Πώς να επιλέξετε ένα μεταλλικό τραπέζι;

 Πώς να επιλέξετε ένα μεταλλικό τραπέζι;

Οι χρόνοι όταν τα έπιπλα κατασκευάστηκαν μόνο από φυσικό ξύλο ή από τους φθηνούς ομολόγους του, έχουν πάει πολύ καιρό. Σήμερα, η αγορά κυριολεκτικά ξεχειλίζει με διάφορα εσωτερικά αντικείμενα κατασκευασμένα από μοντέρνα και ανθεκτικά υλικά. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν ανθεκτικά και ανθεκτικά στη φθορά μεταλλικά τραπέζια.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα τραπέζια μετάλλων σήμερα είναι άγρια ​​δημοφιλή. Όχι πολύ καιρό πριν, τέτοια έπιπλα φαινόταν να είναι κάτι καινοτόμο στο εσωτερικό, αλλά σήμερα δεν μπορείτε να εκπλήξετε σχεδόν κανέναν με ένα τέτοιο προϊόν. Για να καταλάβετε αν αυτά τα έπιπλα είναι κατάλληλα για εσάς ή όχι, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα υπέρ και τα κατά.

Οι θετικές ιδιότητες των μεταλλικών τραπεζιών περιλαμβάνουν:

 • Η αντοχή τους.Με την πάροδο του χρόνου, τέτοια έπιπλα δεν παραμορφώνονται, δεν σπάει και δεν χάνει ελκυστική εμφάνιση. Ένα τέτοιο πράγμα μπορεί να εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες χωρίς να προκαλεί κανένα πρόβλημα στους ιδιοκτήτες του.
 • Οι περισσότερες σύγχρονες μεταλλικές κατασκευές επεξεργάζονται με ειδικές αντιδιαβρωτικές ενώσεις. Εξαιτίας αυτού, τα μεταλλικά τραπέζια δεν είναι ευαίσθητα στο σχηματισμό σκουριάς και άλλων παρόμοιων ελαττωμάτων.
 • Θα πρέπει να σημειωθεί όμορφη σχεδίαση των μεταλλικών τραπεζιών. Αυτά τα στοιχεία εσωτερικού χώρου φαίνονται πολύ ελκυστικά και κομψά. Επιπλέον, σχεδόν όλα τα είδη μετάλλων είναι εύκολο να επεξεργαστούν, έτσι μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα?
 • Οι σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν πολλά όμορφα και αξιόπιστα μοντέλα μεταλλικών τραπεζιών για κάθε γούστο και χρώμα. Τέτοια έπιπλα είναι σπάνια δαπανηρά, έτσι θα είναι σε θέση να πάρει τον αγοραστή με οποιοδήποτε προϋπολογισμό?
 • Το μέταλλο συχνά συνδυάζεται με άλλα υλικά. Μπορεί να είναι φυσικό ξύλο, MDF ή γυαλί. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφα και στοχαστικά σχέδια που ταιριάζουν καλά όχι μόνο στα μοντέρνα, αλλά και σε κάποια κλασικά σύνολα.
 • Σήμερα στα καταστήματα μπορείτε να συναντήσετε πτυσσόμενα και πτυσσόμενα μεταλλικά μοντέλα που είναι ιδανικά για μικρούς χώρους. Όταν διπλωθούν, φαίνονται συμπαγή και όταν ξεδιπλωθούν, είναι μεγάλα και ευρύχωρα.
 • Αυτά τα τραπέζια είναι εύκολο να βρεθεί μια κατάλληλη καρέκλα.

Παρά τον αριθμό των παροχών μεταλλικά τραπέζια έχουν μια σειρά από ελλείψεις, η σημασία της οποίας κάθε δικαστής με τον τρόπο του:

 • Τα έπιπλα από μέταλλο, κατά κανόνα, έχουν ένα εντυπωσιακό βάρος. Αυτό δεν την κάνει να είναι το πιο κινητό. Κατά τη διαδικασία της κίνησης, μπορεί να προκληθεί ζημιά στο πάτωμα.
 • Πολλές μεταλλικές κατασκευές έχουν γωνιακές λεπτομέρειες. Μπορεί να είναι τραχείες άκρες ή αιχμηρά πόδια.

Κατά τη χρήση και την κίνηση των εν λόγω έπιπλα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί, αλλιώς όχι μόνο θα βλάψει το πάτωμα, αλλά και να είναι σε θέση να τραυματίσετε τον εαυτό σας

 • Από μόνη της, το μέταλλο παραμένει πάντα κρύο, έτσι αγγίζοντας μπορεί να είναι δυσάρεστο.

Μοντέλα

Ένα κομψό και αξιόπιστο μεταλλικό τραπέζι σήμερα μπορεί να επιλεγεί για κάθε δωμάτιο και εσωτερικό. Ας εξοικειωθούμε με τη λίστα των πιο δημοφιλών και περιζήτητων σχεδίων αυτών των επίπλων.

Κουζίνα

Ένας πίνακας αυτού του αξιόπιστου και ανθεκτικού υλικού θα φανεί εξαιρετικό στην κουζίνα. Πρόσφατα, μοντέλα με χρώμιο πόδια, σωλήνες και στρογγυλές κορυφές έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς. Τέτοιες επιλογές είναι σταθερές και εύχρηστες. Η επιφάνεια στο τραπέζι μπορεί να είναι από μέταλλο και ξύλο, MDF, μοριοσανίδες, πλαστικό ή γυαλί.

Ορισμένοι καταναλωτές προτιμούν μεταλλικά τραπέζια με πάγκο από το ίδιο υλικό. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα τέτοιο μοντέλο, μην ξεχνάτε ότι δεν θα φαίνεται αρμονικό σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Είναι καλύτερα να έχετε αυτά τα αντικείμενα σε σύγχρονο, βιομηχανικό και μινιμαλιστικό περιβάλλον.

Στο γραφείο

Τα γραπτά μεταλλικά τραπέζια συχνά έχουν απλές μορφές. Κατά κανόνα, έχουν λεπτά και ίσια ή τεμνόμενα πόδια. Για αυτά τα έπιπλα ταιριάζουν ξύλινα και σιδερένια countertops. Αυτά τα ενδιαφέροντα και πρωτότυπα μοντέλα φαίνονται, φυσικά, θεαματικά και φρέσκα, αλλά πιο κατάλληλα για το γραφείο παρά για το γραφείο στο σπίτι.

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν την ευρύτερη επιλογή τραπεζιών μεταλλικών υπολογιστών.Είναι με πολλούς τρόπους παρόμοια με τα κλασικά σχέδια γραφής, αλλά έχουν επιπλέον ράφια και διαμερίσματα για εξοπλισμό γραφείου και εξαρτήματα ενός υπολογιστή.

Οι φορητοί υπολογιστές είναι διαθέσιμοι πιο συμπαγείς επιλογές με ένα μικρό τακτοποιημένο metal countertops. Μπορούν να σταθούν σε υποστηρίγματα ή να συνδεθούν στον τοίχο (μοντέλα κονσόλας).

Διακοσμητικά

Μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό του καθιστικού ή του υπνοδωματίου χρησιμοποιώντας ένα κομψό και εκλεπτυσμένο τραπέζι του καφέ με περίπλοκα σχέδια και συνένωση του υλικού. Το μέταλλο είναι αρκετά ευέλικτο, οπότε το σχήμα των διακοσμητικών προϊόντων μπορεί να είναι απολύτως οποιοδήποτε.

Ιδιαίτερα ακριβό και κομψό σε σχέδια εσωτερικού εμφάνιση σε πλαστά πόδια. Αυτά τα προϊόντα είναι ακριβά, αλλά φαίνονται καταπληκτικά. Η επιφάνεια του τραπεζιού σε αυτά τα μοντέλα μπορεί να κατασκευαστεί από γυαλί ή φυσικό ξύλο.

Κήπος

Τα μεταλλικά έπιπλα αποτελούν την ιδανική λύση για την τοποθέτηση της αυλής και του κήπου. Οι έντονες καιρικές συνθήκες ή οι ξαφνικές ριπές του ανέμου δεν είναι τρομερές για τέτοιες δομές. Ωστόσο, για τέτοιες καταστάσεις συνιστάται η αγορά μοντέλων που έχουν υποστεί κατεργασία με αντιδιαβρωτικά μέσα,διαφορετικά κατά το πρώτο έτος ο πίνακας θα αποκτήσει άσχημες κόκκινες κηλίδες.

Μετασχηματιστές

Σήμερα, τα συρόμενα, συρόμενα και πτυσσόμενα σχέδια είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Αυτές οι επιλογές, όταν συναρμολογούνται, καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο. Αλλά αν τα επεκτείνετε, τότε θα δείτε ένα πολύ ευρύχωρο και άνετο τραπέζι στο οποίο μπορούν να καθίσουν άνετα τουλάχιστον 4-5 άτομα.

Σε τέτοια μοντέλα υπάρχει μια σκέψη-έξω βάση, που επιτρέπει να μετατρέψει τα έπιπλα σε οποιαδήποτε βολική στιγμή.

Υπάρχουν πολλοί από τους πιο δημοφιλείς μηχανισμούς μετασχηματισμού των τραπεζιών:

 • "Βιβλίο".
 • "Πεταλούδα"?
ένα μικρό βιβλίο
πεταλούδα
 • coupe;
 • αρθρωτές επιλογές.

Τέτοια πλαίσια είναι συχνά εξοπλισμένα όχι μόνο με τραπεζάκια για την κουζίνα, αλλά και με τραπεζάκια, τα οποία βρίσκονται συχνά στο σαλόνι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το μεταλλικό τραπέζι μπορεί να κατασκευαστεί με το χέρι. Για παράδειγμα, πολλοί ιδιοκτήτες κάνουν για το εργαστήρι τους άνετους πίνακες υδραυλικών εγκαταστάσεων με το επιθυμητό μέγεθος.

coupe
modular

Κατασκευές

Όλα τα μεταλλικά τραπέζια διαφέρουν όχι μόνο στο σχεδιασμό τους, αλλά και στο σχεδιασμό τους. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα τις πιο συνηθισμένες επιλογές που συνήθως επιλέγουν οι σύγχρονοι αγοραστές.

Με μεταλλική κορυφή

Αυτά τα έπιπλα φαίνονται ελκυστικά και κομψά, αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση της αρμόδιας εκτέλεσης. Τέτοιες δομές έχουν αυξημένη αντοχή μόνο αν έχουν ένα ισχυρό μεταλλικό πλαίσιο. Εάν αυτό το μέρος είναι κατασκευασμένο από άλλα, λιγότερο αξιόπιστα υλικά, τότε μπορεί να φθείρεται με την πάροδο του χρόνου και ακόμη και να χρειάζεται αντικατάσταση.

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι τραπεζιών με μεταλλικές κορυφές:

 • οβάλ?
 • στρογγυλή?
 • τετράγωνο.
 • ορθογώνιο;
 • τριγωνικό?
 • (με τη μορφή λουλουδιών, πεταλούδων ή αφηρημένων μορφών).

Με μεταλλικό πλαίσιο

Τέτοια σχέδια είναι τα πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των λόγων είναι ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν το τραπέζι, αν φαίνεται κατεστραμμένο ή ελαττωματικό. Τις περισσότερες φορές, οι ακόλουθοι τύποι tablettop τοποθετούνται σε μεταλλικό πλαίσιο:

 • Ξύλο. Αυτά τα μοντέλα φαίνονται πλούσια, αλλά όχι πιασάρικα. Μπορούν να τοποθετηθούν στην εσωτερική σοφίτα. Εάν το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από μια σειρά πολύτιμων φυλών, τότε ένα τέτοιο τραπέζι θα βρει τη θέση του στο κλασσικό σύνολο.
 • Πλαστικά. Αυτές οι επιλογές είναι οι φθηνότερες.Το πλαστικό δεν είναι τόσο τρομακτικό για να χαλάσει ή να λερωθεί. Αξίζει επίσης να πούμε ότι αυτό το υλικό είναι εύκολα επεξεργασμένο, γι 'αυτό παρουσιάζεται σήμερα σε ποικιλίες αποχρώσεων, από κλασσικά μέχρι τρελά.
 • Γυαλί. Οι πάγκοι σε μεταλλικό πλαίσιο από γυαλί φαίνονται πραγματικά κομψό και όμορφο. Τα έπιπλα αυτά θα φαίνονται υπέροχα σε ένα μοντέρνο στυλ υψηλής τεχνολογίας.
πλαστικό
γυαλί
 • Stone Τέτοια σχέδια διακρίνονται από το εντυπωσιακό βάρος και την υψηλή τιμή. Ωστόσο, η ευγενή και εντυπωσιακή εμφάνιση τέτοιων επίπλων δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορη.
 • Μεταλλικά. Τέτοια σχέδια μπορεί επίσης να φαίνονται ελκυστικά, αλλά μπορεί να μην είναι πολύ άνετο να καθίσετε πίσω από ένα κρύο μεταλλικό πάγκο εργασίας. Κατά κανόνα, τα μοντέλα αυτά καλύπτονται με κλωστοϋφαντουργικά τραπεζομάντιλα.
πέτρα
μέταλλο

Με ένθετα σιδήρου

Πίνακες με παρόμοιες προσθήκες μπορεί να είναι οποιοιδήποτε. Όλα εξαρτώνται από τις ιδέες του πλοιάρχου.

Τα μεταλλικά ένθετα συχνά εκτελούν διακοσμητικό ή λειτουργικό ρόλο (προφίλ και οδηγούς) σε αξιόπιστο σχεδιασμό τραπέζι.

Πώς να επιλέξετε;

Τα μεταλλικά τραπέζια σήμερα αντιπροσωπεύονται από μια τεράστια ποικιλία.Η επιλογή του σωστού μοντέλου μπορεί να περιπλέκεται από μια τόσο μεγάλη επιλογή. Στην αναζήτησή σας για το τέλειο προϊόν, θα πρέπει να βασιστείτε στα ακόλουθα κριτήρια:

 • Ο σκοπός του πίνακα. Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο δωμάτιο και για ποιο σκοπό θέλετε να αγοράσετε ένα μεταλλικό τραπέζι. Αυτό θα επιτρέψει να περιοριστεί στο ελάχιστο το εύρος των επιθυμητών μοντέλων και να αποφευχθούν οι περιττές δαπάνες.
 • Τροποποίηση. Τα μοντέρνα μεταλλικά τραπέζια είναι διαθέσιμα όχι μόνο στην τυπική έκδοση. Συχνά συμπληρώνονται από πολλά χρήσιμα μέρη, όπως ράφια, συρτάρια, υπερκατασκευές και ακόμη και ράφια. Πριν επιλέξετε τέτοια έπιπλα, αποφασίστε μόνοι σας τι λειτουργικά εξαρτήματα στα έπιπλα μπορεί να χρειαστείτε. Αυτό είναι απαραίτητο για να αποφύγετε τις υπερπληρωμές για επιπλέον εξοπλισμό που δεν θα χρειαστείτε ποτέ.
 • Διαστάσεις. Μετρήστε την περιοχή στο δωμάτιο όπου πρόκειται να τακτοποιήσετε τα έπιπλα. Μην παραμελείτε αυτό το σημείο, καθώς ακόμη και ο μικρότερος και διακριτικός πίνακας μπορεί να παραμορφώσει οπτικά τη διάταξη.
 • Δημιουργία ποιότητας. Πριν από την αγορά, φροντίστε να επιθεωρήσετε την επιφάνεια του τραπεζιού και όλες τις λεπτομέρειες του. Πρέπει να στερεώνονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Κανένας επιπλέον ήχος ή έπιπλα δεν πρέπει να κάνουν.Εάν το σχέδιο είναι μετασχηματιστό, τότε πρέπει να δοκιμάζεται στο κατάστημα. Σε περίπτωση που η ποιότητα του πίνακα δεν σας κάνει να εμπιστευτείτε, τότε είναι καλύτερο να το εγκαταλείψετε και να αναζητήσετε ένα άλλο μοντέλο.
 • Σχεδιασμός. Η διακόσμηση σχεδίασης του μεταλλικού τραπέζι πρέπει να ταιριάζει αρμονικά στο κύριο εσωτερικό στο οποίο θα βρίσκεται. Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, τα επίπλωση είναι πιο συχνά εγκατεστημένα σε πιο σύγχρονα σύνολα. Εάν θέλετε να φέρετε ένα παρόμοιο τραπέζι σε ένα κλασικό εσωτερικό, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα σχέδιο με λεπτομέρειες από φυσικό ξύλο.
 • Κατασκευαστής. Αγοράστε έπιπλα μόνο από γνωστούς και δημοφιλείς κατασκευαστές. Έτσι θα εξοικονομήσετε τον εαυτό σας από την αγορά αγαθών χαμηλής ποιότητας.

Πώς να φτιάξετε ένα μεταλλικό τραπέζι με τα χέρια σας, θα δείτε στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο