Σφυρηλατημένα τραπέζια στο εσωτερικό

 Σφυρηλατημένα τραπέζια στο εσωτερικό

Τα πολυτελή έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο στο εσωτερικό του σπιτιού θεωρούνται πάντοτε προνόμιο και χαρακτηριστικό γνώρισμα πλούσιων και επιρροών πολιτών. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς τα σφυρηλατημένα προϊόντα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και ανθεκτικά, σε συνδυασμό με την κομψότητα και την παρουσίαση. Σήμερα, αυτά τα έπιπλα δεν χάνουν τη δημοτικότητά τους, και οι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο για να δώσουν στο εσωτερικό ένα ιδιαίτερο κομψό και εκλεπτυσμένο στοιχείο.

Χαρακτηριστικά και σχέδια

Σφυρηλατημένα τραπέζια, ίσως τα πιο κοινά έπιπλα, που έγιναν στην τεχνική της καλλιτεχνικής σφυρηλάτησης. Μπορούν να είναι ως μια ανεξάρτητη λεπτομέρεια στο εσωτερικό, και αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο με άλλα έπιπλα.Τις περισσότερες φορές, τέτοια έπιπλα γίνονται στην τάξη, εξετάζει προσεκτικά όλα τα στοιχεία και κάθε λεπτομέρεια ανάλογα με το στυλ του εσωτερικού χώρου στο οποίο θα τοποθετηθεί.

Παρά το γεγονός ότι η αγορά ενός τραπέζι από σφυρήλατο υλικό θα απαιτήσει σημαντικό οικονομικό κόστος από εσάς, υπάρχουν πολλά επιχειρήματα υπέρ αυτής της επιλογής:

 • Πρακτικότητα και ανθεκτικότητα. Με την κατάλληλη φροντίδα, τα έπιπλα θα μοιάζουν με νέα για πολλά χρόνια χρήσης.
 • Η δυνατότητα χρήσης πλαστών επίπλων τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.
 • Ειδικά προϊόντα αντοχής. Στη διαδικασία μακροχρόνιας λειτουργίας, δεν χαλαρώνουν και δεν σπάνε.
 • Τα προϊόντα έχουν πολύ κομψή και αξιοπρεπή εμφάνιση.
 • Τα περισσότερα προϊόντα με στοιχεία καλλιτεχνικής σφυρηλάτησης είναι κατασκευασμένα κατά παραγγελία, τα οποία τα καθιστούν μοναδικά και ανυπέρβλητα.
 • Τα έπιπλα σφυρήλατα οργανικά προσαρμόζονται σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά των μεταλλικών προϊόντων, οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν στους καταναλωτές μια ευρεία ποικιλία μορφών και τροποποιήσεων των πινάκων που γίνονται στην τέχνη της σφυρηλάτησης.

Ανάμεσά τους υπάρχουν μοντέλα με ξύλινη επίπλωση ή ένθετο πολύχρωμο γυαλί, ένα διαφανές γυάλινο τραπέζι με κομψά σφυρηλατημένα πόδια με άνετο κάτω πλαίσιο, τραπέζια σε τροχούς με ορθογώνια ή στρογγυλή βάση, καθώς και ένα επιδεκτικό πέτρινο ή μαρμάρινο τραπέζι. Με μια τέτοια ποικιλία επιλογών, κάθε αγοραστής θα είναι σε θέση να βρει κάτι κατάλληλο για τον εαυτό του.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όπως κάθε άλλο έπιπλο, τα πλαστά μεταλλικά τραπέζια έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, και για να κατανοήσουν όλες τις περιπλοκές λειτουργίας αυτών των προϊόντων, πρέπει να τα εξετάσετε προσεκτικά βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά:

 • Οι πίνακες από μέταλλο έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, με αυξημένη αντοχή καθόλη τη διάρκεια της χρήσης. Η αποκατάσταση τέτοιων προϊόντων μπορεί να είναι εξαιρετικά σπάνια.
 • Το πολύ μεγάλο βάρος των επίπλων το καθιστά όσο το δυνατόν πιο σταθερό. Κατά κανόνα, τέτοιοι πίνακες δεν είναι τραπεζογραμμάτια και δεν υπόκεινται σε πτώση.
 • Η μεταλλική κατασκευή μπορεί να αντέξει ένα σημαντικό φορτίο, δεν θα λυγίσει ακόμη και με αυξημένα φορτία στη βάση της.
 • Η δυνατότητα χρήσης πλαστών επίπλων τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, δεν φοβάται τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και δεν παραμορφώνεται ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες.
 • Τα σφυρήλατα τραπέζια με μεταλλικό πάγκο είναι εύκολο να καθαριστούν και δεν απαιτούν ιδιαίτερα προσεκτική επεξεργασία, σε αντίθεση με τραπέζια με ξύλινα, γυάλινα και μαρμάρινα τραπέζια.
 • Διαθέτοντας μια όμορφη εμφάνιση, σφυρηλατημένα μοντέλα ταιριάζουν αρμονικά σε σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και φέρνουν σ 'αυτό μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και πολυτέλειας.

Τα κύρια μειονεκτήματα των τραπεζιών με καλλιτεχνική σφυρηλάτηση περιλαμβάνουν:

 • Πολύ υψηλή τιμή των προϊόντων. Αν και αυτό το μειονέκτημα αντισταθμίζεται περισσότερο από μια μεγάλη διάρκεια ζωής, τέτοια έπιπλα μπορούν να περάσουν από γενιά σε γενιά, παραμένοντας όμορφα και μετά από πολλά χρόνια υπηρεσίας.
 • Προϊόντα βαρέως βάρους. Πρέπει να ληφθεί υπόψη, καθώς μπορεί να χαλάσει το πάτωμα με διάτρηση ή ξύσιμο. Επομένως, όταν επιλέγετε ένα τέτοιο τραπέζι στο δωμάτιο, θα πρέπει να τοποθετηθεί μια κατάλληλη, ιδιαίτερα ανθεκτική επίστρωση, που δεν εκτίθεται πολύ σε μηχανικές βλάβες. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα τόσο βαρύ αντικείμενο στο εσωτερικό, τότε είναι απίθανο να αρχίσετε να το μετακινείτε κατά τον καθαρισμό, οπότε και αυτή η ερώτηση πρέπει να μελετηθεί εκ των προτέρων.

Φροντίδα

Τα πλαστά έπιπλα είναι πολύ ανεπιτήδευτα στη φροντίδα. Στη διαδικασία παραγωγής, τα μεταλλικά μέρη των τραπεζιών επεξεργάζονται με ειδική αντιδιαβρωτική σύνθεση, μετά από την οποία όλα τα μεταλλικά μέρη γυαλίζονται προσεκτικά με συνηθισμένη κιμωλία, μαλακωμένα σε αμμωνία. Αυτό γίνεται για να στερεωθεί το χρώμα πάνω στο μέταλλο.

Μετά από αυτή τη θεραπεία, τα πλαστά έπιπλα είναι πρακτικά ανθεκτικά στη διάβρωση. Προκειμένου τα έπιπλα σας να παραμείνουν καθαρά και τακτοποιημένα κατά τη λειτουργία, απλά πρέπει να σκουπίζετε τα μεταλλικά στοιχεία με ένα υγρό πανί από σκόνη και ακαθαρσίες.

Αν χρειαστεί να δώσετε στη μεταλλική επιφάνεια μια ιδιαίτερη λάμψη, τότε μπορείτε να το γυαλίσετε με τη χρήση ειδικών παστών. Παρουσιάζονται σε μεγάλη ποικιλία σε πολλές οικιακές υπεραγορές.

Αλλά ακόμη και η επεξεργασία των μεταλλικών στοιχείων του τραπεζιού με το συνηθισμένο κερί, μπορείτε να επιτύχετε μια καλή στιλπνή λάμψη. Επιπλέον, μια τέτοια απλή λήψη θα προστατεύσει επιπρόσθετα το προϊόν από επιθετικές εξωτερικές συνθήκες, ειδικά εάν λειτουργεί υπό την ανοικτή ατμόσφαιρα.

Ακολουθώντας αυτούς τους απλούς κανόνες, θα αυξήσετε τη ζωή των επίπλων σας και θα σας εξυπηρετήσει πιστά για πολλά χρόνια, παραμένοντας στην αρχική της κατάσταση.

Έτσι, οι βασικοί κανόνες φροντίδας:

 • Καθαρίστε τα έπιπλα από σκόνη και σκόνη ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Όταν χρησιμοποιείτε έπιπλα σε εξωτερικούς χώρους, πλύνετε τη μόλυνση με ζεστό νερό με ένα μη επιθετικό διάλυμα σαπουνιού.
 • Τα προϊόντα που θα λειτουργούν στην ύπαιθρο, είναι προτιμότερο να προ-επεξεργαστούν αντιδιαβρωτικές ουσίες.

Πώς να επιλέξετε;

Η επιλογή των επίπλων από σφυρήλατο σίδερο στο εσωτερικό καθορίζεται κυρίως από το δωμάτιο στο σπίτι ή το διαμέρισμα στο οποίο θα εγκατασταθεί, θα είναι η κουζίνα, η κρεβατοκάμαρα ή το διάδρομο. Θυμηθείτε ότι κάθε μοντέλο έχει τη δική του συγκεκριμένη λειτουργικότητα, για παράδειγμα, ένας μικρός πάγκος ή μαλακοί πάγκοι σε κομψά σφυρηλατημένα πόδια είναι τέλειοι στο διάδρομο. Σε τέτοια έπιπλα, θα είναι άνετο για τα νοικοκυριά να αλλάζουν τα παπούτσια τους σε παντόφλες όταν έρχονται από την εργασία ή από μια βόλτα.

Το υπνοδωμάτιο θα ταιριάζει απόλυτα πίνακα κονσόλας τοίχου σε ανοιχτά πόδια με γυαλιστερή ή κατοπτρική επιφάνεια. Κατασκευαστές μεταλλικών τραπεζιών με στοιχεία καλλιτεχνικών προτύπων σφυρηλάτησης διαφόρων μορφών και μεγεθών με επιφάνειες τραπεζιών από διάφορα υλικά:

 • Μικρό τραπέζι του καφέ. Κατά κανόνα, πρόκειται για μοντέλα με γυαλί ή ακρυλικούς πάγκους,μέσω του οποίου μπορείτε να θαυμάσετε τα περίτεχνα στοιχεία της σφυρηλατημένης υποστήριξης. Μπορούν να έχουν διάφορα σχήματα - στρογγυλά, ορθογώνια και ωοειδή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση αλληλογραφίας, συσκευασίας προϊόντων, εργασίας σε φορητό υπολογιστή, καθώς και για κατανάλωση τσαγιού.
 • Μεγάλο σφυρήλατο τραπέζι με γυάλινη ή μεταλλική επιφάνεια - η τέλεια λύση ως τραπεζαρία στην ευρύχωρη κουζίνα ή στην τραπεζαρία. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για μια μεγάλη και φιλική οικογένεια και η φροντίδα για ένα τέτοιο τραπέζι θα ελαχιστοποιηθεί. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τις κατάλληλες καρέκλες από σφυρήλατο σίδερο για αυτό, τότε η τραπεζαρία θα φανεί κομψή και αρμονική.
 • Για οικογένειες στις οποίες έχουν μεγαλώσει παιδιά, μπορείτε να αγοράσετε φαγητό τραπέζι με πάγκο από φυσική πέτρα. Αυτά τα σύγχρονα μοντέλα είναι ολοένα και πιο απαιτητικά μεταξύ των πλούσιων αγοραστών, δεδομένου ότι δίνουν στο εσωτερικό ένα ιδιαίτερο καθεστώς και τονίζουν την αριστοκρατία του εσωτερικού.
 • Τετράγωνο ή ορθογώνιο Ένα τραπέζι από σφυρήλατο σίδερο με ξύλινο πάγκο εργασίας μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι εγκαθιστώντας μια μεγάλη τηλεόραση ή home cinema.
 • Για κληματαριά και βεράντες η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα σύνολο τραπεζιών και καρέκλες που έγιναν μόνο από ένα μέταλλο. Τα έπιπλα αυτά δεν παραμορφώνονται και δεν αλλοιώνονται από την υγρασία.

Μοντέλα στο εσωτερικό

Τα πλαστά τραπέζια φαίνονται υπέροχα όχι μόνο στους εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε στυλιζαρισμένα αντίκες. Ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε μοντέρνο στυλ, είτε πρόκειται για χώρα, μοντέρνα, υψηλής τεχνολογίας είτε για παλιά κλασικά. Εκλεκτά τραπέζια από σφυρήλατο σίδερο θα φέρουν ιδιαίτερη πολυτέλεια σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ελαφριάς, φρεσκάδας και ρομαντισμού.

Τα σφυρήλατα έπιπλα φαίνονται τέλεια σε φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια με πανοραμικά παράθυρα με μεγάλους καθρέφτες σε πλαίσια με καλλιτεχνικά σφυρηλάτηση και ράφια ανοιχτά και ράφια για βιβλία. Η σπειροειδής σκάλα με κιγκλιδώματα από σφυρήλατο σίδηρο και ένα πέτρινο τζάκι με κεραμίδια θα είναι τέλεια συνδυασμένα με τέτοια έπιπλα.

Οι λεπτές, χαριτωμένες γραμμές του λευκού τραπέζι που έσπευσαν τελικά κτύπησαν την τραπεζαρία στο σαλόνι ή στην κουζίνα.

Θα χρειαστεί να πάρετε εξίσου ευαίσθητες καρέκλες με διακοσμητικές πλάτες, και σας εγγυάται μια υπέροχη διάθεση κατά τη διάρκεια μιας γιορτής με την οικογένειά σας.Ένα στερεό σφυρηλατημένο τραπέζι με ξύλινη επιφάνεια εργασίας θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα αυστηρότητας και τάξης στο γραφείο και θα δώσει βάρος και σημασία στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ένα τραπέζι με ένα μωσαϊκό σε χαμηλά σφυρηλατημένα πόδια μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο του καθιστικού στο ανατολικό ή γοτθικό στιλ. Για την κρεβατοκάμαρα, η τέλεια λύση θα ήταν τα μικροσκοπικά τραπέζια από σφυρήλατο σίδερο με φυσικό ξύλο ή μπαμπού countertops. Τέτοια μοντέλα είναι συχνά εξοπλισμένα με καλάθια για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για κομοδίνα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το τραπέζι από σφυρήλατο σίδερο μπορεί να γίνει το κύριο προφορά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας, το κύριο πράγμα είναι να δημιουργήσετε μια κατάλληλη ατμόσφαιρα γι 'αυτό.

Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι από σφυρήλατο σίδερο με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο