Βάση μεταλλικών τραπεζιών

Ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το τραπέζι, χωρίς πρόσθετα στοιχεία είναι πολύ λιγότερο λειτουργικό. Οι ίδιες υποαρχές είναι πολύ σημαντικές για τον σχεδιασμό της εμφάνισης, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να υπολογίσουμε με ποια κριτήρια πρέπει να επιλεγούν και επίσης ποια απόφαση είναι κατάλληλη.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η βάση για το τραπέζι μπορεί να είναι είτε χάλυβας είτε χυτοσίδηρος, αλουμίνιο ή χαλκός. Επίσης έκανε επιλογές και ορείχαλκο. Οι ποικιλίες τους προσαρμόζονται στον συγκεκριμένο τόπο χρήσης. Υπάρχουν επιλογές για ένα εστιατόριο και μπαρ, ένα καφέ, ένα τραπέζι, καθώς και εξαιρετική έπιπλα στο σπίτι. Υπάρχουν αρκετά σχετικά φθηνά μοντέλα στην αγορά, τα οποία δημιουργήθηκαν με βάση απλές τεχνολογίες χύτευσης.

Η σύγχρονη παραγωγή επιτρέπει την παραγωγή πιο προηγμένων σχεδίων.Είναι ευκολότερο να συλλέγονται και να μεταφέρονται, εξυπηρετούν περισσότερο και πιο πρακτικά στην καθημερινή ζωή. Η στήριξη επίπλων πρέπει να είναι σταθερή και σταθερή, ανεξάρτητα από το πού χρησιμοποιείται.

Σύγκριση υλικών

Τα σκελετά από σίδερο είναι κατά προτίμηση για ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ, καθώς συνδυάζονται βέλτιστα με τις περισσότερες προσεγγίσεις σχεδιασμού και φαίνονται κομψά σε υποτονικό φωτισμό. Τα αντίγραφα της έκθεσης είναι κυρίως αλουμίνιο - είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να αποσυναρμολογηθούν χωρίς τη δαπάνη σημαντικών δυνάμεων. Για το γυάλινο τραπέζι προτιμώνται τα προϊόντα από αλουμίνιο, ορείχαλκο. Ο χυτοσίδηρος είναι επίσης κατάλληλος, αλλά μόνο με ένα δύσκολο χρώμα. Αξιόπιστη και αισθητική είναι τα επιχρωμιωμένα προϊόντα.

Οι περισσότερες μεταλλικές βάσεις είναι κατασκευασμένες από χαλυβδοσωλήνα ψυχρής έλασης διαφόρων τμημάτων. Η επικάλυψη χρωμίου είναι αρκετά σπάνια, πολύ πιο συχνά μπορείτε να βρείτε δομές βαμμένες με σμάλτα σκόνης.

Τα πλαίσια από μέταλλο είναι πολύ ανθεκτικά. Έρχονται σε όλα τα μεγέθη και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, ακόμη και όταν είναι εγκατεστημένα σε εξωτερικούς χώρους. Οι επιλογές ξύλου είναι πολύ λιγότερο ανθεκτικές και πρακτικές.Όταν χρησιμοποιούνται, θα απαιτηθούν σημαντικά έξοδα.

Ωστόσο, το στερεό ξύλο έχει τα πλεονεκτήματά του. Είναι πολύ πιο κομψό και πιο φυσικό από κάθε άλλη επιλογή. Το ξύλο τονίζει την πολυπλοκότητα του εσωτερικού. Δυστυχώς, τα έπιπλα που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό μπορούν να διογκωθούν όταν εγχυθεί νερό. Με την πάροδο του χρόνου, παραμορφώνεται και ακόμη και υποχωρεί.

Το υποπλαίσιο σκαλιστό δρυός και άλλα πολύτιμα είδη ξύλου διαφέρει ελάχιστα σε ισχύ και αξιοπιστία από εκδόσεις χάλυβα. Αλλά ένα σημαντικό μειονέκτημα του είναι το υψηλό κόστος και η έλλειψη σταθερότητας. Οι προσπάθειες χρήσης MDF και άλλων φθηνών υλικών δεν οδηγούν σε καλό αποτέλεσμα - η ισχύς θα είναι πολύ χαμηλή.

Δεν συνιστάται η αγορά πλαστικών συστημάτων, δεδομένου ότι ο πρώτος ισχυρός άνεμος μπορεί να τους ανατινάξει και να τους προκαλέσει βλάβη.

Η τεχνητή πέτρα είναι βαρύ και ακριβό. Οι κατασκευές πέτρας πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για εντελώς αποκλειστικούς πίνακες. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει ιδιαίτερη εναλλακτική λύση στο μέταλλο στην κατασκευή της βάσης.

Επιλογές σχεδίασης

Το σύστημα αναδίπλωσης είναι ελκυστικό γιατί σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο στο δωμάτιο.Αλλά θα πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι ο μηχανισμός είναι αρκετά αξιόπιστος, διαφορετικά μια μέρα μπορεί να βρεθείτε σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση, ειδικά όταν έρχεται ένα σημαντικό δείπνο γκαλά (δείπνο).

Ο ρυθμιζόμενος σχεδιασμός σας επιτρέπει να μεταβάλλετε με ευελιξία το ύψος του τραπεζιού. Αυτό είναι βολικό για ένα μπαρ, καφέ ή τραπεζαρία, καθώς και για τους ιδιώτες πελάτες που επισκέπτονται πολλοί επισκέπτες. Η αξιοπιστία των περισσότερων ρυθμιστικών ενοτήτων είναι αρκετά υψηλή και ωστόσο θα είναι χρήσιμο να το ελέγξουμε για άλλη μια φορά, έχοντας διαβάσει τα συνοδευτικά έγγραφα, να γνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά. Πάντα να ενδιαφέρεται για το ποια συγκεκριμένα όρια είναι δυνατόν να αλλάξετε το ύψος του πίνακα. Τα πτυσσόμενα υποπλαίσια είναι καλά όπου χρειάζεται συνεχώς να αλλάζετε τον αριθμό των διαθέσιμων καθισμάτων, χωρίς να γεμίζετε τον επιπλέον χώρο.

Συνιστάται η χρήση τέτοιων κατασκευών για:

  • γρήγορη έναρξη των διασκέψεων, συνεδριάσεων, συνεδριάσεων.
  • οργανώσεις προσωρινού κοινού ·
  • διεξαγωγή άλλων εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας που αφορούν μεγάλο αριθμό ατόμων.

Για προφανείς λόγους, είναι επίσης ιδανικοί για υπηρεσία πεδίου (τροφοδοσία). Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό, που παρέχει αυτόνομη ρύθμιση σε κάθε σκέλος.Χάρη σε αυτήν, μπορείτε να τοποθετήσετε με εμπιστοσύνη τα έπιπλα, ακόμη και σε ανώμαλα πατώματα ή στο έδαφος.

Σχεδιασμός

Ο τύπος της υπο-βάσης δεν πρέπει να διαφέρει από τον τύπο της επιφάνειας. Η τετραγωνική βάση είναι συμβατή με ορθογώνια λεπτομέρεια, αλλά οι στρογγυλές επιλογές είναι κατάλληλες μόνο για κάθε άλλη. Το τραπέζι τύπου σοφίτας μπαίνει αρμονικά στην αίθουσα της βιομηχανικής στιλιστικής παράστασης, ακόμα και αν αραιώνεται με σκανδιναβικά στοιχεία ή διαστρεβλώσεις άλλων στυλ.

Το τραπέζι του καφέ μπορεί να έχει την πιο διαφοροποιημένη μορφή, αν και οι πιο κατάλληλες είναι ωοειδείς λύσεις. Σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χώρο, και αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό καθήκον στα περισσότερα διαμερίσματα και ιδιωτικές κατοικίες. Η βέλτιστη λύση σχεδιασμού για το βιομηχανικό εσωτερικό (σοφίτα) - φαινομενικά τραχιά και ακατέργαστη επιφάνεια. Αλλά αυτό είναι μόνο μια εμφάνιση, ένα ειδικά δημιουργημένο διακοσμητικό αποτέλεσμα. Η βιομηχανική μορφή απαιτεί τα έπιπλα να είναι διαρκώς ανθεκτικά, υποδηλώνοντας την ιδέα του αήττητου. Το μπαρόκ στυλ εκφράζεται εύκολα και κομψά, εφαρμόζοντας επιχρύσωση και χρησιμοποιώντας άλλα πλούσια διακοσμητικά στοιχεία.

Η στήριξη σχήματος V θεωρείται μία από τις πιο συνηθισμένες, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή πινάκων διαφορετικών σχεδίων.

Ένα γραφείο απαιτεί ένα ελαφρώς διαφορετικό υπόγειο από ένα τραπέζι. Τα λυγισμένα πόδια φαίνονται πολύ πρωτότυπα και μπορούν να γίνουν ακόμη και μια από τις κύριες διακοσμήσεις του δωματίου.

Οι μηχανισμοί εξαγωγής είναι εν μέρει τοποθετημένοι μέσα στις ζώνες του καπακιού (κάτω από το τραπέζι). Εκεί βρίσκονται οι οδηγοί. Αν τα κιβώτια είναι εγκατεστημένα απευθείας κάτω από την κορυφή του τραπεζιού, βοηθά να γίνει το τραπέζι οπτικά υψηλότερο.

Όταν επιλέγετε σύνολα, θα πρέπει να προχωρήσετε από το γεγονός ότι πρέπει να εισέλθουν αρμονικά στον περιβάλλοντα χώρο - ο πίνακας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πειράματα με αντιθέσεις!

Ένα πολυτελές ρετρό μοντέλο του υποστρώματος είναι σχεδόν ακατάλληλο για εσωτερικούς χώρους υψηλής τεχνολογίας, αλλά στο δωμάτιο της Προβηγκίας είναι ανεκτός και περιβάλλεται από κλασικά είναι χαριτωμένο και ελκυστικό. Σε δωμάτια με ναυτικό στυλ μια καλή ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το χρώμα σφαιρών.

Διαστάσεις

Τα κάτω πλαίσια για τα επιτραπέζια στρώματα επιλέγονται σε ύψος πάνω από το πάτωμα. Αν τα έπιπλα είναι τυποποιημένης μορφής, θα πρέπει να είναι 71-73 εκ. Στην περίπτωση χρήσης τραπέζι μπαρ, η ελάχιστη τιμή είναι 1 μ., Αλλά οι πίνακες καφέ επιτρέπουν τη χρήση δομών ύψους 45-50 εκατοστών.

Η αγορά παρουσιάζει μια ποικιλία μοντέλων, οι διαστάσεις των οποίων είναι:

  • 500 mm (διάμετρος).
  • 400x400x720;
  • 750x400x720.

Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Σήμερα δεν είναι δύσκολο.

Χρώμα διαλύματα

Το υποπλαίσιο μπορεί να είναι μαύρο, εάν είναι κατάλληλο σε ένα συγκεκριμένο εσωτερικό. Οι αρχές της επιλογής του χρώματος είναι οι ίδιες με αυτές των άλλων επίπλων. Όταν απαιτείται να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο κλασικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τους λευκούς τόνους και τα κίτρινα και μπλε χρώματα είναι τα βέλτιστα για να προσελκύσουν την προσοχή. Οποιοσδήποτε ζεστός τόνος βοηθάει να γίνει ο χώρος λίγο πιο ευρύς και όταν τα παράθυρα βλέπουν βόρεια, τα χρώματα του μπεζ και του ροδακινιού είναι τέλεια.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ξύλινης τραπεζαρίας με μεταλλική βάση, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο