Μικρά τραπέζια ντυσίματος: εξοπλίστε τη γυναικεία γωνία

Ένα ντυμένο τραπέζι είναι εξοπλισμένο με ένα μέρος όπου τοποθετούν μακιγιάζ, δημιουργούν χτενίσματα, δοκιμάζουν κοσμήματα και απλά θαυμάζουν την αντανάκλαση τους. Πρόκειται για ένα απαραβίαστο γυναικείο έδαφος, όπου φυλάσσονται κοσμήματα, καλλυντικά και απλά υπέροχα πράγματα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Όταν σχεδιάζετε το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας, κάθε γυναίκα σίγουρα θα διαθέτει μια γωνιά για τον εαυτό της όπου θα αφιερώνει χρόνο στη φροντίδα για τον εαυτό της. Το βασικό στοιχείο αυτής της γωνίας είναι, βεβαίως, το τραπέζι του ντυσίματος. Παρεμπιπτόντως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για κανονικές καλλυντικές διαδικασίες, αλλά και για εργασία με φορητό υπολογιστή. Αυτό είναι ένα είδος γραφείου μίνι γραφείο για μια γυναίκα. Ως εκ τούτου, είναι τόσο σημαντικό να δημιουργήσετε όχι μόνο την ομορφιά και την άνεση, αλλά και την ευκολία σε αυτόν τον τομέα.

Πριν κατευθυνθείτε στο κατάστημα επίπλων, δείτε μερικές από τις αποχρώσεις:

  • Φροντίστε τον φωτισμό. Αν δεν υπάρχει αρκετό φυσικό φως, συνδέστε περισσότερα φώτα.
  • Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μία έξοδος κοντά στο τραπέζι ματαιοδοξίας.
  • Το μέγεθος του καθρέφτη πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του πίνακα.
  • Το ύψος του τραπέζι και το κάθισμα πρέπει επίσης να είναι σε αρμονία.

Μια κακή ιδέα θα ήταν να βάλουμε ένα τραπέζι μπροστά στο παράθυρο. Όχι μόνο ότι το πρόσωπο θα είναι πάντα σκοτεινό, και αυτό είναι απίθανο να συμβάλει στην εφαρμογή του τακτοποιημένο μακιγιάζ, έτσι και ο καθρέφτης θα δώσει μια λάμψη. Στην ιδανική περίπτωση, η ομορφιά πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο παράθυρο. Εάν η διάταξη δεν το επιτρέπει, εγκαταστήστε ένα ειδικό φως.

Το κανονικό ύψος του τραπεζιού είναι 75 cm, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο ύψος "για τον εαυτό σας". Για κάθισμα πάρτε μια καρέκλα, μπωφ ή σκαμνί. Το σημαντικό σημείο εδώ είναι το μέγεθος του προϊόντος: εάν το μοντέλο είναι αρκετά συμπαγές, μπορεί να ωθηθεί κάτω από το τραπέζι. Ωστόσο, είναι προβληματικό να καθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς πλάτη, οπότε για τις κυρίες που κάθονται πίσω από ένα μαραφάτ για ώρες, είναι καλύτερο να κάνετε μια επιλογή προς την κατεύθυνση της καρέκλας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους διοργανωτές, τα περίπτερα και τους κατόχους. Θα βοηθήσουν να διατηρηθεί το τραπέζι καθαρισμού καθαρό και τακτοποιημένο, και θα προσθέσει επίσης τη ζεστασιά.

Είδη

Ο πίνακας ομορφιάς θα πρέπει να ταιριάζει στη συνολική εικόνα του δωματίου με στυλ και χρώμα. Επιπλέον, μια γωνιά της ομορφιάς πρέπει να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο όπου μια γυναίκα μπορεί να είναι μόνος με τον εαυτό της. Τις περισσότερες φορές, το ντυμένο τραπέζι τοποθετείται στην γυναικεία πλευρά του κρεβατιού, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας σιδήρου. Πριν κάνετε μια αγορά, καθορίστε το στυλ της κρεβατοκάμαράς σας, Στη συνέχεια, επιλέξτε την πιο επιτυχημένη επιλογή:

  • Κλασικό τραπέζι ντυσίματος είναι ένα κανονικό τραπέζι, ίσως λίγο ήδη, με έναν καθρέφτη. Στο τραπέζι είναι ενσωματωμένα συρτάρια για την αποθήκευση καλλυντικών και μικροσκοπικών αντικειμένων.
  • Μια πέργκολα είναι ένα τραπέζι με έναν καθρέφτη τριών φτερών, αλλάζοντας τη στροφή του οποίου μπορείτε να δείτε το χτένισμα στις πλευρές και στην πλάτη.

Το καλύτερο μέρος για ένα καλλυντικό τραπέζι είναι το υπνοδωμάτιο. Πρόκειται για ένα ήσυχο δωμάτιο, κρυμμένο από τα παράξενα μάτια. Εάν επιλέξετε την τέλεια επιλογή στο χρώμα, το στυλ και τη λειτουργικότητα, μπορείτε να βρείτε έναν προσωπικό χώρο ανάπαυσης και "reload".

Διαμονή στο εσωτερικό

Τραπεζιού - γυναικείο έδαφος, το οποίο μπορεί να διευθετηθεί ακόμη και σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Για να έχετε ένα όμορφο και λειτουργικό εσωτερικό στοιχείο, να αποφασίσετε για τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις συνθήκες χώρου:

  • Για ένα μικρό δωμάτιο πάρτε ένα συμπαγές τραπέζι. Η παρόμοια επιλογή μπορεί να εκτελεστεί με τη μορφή ενός πτυσσόμενου τραπέζι και ενός καθρέφτη στον τοίχο.
  • Πολλοί επιλύουν το πρόβλημα της έλλειψης χώρου τοποθετώντας ένα νιπτήρα αντί ενός από τα κομοδίνα. Μια άλλη καλή επιλογή είναι ένα μικροσκοπικό τραπέζι με μια στενή επιφάνεια και έναν καθρέφτη στον τοίχο.
  • Το εσωτερικό σε λευκό χρώμα θα φαίνεται πιο ευρύχωρο.
  • Διευρύνετε οπτικά το δωμάτιο έναν μεγάλο καθρέφτη απέναντι από το παράθυρο, για παράδειγμα, πόρτες καθρέφτη καθρέφτη.

Πού αλλού μπορείτε να το βάλετε;

Μια εναλλακτική λύση για ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να χρησιμεύσει ως γκαρνταρόμπα. Αυτό, φυσικά, ισχύει για τους ιδιοκτήτες ευρύχωρων διαμερισμάτων. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να έχετε μια πέργκολα για να έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε το ντύσιμο, και στη συνέχεια επιλέξτε το μακιγιάζ για αυτό.

Στο διάδρομο, επίσης, συχνά έχουν ένα τραπέζι για μακιγιάζ. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα δωμάτιο που δεν έχει φυσικές πηγές φωτός, οπότε θα χρειαστεί μια ιδιαίτερα προσεκτική προσέγγιση στην τοποθέτηση των λαμπτήρων. Επιπλέον, μην ξεχάσετε τον άμεσο λειτουργικό σκοπό αυτού του δωματίου.

Σε σπίτια με ένα μεγάλο μπάνιο υπάρχει ένας χώρος για την τοποθέτηση του τραπέζι. Πρόκειται για ένα δωμάτιο όπου διατηρείται συνεχώς υψηλό επίπεδο υγρασίας, έτσι ώστε όλα τα έπιπλα να μην αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια είδη ξύλου που η υγρασία, για παράδειγμα, wenge ή hevea. Το Wenge έχει μια σκοτεινή, σχεδόν μαύρη απόχρωση και η χρωματική σειρά του hevea κυμαίνεται από ανοιχτό ροζ έως καφέ.

Δείτε στο επόμενο βίντεο μία από τις επιλογές για τον απλό και όμορφο εξοπλισμό της γωνιάς των γυναικών σας

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο