Ποιο θα πρέπει να είναι το τραπέζι υπολογιστών γωνιακό γυαλί;

Η πρώτη και σπουδαιότερη απαίτηση για γυάλινο γραφείο γυαλιού - θα το θέλατε πολύ και θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό. Διαφορετικά, δώστε προσοχή σε πιο πρακτικά και λιγότερο πρωτότυπα μοντέλα.

Σε οποιοδήποτε δωμάτιο αστικού στυλ, ένα γυάλινο τραπέζι υπολογιστή δεν θα φαίνεται μόνο κατάλληλα - διάσημο και ακριβό. Και δεν έχει σημασία πόσο κοστίζει πραγματικά - ακόμη και απλό, όχι "σχεδιαστής" και σχετικά φθηνά γυάλινα τραπέζια.

Κομψό εξάρτημα

Το γυάλινο γραφείο του υπολογιστή είναι πολύ πρωτότυπο. Η επιφάνεια του με λάμψη, κρύο, ομαλή, συμπληρώνει τέλεια το εσωτερικό με τις μορφές της avant-garde, hi-tech, σύγχρονο, techno.

Σχέδια από γυαλί και μέταλλο μπορούν να χτυπηθούν σε ένα φουτουριστικό εσωτερικό.Η απλότητα και η ακρίβεια που χαρακτηρίζουν τα έπιπλα από γυαλί, σε αρμονία με τον μινιμαλισμό.

Steampunk - δεν είναι τόσο απαιτητικό στυλ που απαιτεί μια στοχαστική απόφαση σχεδιασμού, αλλά ένα τέτοιο τραπέζι μπορεί να ταιριάζει σε ένα φανταστικό περιβάλλον.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Κατά κανόνα, επιλέγουμε το γωνιακό μοντέλο λόγω του μικρού του μεγέθους και λειτουργικότητας. Τα γυάλινα τραπέζια υπολογιστών είναι συμπαγή, αλλά η λειτουργικότητα δεν είναι η δύναμή τους. Είναι κατώτεροι από τους συνεργάτες τους από πιο γνωστά υλικά στην εργονομία. Δεν υπάρχουν εντυπωσιακά ράφια - μια υπερκατασκευή πολλών ράφια είναι δυνατή, χωρίς συρτάρια, και η πλήρωση κάτω είναι επίσης ράφια.

Ένα τέτοιο τραπέζι είναι σχεδόν ακατάλληλο για ένα χώρο εργασίας όπου θα περάσετε 8 ή περισσότερες ώρες την ημέρα.

Το γυαλί είναι πάντα δροσερό - αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να προκαλέσει δυσφορία κατά την παρατεταμένη χρήση. Το γυαλί δεν σβήνει τους ήχους: σε ένα μικρό διαμέρισμα ο καθένας θα ξέρει ότι αποφασίσατε, για παράδειγμα, να νοιώσετε υπολογιστή.

Αγοράζοντας οποιαδήποτε έπιπλα από γυαλί, είτε πρόκειται για τραπέζι υπολογιστή, τραπεζάκι για καφέ, είτε για βάση τηλεόρασης, αναλαμβάνετε να διατηρήσετε την τέλεια τάξη και καθαριότητα.Μια πλατφόρμα με δακτυλικά αποτυπώματα και μια μονάδα με σκονισμένο σύστημα κάτω από τη διαφανή επιφάνεια δεν θα προσθέσει ηρεμία.

Είδη

Φανταστείτε πώς θα εργαστείτε, όπου θα αποθηκεύσετε χαρτί, δίσκους, γραφείο. Η χωρητικότητα των γωνιακών τραπεζιών σε σύγκριση με την κατ 'ευθείαν περισσότερο, κατά κανόνα, όλα τα απαραίτητα στοιχεία βρίσκονται σε απόσταση το καθένα.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε τις περιορισμένες δυνατότητες κατασκευής γυαλιού. Το ίδιο το μοντέλο δεν μπορεί να είναι μεγάλο.

Η επιλογή περιορίζεται σε μικρές και μεσαίες επιλογές.

  • Compact υποδηλώνουν ότι το άτομο που εργάζεται στον υπολογιστή θα βρεθεί μπροστά στη γωνία. Πρόκειται για τραπέζια με διαγώνια διάταξη. Κάτω από την επιφάνεια εργασίας υπάρχουν συνήθως αρκετά ράφια στα οποία μπορείτε να συνδέσετε τη μονάδα συστήματος. Συχνά υπάρχει μια μικρή υπερκατασκευή. Ένα γωνιακό τραπέζι υπολογιστή κατασκευασμένο από διαφανές ή παγωμένο γυαλί φαίνεται πολύ κομψό.
  • Με την αύξηση του μεγέθους και του χώρου αποθήκευσης γίνεται μεγαλύτερο. Μεταξύ των μοντέλων μέσου μεγέθους υπάρχουν τραπέζια με διαγώνιο-κάθετη διάταξη - ο χρήστης μπορεί να γυρίσει πλήρως σε έναν από τους τοίχους.Συχνά είναι εξοπλισμένα με ένα ολόκληρο μπλοκ χαμηλότερων ράφια, το οποίο βρίσκεται κάτω από το μακρύτερο τμήμα της επιφάνειας του τραπεζιού.

Πλήρες σετ

Είναι απαραίτητο να καθοριστεί ο τόπος για τη μονάδα συστήματος, την οθόνη, το πληκτρολόγιο.

Τα πιο απλά μοντέλα γωνιακών τραπεζιών υπολογιστών γυαλιού δεν έχουν χώρο για μια μονάδα συστήματος. Σκεφτείτε πού το βάζετε. Ίσως πρέπει να αγοράσετε αμέσως ένα ράφι εξόδου. Σε ορισμένα μοντέλα, υπάρχει στο κιτ.

Έξοδος ράφι - είναι πολύ βολικό: η μονάδα συστήματος μπορεί να τοποθετηθεί βαθύτερα, χωρίς να πάρει χώρο στο πλάι.

Μια άλλη κοινή επιλογή - η μονάδα συστήματος τοποθετείται στο κάτω γυάλινο ράφι.

Θυμηθείτε ότι η απόσταση από τα μάτια έως την οθόνη πρέπει να είναι περίπου 50 cm. Εάν το πλάτος της επιφάνειας εργασίας είναι 60 cm ή περισσότερο, η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας επάνω της. Εάν έχετε ήδη την επιφάνεια εργασίας, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη.

Το συρόμενο ράφι για το πληκτρολόγιο βρίσκεται μακριά από όλα τα μοντέλα και συχνά είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Το γεγονός είναι ότι το πλαστικό είναι πολύ καλύτερο από το γυαλί, μειώνει τους ήχους, οπότε αν θέλετε να μειώσετε τον «θόρυβο» της εργασίας, αναζητήστε ένα τέτοιο μοντέλο.

Πού να βάλω;

Τα συμβατικά γραφεία υπολογιστών γωνίας σχεδιάζονται για να στέκονται στη γωνία και να εξοικονομούν χώρο. Γυάλινο τραπέζι - η επιλογή υπέρ της πρωτοτυπίας του σχεδιασμού, μπορείτε να σκεφτείτε για την αρχική τοποθέτηση στο εσωτερικό. Ο πίνακας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του δωματίου, δημιουργώντας χώρο εργασίας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει αμέσως τη σύνδεση του υπολογιστή στην τροφοδοσία ρεύματος.

Το απαιτούμενο υλικό του πλαισίου για τα τραπέζια από γυαλί είναι χάλυβας. Το δέντρο σπάνια χρησιμοποιείται. Κατά κανόνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα ξεχωριστό ντουλάπι με συρτάρια, αρθρωτά ράφια για τραπέζι από ξύλινο τζάμι. Το εσωτερικό θα πρέπει να συμπληρώνεται με ένα ράφι ή ένα ντουλάπι για μια τηλεόραση, κατασκευασμένη με το ίδιο στυλ. Αυτά τα κιτ θα ανανεώσουν τους εκλεκτικούς και τους εσωτερικούς χώρους σύντηξης.

Εάν καθοριστεί ο τόπος για τον πίνακα και είναι απίθανο να το μετακινήσετε, δώστε προσοχή σε στατικά μοντέλα. Εάν η τοποθεσία είναι υπό αμφισβήτηση ή καταλαβαίνετε ότι η μετακίνηση του πίνακα θα πρέπει συχνά - χρειάζεστε ένα κινητό μοντέλο. Πρόκειται για μια κατασκευή εύκολης μετακίνησης σε κυλίνδρους.

Μια ενδιαφέρουσα λύση για το εσωτερικό στο ύφος της υψηλής τεχνολογίας θα είναι ένα τραπέζι "ραγδαία στον αέρα." Το μοντέλο κονσόλας είναι τοποθετημένο στον τοίχο και, αν τοποθετηθεί ακριβώς κάτω, μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τις λειτουργίες του ράφι κάτω από την τηλεόραση.

Σχεδιασμός

Εξαρτάται από σας - είτε κατασκευάζετε το εσωτερικό με τέτοιο τρόπο ώστε το τραπέζι να προσελκύει την προσοχή, είτε προτιμάτε να "διαλύεται". Τα γυάλινα έπιπλα δεν συγκρατούν ποτέ ένα δωμάτιο και μια διαφανής δομή γωνίας είναι αρκετά ικανή να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του ελεύθερου χώρου.

Το γυαλί μπορεί να είναι αδιαφανές - ματ, έγχρωμο. Το πιο κοινό χρώμα είναι, φυσικά, μαύρο. Η επιφάνεια μαύρης γυάλινης επιφάνειας θα φαίνεται ευνοϊκά στους εσωτερικούς χώρους της σύγχρονης, υψηλής τεχνολογίας, κλασικής. Ωστόσο, αν είστε στην avant-garde και futurism, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε έπιπλα από γυαλί σε μια φωτεινή παλέτα.

Επιπλέον, η επιφάνεια του τραπεζιού δεν χρειάζεται να είναι ομοιόμορφη και ομοιόμορφη στην υφή. Σχεδιάζοντας σχέδια με εκτύπωση φωτογραφιών, χάραξη, αμμοβολή είναι δυνατή. Όμως, σε κάθε περίπτωση, το γυαλί πρέπει να είναι ανθεκτικό στην κρούση, πάχους τουλάχιστον 10 mm. Τότε το γραφείο του υπολογιστή σας θα είναι αρκετά αξιόπιστο.

Δείτε περισσότερα τραπέζια υπολογιστή στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο