Πίνακες σχεδιαστών: ιδέες στο εσωτερικό

Ένα τραπέζι είναι ένα έπιπλο που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Και μπορεί να μετατραπεί από ένα συνηθισμένο προϊόν σε μια καταπληκτική εσωτερική λεπτομέρεια. Με τη βοήθεια των ιδεών των σύγχρονων σχεδιαστών, μπορείτε να δημιουργήσετε countertops από φανταχτερά σχήματα και μεγέθη και να εκπλήξετε τους φίλους και τους συγγενείς σας με την πρωτοτυπία τους. Αλλά πριν στρίψετε στις υπηρεσίες των σχεδιαστών για να δημιουργήσετε ένα τραπέζι, πρέπει να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά των υλικών, των σχημάτων και των χρωμάτων που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε την ιδέα σας.

Χαρακτηριστικά κατασκευής

Τα προϊόντα σχεδιασμού χαρακτηρίζονται από μια σειρά χαρακτηριστικών που πρέπει να εξοικειωθούν εκ των προτέρων.

 • Δημιουργικές ιδέες διεξάγονται στην παραγωγή τραπεζιών κάθε είδους - από το φαγητό έως το γράψιμο.Παρά το περίπλοκο σχέδιο, η κύρια λειτουργία του προϊόντος δεν παραβιάζεται ποτέ, επειδή ένας καλός σχεδιαστής πάντα τηρεί αυτόν τον κανόνα.
 • Είναι σπάνιο να βρεθεί η μαζική παραγωγή έπιπλα σχεδιαστών. Συνήθως ο μέγιστος αριθμός μοντέλων είναι μόνο μερικά αντίτυπα. Διαφορετικά, τα έπιπλα θεωρούνται αποκλειστικά καθότι δημιουργούνται σε ένα μόνο αντίγραφο. Είναι πιθανό ότι αν σας αρέσει το πρωτότυπο τραπέζι κάποιου, θα είναι δύσκολο να βρείτε ακριβώς το ίδιο μοντέλο.
 • Τα τραπέζια σχεδιαστών είναι ακριβά. Συχνά όταν δημιουργούνται χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και χειροποίητα. Συχνά το προϊόν δημιουργείται από ακριβά υλικά. Το ποσό περιλαμβάνει επίσης την ώρα που ο πλοίαρχος ξοδεύεται στην εργασία, και το εμπορικό σήμα - το όνομα του κατασκευαστή. Είναι σχεδόν αδύνατο να αγοράσετε φθηνά προϊόντα από διάσημους σχεδιαστές.
 • Σε περίπτωση θραύσης, τα αποκλειστικά μοντέλα μπορεί να είναι δύσκολο να επιδιορθωθούν. Παρόλο που είναι πάντοτε δυνατό να βρεθούν ή να δημιουργηθούν ανταλλακτικά για τραπέζια που αγοράζονται σε ένα κατάστημα, δεν είναι πάντα δυνατή η αναδημιουργία της αρχικής εμφάνισής τους σε προϊόντα σχεδιαστών.
 • Συχνά απαιτείται η απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού για τη φροντίδα των προϊόντων σχεδιαστών. Ορισμένα υλικά είναι ευαίσθητα σε χημικές συνθέσεις, χρειάζονται ειδικά μέσα καθαρισμού, άλλα απαιτούν ειδικές βούρτσες για τον καθαρισμό μικρών μερών.
 • Μερικές φορές οι σχεδιαστές κάνουν τραπέζια για ένα ολοκληρωμένο έργο που μπορείτε να αναπτύξετε μόνοι σας, αλλά μερικοί από αυτούς πραγματοποιούν μόνο μια παραγγελία με μια περιγραφική περιγραφή των επιθυμιών του πελάτη, στηριζόμενοι στις ιδέες τους.
 • Όσο πιο σύνθετη είναι η τεχνολογία λειτουργίας, τόσο πιο ακριβό θα είναι το κόστος. Μερικοί πίνακες έχουν τη λειτουργία των μετασχηματιστών και συνδυάζουν από μόνα τους δύο διαφορετικά σχέδια. Τέτοιες λεπτομέρειες καθιστούν τον πίνακα όχι μόνο αποκλειστικό, αλλά και πολυλειτουργικό και απαιτούν πιο περίπλοκο σχεδιασμό από τον σχεδιαστή.

Υλικά

Στην κατασκευή των σχεδιαγραμμάτων χρησιμοποιούνται παραδοσιακά και ασυνήθιστα υλικά. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πρώτες ύλες όπως:

 • Ξύλο. Τόσο απλό σε σχήμα όσο και χειροποίητα αντικείμενα με περίτεχνα γλυπτά δημιουργούνται από συμπαγές ξύλο. Τα πλεονεκτήματα του υλικού περιλαμβάνουν τη δύναμή του και τη σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής του.Μεταξύ των ελλείψεων είναι η ακριβή τιμή. Οι πιο δημοφιλείς τύποι πρώτων υλών είναι δρυς, σφενδάμι, οξιά, σκλήθρα, τέφρα.
 • Γυαλί πολύ δημοφιλές για την κατασκευή μικρών τραπεζιών καφέ. Για να γίνει το προϊόν πραγματικά ανθεκτικό, χρησιμοποιείται σκληρυμένο γυαλί, το οποίο είναι πυκνό. Η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να είναι αδιαφανής και διαφανής, μερικές φορές παγωμένα σχέδια και μοτίβα δημιουργούνται σε μια διαφανή επιφάνεια εργασίας.
 • Πίνακες μπαστούνι - ιδανικό για βεράντα. Κατασκευασμένη από υφαντή τεχνολογία, τέτοια έπιπλα, αν και δεν είναι ανθεκτικά στην υψηλή υγρασία και το μηχανικό στρες, φαίνονται πολύ κομψά. Ένα τέτοιο τραπέζι είναι εύκολο να μεταφερθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η επιφάνεια του τραπέζι από λυγαριά δεν είναι ακόμη αρκετή για να τοποθετήσει τα πιάτα επάνω του, επομένως συχνά το πάνω μέρος του προϊόντος μπαστούνι είναι φτιαγμένο από κόκκινο ζεστό γυαλί.
 • Μέταλλο - ένα εξαιρετικό υλικό για την κατασκευή των ποδιών των τραπέζων τραπεζαρίας και του καφέ, καθώς και των υποπλαισίων. Τα μεταλλικά μέρη έχουν μεγάλη αντοχή και έχουν επαρκή διάρκεια ζωής. Συχνά καλύπτονται με μια ειδική ένωση για πιο εμφανή εμφάνιση.Παρά το γεγονός ότι το μέταλλο είναι ένα αρκετά περίπλοκο υλικό για τη δημιουργία μικρών μερών, οι σχεδιαστές καταφέρνουν να κάνουν κομψές συνθέσεις από αυτό.
 • Πλαστικά Συχνά χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τόσο γενικών όσο και μικρού μεγέθους αντικειμένων. Οι πλαστικές δομές είναι αρκετά ελαφρές, είναι ανθεκτικές στην υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό το υλικό παρουσιάζεται στην πλουσιότερη ποικιλία αποχρώσεων.
 • Μπορούν να κατασκευαστούν countertops ξύλινη σανίδα ή ακόμα και λεπτό κόντρα πλακέ. Τέτοια υλικά μπορεί να μοιάζουν με την εμφάνιση φυσικού ξύλου, αλλά κοστίζουν πολύ φθηνότερα.
 • Συχνά κατά τη δημιουργία των πινάκων εμφανίζεται συνδυασμός διαφόρων υφών. Δημοφιλής χρήση επιτραπέζιων γυψοσανίδων σε σιδερένια ή ξύλινη βάση. Μερικές φορές το μέταλλο συνδυάζεται με ένα ξύλινο πάτωμα, πάνω στο οποίο οι ίνες ξύλου υπογραμμίζονται σκόπιμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε χρωματιστά ένθετα γυαλιού στον κύριο καμβά, από ξύλο.

Τόσο το στερεό υλικό όσο και ο συνδυασμός των ασυμβίβαστων, σε επιδέξια χέρια σχεδιαστή, μετατρέπει τις πρώτες ύλες σε ένα πραγματικό έργο τέχνης, ενσωματωμένο σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Έντυπα και σχέδια

Το πιο πρωτότυπο σε πίνακες σχεδιαστή είναι ο σχεδιασμός του προϊόντος και το σχήμα του tabletop. Μερικές φορές είναι μια απομίμηση άλλων αντικειμένων ή ένα σύνθετο μετασχηματιστικό σύστημα. Μία από τις πιο λαμπρές επιλογές είναι οι εξής:

 • Πλαστικοί πάγκοι σε λεπτό μεταλλικό πλαίσιο. Τα πόδια του τραπέζι μοιάζουν με χαριτωμένα κλαδιά, και από απόσταση μπορεί να φανεί ότι η πλάκα κυριολεκτικά «κρέμεται στον αέρα». Αυτό το σχέδιο είναι πολύ ευάερο και ελαφρύ.
 • Μια καταπληκτική επιλογή κόμματος θα ήταν κινητό τραπέζι στους τροχούς. Η κατασκευή κουκέτα είναι ένα είδος μίνι μπαρ και είναι πολύ βολικό για την αποθήκευση πιάτων και ποτών. Το σχήμα της επιτραπέζιας επιφάνειας μπορεί να είναι στρογγυλό και τετράγωνο.
 • Το ιδιαίτερο είναι το μοντέλο, η βάση του οποίου είναι μια κυκλική μεταλλική βάση και μία στήριξη του ίδιου υλικού, που βρίσκεται στη μέση. Η επιφάνεια του τραπεζιού έχει το ίδιο μέγεθος με τη βάση, αλλά είναι κατασκευασμένη από διαφανές γυαλί.
 • Πίνακες χάλυβα δίσκων είναι μια πολύ συμπαγής επιλογή για υπαίθρια αναψυχή. Είναι κατασκευασμένα με τεχνολογία αναδίπλωσης και είναι εύκολα στη μεταφορά και χρήση.
 • Αν βαρεθείτε με την παραδοσιακή τραπεζαρία, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ξύλινο προϊόν, το τραπέζι στο οποίο έχει ακανόνιστο κύκλο ή ωοειδές σχήμα. Μια τέτοια σχεδίαση θα είναι πολύ σημαντική για κάποιες έννοιες του εσωτερικού, την ίδια στιγμή, σε ένα παρόμοιο τραπέζι, όχι λιγότερο οι άνθρωποι θα ταιριάζουν από ό, τι στο πρότυπο.
 • Πολύ άνετο σχέδιο τραπέζι με καπάκι, το επάνω μέρος της επιφάνειας επεκτείνεται και έχετε την εμφάνιση ενός μικρού κουτιού στο οποίο είναι βολικό να αποθηκεύετε μικρά αντικείμενα για ένα γεύμα. Επίσης με κάλυμμα υπάρχουν μοντέλα και γραφεία υπολογιστών.
 • Το μοντέλο είναι πολύ ασυνήθιστο. τραπέζι από κύβους. Μέρος των κύβων απομακρύνεται από τις αυλακώσεις, γεγονός που προκαλεί την επιθυμία να επαναφερθούν στη θέση τους. Αυτό είναι το βασικό σχέδιο τέχνασμα. Παρά την απλότητα της μορφής, η επιφάνεια έχει μια ιδιαίτερη ανακούφιση χρώματος, η οποία δημιουργεί ένα οπτικό αποτέλεσμα της κυρτότητας.
 • Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι εγγενής στον σχεδιαστή ένα τραπέζι που μιμείται ένα ραγισμένο δέντρο. Η ξύλινη πλατεία επίπλωση έχει ένα ένθετο από τιρκουάζ γυαλί στη μέση. Η ιδιαιτερότητα είναι η ανομοιογενής μορφή του γυάλινου μέρους, που δημιουργήθηκε σαν ένα βράχο βράχου. Οι άκρες του ξύλου κάτω από το γυαλί είναι επίσης κομμένες ανάλογακάνοντας το μερίδιο της ευκρίνειας στην εμφάνιση του προϊόντος.
 • Τραπέζι σαλονιού με τετράγωνες γυάλινες κορυφές, θα αποτελέσει το επίκεντρο του εσωτερικού σας. Μοντέλο σχεδιαστών, τέλεια προσαρμόζεται σε ένα μοντέρνο σαλόνι.
 • Προσέξτε την προσοχή τραπεζάκια σαλονιού από ασυνήθιστα υλικά με αιχμηρές μορφέςΓια παράδειγμα, σχέδια κρυστάλλων που μοιάζουν με ένα μπουκέτο λουλουδιών. Εάν κοιτάξετε την μη τυποποιημένη επιφάνεια από πάνω, τότε ακόμη και οι κηρήθρες μπορούν να υπενθυμίσουν στοιχεία. Ή ασυνήθιστα μεταλλικά τραπέζια μετασχηματισμού.
 • Ένα ειδικό μοντέλο των πινάκων είναι προϊόντα που υποστηρίζονται από τις τοξωτές δομές. Τα πόδια του τραπέζι είναι μια μονολιθική δομή με μια επιφάνεια και έχουν κυλινδρικό σχήμα.
 • Μια άλλη επιλογή για τον κυλινδρικό σχεδιασμό είναι πίνακες με έγχρωμη γυάλινη βάση και ξύλινη στρογγυλή τράπεζα με μια φωτεινή υφή.

Χρώματα και στυλ

Οι σχεδιαστές δεν περιορίζονται στην επιλογή των χρωμάτων για τη δημιουργία πινάκων. Πολύ συχνά σε συνδυασμό με τους κλασικούς τόνους ξύλου, μπορείτε να δείτε εκκεντρικές αποχρώσεις του οξέος. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να δημιουργήσουν προϊόντα σε μια ματ μονοφωνική κλίμακα.

Τα προϊόντα που έχουν ένα φανταχτερό σχήμα δεν γίνονται συνήθως σε πιασάρικους τόνους, επειδή ήδη προσελκύουν την προσοχή με το μη τυποποιημένο σχεδιασμό τους.

 • Για ένα στιλ σοφίτας, τα μικρά κομμάτια με ξύλινη επιφάνεια είναι τέλεια, αντί για τα πόδια έχουν γυάλινες φιάλες. Τα σημεία συμφόρησης προσαρμόζονται σφιχτά σε ειδικές τρύπες στο πάτωμα και συχνά ένα στρώμα από κόκκινο-ζεστό διαφανές γυαλί τοποθετείται πάνω σε ένα στρώμα ξύλου, αλλά υπάρχουν και εντελώς ξύλινα μοντέλα.
 • Το οικολογικό στυλ θα δούμε αρμονικά πίνακες από ξύλινο πλαίσιο σε τέσσερα πόδια και τυλιγμένο με στρώματα σχοινιού, το οποίο δημιουργεί το τραπέζι. Ένα σχοινί που βρίσκεται κάθετα σε δύο στρώματα δημιουργεί ένα πυκνό πλέγμα και είναι ένα αρκετά ανθεκτικό υλικό. Η επιφάνεια του επιτραπέζιου τραπεζιού δεν θα είναι απόλυτα ομαλή, αλλά οποιοδήποτε άθραυστο οικολογικό στυλ μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τέτοιο προϊόν.
 • Οι σχεδιαστές δημιούργησαν ακόμη πίνακες με ναυτικό ύφος. Έχουν κλασικές μορφές, αλλά βασίζονται σε υλικά όπως το λευκό τεχνητό μάρμαρο, το ξύλο, το γυαλί και η φυσική πέτρα. Αυτά τα στοιχεία μοιάζουν με ύφαλο που περιβάλλεται από θαλασσινό νερό από ρητίνη.
 • Για το στιλ υψηλής τεχνολογίας, τα τραπέζια με σαφείς άκρες είναι τέλειες, οι κορυφές των οποίων μπορούν να έχουν σχήμα ρόμβου ή εξάγωνο. Πρωτεύοντα χρώματα - λευκό, γκρι, σκοτεινό.

Επιλογές στο εσωτερικό

 • Για τον εξοπλισμό του γραφείου, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε ογκώδη σχέδια. Είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε ένα κρεμαστό τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος της επιφάνειας του τραπεζιού. Στη στερέωση της δομής υπάρχουν ειδικές αυλακώσεις όπου μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε την πλάκα εργασίας. Ειδικά αυτή η τεχνική είναι κατάλληλη για παιδική και εφηβική αίθουσα. Στην κορυφή της βάσης υπάρχει ένα επιπλέον ράφι.
 • Για όσους δεν επιθυμούν να παραμείνουν σε ένα μέρος, το τραπέζι γραφείου με πτυσσόμενη δομή είναι ιδανικό. Βρίσκεται σε ένα κανονικό τραπέζι και μπορεί να αλλάξει το ύψος. Αν συναρμολογηθεί, αντιπροσωπεύει το συνηθισμένο κόντρα πλακέ, τότε αποσυναρμολογείται, σας αναγκάζει να σηκωθείτε από τα σπίτια σας και να εργαστείτε ενώ στέκεστε, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για το σώμα. Ένα τέτοιο τραπέζι αποσυναρμολογείται πολύ εύκολα - μόνο με την ανύψωση της πλευρικής λαβής.
 • Το ιδανικό τραπέζι για όσους θέλουν να τεντώσουν το γεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα μοντέλο σουηδικής κατασκευής.Ένα ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης τροφίμων είναι ενσωματωμένο στην επιφάνεια του, η οποία δεν επιτρέπει τα πιάτα σας να κρυώσει ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνομιλίας.
 • Για τραπεζάκια συνήθως επιλέγονται καρέκλες, το χρώμα των οποίων συμπίπτει με το χρώμα της βάσης του προϊόντος. Ειδικά αυτή η τεχνική φαίνεται όμορφη αν το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από γυαλί.
 • Το σαλόνι θα έχει μεγάλο τραπέζι με στρογγυλή βάση και επιφάνεια εργασίας. Έχει κυλινδρικό σχήμα και είναι ένας συνδυασμός ξύλου και γυαλιού. Τα πάνελ στερέωσης συνδέονται με στεφάνες · με αυτή την τεχνική, το προϊόν χαρίζει γοητεία και κομψότητα. Μια επιτραπέζια κορυφή από φιμέ γυαλί θα σας βοηθήσει να συνδυάσετε αυτό το προϊόν με διάφορα είδη ακουστικών.

Κατά την επιλογή ενός πίνακα σχεδιασμού, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αποκτάτε όχι μόνο ένα αποκλειστικό έπιπλο, αλλά και ένα προϊόν που εκτελεί μια σημαντική λειτουργία στο εσωτερικό. Επομένως, εκ των προτέρων, βεβαιωθείτε ότι το τραπέζι σας είναι τόσο όμορφο και άνετο στη χρήση.

Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι σχεδιαστών ξύλινων κιβωτίων με τα δικά τους χέρια, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο