Πίνακες από συμπαγές πεύκο στο εσωτερικό

Το πεύκο είναι ένα από τα πιο όμορφα υφάσματα λόγω της πλούσιας ινώδους δομής του. Ελαφρότητα και πλαστικότητα, όμορφο χρώμα, φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, προσιτές τιμές - όλες αυτές οι ιδιότητες διακρίνουν τα έπιπλα από πεύκο. Οι πίνακες και οι τραπεζαρίες πεύκων είναι δημοφιλείς. Αγοράζονται για διαμερίσματα πόλης, για εξοχικές κατοικίες και για υπαίθρια αναψυχή.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το πεύκο έχει ινώδη, χαλαρή δομή. Το πεύκο δεν έχει σκληρότητα δρυός ή καρυδιού. Ως εκ τούτου, οι κορυφές του τραπεζιού και το πλαίσιο είναι παχύτερες από ό, τι από άλλα είδη ξύλου. Είναι δύσκολο να φτιάξετε ένα κομψό τραπέζι με στριμμένα πόδια από πεύκο. Τα έπιπλα από κωνοφόρων φυλών είναι πιο μαζικά και λεπτομερή.

Η σταθερότητα των μορφών των τραπεζιών πεύκου αντισταθμίζεται από την ευκολία του υλικού. Τα έπιπλα αυτά είναι εύκολο να αλλάξουν λόγω του μικρού τους βάρους, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τα τραπέζια.Πρέπει συχνά να μετακινηθούν για να φιλοξενήσουν περισσότερους επισκέπτες.

Η ετερογενής δομή του στερεού πεύκου έχει ένα πλούσιο πρότυπο που δεν απαιτεί πρόσθετη διακόσμηση. Επιπλέον, η απαλότητα και η ευθρυπτότητα των ινών δεν είναι πολύ κατάλληλες για πολύπλοκη ξυλογλυπτική.

Έπιπλα από φυσικό ξύλο πιο επιρρεπή σε ζημιές, σε αντίθεση με το πλαστικό. Τα τραπέζια φαγητού συχνά εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη αυτόν τον παράγοντα και να προσπαθήσετε να αποφύγετε τη μηχανική ζημιά από αιχμηρά αντικείμενα ή ζεστά πιάτα. Στη συνέχεια, τα έπιπλα τραπεζαρίας θα διατηρήσουν την ομορφιά και θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

Έντυπα

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του υλικού καθορίζουν την προτίμηση για μια συγκεκριμένη μορφή των πινάκων από συμπαγές πεύκο. Οι πίνακες έχουν ένα απλό σχήμα τραπεζίου:

  • ορθογώνιο;
  • στρογγυλή?
  • οβάλ.

Πολύ σπάνια, η σχήματος λοξότμηση χρησιμοποιείται στη διακόσμηση των ακραίων πλευρών των ταπετσαριών, κατά κανόνα, πρόκειται για μια άμεση επεξεργασία της άκρης του πάγκου.

Τα δομικά στοιχεία και τα πόδια κατασκευάζονται ευθεία, χωρίς καμπύλες, όχι μόνο για ορθογώνια τραπέζια, αλλά και για στρογγυλές και ωοειδείς επιφάνειες τραπεζιών. Οι τελευταίες μορφές tabletops μπορούν να στηριχθούν σε ένα ή δύο τεράστια υποστηρίγματα.

Οι πάγκοι είναι στερεά και πτυσσόμενα.Οι μηχανισμοί μετασχηματισμού εφαρμόζονται ως πρότυπο, καθώς και για άλλες φυλές ενός δέντρου.

Το σχήμα του τραπεζιού επιλέγεται ανάλογα με το σκοπό και το μέγεθος του δωματίου. Ένα μεγάλο τραπέζι σε μια μικρή τραπεζαρία ή κουζίνα θα είναι ενοχλητικό, αφού χρειάζεστε χώρο για καρέκλες και ένα πέρασμα.

Επίσης, ο σχεδιασμός της διακόσμησης του ίδιου του δωματίου καθορίζει μία ή την άλλη μορφή του πίνακα. Μια στρογγυλή τράπεζα είναι πιο κατάλληλη σε ένα κλασικό σαλόνι, καλυμμένο με ταπετσαρία, και ένα τεράστιο τετράγωνο μπορεί να περιβάλλεται από πέτρα.

Συνδυασμοί στο εσωτερικό

Ένα ενδιαφέρον πρότυπο ξύλου με το δικό του χαρακτήρα υπαγορεύει τις απαιτήσεις του για το περιβάλλον.

Με τοίχους και πάτωμα

Το παραδοσιακό χρώμα του κεχριμπαριού είναι ένα ενεργό στοιχείο του εσωτερικού χώρου. Για έναν αρμονικό σχεδιασμό του δωματίου θα πρέπει να ολοκληρώσετε το πάτωμα του ίδιου χρώματος με άχυρο ή να επιλέξετε ένα λευκό δάπεδο. Καλή με έπιπλα από πεύκο βλέπουν φωτεινά δάπεδα, αχρωματική σειρά: ένας συνδυασμός παρκέ πεθαίνει σε ένα μοτίβο κόκκινου, μπλε, πράσινου, κίτρινου, μπλε χρώματος.

Οι τοίχοι πρέπει να είναι λευκό, μπλε, ροζ, ελαφρύ ελαιόλαδο και άλλους μαλακούς τόνους ακουαρέλας.

Ταπετσαρία και υφή των τελειών είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το πιο απλό, Είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε τη διακόσμηση με τη μορφή γυψοσανίδας ή ταπετσαρίας με μεταλλικό σχέδιο. Οποιαδήποτε εθνοτική μοτίβα ή φυτική διακόσμηση στην ταπετσαρία θα είναι κατάλληλη σε δωμάτια με έπιπλα από πεύκο.

Με άλλα έπιπλα

Το πλούσιο χρώμα και το μοτίβο του πεύκου δεν απορροφά την γειτονιά ενός άλλου δέντρου. Η μαζικότητα των δομικών στοιχείων του τραπεζιού θα πρέπει να υποστηρίζεται από παρόμοιες καρέκλες ή πολυθρόνες. Λοιπόν, αν ολόκληρη η τραπεζαρία είναι κατασκευασμένη με το ίδιο ύφος. Η τραχιά μορφή του τραπεζιού πηγαίνει καλά με τις σκληρές καρέκλες στο ίδιο σχέδιο και πάγκο στα μεταλλικά κομψά πόδια. Και μερικές ακόμα αποχρώσεις:

  • εάν τοποθετήσετε μαλακά μαξιλάρια με έθνικ στυλ στις καρέκλες, αυτό θα προσθέσει ζεστασιά και άνεση.
  • η τραπεζαρία ή το σαλόνι μπορεί να είναι πλήρως επιπλωμένο με έπιπλα από αυτό το είδος ξύλου.
  • καθώς τα έπιπλα από πεύκα είναι τεράστια και φωτεινά, το δωμάτιο πρέπει να είναι ευρύχωρο.
  • σε ένα μικρό δωμάτιο πολλά έπιπλα από πεύκα θα φαίνονται πολύ βαριά. Είναι καλύτερα να περιορίσετε τον εαυτό σας στα απαραίτητα έπιπλα και να συμπληρώσετε το εσωτερικό με πράσινα φυτά.

Το πεύκο ζωντανεύει στα πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου.

Χρησιμοποιούνται παραδοσιακά τραπέζια από συμπαγές πεύκο σε έθνους εσωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει μεγάλη διακόσμηση από κωνοφόρα ξύλου.Σε ένα ομοιόμορφο χρωματικό σχήμα, οι εσωτερικοί χώροι δεν φαίνονται υπερφορτωμένοι, αλλά, αντίθετα, ακόμη και σε μικρούς χώρους, ένα μεγάλο ορθογώνιο ρουστίκ τραπέζι με ισχυρές καρέκλες με υποβραχιόνια στο φόντο των τοίχων με πευκοδάσους ή επένδυση φαίνεται οργανικά.

Το πεύκο συνδυάζεται αποτελεσματικά με διαφορετικά υλικά. Το γυάλινο τραπέζι φαίνεται πολύ ασυνήθιστο και μοντέρνο στις δομές των πυλώνων από συμπαγές ξύλο, με τη μορφή ενός μη επεξεργασμένου πίνακα σε ένα μινιμαλιστικό περιβάλλον.

Οι πίνακες από συμπαγές πεύκο είναι καλοί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, Απλά πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη ρύθμιση. Οποιεσδήποτε προτιμήσεις γεύσης μπορούν να ικανοποιήσουν διαφορετικά μοντέλα, τα οποία είναι πολύ μεταβλητά, καθώς και το φινίρισμα των κορυφών του τραπεζιού.

Επιλογές φινιρίσματος

Στερεά πεύκα φαίνεται οργανικά σε ευθείες γραμμές σχεδιασμού, την ομορφιά των ινών και τις συσπάσεις των κλαδιών είναι το όμορφο σχέδιο που κοσμεί το εσωτερικό. Τα λακαρισμένα ή κερωμένα μοντέλα διατηρούν την υφή και το σχέδιο του ξύλου.

Οι πευκοειδείς συστοιχίες είναι κατάλληλες για τη δημιουργία του σχεδιασμού των χώρων κάτω από το παλιό. Η επιφάνεια του πάγκου σκουραίνει με λεκέδες και ψήνει ομοιόμορφα για να δημιουργήσει το αποτέλεσμα της φυσικής γήρανσης του δέντρου.Επάνω επιφάνεια επικαλυμμένη με διαυγές ή χρωματισμένο βερνίκι. Έχοντας προσθέσει ένα τραπέζι της ίδιας διακόσμησης με καρέκλες, καθιστικό, μπορείτε να αναπαραγάγετε το βάναυσο εσωτερικό του Μεσαίωνα.

Για τους οπαδούς του κλασσικού στυλ υπάρχουν μοντέλα με στοιχεία νήματος. Επιτραπέζια σκεύη σε ένα ή δύο τεράστια σκαλιστά κεντρικά στηρίγματα είναι σε συνεχή ζήτηση. Αυτά τα τραπέζια ταιριάζουν με την παραδοσιακή μαλακή επίπλωση.

Πίνακες από συμπαγές πεύκο μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα, όπως έπιπλα από άλλα είδη ξύλου. Αυτό μπορεί να είναι μια τοπική ζωγραφική όλων των στοιχείων σε ένα χρώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τεχνική που συνδυάζει τελειώματα. Τα δομικά στοιχεία του σώματος και των ποδιών είναι βαμμένα λευκά και το ίδιο το πάτωμα γυαλίζεται με βερνίκι για να διατηρηθεί η ομορφιά του μοτίβου του φυσικού ξύλου.

Στυλ

Έπιπλα από συμπαγές πεύκο λόγω της ομορφιάς και της αντοχής του ξύλου, της φιλικής προς το περιβάλλον φιλικότητας και της σχετικής φθηνότητας - ένα από τα πιο δημοφιλή. Οι πίνακες επιλέγονται γυαλισμένο ή βαμμένο, ανάλογα με το στυλ του δωματίου.

Γιατί ρουστίκ εσωτερικούς χώρους Το φυσικό ξύλο στις ογκώδεις δομές της ομάδας τραπεζαρίας είναι το καλύτερο.Αυτό το στυλ ισχύει σε ευρύχωρα δωμάτια με ψηλά ταβάνια. Μεγάλα τραπεζαρά σύνολα, διακοσμημένα με αντίκες, διακοσμούν την τραπεζαρία μπροστά. Δεδομένου ότι το ίδιο το έπιπλο είναι μάλλον ογκώδες, απαιτεί πολύ χώρο. Σε γενικές γραμμές, αυτό το ύφος θυμίζει το Boyar Terems και το δικαστήριο του βασιλιά Αρθούρου.

Ανοιχτό κίτρινο δεμένο ξύλινο τραπέζι απαραίτητο για την εσωτερική διακόσμηση country style. Ο εθνοτικός σχεδιασμός των τραπεζιών με πεύκο φαίνεται αρμονικά στο καλοκαιρινό σπίτι, που συμπληρώνεται από χαλιά, χαλιά, φωτεινά μαξιλάρια.

Παραδοσιακά, τα εν λόγω έπιπλα παρέχουν μπάνιο. Οι ξύλινοι τοίχοι και τα έπιπλα από μαλακό ξύλο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα θεραπείας Σε αυτό το τραπέζι είναι ευχάριστο να πιείτε ζεστό τσάι μετά από τις διαδικασίες λουτρού.

Η ανοιχτή βεράντα του εξοχικού σπιτιού, επιπλωμένη με έπιπλα από πεύκο, θα σβήσει τη γραμμή ανάμεσα στο φυσικό τοπίο και το εσωτερικό του σπιτιού. Σε μια ζεστή μέρα, όλη η οικογένεια μπορεί να δειπνήσει al fresco.

Σκανδιναβικό στυλ με την προσπάθειά του για χρησιμότητα και φυσικότητα, προτιμά αυστηρά και κομψά σχέδια.

Υπερσύγχρονες καρέκλες στυλ pop art συνδυάζεται αποτελεσματικά με ένα παλιό τραπέζι και διακόσμηση από ξύλο.Τα λακωνικά τραπέζια και τα παγκάκια από φυσικό ξύλο φαίνονται όμορφα με στυλ. σύγχρονο μινιμαλισμό.

Στο επόμενο βίντεο θα δείτε τη διαδικασία παραγωγής τραπεζαρίας από ξύλο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο