Δημοφιλή χρώματα των τραπεζιών υπολογιστών

Το γραφείο του υπολογιστή είναι μια πλατφόρμα για την τοποθέτηση του εξοπλισμού και την οργάνωση ενός βολικού χώρου εργασίας για εσάς στο σπίτι και στο γραφείο. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ένα τέτοιο στοιχείο επίπλων δεν θα "ζει" σε περήφανη μοναξιά, που σημαίνει ότι πρέπει να αντιστοιχεί στο περιβάλλον εσωτερικό του δωματίου όπου θα είναι "φιλοξενούνται". Σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε το κατάλληλο χρώμα για το γραφείο του υπολογιστή.

Χρώμα χρώματος ξύλου

Για να δημιουργήσετε ένα γραφείο υπολογιστή, όπως κάθε άλλο έπιπλο, χρησιμοποιούσαν συχνά διαφορετικά είδη ξύλου. Ως εκ τούτου, οι αποχρώσεις του φυσικού ξύλου είναι από τις πιο δημοφιλείς στο σχεδιασμό αυτών των προϊόντων.

Ευγενές wenge

Το όνομα της σκιάς προέρχεται από μια σπάνια φυλή τροπικού ξύλου wenge.Η παλέτα αυτού του χρώματος είναι κορεσμένη, τα προϊόντα παρουσιάζονται σε διάφορες αποχρώσεις: από γαλακτώδη κρέμα μέχρι σκούρο καφέ με μαύρες ρίγες στην υφή. Όλοι όμως έχουν μια εξαιρετική ευγενή υφή και ένα μοναδικό μοτίβο ξύλου.

Το wenge γραφείου υπολογιστή είναι ιδανικό για κάθε κλασικό ή μοντέρνο στυλ. Το κύριο χαρακτηριστικό του χρώματος είναι η δυνατότητα να "μανταλάξει" με τον εαυτό του πολύ λαμπερές αποχρώσεις, γεγονός που καθιστά το εσωτερικό πιο ήσυχο. Όχι για τίποτα, οι ψυχολόγοι προτείνουν προϊόντα wenge για την οργάνωση του χώρου εργασίας.

Οι σκοτεινές αποχρώσεις του ξύλου συμβολίζουν τη νοημοσύνη, την αποδοτικότητα, τη λογική, βοηθούν να επικεντρωθούν στις εργασίες. Οι φωτεινές αποχρώσεις καθιστούν δυνατή την συγκέντρωση και την απομάκρυνση από τα δευτερεύοντα πράγματα.

Το Wenge είναι αρμονικό με παστέλ αποχρώσεις, μέταλλο, γυαλί. Αυτό το χρώμα σχετίζεται με το γραφείο του διευθυντή μιας μεγάλης επιχείρησης ή με το γραφείο ενός διαμερίσματος κατοικίας. Χωρίς υπερβολές, θα τονίσει την υψηλή θέση και την οικονομική θέση του ιδιοκτήτη.

Λευκαντικά προϊόντα

Έπιπλα από συμπαγή λευκά βράχια είναι τα πιο ακριβά. Η λευκασμένη βελανιδιά είναι σε μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές, οι σχεδιαστές θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για τους εσωτερικούς χώρους.Ματ ανάγλυφη επιφάνεια φυσικού υλικού φαίνεται πολυτελή σε ένα δωμάτιο οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής, οι εμπειρογνώμονες περιλαμβάνουν την ανθεκτικότητα, την φιλικότητα προς το περιβάλλον και την ελκυστική εμφάνιση των τελικών προϊόντων. Η βελανιδιά έχει μια ευχάριστη οσμή που γεμίζει το χώρο.

Η ευγενής φυλή παρουσιάζεται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων: από μαργαριτάρι ροζ έως ασημί-γκρι, ειδικά ηλικίας. Μπορεί να είναι και κρύο (έχει φωτεινές νότες από μπλε και λιλά) και ζεστό (ροδακινί και ανοιχτό μπεζ). Λόγω της ποικιλομορφίας του λευκασμένου ξύλου, οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει το "προϊόν" του, το οποίο εντάσσεται συνοπτικά στο υπάρχον εσωτερικό.

Τα τραπέζια υπολογιστών στο χρώμα της λευκασμένης βελανιδιάς δίνουν την ευκολία και την καθαριότητα του δωματίου. Ακόμη και μεγάλης κλίμακας δομές με ενσωματωμένα συστήματα αποθήκευσης φαίνονται ελαφριά και εύκολα χάρη στο ελαφρύ ξύλο. Σε μικρά διαμερίσματα με ανεπαρκή φωτισμό τέτοια έπιπλα είναι απαραίτητα.

Δέντρο τέφρας

Για να βελτιώσετε ένα προσωπικό γραφείο, η βιβλιοθήκη κατοικίας ή ο φοιτητής στο χώρο εργασίας μπορεί να χρησιμοποιεί γραφεία υπολογιστών σε αποχρώσεις τέφρας.Η ζεστή παλέτα αυτής της φυλής μοιάζει με το χρώμα του καφέ με το γάλα. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της σκιάς είναι η παρουσία τακτικών χαραγμένων λωρίδων στην υφή.

Σε αντίθεση με τη ζεστή γκάμα υπάρχει μια σκοτεινή στάχτη τέφρας. Τα μοναδικά προϊόντα επίπλων συνδυάζονται με έναν υπαινιγμό σκοτεινής σοκολάτας. Τέτοια τραπέζια υπολογιστών θα είναι μια διακόσμηση για κάθε χώρο εργασίας.

Φωτεινά χρώματα

Τα κορεσμένα χρώματα χρησιμοποιούνται λιγότερο στη σχεδίαση επίπλων. Χρησιμοποιούνται συνήθως για μικρά μοντέλα σε συνδυασμό με ουδέτερες αποχρώσεις: γκρι, λευκό, περιστασιακά μαύρο:

  • Κόκκινο χρώμα, με την πρώτη ματιά, πολύ εκφραστική για πίνακες υπολογιστών. Οι ξύλινες επιφάνειες είναι σπάνια ζωγραφισμένες σε αυτόν τον τόνο, χρησιμοποιείται συχνότερα σε μοντέλα από MDF ή μοριοσανίδες για το φινίρισμα των προσόψεων των συρταριών και των ράφια. Κόκκινο πλαστικό σε μοντέρνα μοντέλα τυχερών παιχνιδιών είναι πιο απαιτητικό. Μεταδίδει κορεσμό χρωμάτων, ενώ παραμένει ματ. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου χρώματος είναι αληθές για ένα μικρό μικρό προϊόν. Η σειρά από κόκκινο με γκρι ή μαύρο μαλακώνει τη δραστηριότητά της, αλλά πάντα φαίνεται εντυπωσιακή.

Όλες οι αποχρώσεις από κόκκινο σε κοράλλι χρησιμοποιούνται συχνά για στυλιστικούς τόνους - τονίζουν το στρίφωμα, το μοτίβο στο πλευρικό τοίχωμα, τονίζουν τις προσόψεις του προϊόντος.

  • Πορτοκαλί Σήμερα, το προηγούμενο χρώμα είναι ανώτερο στη δημοτικότητα. Έχει θετική επίδραση στην ψυχή, είναι μια τόνωση που ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία, προσαρμόζεται στην πνευματική δραστηριότητα. Το πορτοκάλι είναι κοντά στη φύση, είναι ένα από τα πιο ζεστά και πιο ζωντανά χρώματα. Συνδέεται με την υφή του ξύλου, αλλά υπάρχουν και πλαστικές πορτοκαλί επιστρώσεις.

Η σκιερή σκιά εναρμονίζεται τέλεια με γκρι και μαύρο σε κάθε συνδυασμό. Συχνά χρησιμοποιείται για τόνους στο εσωτερικό.

  • Πράσινο σε προϊόντα επίπλων χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά. Η φυσική απόχρωση έχει μια χαλαρωτική επίδραση στην ψυχή, η οποία δεν είναι πάντα κατάλληλη στον χώρο εργασίας. Το φυτικό χρώμα είναι πιο κοινό σε συνδυασμό με MDF ή μοριοσανίδες, ένα ντουέτο με πλαστικά προϊόντα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.
  • Μωβ, λιλά και μοβ απόχρωση ευγενής και μυστηριώδης. Τα μοντέλα αυτών των φάσεων τονίζουν τη λεπτή γεύση του ιδιοκτήτη, την αγάπη του για τις φιλοσοφικές αντανακλάσεις και τη μοναξιά. Αυτά τα εξωτικά χρώματα είναι σπάνιοι επισκέπτες στο εσωτερικό. Οι ψυχολόγοι λένε ότι το ιώδες φάσμα είναι πάρα πολύ βαρύ, ερεθίζει το νευρικό σύστημα και πιέζει τον άνθρωπο.Για να το χρησιμοποιήσετε στο εσωτερικό πρέπει να προσεγγίσετε πολύ προσεκτικά.
  • Απόχρωση μπλε και μπλε μεγαλύτερη ζήτηση από τον σύγχρονο καταναλωτή. Η παλέτα αυτών των χρωμάτων συνδυάζεται συνοπτικά με γκρι και λευκό, γεγονός που καθιστά τα έπιπλα λιγότερο ογκώδη. Το ουρανό-μπλε φάσμα χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση κονσόλες επίπλων μεγάλης κλίμακας σε συνδυασμό με συστήματα αποθήκευσης: ντουλάπια και ράφια.

Γυαλιστερό γραφείο μπορεί να θεωρηθεί ως ένα αυτοτελές κομμάτι των επίπλων. Προσθέτει οπτικά χώρο και φως στο δωμάτιο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ζήτηση για προϊόντα με ανακλαστική επιφάνεια συνεχώς αυξάνεται.

Η ποικιλία της στιλπνότητας γραφείου υπολογιστή είναι εντυπωσιακή. Η βιομηχανία επίπλων προσφέρει μοντέλα με πάγκους και υποστηρίγματα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών. Ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να επιλέξει ένα πράγμα για κάθε γούστο για κάθε εσωτερικό χώρο. Για τα κλασικά, είναι κατάλληλα τα πρότυπα ορθογώνιου σχήματος, με ελάχιστες λεπτομέρειες, σε ήρεμες αποχρώσεις του καφέ. Ένα τέτοιο γραφείο υπολογιστή θα συμπληρώσει τέλεια μια ξεχωριστή μελέτη ή βιβλιοθήκη σπίτι, κατάλληλη για τη διευθέτηση του εργασιακού χώρου ενός φοιτητή.

Τα έργα σύγχρονης τεχνολογίας επιτρέπουν τη χρήση φωτεινών πλαστικών προϊόντων ασυνήθιστων σχεδίων. Τέτοια τραπέζια θα απευθύνονται σε δημιουργικά άτομα: σχεδιαστές, καλλιτέχνες, bloggers. Σε μικρά διαμερίσματα, ο χώρος εργασίας μπορεί να διακοσμηθεί με ένα συμπαγές γωνιακό τραπέζι του φάσματος φωτός με ένα συρτάρι.

Τα ασπρόμαυρα μοντέλα θα ταιριάζουν τέλεια στο στυλ του μινιμαλισμού, της hi-tech. Τα ασημί-γκρι προϊόντα δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον, τέτοια έπιπλα φαίνεται εντυπωσιακή σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Η ασημί στιλπνότητα φαίνεται τεχνολογικά προηγμένη, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και συνδυάζεται τέλεια με τον μαύρο εξοπλισμό πληροφορικής, που απευθύνεται σε εκπροσώπους της νεότερης γενιάς.

Ο συνδυασμός με το ύφος του εσωτερικού

Μερικές φορές, το στυλ της αίθουσας το ίδιο υπαγορεύει τη σκιά του γραφείου του υπολογιστή:

  • Κλασικό σχέδιο Τοποθετήστε μοντέλα από φυσικό ξύλο σε σκοτεινή σκιά. Αυτά τα γραφεία συνδυάζονται με όλα τα αξεσουάρ και τα εσωτερικά αντικείμενα.
  • Σύγχρονη που χαρακτηρίζεται από σύντομες φόρμες και απλό σχεδιασμό. Γραφείο υπολογιστή σε αυτό το στυλ μπορεί να γίνει σε σίγαση καπνιστών τόνων. Ένα προϊόν με ερεθιστικό αποτέλεσμα θα είναι ευπρόσδεκτο.
  • Μινιμαλισμός - αυτό είναι αυστηρότητα και λειτουργικότητα, τα αντικείμενα επίπλων πρέπει να εκπληρώνουν το σκοπό τους στο εσωτερικό και να μην υπερφορτώνουν το χώρο με περιττές λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για αποχρώσεις του τραπεζιού, έτσι οι σχεδιαστές συχνά πειραματίζονται χρησιμοποιώντας τα πιο απροσδόκητα χρώματα.

Πώς να επιλέξετε;

Αν μιλάμε για τις τάσεις της μόδας, τότε υπάρχουν αντικείμενα επίπλων σε μια τάση που συνδυάζει δύο χρώματα: λευκό και αριστοκρατικό μαύρο. Αναμφίβολα, η ενότητα των δύο αντιθέτων - είναι όμορφο και υπερσύγχρονο, αλλά δεν θα πρέπει να καθοδηγείται μόνο από αυτά τα χαρακτηριστικά, όταν επιλέγουν ένα γραφείο υπολογιστή.

Εάν η επιλογή των χρωμάτων με βάση τις επιθυμίες των ματιών σας, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο χρόνος της πιθανής αντίθεσης ανάμεσα στο τραπέζι και ένα φωτεινό πίνακα οθόνη ή το χρώμα και το πληκτρολόγιο (αν και όλοι γνωρίζουν εργονομικό πληκτρολόγιο λευκό με μαύρα σημάδια). Αλλά είναι δυνατόν να προσεγγίσουμε την επιλογή του πίνακα χρωμάτων και όσον αφορά την πρακτικότητα: σκόνη θέλει να σταθεί σε μαύρο φόντο.

Υπάρχει μια άλλη επιλογή: αναφέρεται σε δικά τους συναισθήματα και τις προτιμήσεις, καθώς και τις αποχρώσεις που έχετε ήδη μια σειρά από έπιπλα και εσωτερική διακόσμηση.

Πώς να επιλέξετε ένα γραφείο υπολογιστή, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο