Επιλέγοντας ένα γραφείο υπολογιστή για τον φοιτητή

Ένα γραφείο για έναν φοιτητή δεν είναι απλά ένα έπιπλο για το δωμάτιο ενός παιδιού. Ένας φοιτητής ξοδεύει πολύ χρόνο πίσω του, κάνει την εργασία του, διαβάζοντας, ώστε να είναι άνετος και εργονομικός. Τώρα κανένας δεν εκπλήσσεται από την παρουσία ενός προσωπικού υπολογιστή σε παιδιά δημοτικού σχολείου. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση θα ήταν η απόκτηση υπολογιστή γραφείου, αφού μετά από αυτό μπορείτε να εργαστείτε με έναν υπολογιστή και να κάνετε την εργασία σας.

Τα σύγχρονα μοντέλα των τραπεζιών είναι πολύ διαφορετικά, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υλικό κατασκευής, και από πλευράς λειτουργικότητας, έτσι ώστε κάθε γονέας να είναι σε θέση να επιλέξει την καταλληλότερη επιλογή για τον μαθητή.

Είδη

Σήμερα οι ακόλουθοι τύποι ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι δημοφιλείς.

Ευθεία (γραμμική)

Αυτά είναι τα πιο κοινά μοντέλα λόγω της ευελιξίας τους.Μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο δωμάτιο και, εάν είναι απαραίτητο, να είναι εύκολο να μετακινηθούν. Η μεγάλη ευθεία επιφάνεια εργασίας είναι ιδανική για την εργασία και τη δημιουργικότητα.

Πολλά μοντέλα αυτής της κατηγορίας είναι εξοπλισμένα με μια ολισθαίνουσα βάση για το πληκτρολόγιο, η οποία επιτρέπει να μην υπερφορτώνεται η επιφάνεια εργασίας. Υπάρχει επίσης ένα περίπτερο για τη μονάδα συστήματος και άλλο εξοπλισμό γραφείου, που σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του πίνακα.

Γωνία

Πολύ συμπαγή μοντέλα που βρίσκονται στη γωνία και κατά κανόνα διαθέτουν μεγάλο αριθμό ράφια και συρτάρια, που σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα και αξεσουάρ για τον σπουδαστή.

Σε μέγεθος, αυτά τα μοντέλα είναι μεγαλύτερα και πιο ευρύχωρα από τα γραμμικά, ωστόσο, έχουν ένα σημαντικό μείον - μπορούν να τοποθετηθούν μόνο στη γωνία.

Rack πίνακες

Αυτά τα μοντέλα έχουν συνοπτική εμφάνιση και σχεδιασμό, ωστόσο, δεν είναι κατάλληλα για κάθε μαθητή. Το γεγονός είναι ότι συνήθως η επιφάνεια του τραπεζιού είναι μικρή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με τον ελεύθερο χώρο στην επιφάνεια. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές επιλύουν αυτό το ζήτημα, συμπληρώνοντας επιπλέον το ράφι με συρτάρια και ράφια.

Ως γωνιά τραπέζης και οποιεσδήποτε από αυτές τις επιλογές συνήθως συμπληρώνονται από ένα συρτάρι ή συρτάρια για την αποθήκευση σχολικών βιβλίων, φορητών υπολογιστών και γραφείου.

Τα βιβλία είναι συνήθως βολικά τοποθετημένα στα ανοιχτά ράφια, επομένως η διαθεσιμότητά τους θα είναι για τον μαθητή.

Υλικό κατασκευής

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές τραπεζιών υπολογιστών προσφέρουν πολλές επιλογές για την εκτέλεση τους. Τα παρακάτω υλικά είναι δημοφιλή.

Μέταλλο και πλαστικό

Τα τραπέζια με πλαίσιο από αλουμίνιο και πλαστική τραπεζομάντιλα ταιριάζουν απόλυτα στο παιδικό δωμάτιο με το στυλ του μινιμαλισμού ή της pop art. Μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα χρώματα. Πολύ ελαφριά, φθηνά τραπέζια.

Πλαίσιο

Ένα από τα πιο οικονομικά αποδοτικά υλικά για την παραγωγή επίπλων. Πρόκειται για ένα συμπιεσμένο ξύλο, που καλύπτεται με ένα στρωματοποιημένο στρώμα. Το υλικό μπορεί να έχει κακή επίδραση στην υγεία, καθώς το μοριοσανίδες εμποτίζεται με μια ειδική συγκολλητική σύνθεση, η οποία συχνά περιέχει φορμαλδεΰδη (επικίνδυνο καρκινογόνο).

Επιπλέον, το πάνω στρώμα τέτοιων επίπλων είναι εύκολα κατεστραμμένο και δεν αντέχει σε επαφή με το νερό.

MDF

Εξαιρετική εναλλακτική λύση στην μοριοσανίδα. Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά η απόδοση ενός τέτοιου γραφείου υπολογιστή θα είναι αρκετές φορές υψηλότερη.

Δεν φοβάται την υγρασία, φαίνεται όμορφη και κομψή και η ανθεκτική στην κρούση σύγχρονη επίστρωση από PVC δεν ξεθωριάζει ή θρυμματίζεται.

Array

Ξύλινα τραπέζια υπολογιστών φαίνονται ακριβή, είναι ασφαλή για τους ανθρώπους. Ωστόσο, η τιμή τους απέχει πολύ από τον προϋπολογισμό, εκτός από τα προϊόντα της σειράς είναι πολύ βαριά και θα είναι προβληματική η μετακίνηση ενός τέτοιου πίνακα από μόνα τους.

Γυαλί

Η οπτική επέκταση του χώρου, ωστόσο, δεν συνιστάται για χρήση σε παιδικά δωμάτια.

Οποιοδήποτε υλικό επιλέγεται για το τραπέζι, το πιο σημαντικό είναι ότι ταιριάζει στο συνολικό εσωτερικό του δωματίου, διατηρεί το βασικό χρωματικό σχέδιο και είναι επίσης κατάλληλο για τον μαθητή.

Λεπτές αποχρώσεις της επιλογής

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ένας μαθητής ξοδεύει πάνω από μία ώρα για να προετοιμάσει την εργασία, Το γραφείο του υπολογιστή πρέπει να πληροί ορισμένες απαιτήσεις που θα διατηρήσουν την υγεία και τη στάση του παιδιού.

 1. Συνιστάται να επιλέξετε σωστά το πλάτος της επιφάνειας του τραπεζιού. Ο βέλτιστος αριθμός είναι 100 εκ. Το γεγονός είναι ότι οι ειδικοί συστήνουν να εγκαταστήσετε μια οθόνη υπολογιστή έτσι ώστε η απόσταση στα μάτια να είναι τουλάχιστον 50 εκατοστά. Επιπλέον, ο φοιτητής θα πρέπει να τοποθετήσει εγχειρίδια και σημειωματάρια, καθώς και να λάβει μια σωστή και άνετη θέση στην οποία οι αγκώνες είναι στο τραπέζι.
 2. Ρυθμιζόμενη κλίση. Μερικοί πίνακες έχουν αυτή την επιλογή, είναι πολύ βολικό για τον φοιτητή, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη βέλτιστη κλίση για την εργασία και το σχέδιο.
 3. Το σωστό ύψος. Δεν είναι όλα τα γραφεία υπολογιστών ικανά να προσαρμόσουν αυτήν την παράμετρο. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί επιλέγοντας μια άνετη καρέκλα με διάφορες θέσεις της πλάτης και του καθίσματος, καθώς και μια βάση κάτω από τα πόδια σας.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε κατά την επιλογή ενός μοντέλου πώς θα τοποθετηθεί ο πίνακας σε σχέση με το παράθυρο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, το φυσικό φως πρέπει να πέφτει απευθείας ή προς τα αριστερά στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα γωνιακά μοντέλα.

  Δεν συνιστάται να επιλέξετε πολύ φωτεινά, φανταχτά χρώματα, καθώς θα κουράζουν το παιδί και θα αποσπούν την προσοχή από την εργασία. Είναι καλύτερα να προσθέσετε, αν θέλετε, ένα τραπέζι κλασικών χρωμάτων με φωτεινά αξεσουάρ - μολύβια, μια βάση βιβλίου, μίνι κορνίζες φωτογραφιών.

  Ένα γραφείο υπολογιστών, υπό την προϋπόθεση της σωστής και λογικής επιλογής, μπορεί να αντικαταστήσει ένα κλασικό γραφείο γραφείου για ένα παιδί.. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για μαθησιακές δραστηριότητες όσο και για διασκέδαση και χαλάρωση.

  Σχετικά με τον τρόπο επιλογής του σωστού πίνακα για το παιδί, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο