Παιδικό τραπέζι Ikea: ποιότητα και πρακτικότητα

Στο νηπιαγωγείο είναι πολύ σημαντικό να εξοπλιστεί ένας χώρος για να εξασκηθεί. Η εταιρεία Ikea προσφέρει παιδικά τραπέζια στα οποία το παιδί σας θα είναι άνετο να σχεδιάζει, να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια ή να συμμετέχει στη μελέτη της επιστήμης. Ποια είναι αυτά τα προϊόντα, ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Η εταιρεία Ikea είναι ευρέως γνωστή στη χώρα μας, και τα προϊόντα της είναι σε μεγάλη ζήτηση. Ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1943 και από τότε κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η μάρκα προσφέρει μια ποικιλία οικιακών ειδών, συμπεριλαμβανομένων τραπεζιών για παιδιά.

Τα τραπέζια των παιδιών Ikea έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

 • Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και απολύτως ασφαλή για τα παιδιά σας.
 • Σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά, δεν έχει αιχμηρές γωνίες.Ακόμα και να παίζετε υπαίθρια παιχνίδια στο δωμάτιό σας, το παιδί σας δεν θα σκοντάψει στα έπιπλα και δεν θα τραυματιστεί σοβαρά.
 • Υπάρχουν διάφορα μοντέλα για εσάς, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε τον πίνακα που χρειάζεστε.
 • Η δυνατότητα αλλαγής των διαστάσεων ορισμένων μοντέλων θα σας βοηθήσει να μην αλλάξετε την ιδιότητα των επίπλων, αλλά μόνο για να τις προσαρμόσετε στις παραμέτρους του παιδιού σας.
 • Με ένα τραπέζι μπορείτε πάντα να αγοράσετε μια καρέκλα με το ίδιο χρώμα και στυλ απόδοσης.
 • Το κόστος αυτών των τεμαχίων επίπλων είναι αρκετά δημοκρατικό και σχεδόν όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να το αγοράσουν.

Υλικά

Τα παιδικά τραπέζια Ikea είναι κατασκευασμένα από διάφορα είδη υλικών.

 • Πλαστικά. Χρησιμοποιεί ένα απόλυτα ασφαλές πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή παιδικών πιάτων, συμπεριλαμβανομένων των μπουκαλιών τροφοδοσίας, παιδικών πάνες μίας χρήσης, καθώς και δοχείων τροφίμων. Είναι ανθεκτικό στη θερμοκρασία και την υγρασία, την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, έτσι ώστε τα προϊόντα από αυτά να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς φόβο ότι το πλαστικό θα καεί, το τραπέζι θα παραμορφωθεί και θα χάσει την αρχική του εμφάνιση. Επιπλέον, τα έπιπλα από αυτό είναι αρκετά ελαφρύ, ακόμα και τα παιδιά μπορούν να το μεταφέρουν.
 • Στερεά πεύκα. Για την κατασκευή παιδικών τραπεζιών χρησιμοποιήθηκε ξυλεία στην Καρελία. Αυτό είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που δεν προκαλεί αλλεργίες. Επιπλέον, τα έπιπλα από αυτό είναι αρκετά ισχυρό και ανθεκτικό. Ένα τραπέζι από συμπαγές ξύλο θα σας εξυπηρετήσει και το παιδί σας για χρόνια. Επιπλέον, το δέντρο δεν φοβάται την υγρασία, οπότε το προϊόν δεν θα χαλάσει από το χυμένο ποτήρι νερό πάνω του. Μην φοβάστε ότι το παιδί μπορεί να το σχεδιάσει. Η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί πάντα να αποκατασταθεί και να αποκατασταθεί η αρχική του εμφάνιση.
 • Πλάκες από ινοσανίδες. Αυτό το υλικό επιτυγχάνεται με θερμή συμπίεση ινών ξύλου. Είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για την υγεία των μωρών. Ανέχει αλλαγές στην υγρασία.
 • LDSP. Πρόκειται για ένα ανάλογο μασίφ ξύλο, κατασκευασμένο από υπολείμματα ξύλου με τη μορφή πριονιδιού. Αυτό το υλικό είναι πολύ φθηνότερο από το φυσικό ξύλο, αλλά λιγότερο ανθεκτικό, και επίσης δεν ανέχεται αλλαγές στην υγρασία. Λόγω της υπερβολικής ποσότητας νερού, η επιφάνεια μπορεί να διογκωθεί και να παραμορφωθεί, με αποτέλεσμα το προϊόν να χάσει την εμφάνισή του. Η αποκατάσταση αυτού του υλικού δεν εκτίθεται και απλά πρέπει να αντικαταστήσετε τα έπιπλα από αυτό.

Όλες οι ξύλινες επιφάνειες επεξεργάζονται με λεκέδες, οι οποίες δίνουν στο προϊόν έναν τόνο, με ακρυλική λάκα, διευκολύνοντας τη φροντίδα του προϊόντος και επίσης εμποδίζουν τη διείσδυση ακαθαρσιών στους πόρους του ξύλου.

Χρωματισμός

Τα χρώματα των προϊόντων εξαρτώνται από το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται.

Έτσι, τα πλαστικά παιδικά τραπέζια έχουν πολύ φωτεινά χρώματα. Εδώ θα βρείτε μπλε, ροζ, πράσινο και λευκό.

Τα προϊόντα από μασίφ ξύλο είναι κατασκευασμένα κυρίως από φυσικό τόνο πεύκου, αλλά μπορούν να βαφτούν λευκά.

Μοντέλα

Η σειρά των τραπεζιών για παιδιά από την Ikea περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα.

 • "Mammut". Είναι αρκετά ανθεκτικό και ταυτόχρονα τα ελαφρά πλαστικά έπιπλα θα αντέχουν σε φορτία κατά τη διάρκεια των ενεργών παιχνιδιών του παιδιού σας και τα φωτεινά χρώματα αυτού του χαρακτηριστικού δεν θα τον αφήσουν αδιάφορο, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός μοναδικού εσωτερικού χώρου στον παιδικό σταθμό. Επιπλέον, οι διαστάσεις του επιτραπέζιου κουτιού 77x55 cm θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε πίσω του δύο παιδιά ταυτόχρονα.

Ένα τέτοιο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στον κήπο, για παράδειγμα, με την οργάνωση των γενεθλίων ενός παιδιού σε εξωτερικούς χώρους. Πλήρης με αυτό το χαρακτηριστικό των επίπλων μπορείτε να πάρετε καρέκλες ή σκαμπό.

 • "Flisat". Αυτό είναι ένα αυξανόμενο μοντέλο που μπορεί να αλλάξει το ύψος της επιφάνειας, ανάλογα με το ύψος του παιδιού σας. Υπάρχουν τρία επίπεδα ύψους: 52 cm για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 3 έως 6 ετών, 62 cm για μαθητές από 7 έως 13 ετών, 72 cm για ενήλικους μέσου ύψους. Επιπλέον, είναι δυνατή η αλλαγή της γωνίας της επιφάνειας, η οποία είναι επίσης κατάλληλη για την άσκηση. Το κάλυμμα του τραπεζιού γύρω από την περίμετρο έχει μια άκρη που εμποδίζει την πτώση του χαρτικά κατά την εκτέλεση των μαθημάτων. Αυτό το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με ειδική θήκη, η οποία βοηθά στη σταθεροποίηση του χαρτιού "Mol" σε ρολό από την Ikea και την αποφυγή του να ξετυλίξει κατά τη διάρκεια των δημιουργικών δραστηριοτήτων του παιδιού σας.

Ο πίνακας "Flisat" μπορεί να είναι εξοπλισμένος με ειδικά δοχεία στα οποία το παιδί σας μπορεί να αποθηκεύει όλα τα είδη των αντικειμένων.

 • Sundwick. Ένας πίνακας από συμπαγές πεύκο που προορίζεται για το παιδί προσχολικής ηλικίας. Το ύψος του είναι μόνο 55 εκ. Το μοντέλο έχει βολικά συρτάρια κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού, τα οποία δίνουν θέσεις για την αποθήκευση γραφικών μέσα σε αυτό το χαρακτηριστικό έπιπλο.
 • Reso. Μοντέλο για ένα πικνίκ. Πρόκειται για ξύλινο τραπέζι και πάγκους από πηχάκια. Συνιστάται για χρήση σε ανοιχτές περιοχές, για παράδειγμα, στη βεράντα ή στον κήπο.Θα συνδυάζεται τέλεια με έπιπλα ενηλίκων από τη σειρά Eplaro.
 • "Στούβα". Παιδικό τραπέζι, το οποίο διαθέτει κρεβάτι πατάρι. Με αυτό το σύνολο επίπλων, εξοπλίζετε αμέσως το φυτώριο του ανατέλλοντος παιδιού με ό, τι χρειάζεστε: ένα τραπέζι με ευρύχωρα συρτάρια, ένα κρεβάτι, μια ντουλάπα και ένα γραφείο.
 • "Παύλος". Μια άλλη παραλλαγή του πίνακα ανάπτυξης, δεν έχει τίποτα περιττό: μια απλή φόρμα, με επιπλέον μπάρες στο κάτω μέρος, όπου μπορείτε άνετα να φιλοξενήσετε, για παράδειγμα, ένα φίλτρο δικτύου από έναν υπολογιστή. Δεδομένου ότι ο πίνακας είναι βαμμένος λευκός, μπορεί να τραβηχτεί κοντά στο περβάζι παραθύρου, οργανώνοντας έτσι ένα χώρο, αυξάνοντας την επιφάνεια εργασίας της επιφάνειας του τραπεζιού.

Κριτικές

Κριτικές παιδικών τραπεζιών Ikea αρκετά υψηλό. Τα έπιπλα είναι πραγματικά ποιοτικά. Στα πτυσσόμενα μοντέλα, τα εξαρτήματα είναι αξιόπιστα, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε εύκολα το ύψος αυτού του χαρακτηριστικού. Είναι βολικό για τα παιδιά να αναλάβουν τέτοια έπιπλα, όχι μόνο να κάνουν τα μαθήματα, αλλά και να κάνουν κάτι.

Οι καταναλωτές ουσιαστικά δεν γράφουν για τις ελλείψεις, αν και αρνητικές δηλώσεις μπορούν να βρεθούν προς την κατεύθυνση των τιμών των προϊόντων.

Πώς να συγκεντρώσετε ένα παιδικό τραπέζι "Mammut", δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο