Πώς να επιλέξετε έναν πίνακα παιχνιδιών για τον υπολογιστή;

Σχεδόν κάθε άτομο που ασχολείται ενεργά με τα βιντεοπαιχνίδια, αργά ή γρήγορα ήρθε η σκέψη να αγοράσει ένα τραπέζι τυχερών παιχνιδιών. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το αρχικό καθήκον είναι η απόκτηση καλύτερου εξοπλισμού πληροφορικής. Αλλά ένας άνετος "χώρος εργασίας" διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, καθώς ένας πολύ μεγάλος χρόνος σε ένα τραπέζι υπολογιστή μπορεί να επηρεάσει το σώμα όχι με τον καλύτερο τρόπο. Η πλήρης εμβάπτιση στον εικονικό χώρο παιχνιδιού απαιτεί ορισμένες συνθήκες και άνεση που μπορούν να δημιουργηθούν από ειδικά τραπέζια υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών. Θα μάθετε ποια κριτήρια θα πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά, καθώς και ποια μοντέλα των πινάκων είναι σχετικά τώρα - από αυτό το άρθρο.

Διαθέτει έπιπλα για gamers

Οπτικά, το τραπέζι παιχνιδιών διαφέρει σημαντικά από το συνηθισμένο γραφείο ή το γράψιμο. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και με γυμνό μάτι. Η ιδιαιτερότητα αυτού του σχεδιασμού είναι ότι ο πίνακας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά επίπεδα. Με άλλα λόγια, ένα γραφείο υπολογιστή για gamers είναι ένα εργονομικό σχέδιο (συχνά γωνιακό) που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά διαφορετικά gadgets. Όπως μία ή δύο οθόνες, χειριστήρια, τιμόνι, πεντάλ, ηχεία, μονάδα συστήματος και τα παρόμοια.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του πίνακα, σχεδιασμένο για gamers, είναι ένα συρόμενο διαμέρισμα για ένα πληκτρολόγιο με ένα ποντίκι. Πρόσφατα όμως, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές εγκαταλείπουν την ιδέα εγκατάστασης ενός ειδικού διαμερίσματος πληκτρολογίου. Το όλο θέμα είναι ότι η δημοτικότητα των κυβερνο-σπορ συλλαμβάνει το ενδιαφέρον όλου του μεγάλου αριθμού ανθρώπων. Κατά συνέπεια, ο χρόνος που πέρασε ένας άνθρωπος στον υπολογιστή αυξήθηκε αρκετές φορές. Το γραφείο του υπολογιστή πρέπει να είναι αρκετά άνετο ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε μετά από αυτό.

Με ένα διαμέρισμα με το πληκτρολόγιο, οι αγκώνες σφίγγονται αφύσικα στο σώμα. Μετά από δύο ώρες παιχνιδιού σε αυτή τη θέση, το άτομο αρχίζει να αισθάνεται πολύ κουρασμένος και υπερβολικά εργαζόμενος στην πλάτη. Η ιδανική διάταξη των χεριών όταν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή είναι οι αγκώνες λυγισμένοι σε ορθή γωνία ή λίγο περισσότερο. Κατά κανόνα, χρησιμοποιούνται πάγκοι πάγκου για πίνακες τυχερών παιχνιδιών υπολογιστών. Λεπτό γραφείο και γραφεία γραφείου. Η όλη κατασκευή καλύπτεται από εξειδικευμένα υλικά που δημιουργούν μια επίστρωση με ανθεκτικές στη θερμότητα και ανθεκτικές στην υγρασία ιδιότητες.

Κριτήρια για την επιλογή πίνακα τραπέζι

Αφού αποφασίσατε να αγοράσετε γραφείο υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών, πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων διάφορες πτυχές. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καθορίσουμε τη μελλοντική θέση του πίνακα. Αυτή είναι μια από τις βασικές πτυχές στις οποίες εξαρτάται από το πόσο άνετος θα είναι ο χρόνος σας στον υπολογιστή. Είναι επιθυμητό το τραπέζι να βρίσκεται στο τμήμα του δωματίου όπου οι άμεσες ακτίνες του ήλιου δεν πέφτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η κοντινή απόσταση από την έξοδο είναι επίσης ευπρόσδεκτη.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι το μέγεθος του γραφείου του υπολογιστή. Ο μελλοντικός σχεδιασμός θα πρέπει να ταιριάζει καλά στο γενικό εσωτερικό.Δεν πρέπει να εμποδίζει την πρόσβαση σε άλλα έπιπλα ή να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου. Ως εκ τούτου, πριν από την αγορά, έχοντας ήδη αποφασίσει για τη μελλοντική θέση της δομής, μετρήστε το χώρο. Αφιερώστε χρόνο για να υπολογίσετε το μέγιστο ύψος και το διαθέσιμο πλάτος για τον πίνακα. Διαφορετικά, θα πρέπει να κανονίσετε μια μετάθεση στο δωμάτιο. Συνιστάται επίσης να μετρήσετε τις διαστάσεις της οθόνης και της μονάδας συστήματος, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να επιλέξετε το επιθυμητό μήκος και πλάτος της επιφάνειας του τραπεζιού.

Κριτικές δημοφιλών μοντέλων

Το έντονο ενδιαφέρον για τα αθλήματα στον κυβερνοχώρο και τα βιντεοπαιχνίδια έχει ωθήσει τις μάρκες επίπλων να ξεκινήσουν τα γραφεία υπολογιστών για τους παίκτες. Μέχρι σήμερα, τα σχέδια αυτά παρουσιάζονται σε ένα ευρύ φάσμα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε έναν πίνακα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Παρακάτω υπάρχουν κριτικές για τα τρία πιο δημοφιλή μοντέλα που βρίσκονται σε διαφορετικά τμήματα τιμών και έχουν διαφορετικές λειτουργίες.

Το πρώτο μοντέλο του πίνακα παιχνιδιών ονομάζεται The Original V1. Μέχρι σήμερα, αυτό το σχέδιο είναι ένα από τα πιο ακριβά.Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια ποικιλία ανασυρόμενων επιφανειών που μπορούν να προσαρμοστούν για τον εαυτό τους σε διαφορετικά ύψη. Η συσκευασία περιλαμβάνει μόνο τρεις οθόνες επίπεδης οθόνης και ένα καθίσμα από δέρμα αυτοκινήτου, το οποίο είναι το πρωτότυπο του τι είναι εγκατεστημένο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της Porsche. Ο σχεδιασμός διατίθεται μόνο σε δύο αποχρώσεις - κόκκινο και μπλε.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του πίνακα παιχνιδιών περιλαμβάνουν: τη χρήση μόνο φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, άνεση, ευχάριστο σχεδιασμό, ευελιξία, παρουσία διαφόρων λειτουργιών υποστήριξης. Σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις, το μοντέλο Original V1 έχει αρκετά σημαντικά μειονεκτήματα, όπως: δύσκολη μεταφορά, τεράστιο μέγεθος ολόκληρης της δομής, υψηλό κόστος. Από τη διαθέσιμη λειτουργικότητα θα ήθελα να σημειώσω αρκετές στιγμές ταυτόχρονα. Αυτή είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιείτε αυτό το μοντέλο ως ένα τραπέζι για ένα άνετο παιχνίδι σε έναν υπολογιστή, ένα στούντιο ηχογράφησης ή μια ταινία παρακολούθησης στο σπίτι. Στην κατασκευή αυτού του μοντέλου χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής αντοχής - φυσικό δέρμα και χαλύβδινο πλαίσιο.

Για όσους αναζητούν ένα άνετο και κομψό γραφείο υπολογιστή - το μοντέλο Scrivano Porada δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς. Αυτός είναι ο μοναδικός συνδυασμός άνεσης και κομψότητας σε ένα σχέδιο. Ο πίνακας είναι ένας μετασχηματιστής κατασκευασμένος από μασίφ βελανιδιάς. Ο σχεδιασμός έχει έναν αρκετά περίπλοκο μηχανισμό, ενώ είναι εύκολο στη χρήση. Το τραπέζι είναι εξοπλισμένο με ένα πτυσσόμενο επιτραπέζιο επί των ποδιών των κυλίνδρων. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα διαμέρισμα με συρτάρια για είδη γραφείου.

Από τα προφανή πλεονεκτήματα μπορούν να εντοπιστούν: συμπαγής σχεδιασμός, ορθολογισμός και εύλογη χρήση του χώρου εργασίας, κομψός σχεδιασμός, χρήση μόνο φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, συμμόρφωση με τεχνολογικά πρότυπα ποιότητας. Αυτό το μοντέλο έχει μόνο 2 μειονεκτήματα: περιορισμένο χώρο εργασίας και σχετικά υπερτιμημένο. Η λειτουργικότητα αυτού του πίνακα παιχνιδιών σας επιτρέπει να αποθηκεύετε είδη γραφείου και άλλες μικρές λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας το σχέδιο ως γραφείο.

Η καλύτερη έκδοση προϋπολογισμού του πίνακα παιχνιδιών είναι το μοντέλο KC 20-22 M2, το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μοριοσανίδες, προ-επικαλυμμένο με βερνίκι. Τα άκρα του τραπεζιού βρίσκονται σε μια ειδική άκρη.Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα αφαιρούμενο συρόμενο ράφι για το πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι υπολογιστή, καθώς και ένα ξεχωριστό διαμέρισμα για την εύκολη τοποθέτηση της μονάδας συστήματος. Αυτός ο σχεδιασμός σας επιτρέπει επίσης να τοποθετήσετε τον εκτυπωτή ή το σαρωτή σε ειδικά σχεδιασμένο ράφι και επίσης να τοποθετήσετε το απαραίτητο γραφείο στα συρτάρια. Ο πίνακας αυτού του μοντέλου μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρωματική σκιά.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι κατασκευασμένα σε χρώματα: δρυός γάλακτος, καρυδιάς, βαλέντια, βελανιδιές και βελανιδιές. Ο πίνακας παιχνιδιών έχει πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων: συμπαγές σχέδιο, ευκολία μεταφοράς, άνεση, ορθολογική χρήση του χώρου εργασίας, χαμηλό κόστος, χρήση στην κατασκευή εξαιρετικά φιλικών προς το περιβάλλον υλικών. Μεταξύ των ελλείψεων μπορεί να σημειωθεί: ένας αρκετά μικρός χώρος για έγγραφα και αντικείμενα γραφικής ύλης, οι περιορισμοί στον χώρο εργασίας. Η λειτουργικότητα αυτού του μοντέλου πίνακα παιχνιδιών σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο και ως γραφείο.

Υπάρχει αρκετός χώρος για βολική τοποθέτηση πρόσθετου εξοπλισμού πληροφορικής, που περιλαμβάνει ηχεία, εκτυπωτή, μονάδα συστήματος, τιμόνι και πεντάλ. Στο πακέτο μοντέλο KC 20-22 M2 εκτός από ένα αφαιρούμενο αφαιρούμενο διαμέρισμα κάτω από το πληκτρολόγιο, υπάρχει ένα ξεχωριστό ράφι για αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (σύστημα ηχείων ή εκτυπωτής), ένα ανοιχτό συρτάρι για μια μονάδα συστήματος, ένα περίβλημα για διάφορα είδη γραφείου και ένα μικρό ράφι για δίσκους ή μικρή τεκμηρίωση. Αυτό το μοντέλο μπορεί να αγοραστεί σε σημαντικά online καταστήματα επίπλων.

Η δημιουργία γραφείου υπολογιστή με τα χέρια τους περιγράφεται λεπτομερώς στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο