Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ikea;

 Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ikea;

Οι μεταβαλλόμενοι πίνακες, οι οποίοι έχουν πρόσφατα επιτύχει ενεργά τη συμπάθεια των γονέων των μωρών, οφείλουν τη δημοτικότητά τους κυρίως στην ευκολία χρήσης και ευελιξία τους. Είναι χάρη σε αυτές τις ιδιότητες ότι αυτές οι συσκευές έχουν υπολογίσει διαφορετικές κατηγορίες γονέων, από πολύ πλούσιους ανθρώπους έως νέες οικογένειες με μέσο εισόδημα.

Κατά την επιλογή ενός παιδικού αλλαγέα για το παιδί τους, οι σύγχρονοι καταναλωτές προσπαθούν να λάβουν υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μεταβαλλόμενου πίνακα. Πολύ συχνά, η επιλογή τους σταματά στα μοντέλα της Ikea.

Ποιες είναι οι;

Η Ikea προσφέρει πολυάριθμα έπιπλα με μεταβαλλόμενη επιφάνεια που ποικίλλουν ανάλογα με τη μέθοδο τοποθέτησης και το μέγεθος. Μπορούν να ταξινομηθούν ως μεταβαλλόμενα τραπέζια:

  • πτυσσόμενο τραπέζι που συνδέεται στον τοίχο. Για να το εγκαταστήσετε, είναι απαραίτητο να κάνετε αρκετές τρύπες στην οροφή, χρησιμοποιώντας αξιόπιστους συνδετήρες για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς στο παιδί.
  • πτυχή, το χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα αποθήκευσης σε διπλωμένη κατάσταση, έτσι ώστε αυτός ο πίνακας να μην καταλαμβάνει επιπλέον χώρο.
  • φορητό τραπέζι υπό μορφή αλλαγής πλακέτας που μπορεί να εγκατασταθεί σε παιδικό κρεβάτι, σε κανονικό τραπέζι και ακόμη και σε πλυντήριο ρούχων στο μπάνιο.
  • συρταριέρα με μετακινούμενο μεταβαλλόμενο τραπέζι, το οποίο είναι σταθερό και ευρύχωρο.
  • μικρό τραπέζι με άνετο μεταβαλλόμενο τραπέζι και ράφι για την αποθήκευση πραγμάτων.
  • τα μεταλλικά κρεβάτια μετασχηματιστών, τα οποία συνήθως αποτελούνται από ένα μεταβαλλόμενο ντουλάπι ή σε συνδυασμό με ένα παιδικό κρεβάτι.

Μοντέλα

Σήμερα στους καταλόγους Ikea μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω μοντέλα με πολύ καλές κριτικές.

"Αντιλόπη"

Αυτό το μοντέλο ανήκει στα τοιχώματα των νεογέννητων. Είναι κατασκευασμένο από ένα σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο, το οποίο φέρει μια θήκη από χοντρό ύφασμα (πολυεστέρα). Το πάνω μέρος του σχεδίου έχει αρκετές πλαστικές τσέπες, κατάλληλο για την αποθήκευση όλων των ειδών λεπτομέρειες φροντίδας. Απευθείας Η πάνα είναι εξοπλισμένη με πλευρέςτα οποία είναι καλυμμένα με μαλακή επίστρωση και είναι εξοπλισμένα με στρώμα αφρού πολυουρεθάνης.

Το πλεονέκτημα αυτού του κρεμαστού τραπέζι είναι συμπαγές, επειδή στην ανυψωμένη θέση, σχεδόν δεν λαμβάνει χώρα. Είναι επίσης βολικό να μπορείτε να κρεμάσετε ένα τέτοιο σχέδιο σε οποιοδήποτε ύψος, έτσι ώστε για κάθε γυναίκα μπορείτε να επιλέξετε την πιο άνετη τοποθεσία. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν τη σύντομη ζωή ενός τέτοιου πίνακα, επειδή τα παιδιά αποκτούν γρήγορα βάρος, γίνονται ενεργά δεν είναι ασφαλές να τα εντοπίσετε σε μια τέτοια συσκευή. Κατά κανόνα, χρησιμοποιούν αυτό το τραπέζι μέχρι το μωρό να είναι έξι μηνών.

Το μέγεθος του μοντέλου "Antelope": πλάτος 74 cm, βάθος: 78 εκ. Κόστος 3 800 ρούβλια.

"Spoling"

Το πτυσσόμενο μοντέλο του μεταβαλλόμενου τραπέζι "Spoling" είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό πάνω στο οποίο τεντώνεται μια τέντα από πολυεστέρα. Αυτή η φορητή συσκευή αλλαγής μωρού μοιάζει με μια μικρή αιώρα, τοποθετημένη στις πλευρές με θήκες-δοχεία για την αποθήκευση προμηθειών μωρού. Το πλεονέκτημα αυτού του πτυσσόμενου πίνακα είναι αποκλειστικά η συμπαγεια του, η ευκολία μεταφοράς και η χαμηλή τιμή,ένα μείον μπορεί να ονομαστεί η ακραία αστάθεια ενός παρόμοιου σχεδιασμού, η χαλάρωση της μεταβαλλόμενης επιφάνειας και το μικρό μέγεθος του μεταβαλλόμενου χώρου.

Μεγέθη του μοντέλου Spoling: πλάτος: 60 cm, βάθος: 80 cm, ύψος: 94 cm, κόστος 2 700 ρούβλια.

Henswick

Αυτός είναι ένας πίνακας που εκτελεί ταυτόχρονα το ρόλο ενός ντουλάπι. Καθώς μεγαλώνει το παιδί, μια τέτοια δομή μετατρέπεται σε ράφι, για την οποία είναι απαραίτητο απλά να αποσυναρμολογηθεί η μεταβαλλόμενη επιφάνεια. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδες, βαμμένο με ακρυλικό σμάλτο και η επιφάνεια άμεσης αλλαγής είναι από MDF με επικάλυψη με τη μορφή μεμβράνης μελαμίνης. Αυτό το μεταβαλλόμενο τραπέζι έχει ένα άνετο μέγεθος και μια ισχυρή και σταθερή βάση συμβάλλει στη σωστή διαμόρφωση της στάσης του μωρού.

Το μειονέκτημα αυτών των επίπλων είναι η αστάθεια του όταν πιέζεται στα άκρα του αποδυτηρίου. Ο κατασκευαστής προτείνει να αντισταθμιστεί αυτό το μειονέκτημα συνδέοντας τη δομή στον τοίχο με τη βοήθεια των μεντεσέδων που περιλαμβάνονται στο κιτ.

Διαστάσεις του μεταβαλλόμενου τραπέζι "Hensvik": πλάτος 75 cm, βάθος 76 cm, ύψος 161 cm. Το κόστος είναι 9 799 ρούβλια.

"Leksvik" και "Sundvik"

Τα μοντέλα "Leksvik" και "Sundvik" αντιπροσωπεύουν ένα τραπέζι σε συνδυασμό με ένα συρτάρι ή, όπως συχνά γράφει ο κατασκευαστής, με ένα ντουλάπι. Βρίσκονται σε ψηλά σταθερά πόδια και έχουν, εκτός από το μεταβαλλόμενο τραπέζι, δύο επίπεδα συρταριών και ένα ράφι.

Αυτά τα σχέδια είναι βιώσιμα, εξοπλισμένα με μια μεγάλη πάνα, η οποία είναι περιφραγμένη με ασφαλείς προφυλακτήρες. Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι η αξιοπιστία και η ασφάλεια του σχεδιασμού, τα οποία θα αντέξουν ακόμη και το βάρος ενός μεγαλύτερου παιδιού και ένα άνετο ύψος στο οποίο είναι βολικό για τη μητέρα να ντυθεί το μωρό. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι δυνατότητα μακροχρόνιας χρήσηςη οποία εξασφαλίζεται από την παρουσία στο μοντέλο κουτιών και ράφια αποθήκευσης.

Μια πρόσθετη ευκολία είναι να εξοπλίσει το συρτάρι, τα αποδυτήρια "Leksvik" και "Sundvik" με συρτάρια που έχουν πώματα που προστατεύουν από την πλήρη επέκταση.

Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο. Πρόκειται για ένα συμπαγές πεύκο, επεξεργασμένο με λεκέ και άχρωμο βερνίκι. Μεγέθη του μοντέλου Lesvik: πλάτος 86 cm, βάθος 78 cm, ύψος 94 cm. Το κόστος είναι 11999 ρούβλια.

Η ντουλάπα με την επιφάνεια αλλαγής Swadvik είναι πιο μεταβλητή σε μέγεθος: 79 cm πλάτος,βάθος 51 cm (αν και μπορείτε να παραγγείλετε μια πιο ογκώδη εκδοχή με βάθος 87 cm), το ελάχιστο ύψος είναι 99 cm, και το μέγιστο είναι 108 cm. Το κόστος του κομμωτηρίου με το μεταβαλλόμενο τραπέζι "Sundvik" είναι 11999 ρούβλια.

"Sniglar"

Το μοντέλο αυτό είναι ένα τραπέζι-ράφι, το οποίο περιλαμβάνει μια μεταβαλλόμενη επιφάνεια, περιφραγμένη από όλες τις πλευρές από φλάντζες, και ένα ράφι πάνω στο οποίο μπορείτε να επεκτείνετε τα παιδικά ντουλάπια και τα προϊόντα φροντίδας. Ο πίνακας αυτός είναι κατασκευασμένος από συμπαγές ξύλο οξιάς, καλυμμένο με άχρωμο βερνίκι, διατηρώντας το ελκυστικό φυσικό χρώμα του δέντρου. Η επιφάνεια περιστροφής και το κάτω ράφι είναι ένα φύλλο από ινοσανίδες, βαμμένο με ακρυλικό χρώμα.

Η ευκολία αυτού του πίνακα είναι δομική σταθερότητα σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος και την ευκολία κίνησης. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι αντικείμενα για τη φροντίδα του μωρού κατά την αποθήκευση στο περίπτερο Sniglar βρίσκονται στην ανοιχτή επιφάνεια και μπορεί να συσσωρευτεί σκόνη σε αυτά. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, ο κατασκευαστής προσφέρει την αγορά πλαστικών δοχείων για την αποθήκευση παιδικών αντικειμένων όταν αγοράζουν ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι "Sniglar", το οποίο μπορεί είτε να τοποθετηθεί στο ράφι της βιβλιοθήκης είτε να στερεωθεί στις πλευρές του.

Επίσης, το μειονέκτημα αυτού του μοντέλου μπορεί να καλείται όχι πολύ υψηλό μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο, το οποίο είναι 11 kg. Μπορείτε να φορέσετε μόνο ένα μωρό σε παρόμοιο τραπέζι μέχρι έξι μήνες. Οι διαστάσεις του μεταβαλλόμενου τραπέζι "Sniglar": μήκος 72 cm, πλάτος 53 cm, ύψος 87 cm. Το κόστος είναι 1 999 ρούβλια.

"Gulliver"

Το μοντέλο Gulliver είναι επίσης ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι. Σε αντίθεση με το μέτριο προϊόν "Sniglar", το οποίο έχει μόνο ένα ράφι, ο σταθμός αλλαγής "Gulliver" είναι εξοπλισμένος με τρία ράφια και ελκυστικούς πλευρικούς τοίχους. Το πλαίσιο και τα πλευρικά τοιχώματα του προϊόντος είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο (συμπαγές σημύδα, καλυμμένο με λευκό ακρυλικό σμάλτο). Η μεταβαλλόμενη επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από MDF ανθεκτικό στην υγρασία, επίσης βαμμένο λευκό.

Τα μειονεκτήματα αυτού του μοντέλου είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά του μοντέλου Sniglar: η ανάγκη να τοποθετηθούν τα παιδικά πράγματα στην ανοικτή επιφάνεια και τα πρόσθετα έξοδα για την αγορά δοχείων για την αποθήκευση τους. Το πλεονέκτημα μπορεί να ονομαστεί μεγαλύτερος αριθμός ράφια, αύξηση της χωρητικότητας και κάπως μεγαλύτερη σταθερότητα, λόγω της παρουσίας εγκάρσιων δομικών στοιχείων.

Οι διαστάσεις του μεταβαλλόμενου τραπέζι "Gulliver": πλάτος 82 cm, βάθος 54 cm, ύψος 93 cm. Το κόστος είναι 3 199 ρούβλια.

"Stuva"

Αυτό το μοντέλο είναι ένα πλήρες μεταβαλλόμενο κιβώτιο συρταριών σε αποδυτήρια που είναι εξοπλισμένο με μια μεταβαλλόμενη επιφάνεια τραπέζης με τη μορφή τραπέζι. Είναι αρκετά μεγάλο, έχει τρία συρτάρια όγκου και τρία ράφια, ψηλές πλευρές που προστατεύουν το μωρό από το να πέσει κατά τη διάρκεια των πραξιών και δύο θέσεις του ύψους της επιφάνειας του τραπεζιού. Ο σταθερός σχεδιασμός και το διαφορετικό ύψος της επιφάνειας του τραπεζιού σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοντέλο έως ότου το παιδί φτάσει στο έτος.

Στο μέλλον, καθώς μεγαλώνει το μωρό, το δωμάτιο αλλαγής Stuva μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο για τον μαθητή, για την οποία οι ιδιοκτήτες ακολουθούν απλώς τις συνημμένες οδηγίες. Μεταξύ των ελλείψεων μπορούν να σημειωθούν οι αιχμηρές γωνίες των πλευρών, οι οποίες πρέπει να κρεμαστούν από οποιαδήποτε μαλακή επένδυση για να αποφευχθούν τραυματισμοί στο παιδί.

Οι διαστάσεις του σαλονιού με το τραπέζι αλλαγής "Stuva": πλάτος 90 cm, βάθος 79 cm, ύψος 102 cm. Το κόστος είναι 10.000 ρούβλια.

"Vedra"

Πρόκειται για μια φορητή μεταβλητή επιφάνεια από πλαστικό. Έχει πλευρές μεσαίου ύψους και έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια.Το πλεονέκτημα αυτού του πίνακα είναι η κινητικότητα και το χαμηλό κόστος. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι μια τέτοια πάνα δεν έχει άκαμπτη στερέωση στη βάση στην οποία είναι εγκατεστημένη και ένα ενεργό μωρό μπορεί να πέσει στο πάτωμα μαζί με μια τέτοια συσκευή.

Για να επιτύχετε μέγιστη άνεση για το παιδί, συνιστάται να αγοράσετε μια ειδική μαλακή θήκη που θα καλύπτει την πλαστική επιφάνεια του τραπεζιού. Επίσης, τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν μικρό και όχι πολύ άνετο μέγεθος.

Οι διαστάσεις του φορητού πτυσσόμενου πίνακα "Vedra": μήκος 74 cm, πλάτος 48 cm. Το κόστος είναι 1.200 ρούβλια.

Στο επόμενο βίντεο θα βρείτε μια επισκόπηση του μεταβαλλόμενου γραφείου "Sundvik" από την Ikea.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο