Πώς να επιλέξετε ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι με μπανιέρα;

 Πώς να επιλέξετε ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι με μπανιέρα;

Η καλή μητέρα που συνεχώς ενδιαφέρεται για το παιδί της είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το πρώτο έτος της ζωής ενός νεογέννητου, όταν οι ανάγκες του μωρού είναι στην πρώτη θέση και πρέπει να περάσετε όλη την ώρα για να εκτελέσετε βασικές ενέργειες: τη σίτιση, την αλλαγή πάνες, την κολύμβηση, την παρακολούθηση της υγείας και πολλά άλλα.

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσπαθούν να απλοποιήσουν τη ζωή των γονέων με μια ποικιλία αντικειμένων που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των αναφερόμενων καθηκόντων και ένας από αυτούς είναι ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι. Δεν θα διευκολύνει μόνο τη δουλειά της μητέρας του, αλλά θα διαφυλάξει και την υγεία της, αποτρέποντας τον πόνο στην πλάτη και πιθανά προβλήματα αργότερα μαζί της.

Γιατί είναι;

Οι μελλοντικοί γονείς συχνά σκέφτονται αν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς μεταβαλλόμενο τραπέζι; Η απάντηση στην ερώτηση είναι θετική. Αυτός ο σχεδιασμός δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των βασικών αντικειμένων και είναι πολύ πιθανό να αντικατασταθεί με τραπέζι, γονικό κρεβάτι, καναπέ ή κάποια άλλη παρόμοια επιφάνεια.

Ωστόσο, μια τέτοια αντικατάσταση πρέπει να γίνει μόνο σε περίπτωση σοβαρής έλλειψης κεφαλαίων ή ελεύθερου χώρου στο διαμέρισμα. Σε άλλες περιπτώσεις, συνιστάται ιδιαίτερα να αγοράσετε ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι, καθώς είναι πολύ πιο λειτουργικό από ό, τι φαίνεται.

Φυσικά, η πάνα μπορεί να αντικατασταθεί στο κρεβάτι, ωστόσο, είναι ο πίνακας που βοηθά το μωρό να κάνει τις πρώτες σημαντικές ενέργειές του. Ένα νεογέννητο, για παράδειγμα, αρχίζει να προσπαθεί να σηκώσει το κεφάλι από μόνο του ή να γυρίσει πάνω στην κοιλιά για να σέρνει, παίρνοντας επίσης μπανιέρες. Θα είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο για ένα παιδί να κάνει όλα αυτά χωρίς να είναι σε μια επίπεδη και συμπαγή επιφάνεια.

Υπάρχει επίσης μια κατάσταση στην οποία ο βοηθός αυτός είναι πραγματικά απαραίτητος - τα αρχικά προβλήματα με την πλάτη της μητέρας.

Τώρα υπάρχουν πολλά μεταβαλλόμενα τραπέζια - αναρτημένα, πτυσσόμενα, σε τροχούς και πόδια, ωστόσο, μερικές από τις πιο βολικές είναι οι επιλογές με ένα μπάνιο για κολύμπι.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Οι κατασκευές με λουτρό επιλέγονται από τους γονείς, για τους οποίους το πιο σημαντικό κριτήριο είναι η μέγιστη λειτουργικότητα του προϊόντος. Τα πιο συνηθισμένα προϊόντα της εταιρείας Cam, η οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν απογοητεύει τους ανθρώπους που αποφάσισαν να την εμπιστευτούν.

Οι θετικές ιδιότητες των μοντέλων που παρουσιάζονται είναι πολλές:

 • Ευκολία μετακίνησης από ένα σημείο του σπιτιού στο άλλο. Τυπικά, τα τραπέζια με μπανιέρα έχουν επίσης τροχούς, οπότε η μετακίνηση τους δεν είναι δύσκολη όταν υπάρχει ανάγκη εκκένωσης του δωματίου.
 • Ενσωματωμένα ράφια για διάφορα εξαρτήματα για παιδιά. Πολλά πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να φροντίσει μια μητέρα για το παιδί της θα είναι πάντα κοντά, εξαλείφοντας την ανάγκη να τα μετακινείτε συνεχώς από τόπο σε τόπο.
 • Μπάνιο κάτω από το στρώμα για περιστροφή. Αυτό είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα, δεδομένου ότι το νεογέννητο δεν θα πρέπει να αδειάζει, για παράδειγμα, σε ένα δωμάτιο, και στη συνέχεια μεταφέρεται μόνο στο μπάνιο. Εάν οι διαστάσεις των δωματίων στο σπίτι επιτρέπουν, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαδικασίες νερού σε οποιοδήποτε μέρος κατάλληλο για τους γονείς.
 • Αρκετά γρήγορη απόρριψη νερού. Σκουπίστε, επεξεργαστείτε και ντυθείτε το μωρό, η μητέρα δεν θα παρατηρήσει πώς το λουτρό γίνεται σχεδόν ξηρό και μόνο θα απαλλαγούμε από τις σταγόνες.

Όλοι δεν μπορούν να καυχηθούν για ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι με μπάνιο, ακόμη και με το σωστό ποσό και την επιθυμία να το αγοράσουν. Όλα λόγω των σημαντικών διαστάσεων του προϊόντος, τα οποία απλά δεν είναι κατάλληλα για μερικά διαμερίσματα. Για βολική τοποθέτηση αυτού του μοντέλου, χρειάζεστε ένα μεγάλο μπάνιο ή ένα αρκετά ευρύχωρο παιδικό δωμάτιο ή άλλο δωμάτιο στο διαμέρισμα.

Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν προβλήματα με την περιοχή, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου άλλες αρνητικές πλευρές.

Καλοί κανόνες επιλογής

Αυτές οι αγορές θα πρέπει πάντα να είναι καλά μελετημένες, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζετε κατά λάθος ανεπιθύμητες συνέπειες. Για το σκοπό αυτό πρέπει να διερευνήσετε διάφορες σημαντικές πτυχές:

 • Υλικό. Ένα τραπέζι από φυσικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά είναι ιδανικό για ένα νεογέννητο. Ωστόσο, κατά την αγορά ενός μοντέλου ξύλου, είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε να μάθετε πόσο ανθεκτικό είναι στην υγρασία. Επιλέγοντας την αντίθετη επιλογή, πρέπει να το ελέγξετε για την παρουσία ισχυρών ξένων οσμών και την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης.
 • Ευρυχωρία. Η ευρεία επιφάνεια του τραπέζι θα επεκτείνει τη ζωή του τραπεζιού, καθώς το αναπτυσσόμενο μωρό μπορεί να χωρέσει σε αυτό πολύ περισσότερο.
 • Λειτουργικό Ράφια, δίσκοι, τσέπες, γάντζοι - όλα αυτά χρειάζονται για μια ποικιλία παιδικών αξεσουάρ και τα περισσότερα από αυτά, τόσο πιο βολικό θα είναι για τους γονείς.
 • Αειφορία. Παρά το γεγονός ότι κάθε μεταβαλλόμενο τραπέζι πρέπει να είναι εξαιρετικά σταθερό, θα πρέπει να ελέγξετε επιπλέον τον βαθμό διατήρησης της ισορροπίας.
 • Ανάπτυξη Ο πίνακας πρέπει να ταιριάζει με το ύψος του γονέα. Αυτό το κριτήριο δεν πρέπει να υποτιμάται, προκειμένου να αποφευχθεί η δυσκολία στην αλληλεπίδραση με το θέμα στο μέλλον.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Υπάρχουν ορισμένες συστάσεις που βοηθούν να χρησιμοποιείτε σωστά το μεταβαλλόμενο τραπέζι και να φροντίζετε για αυτόν, ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερο:

 • Κάθε προϊόν για την υγιεινή των παιδιών, είτε πρόκειται για κρέμες, σκόνες ή βαμβάκι, πρέπει να τοποθετείται στα ράφια, ώστε το μωρό να μην μπορεί να φτάσει σε αυτά. Αυτό ισχύει και για τον σωλήνα για την αποστράγγιση του νερού - η πρόσβαση σε αυτό πρέπει να περιορίζεται στο μωρό.
 • Περαιτέρω χρήση της δομής σε περίπτωση θραύσης ή απουσίας ενός από τα μέρη της αποκλείεται.
 • Δεν μπορείτε να αφήσετε ένα νεογέννητο και μόνο, ακόμα και για ένα λεπτό, για να εξαλείψετε την πιθανότητα να πέσει.
 • Η θέση του τραπεζιού πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από οποιαδήποτε πηγή ισχυρής θερμότητας.
 • Είναι απαραίτητο να ελέγχετε περιοδικά τη στεγανότητα όλων των μπουλονιών, καθώς σε περίπτωση παραβίασης της ακεραιότητας, μπορεί να συσφιχθούν τα ρούχα ή το σώμα του παιδιού.
 • Είναι απαραίτητο να παρακολουθείται συνεχώς η επιθυμητή θερμοκρασία του νερού στο λουτρό όταν λούζεται.

Δεν είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν αυτοί οι κανόνες, ειδικά δεδομένου ότι η τήρησή τους θα διασφαλίσει την ασφάλεια, την υγεία και την άνεση του παιδιού.

Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός μεταβαλλόμενου πίνακα με ένα λουτρό στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο