ποδιών της Προβηγκίας, που μοιάζουν με καμπύλες μεταλλικές ή ξύλινες σανίδες, κοιτάξτε. Αν επιλέξετε έπιπλα για ένα κλασικό περιβάλλον, αυτή η λύση είναι επίσης χρήσιμη. Αλλά εδώ πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σκεφτείτε καλά. για τον συνδυασμό διαφορετικών στοιχείων μεταξύ τους. Τα μονόκλινα τραπέζια είναι κατάλληλα όχι μόνο σε προβηγκιακά και κλασικά δωμάτια, αλλά και σε δωμάτια αγγλικού στυλ και εξοχικού στυλ. Το πόδι θα αντιληφθεί μόνο πιο επωφελώς αν είναι παχύ, συμπληρώνεται με σκάλισμα ή ένα πρωτότυπο στολίδι.

Όλοι οι ειδικοί συστήνουνμην παραγγείλετε ένα σετ με ένα μόνο χρώμα της επιφάνειας του τραπεζιού και των καρεκλών, με παρόμοια διακοσμητικά στοιχεία σε αυτά. Μέταλλο και αφρώδες μονό πόδι - μια εξαιρετική λύση για τις μοντερνιστικές πάγκες εργασίας. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται τα συνήθη τέσσερα στηρίγματα, τα οποία θεωρούνται από έξω ως τα πιο σταθερά και σταθερά.

Κομψή σκοτεινή σκιά (οποιαδήποτε) αλληλεπιδρά αρμονικά με τους τοίχους, το αποτέλεσμα της αντίθεσης μοιάζει πολύ συμφέρουσα. Είναι χρήσιμο για ένα αυστηρό αγγλικό δωμάτιο, και για μια ελαφριά, συναισθηματικά χαλαρή Προβηγκία, ένα σκούρο χρώμα θα φέρει μια αίσθηση σταθερότητας στην ατμόσφαιρα. Οι λευκοί πάγκοι είναι κατάλληλοι για ευρύχωρες τραπεζαρίες.των οποίων τα τζάμια είναι πανοραμικά ή με πλήρη τοίχο. Για να αποφευχθεί η οπτική διάλυση των λευκών επίπλων στους λευκούς τοίχους είναι εύκολο, γι 'αυτό το κάνει το δωμάτιο, να εισαγάγει φωτεινούς και πιασάρικους τόνους. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος κλωστοϋφαντουργικών στοιχείων, να αλλάξετε την προσέγγιση στην ταπετσαρία των καρεκλών ή να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα της λάμπας για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό εσωτερικό.

Το φωτεινό ημικυκλικό τραπέζι συνδυάζεται τέλεια με πράσινες καρέκλες διακοσμημένες με εκθετική ταπετσαρία.Αν επιλέξετε την πλήρωση για το δωμάτιο Provencal, θα πρέπει να προτιμάτε ένα μαλακό, σιωπηλό χρώμα για τα επιμέρους στοιχεία - λεβάντα, γαλάζιο, κάτω από τη σκόνη.

Δεν είναι επιθυμητό να ταιριάζει το χρώμα του τραπεζιού και της πρόσοψης της κουζίνας, σχηματίζοντας ένα ξεχωριστό χώρο εστίασης και αναψυχής σε έντονα χρώματα, αυτό είναι που το λευκό τραπέζι θα γίνει το βασικό αντικείμενο.

Συμβουλές για την επιλογή

Οι σχεδιαστές προσφέρουν τις ακόλουθες συστάσεις:

  • Μια στρογγυλή τράπεζα με διάμετρο μικρότερη από 90 εκατοστά είναι εντελώς ανέφικτη. Και αν μια μεγάλη οικογένεια ζει στο σπίτι ή οι επισκέπτες συχνά έρχονται, είναι σκόπιμο να αγοράσετε ένα προϊόν από 1,1 έως 1,7 μέτρα. Το μέγεθος των 100 cm χρησιμοποιείται πολύ συχνά στις κατασκευές επίπλων, διότι προσαρμόζεται ιδανικά στην κουζίνα μιας μικρής περιοχής. Επιλέγοντάς το, δεν θα αντιμετωπίσετε έλλειψη χώρου στο τραπέζι και δεν θα απορροφήσει υπερβολικά χώρο.
  • Για ένα τραπέζι με διάμετρο 120 εκ., 5 άτομα μπορούν να καθίσουν ήσυχα, αλλά το καθένα πρέπει να είναι τουλάχιστον 0,6-0,7 μ. Γνωρίζοντας αυτές τις παραμέτρους, είναι εύκολο να υπολογίσετε τι πρέπει να είναι το καλύτερο μέγεθος για εσάς. Η ελάχιστη τιμή είναι 70 ή 80 εκατοστά, ενώ οι μικρότεροι πίνακες δεν κάνουν καν, επειδή δεν έχουν πλέον κανένα πρακτικό νόημα.
  • Ο πίνακας κονσόλας χρησιμοποιείται καλύτερα σε σαλόνια, υπνοδωμάτια, διάδρομους. στην κουζίνα μπορεί επίσης να είναι κατάλληλη, αλλά με μικρότερο από το συνηθισμένο μέγεθος. Μην τραβάτε ένα τραπέζι με γυαλιστερή επιφάνεια, επειδή είναι αρκετά ιδιότροπο στη φροντίδα, ακόμη και η μικρότερη σταγόνα νερού αφήνει ένα άσχημο λεκέ.
  • Οι πατινισμένες εκδόσεις μοιάζουν καλύτερα με τα μέτωπα των ακουστικών που καλύπτονται από την ίδια πατίνα, τα οποία θεωρούνται ως τα πιο πλήρη. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να περιορίζεται στην κλασική χρυσή πατίνα, στο εσωτερικό της Προβηγκίας μπορεί να είναι ροζ, ασημί, απαλό μπλε, ακόμα και γκρι ή μαύρο.
  • Για ένα μεσαιωνικό εσωτερικό, αξίζει να επιλέξετε επιλογές με ένα τεχνητά γερασμένο δέντρο · αυτή η λύση θα είναι επίσης χρήσιμη για ένα γοτθικό δωμάτιο. Ένα απλό και τραχύ προϊόν υπογραμμίζεται ότι καταλαμβάνει ένα αξιόλογο μέρος σε μια χώρα καμινάδα ή εξοχική κατοικία, εκεί η κομψότητα της εμφάνισης δεν απαιτείται καθόλου.
  • Η δρυς, οξιά και τέφρα ταιριάζουν καλύτερα από διαφορετικά είδη ξύλου για την κουζίνα, είναι πυκνά και απορροφούν μικρή ρύπανση. Πάντοτε να καθορίζετε ποια ειδική επίστρωση χρησιμοποιείται, αν η αντοχή και η αξιοπιστία της κατασκευής εξαρτάται από την ποιότητά της.Για να αποφευχθεί η ασυμμετρία στο σχεδιασμό ή η ανάγκη να περάσετε πολύ χρόνο, είναι προτιμότερο να πάρετε αμέσως το τραπέζι και τις καρέκλες από ένα ενιαίο σετ. Επιμήκη τραπέζια με στρογγυλεμένες κορυφές εισέρχονται αρμονικά στο στενό μακρύ δωμάτιο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός λευκού στρογγυλού τραπεζιού, θα μάθετε από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο