Πώς να επιλέξετε ένα μεγάλο τραπέζι;

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μεγάλα τραπέζια για δύο λόγους - ή πρέπει να κάτσετε πολλούς ανθρώπους πίσω τους ή ένα μικρό μικρό τραπέζι στον απέραντο χώρο του δωματίου είναι οπτικά «χαμένο». Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το κομμάτι των επίπλων προσεκτικά, γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για πολλά χρόνια.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Όταν ο στόχος έχει οριστεί μόνο από καιρό σε καιρό για να κάθονται οι επισκέπτες (επισκέπτες), και δεν υπάρχει πολύς χώρος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συρόμενη ή πτυσσόμενη δομή. Τα επιτυχημένα παραδείγματα που εκτελούν καλά σε μια ποικιλία συνθηκών είναι μετασχηματιστές και "βιβλία". Ένα μεγάλο τραπέζι από ξύλο ή γυαλί είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με σωστή εκτέλεση και διακόσμηση, γίνεται μια πραγματική διακόσμηση ολόκληρου του εσωτερικού. Ενισχύστε την ελκυστικότητα επιλέγοντας ένα μοντέλο με διακοσμητικά σφυρηλάτηση και μωσαϊκό, καθώς και με σκαλισμένα μέρη.

Σχεδιασμός και χρώμα

Ένας μεγάλος πίνακας είναι σε θέση να αποδείξει την αισθητική του μόνο σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο, και η εμφάνισή του, η συνάφεια, καθορίζεται κυρίως από τη μορφή. Η γεωμετρική ρύθμιση δεν πρέπει να υποτιμάται. Για το σαλόνι είναι σκόπιμο να επιλέξετε ωραία τραπέζια. Φαίνονται πολύ καλύτερα από τα κλασικά ορθογώνια. Η απουσία αιχμηρών γωνιών είναι συναισθηματικά ευνοϊκότερη, προσαρμόζεται σε φιλική και άνετη επικοινωνία και είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιείτε ένα τέτοιο τραπέζι. Στις κουζίνες συνιστάται να χρησιμοποιείτε στρογγυλές επιλογές, ειδικά αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα αυτών των αποφάσεων είναι η καταλληλότητά τους σε οποιοδήποτε στυλ.

Στα ντουλάπια σπιτιού, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε μεγάλα γωνιακά τραπέζια. ένα μικρότερο κομμάτι της επιφάνειας είναι επιφυλαγμένο για υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, και το κύριο μέρος εξυπηρετεί ως χώρο εργασίας. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε το τραπέζι να προσαρμοστεί στη συνολική ρύθμιση. Έτσι, η ομάδα μεσημεριανού γεύματος συχνά γίνεται κατάλληλη με στυλ και βασικό υλικό από άλλα έπιπλα. Αλλά το χρώμα μπορεί να συμπίπτει και να είναι απόλυτα αντιφατικό εάν αποφασιστεί να μετατραπεί το τραπέζι σε λεπτομέρεια προφοράς του εσωτερικού.

Τα κλασικά, προβηγκιακά και βικτοριανά στυλ σχεδιασμού συνδυάζονται καλύτερα με φυσικό ξύλο, διακοσμημένο με σκαλισμένα εγκλείσματα. Η εσωτερική μορφή υψηλής τεχνολογίας συνήθως περιλαμβάνει μια γυάλινη δομή με πόδια κατασκευασμένα από επιχρωμιωμένο χάλυβα. Στο εσωτερικό της Προβηγκίας, η χρήση του ξύλου, που φαίνεται να έχει ξεθωριάσει κάτω από τους ανέμους και τον λαμπερό ήλιο από τη θάλασσα, είναι πιο δικαιολογημένη. Προτιμώμενα χρώματα είναι η ώχρα, η ελιά και η κρέμα, λιγότερο συχνά χρησιμοποιούν άλλες παστέλ αποχρώσεις. Το καθαρό λευκό χρώμα είναι επίσης αποδεκτό, αλλά δεν είναι πολύ πρακτικό, τέτοια έπιπλα θα γίνουν γρήγορα βρώμικα.

Μπεζ και άλλα ανοιχτά χρώματα είναι καλά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τον "χώρο". Το μαύρο χρώμα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την αίσθηση του υπερβολικού μεγέθους του δωματίου (αίθουσα). Χαρακτηριστικό γνώρισμα του σκανδιναβικού στιλ θα είναι η χρήση καλά επεξεργασμένου ξύλου, δημιουργώντας την εντύπωση της μέγιστης ποιότητας και της εξωτερικής ακαταλληλότητας.

Συστάσεις για επιλογή

Για την τραπεζαρία που χρησιμοποιείται συνεχώς, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο ύφος και το μέγεθος. Εκτός από τις εκτιμήσεις της πρακτικότητας και του προσωπικού σας γούστου, φυσικά.Όταν είναι γνωστό εκ των προτέρων ότι κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο χώρος θα είναι άδειος ή θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικά, είναι λογικό να επιλέξετε ένα τραπέζι μετασχηματισμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συντονίσει την εμφάνιση του σχεδίου με το περιβάλλον εσωτερικό του.

Τα ορθογώνια τραπέζια φαίνονται καλά στα ίδια ορθογώνια δωμάτια, αλλά μην ξεχνάτε να υπολογίζετε προσεκτικά τον απαιτούμενο χώρο. Διαφορετικά, μπορεί να συμβεί ότι υπάρχει πολύ μικρός χώρος μεταξύ της επιφάνειας του τραπεζιού και του τοίχου ή άλλων επίπλων για βολική διέλευση. Ένα στενό επιμήκιο σαλόνι θα είναι καλύτερα επιπλωμένο αν το τραπέζι στέκεται σε όλο το δωμάτιο κοντά στο ίδιο το παράθυρο - αυτό θα βοηθήσει να διορθωθεί το ανεπιθύμητο σχήμα του δωματίου και να μην παρεμβληθεί το πέρασμα.

Όμορφα ξύλινα τραπέζια είναι κατάλληλα όταν κάνετε ένα δωμάτιο στο πνεύμα της χώρας. Η χρήση της σχήματος σκάλισμα στην άκρη των επιτραπέζιων και μεταλλικών σκελών θα βοηθήσει να τονιστεί η στιλιστική ένταξη. Στη μοντερνιστική κουζίνα, είναι αποδεκτή μια επιφάνεια γυαλιού διακοσμημένη με πρόσθετα στοιχεία, που στέκεται σε βαριά πόδια από φυσικό ξύλο. Για τις κουζίνες, οι ελασματοποιημένες επιφάνειες καλύπτονται καλύτερα με καπλαμάδες, καθώς δεν θα μπλοκάρουν από την παραμικρή διείσδυση του νερού.Αν έχετε ήδη αποφασίσει αποφασιστικά ότι θα χρησιμοποιήσετε τραπεζομάντιλο, δεν μπορείτε να σκεφτείτε πολλά για το σχήμα των ποδιών και το χρώμα της δομής, έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι ορατά σε κανέναν.

Τα τραπέζια και οι καρέκλες δεν πρέπει να είναι εντελώς πανομοιότυπα μεταξύ τους σε εμφάνιση, θα δημιουργήσουν ένα αίσθημα ξεθωριασμένου και ανεξέλεγκτου χώρου. Μια στιλιστική σύμπτωση - ναι, αλλά όχι μια πλήρη ταυτότητα.

Τα υλικά και οι ιδιότητές τους

Είναι σημαντικό να αξιολογηθεί όχι μόνο η αισθητική αλλά και η πρακτική πλευρά του τραπεζιού που αγοράζεται. Η παραμικρή ταλαιπωρία μπορεί να είναι ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα.

Η αναπόσπαστη τεχνητή πέτρα είναι πολύ δημοφιλής τελευταία που εξηγείται από τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα:

  • Οικολογικό καθαρό.

  • Η δυνατότητα μακροχρόνιας χρήσης.

  • Μικρή ευαισθησία σε βακτηριακή και μυκητιακή λοίμωξη.

  • Ευκολία φροντίδας.

  • Ποιότητα και εξωτερική αποκλειστικότητα.

Οι φτηνές και πρακτικές λύσεις είναι οι πίνακες που βασίζονται σε μοριοσανίδες. Εκτός από τη χαμηλή τιμή, είναι ελκυστικές για την ποικιλία χρωμάτων τους: μπορείτε πάντα να επιλέξετε τόσο λευκό όσο και οποιοδήποτε άλλο χρώμα της επιλογής σας. Πιο τέλειο υλικό, ωστόσο, όλοι οι ειδικοί αναγνωρίζουν το MDF, μάλιστα φαίνεται πιο σταθερό.

Τα πρωτότυπα τραπέζια είναι διακοσμημένα με φυσικό δέρμα, επιπλέον, αυτά τα σχέδια παρέχουν ευκολία και ευκολία φροντίδας. Για την επιφάνεια χρησιμοποιούνται σανίδες με μοριοσανίδες, τα γυάλινα μέρη τοποθετούνται πάνω τους. Μια τέτοια λύση είναι εξίσου σημαντική τόσο σε κλασικά όσο και σε υπερσύγχρονα περιβάλλοντα. Συχνά, αντί του φυσικού δέρματος, χρησιμοποιείται το οικολογικό του αντίστοιχο.

Σε συνδυασμό με τα περισσότερα εσωτερικά τραπέζια διακοσμημένα με κεραμίδια. Είναι ανθεκτικά και σε αρμονία με τις ποδιές κουζίνας με πλακάκια. Εξίσου σημαντική είναι η ευκολία καθαρισμού.

Μια επισκόπηση των μεγάλων πινάκων μπορεί να βρεθεί στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο