Ποιο θα πρέπει να είναι το μέγεθος ενός ηλεκτρονικού γραφείου;

 Ποιο θα πρέπει να είναι το μέγεθος ενός ηλεκτρονικού γραφείου;

Τα γραφεία υπολογιστών σήμερα είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά κάθε σπιτιού. Τέτοια εσωτερικά αντικείμενα έχουν κερδίσει μια τόσο διαδεδομένη και αξιοζήλευτη δημοτικότητα λόγω του γεγονότος ότι η ζωή ενός σύγχρονου ατόμου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον εξοπλισμό πληροφορικής, που απαιτεί ξεχωριστό χώρο.

Ωστόσο, η επιλογή τραπεζιών υπολογιστών υψηλής ποιότητας εξαρτάται όχι μόνο από τη διαμόρφωση και το σχεδιασμό τους, αλλά και από το μέγεθος τους.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Στην εποχή μας, χωρίς γραφείο υπολογιστή δεν μπορεί να κάνει. Αυτά τα έπιπλα είναι ειδικά για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία ποικιλία ρυθμίσεων.Αυτό μπορεί να είναι ένα διαμέρισμα πόλης ή ένα ιδιωτικό σπίτι, ένα μικρό ή μεγάλο γραφείο, καθώς και ένα κυβερνητικό ή ψυχαγωγικό ίδρυμα. Χάρη στο multitasking, τέτοια έπιπλα μπορούν να ονομαστούν καθολικά.

Επιπλέον, τέτοιες κατασκευές εντοπίζονται συχνά τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδικά υπνοδωμάτια, διότι σήμερα ακόμη και οι νεότεροι χρήστες αβίαστα καταφέρνουν την κατάλληλη τεχνική. Το σωστά επιλεγμένο γραφείο υπολογιστή είναι ιδανικό για εργασία και για παιχνίδια και αναψυχή. Αυτά τα έπιπλα είναι πολυλειτουργικά, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για εργασία σε φορητό υπολογιστή ή σε στατικό υπολογιστή.

Συχνά, μοντέλα με μεγάλους και ευρύχωρους πάγκους χωρίζονται σε δύο μισά. Ένας από αυτούς ανατίθεται απευθείας κάτω από τον υπολογιστή, και ο δεύτερος γίνεται ζώνη γραφής. Κατά κανόνα, τέτοια τραπέζια έχουν εντυπωσιακές διαστάσεις, αλλά είναι πολύ βολικό να τα χρησιμοποιήσετε.

Τέτοια διαδεδομένα και περιζήτητα έπιπλα βρίσκει τη θέση του σε σχεδόν οποιοδήποτε χώρο της κατοικίας. Αυτό μπορεί να είναι όχι μόνο μια σοβαρή μελέτη ή ένα υπνοδωμάτιο σχολικού παιδιού, αλλά και ένα σαλόνι, μια βιβλιοθήκη, ακόμα και μια κουζίνα (στην περίπτωση ενός διαμερίσματος στούντιο).

Η εργασία και η μελέτη σε ένα τέτοιο τραπέζι πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη, έτσι ώστε τα σύγχρονα εργοστάσια επίπλων να παράγουν μια ποικιλία επιλογών που έχουν μια πολύ διαφορετική δομή, καθώς και διάφορους δείκτες μήκους, ύψους και πλάτους.

Αυτές οι παράμετροι παίζουν έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην επιλογή ενός κατάλληλου μοντέλου γραφείου υπολογιστή.

Το γεγονός είναι ότι, εργάζονται σε μια κατασκευή ακατάλληλων μεγεθών, ο χρήστης θα είναι πολύ άβολα και άβολα. Επιπλέον, η συνεχής λειτουργία τέτοιων πινάκων μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στην ανθρώπινη υγεία. Έτσι, εργάζεστε για πολύ χαμηλό μοντέλο, πρέπει να λυγίζετε συνεχώς και να δώσετε το σώμα προς τα εμπρός, το οποίο με την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε μια σοβαρή καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης και να σκύψει, για να μην αναφέρουμε τον πόνο που μπορεί να γίνει συνηθισμένοι σύντροφοί σας.

Δεν είναι λιγότερο σοβαρή η ανάγκη προσέγγισης του μεγέθους του ηλεκτρονικού γραφείου που σχεδιάζετε να αγοράσετε για το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε όχι μόνο το πλάτος και το μήκος της επιφάνειας του τραπεζιού, αλλά και το ύψος της δομής στο σύνολό της. Εάν δεν θέλετε να βλάψετε το αναπτυσσόμενο σώμα, τότε το γραφείο του υπολογιστή πρέπει να επιλεγεί σωστά.

Φυσικά, η επιλογή των επίπλων ενός μεγέθους ή του άλλου από πολλές απόψεις εξαρτάται επίσης από το πόσα στοιχεία σχεδιάζετε να τοποθετήσετε σε αυτό. Εάν δεν υπάρχουν τόσα πολλά, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει με ένα συμπαγές μοντέλο με μια μικρή επιφάνεια.

Αν ψάχνετε για μια πιο ευρύχωρη και ευρύχωρη έκδοση, τότε οι διαστάσεις του θα πρέπει να είναι κατάλληλες.

Πώς να υπολογίσετε όλα τα μεγέθη;

Εάν θέλετε να μάθετε τις σωστές παραμέτρους του γραφείου του υπολογιστή, τότε Θα πρέπει να αναφερθώ σε ένα απλό μαθηματικό τύπο που χρησιμοποιούν πολλοί αγοραστές σήμερα για την επιλογή επίπλων:

 • Για τον αυτό-υπολογισμό του ύψους του γραφείου του υπολογιστή, πρέπει να εκτελέσετε τις παρακάτω ενέργειες: ύψος (σε εκατοστά) x 75 cm (κανονικό ύψος των τραπεζιών PC) / 175 cm = ύψος κατασκευής
 • Το πλάτος του γραφείου του υπολογιστή δεν πρέπει να είναι πολύ μικροσκοπικό. Συνιστάται να προσθέσετε άλλα 30-40 cm σε μια συγκεκριμένη παράμετρο αυτού ή αυτού του πάγκου. Έτσι, θα δώσετε επιπλέον χώρο για τα κομοδίνα.
 • Το ελάχιστο σωστό βάθος ενός μοντέλου υπολογιστή χωρίς πρόσθετα είναι 45 cm. Φυσικά, εάν υπάρχουν άλλα πρόσθετα στοιχεία στο σχέδιο, τότε αυτός ο δείκτης μπορεί να είναι περισσότερο, για παράδειγμα, 60 cm.Το βέλτιστο βάθος αυτών των επίπλων εξαρτάται κυρίως από τη δομή και τον εξοπλισμό τους.

Πρότυπα και λαϊκές διαστάσεις

Οι τυπικές διαστάσεις των πινάκων για υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές συνιστώνται να εξετάζονται, που κυμαίνονται από τα πιο συμπαγή μοντέλα. Με εξαίρεση το ύψος, οι υπόλοιποι δείκτες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς περιορισμούς.

Όσον αφορά το ύψος, παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στο σχεδιασμό τέτοιων επίπλων. Η εσφαλμένη επιλογή μπορεί να βλάψει όχι μόνο τη σπονδυλική στήλη αλλά και την όραση του χρήστη, καθώς η οθόνη σε ένα τέτοιο μοντέλο θα βρίσκεται σε λάθος ύψος. Κυρίως, η επιλογή της σωστής επιλογής εξαρτάται από τη θέση στην οποία θα καθίσει το άτομο.

Οι ειδικοί λένε ότι κατά τη διαδικασία της εργασίας σε υπολογιστή γραφείου, το σώμα θα πρέπει να παραμείνει στη θέση αυτή:

 • η πλάτη είναι ευθεία.
 • οι βραχίονες - χαλαροί.
 • οι ώμοι - δεν ανυψώνονται και δεν είναι τεταμένοι.
 • Οι μύες είναι επίσης χαλαροί.
 • τα πόδια πρέπει να είναι επίπεδη και να βρίσκονται σε ειδική βάση, ένα ράφι κάτω από την επιφάνεια εργασίας ή απλά στο πάτωμα.

Το κλασικό ύψος του τραπεζιού για τον εξοπλισμό υπολογιστών είναι 750 mm (75 cm).Υπολογίζεται με βάση τη μέση αύξηση και των δύο φύλων. Έτσι, το μέσο ύψος των ανδρών - 175 cm, και οι γυναίκες - 162 cm.

Εάν η ανάπτυξη του χρήστη είναι πολύ μικρή (150 cm) ή, αντίθετα, πολύ εντυπωσιακή (190 cm), τότε σε τέτοιες περιπτώσεις οι ακόλουθες λύσεις θα είναι μια πραγματική σωτηρία:

 • ρυθμιζόμενες καρέκλες?
 • σχέδια παραγγελιών σύμφωνα με τα μεμονωμένα μεγέθη.
 • επιφάνεια εργασίας με λειτουργία ρύθμισης.

Όσον αφορά το κανονικό πλάτος του γραφείου του υπολογιστή, υπάρχουν πολλές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές:

 • επιλογές γωνία έχουν ένα παραδοσιακό πλάτος 160-170 cm?
 • υπάρχουν στενά τραπέζια με πλάτος 120-135 cm.
 • Οι κλασικές ευθείες ποικιλίες έχουν ένα κανονικό πλάτος 100 εκατοστών.

Ωστόσο, το πλάτος της δομής εξαρτάται από διάφορους σημαντικούς παράγοντες:

 • το ελάχιστο είναι 60-70 cm, και το μέγιστο είναι 80-95 cm?
 • το διαμέρισμα για τη μονάδα συστήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 20-30 cm.
 • πάρτε προκαταρκτικά ένα ελεύθερο μέρος για να τοποθετήσετε το κομοδίνο και προσθέστε άλλα 30-40, 45 cm σε ολόκληρη τη δομή?
 • τα προϊόντα της γωνιακής δομής πρέπει να έχουν ένα χώρο περιστροφής της επιφάνειας του τραπεζιού, αποτελώντας 50-60 cm.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος ενός γραφείου υπολογιστή είναι το βάθος του. Οι κύριες διαστάσεις ολόκληρης της δομής ως συνόλου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτήν.

Κατά τον υπολογισμό αυτής της λεπτομέρειας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες αποχρώσεις:

 • πίνακες που δεν διαθέτουν πρόσθετα, κατά κανόνα, έχουν βάθος τουλάχιστον 45 cm.
 • δομές στις οποίες υπάρχουν επιπρόσθετες υπερκατασκευές έχουν βάθος 60-70 cm.
 • γωνιακά δείγματα εξοπλισμένα με ράφια, έχουν συνήθως ένα βάθος που υπερβαίνει το σήμα των 85 ή 90 cm.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Πολλοί καταναλωτές αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι δεν είναι κατάλληλοι για οποιοδήποτε μοντέλο γραφείου υπολογιστή από την τυποποιημένη σειρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μην πανικοβληθείτε και αναστατωθείτε. Ευτυχώς, σήμερα πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν μια επί παραγγελία υπηρεσία επίπλων. Έτσι, μπορείτε να έρθετε με το σκίτσο και τις μετρήσεις σας, προκειμένου να παραγγείλετε τον τέλειο σχεδιασμό των βέλτιστων διαστάσεων. Φυσικά, τα προϊόντα αυτά συχνά κοστίζουν περισσότερο από τις δημοφιλείς περιπτώσεις εμφάνισης, αλλά στην περίπτωση αυτή το τέλος δικαιολογεί τα μέσα, επειδή ως αποτέλεσμα θα έχετε το πιο βολικό και άνετο γραφείο υπολογιστή.

Επιπλέον, σήμερα τα πολυλειτουργικά σχέδια με ρύθμιση είναι πολύ δημοφιλή.Είναι σε αξιοζήλευτη ζήτηση όχι μόνο λόγω του γεγονότος ότι μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε ένα άτομο με οποιοδήποτε ύψος και διαμόρφωση, αλλά και επειδή μπορούν να επιλεγούν ακόμη και για ένα συμπαγές σπίτι και να εξοικονομήσουν ελεύθερο χώρο.

Ρυθμιζόμενα είναι τα υποστηρίγματα του τραπεζιού, οι ίδιες οι ταπετσαρίες και οι βάσεις για την οθόνη. Εάν συνδυάσετε τέτοια έπιπλα με άνετες ρυθμιζόμενες καρέκλες, ως αποτέλεσμα θα έχετε μια καθολική παράταξη, για την οποία όλα τα μέλη της οικογένειας θα μπορούν να εργάζονται, κάθε φορά που οργανώνουν λειτουργικές δομές για τον εαυτό τους.

Λειτουργικά μοντέλα

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν μια μεγάλη ποικιλία γραφείων υπολογιστών με διαφορετικές δομές και λειτουργικά συστατικά ενός πλήρους σετ. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα τις πιο δημοφιλείς και επιθυμητές επιλογές που υπάρχουν σε πολλά σπίτια σήμερα:

 • Ευθεία γραμμή Τα προϊόντα αυτά είναι από τα πιο δημοφιλή, καθώς ήταν τα πρώτα στην αγορά επίπλων. Τα περισσότερα από αυτά τα σχέδια έχουν ευρύχωρους ορθογώνιους πάγκους. Μπορούν να τοποθετηθούν κατά μήκος του ελεύθερου τοίχου στο δωμάτιο, απελευθερώνοντας τον ελεύθερο χώρο στο κεντρικό τμήμα.Συνιστάται να έχετε ευθεία τραπέζια έτσι ώστε να μην εμποδίζουν τη δίοδο και να μην παρεμποδίζουν την ελεύθερη κίνηση στο δωμάτιο, καθώς η παρουσία αιχμηρών γωνιών τέτοιων επίπλων μπορεί να προκαλέσει επώδυνα χτυπήματα.
 • Γωνία. Αυτά τα μοντέλα είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χώρο στο δωμάτιο, καθώς μπορούν να τεθούν σε μια ελεύθερη γωνία. Επιπλέον, σε αυτούς, κατά κανόνα, η μονάδα συστήματος μπορεί να ωθηθεί λίγο περισσότερο, χωρίς να γεμίσει έτσι το χώρο εργασίας. Όλα τα αντικείμενα στη γωνιακή επιφάνεια εργασίας είναι πάντα διαθέσιμα.
 • Διαγώνιος. Σήμερα, τέτοια μοντέλα είναι αξιοζήλευτα δημοφιλή, καθώς φαίνονται πρωτότυπα και είναι πολύ βολικό να τα χρησιμοποιήσετε, όπως σημειώνεται από πολλούς αγοραστές που έχουν ξεχωρίσει σε τέτοια σχέδια. Σε αυτούς τους πίνακες, ο χρήστης μπορεί να είναι διαγώνιος και το πρόσωπό του κατευθύνεται σε μια γωνία. Συχνά, αυτή η δομή έχει μινιατούρα μίνι τραπέζια. Το μειονέκτημα τους είναι η έλλειψη λειτουργικότητας. Τα κομοδίνα, κατά κανόνα, βρίσκονται κάτω από την κύρια επίστρωση αυτών των μοντέλων και τα στοιχεία ολίσθησης απουσιάζουν εντελώς.

Τα διαγώνια σχέδια έχουν συνήθως μικρές πλάκες. Το μήκος των πλευρικών τμημάτων τους μπορεί να είναι μόνο 60-70 εκατοστά, αλλά υπάρχουν πιο συμπαγείς επιλογές. Οι υπερκατασκευές αυτών των τραπεζιών είναι εξαιρετικά σπάνιες. Πολύ πιο συχνά σε αυτά είναι δυνατόν να συναντήσετε μικρές κομοδίνα με συρτάρια.

 • Διαγώνιο-κάθετο. Καθισμένος σε τέτοια γραφεία υπολογιστών, το πρόσωπο του χρήστη μετατρέπεται σε γωνία, αλλά πάντα θα έχει την ευκαιρία να γυρίσει στον τοίχο ή στην πλευρά του ανοίγματος παραθύρου (κάθετα). Αυτές οι επιλογές συνήθως έχουν σημαντικές διαστάσεις, οπότε για μικρά σπίτια δεν συνιστώνται να αγοράσουν. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι διαγώνιοι-κάθετοι πίνακες διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητα. Συχνά διαθέτουν χρήσιμα διαμερίσματα με συρτάρια, ενσωματωμένα ερμάρια, ράφια υπερκατασκευών και άλλες πρακτικές λεπτομέρειες.
 • Rack Σήμερα, πολύ καλά σχεδιασμένα σχέδια γραφείων ηλεκτρονικών υπολογιστών, στα οποία υπάρχει ένα επιπλέον ράφι, είναι πολύ δημοφιλή. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι επιλογές έχουν σημαντικές διαστάσεις, αλλά δεν πρέπει να τρομάζουν και να απωθούν τον αγοραστή. Το γεγονός είναι ότι έχοντας τέτοια έπιπλα στο δωμάτιό σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για την αγορά συρταριού ή βιβλιοθήκης, επειδή θα έχετε ήδη ένα rack σε συνδυασμό με ένα γραφείο υπολογιστή.

Παραδείγματα στο εσωτερικό

Σήμερα, κάθε καταναλωτής έχει την ευκαιρία να επιλέξει το τέλειο ηλεκτρονικό γραφείο, το οποίο θα ταιριάζει βιολογικά με το σπίτι του. Ταυτόχρονα, δεν έχει σημασία σε ποιο ύφος γίνεται η επίπλωση. Μπορεί να είναι τόσο διαχρονικά κλασικά όσο και μια συγκλονιστική πρωτοπορία.

Σήμερα, τα γωνιακά σχέδια των τραπεζιών υπολογιστών είναι πολύ δημοφιλή. Συνδυάζουν συχνά πολλά διαφορετικά χρώματα. Για παράδειγμα, το κύριο σώμα μπορεί να είναι χιονάτο, και οι πόρτες των συρταριών - μαύρη σοκολάτα. Ένα τέτοιο μοντέλο θα φανεί ενδιαφέρον, ακόμα κι αν έχει συμπαγείς διαστάσεις.

Μπορείτε να βάλετε ένα τέτοιο τραπέζι σε ένα χοντρό ανοιχτό γκρι δωμάτιο σε σοφίτα με γαλαζοπράσινο παρκέ δάπεδο, τραχιά τοιχογραφίες και ένα σκούρο στρογγυλό χαλί στο πάτωμα.

Αν σας αρέσουν τα μινιμαλιστικά, αλλά κομψά σύνολα, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε ένα απλό πτυσσόμενο τραπέζι με ένα χιονοπώλιο και ξύλινα στηρίγματα. Απέναντι, συνιστάται να τοποθετήσετε ένα μικρό σκαμνί σε ένα παρόμοιο σχέδιο (με μια λευκή πλάτη και ένα κάθισμα, καθώς και ένα ξύλινο πλαίσιο). Μια τέτοια απλή, αλλά κομψή διαδοχή θα φανεί εξαιρετική στο φόντο ενός παραθύρου με φως ρωμαϊκές κουρτίνες.Όσο για τη διακόσμηση του τοίχου, θα πρέπει επίσης να είναι ελαφριά. Στο πάτωμα είναι να βάλει ένα σκοτεινό laminate.

Οι φίλοι των σύγχρονων και προοδευτικών ομάδων θα πρέπει να αναζητούν ασυνήθιστα τραπέζια στα καταστήματα για φορητούς υπολογιστές με ευθεία ξύλινα τραπέζια και βαμμένα μεταλλικά πλαίσια. Παρόμοια σχέδια μπορούν να συμπληρωθούν με γωνιακές ψηλές καρέκλες με κάλυμμα για όλο το μήκος. Όσο για τη διακόσμηση των τοίχων και του δαπέδου, τέτοια έπιπλα θα φαίνονται αρμονικά σε φόντο σκοτεινών τοίχων με απομίμηση ξύλινων ράβδων και χιονοκαθαρισμάτων.

Εάν αγοράσατε ένα μαύρο γραφείο υπολογιστή (οποιοδήποτε: γωνιακό, ίσιο, τραπεζοειδές), τότε πρέπει να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το βάλετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα τέτοιο μοντέλο σε ένα δωμάτιο με φωτεινούς ή ανοιχτούς τοίχους (μονοχρωματικές και ριγέ) και να το γεμίσετε με λευκό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Τοποθετήστε παρκέ καραμέλα στο πάτωμα. Εάν υπάρχει ένα παράθυρο στο τραπέζι, τότε θα πρέπει να κρεμαστεί με φως κουρτίνες ευχάριστων τόνων, για παράδειγμα, ανοιχτό ροζ ή πορτοκαλί.

Όσον αφορά την καρέκλα, συνιστάται η τοποθέτηση ασπρόμαυρων μοντέλων στα μεταλλικά πλαίσια κοντά στο μαύρο τραπέζι.

Ένα γοητευτικό γραφείο, στο οποίο υπάρχει ελεύθερος χώρος για την τοποθέτηση ενός φορητού υπολογιστή και άνετων πρόσθετων με ντουλάπες, είναι η τέλεια λύση για το δωμάτιο του φοιτητή. Για παράδειγμα, ένα ελκυστικό μαλακό μπεζ μοντέλο με απαλές πράσινες λεπτομέρειες θα βρει τη θέση του σε μια ζεστή γωνιά με απαλούς ροζους τοίχους, ένα ασπρόμαυρο χωρίς χιονιού δάπεδο και μια ελαφριά οροφή. Δίπλα σε τέτοια έπιπλα, μια πλαστική καρέκλα σε τροχούς και εικόνες τοίχων αφαίρεσης θα φαίνονται οργανικά.

Ο μαλακός ορθογώνιος μπεζ σχεδιασμός με υψηλές προσθήκες και ελαφρώς καμπύλη επιφάνεια τραπεζιού θα συμπληρώνουν τέλεια το μαλακό φινίρισμα τοίχου βατόμουρου και ένα τραχύ καφέ φύλλο με σκοτεινά κομμάτια. Για να δώσετε έμφαση στη σκιά των τοίχων, μπορείτε να παραλάβετε μια μεταλλική καρέκλα με μωβ κάθισμα και πίσω και να οργανώσετε διακοσμητικές λεπτομέρειες παρόμοιων αποχρώσεων σε αυτήν την περιοχή.

Στα παράθυρα, κρεμάστε λευκές κουρτίνες ή περσίδες και αραιώστε το σύνολο με ζωντανά φυτά σε γλάστρες.

Ένα γραφείο υπολογιστή με ράφι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως χώρος εργασίας, αλλά και να χωρίσει χώρο με αυτό.Τις περισσότερες φορές, αυτές οι δεξιώσεις απευθύνονται σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στούντιο. Για παράδειγμα, ένα ελαφρύ μοντέλο ξύλου με ανοιχτό ράφι μπορεί να περικλείσει το καθιστικό με έναν πράσινο-κίτρινο καναπέ. Τα ασυνήθιστα και φρέσκα παρόμοια έπιπλα θα δουν στο φόντο της λευκής ταπετσαρίας κάτω από ένα μεσαίο τούβλο ή πέτρα, καθώς και ένα πλούσιο δάπεδο σοκολάτας, που θα τελειώσει με ένα ημι-γυαλιστερό φύλλο.

Μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα γραφείο υπολογιστή με τα χέρια σας από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο