Επιλέγοντας ένα γραφείο για δύο παιδιά

Όταν τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο, πρέπει να σκεφτούν να αγοράσουν ένα νέο και άνετο γραφείο, επειδή το σχολείο έχει αρνητική επίδραση στην καθημερινή στάση των παιδιών. Ωστόσο, αν με την αγορά προϊόντων για ένα παιδί συνήθως δεν προκύπτει, τότε ένα γραφείο για δύο παιδιά είναι κάπως πιο δύσκολο να αγοραστεί. Και όμως, αυτό το καθήκον είναι τελείως επιλύσιμο, αν εξοικειωθείτε με τις κύριες αποχρώσεις της σωστής επιλογής προτού να αγοράσετε.

Είδη

Σήμερα, στην αγορά των προϊόντων επίπλων, πολλά μοντέλα γραφείων για δύο καθίσματα παρουσιάζονται στην προσοχή του αγοραστή. Συμβατικά, όλα τα προϊόντα μπορούν να ταξινομηθούν σε γραμμικά και γωνιακά.

Ευθεία γραμμή

Οι πρώτες επιλογές περιλαμβάνουν διάφορα σχέδια. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα μακρύ τραπέζι με μεγάλη επιφάνεια και ένα συμμετρικό σχέδιο.Μπορεί να έχει δύο θέσεις δίπλα του, και στις πλευρές - σε μια βολική σειρά συρταριών σε ποσότητα τριών ή τεσσάρων τεμαχίων.

Σε αυτά τα τραπέζια μπορείτε να κανονίσετε όχι μόνο τα σχολικά εγχειρίδια και τα σχολικά είδη: μερικά από αυτά είναι κατάλληλα για τοποθέτηση φορητών υπολογιστών και ακόμη και υπολογιστή. Άλλες γραμμικές παραλλαγές έχουν μια διάκριση στη μέση των δομών, ορίζοντας έτσι τον χώρο εργασίας κάθε μαθητή. Για παράδειγμα, η λειτουργία της οριοθέτησης μπορεί να εκτελέσει ένα ράφι με έναν αριθμό κουτιών διαγραφής. Ορισμένα προϊόντα αυτού του τύπου είναι επιπρόσθετα εξοπλισμένα με αρθρωτά ράφια, δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σπανίως δυνατόν να τοποθετηθούν όλες οι σχολικές προμήθειες μέσα στα συρτάρια.

Τα ξεχωριστά γραφεία του άμεσου τύπου μπορούν να έχουν σύνθετες αρθρωτές κατασκευές αποτελούμενες από συμμετρικά ράφια και γενικά κλειστά διαμερίσματα με πόρτες. Τα πιο βολικά προϊόντα που δεν παρεμβαίνουν στους δύο μαθητές να κάνουν την εργασία τους είναι οι επιμήκεις επιλογές τύπου που είναι εγκατεστημένες κατά μήκος των παραθύρων. Αυτά τα μοντέλα μπορούν να έχουν ορθογώνιο ή ελαφρά στρογγυλεμένο σχήμα. Σε αντίθεση με τα αναλογικά, έχουν μεγάλο χώρο για κάθε χρήστη.

Εκτός από τα κλασικά ενιαία countertops, τα γραφεία για δύο θέσεις μπορούν να έχουν δύο. Ωστόσο, οι άλλες επιλογές είναι μοναδικές, καθώς μπορούν να αλλάξουν χωριστά την κλίση της επιφάνειας εργασίας κάθε επιφάνειας. Τέτοια μοντέλα μπορούν να έχουν όχι μόνο συνηθισμένα συρτάρια τύπου συρόμενου, αλλά και ράφια ή συρτάρια κάτω από τους ίδιους τους πάγκους.

Γωνία

Τέτοια μοντέλα, αν και επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή χρήση κάθε εκατοστού της χρησιμοποιήσιμης περιοχής, δεν είναι πάντοτε βολικά για δύο μαθητές.

 • Αυτό οφείλεται στο φως που εισέρχεται στο χώρο εργασίας, το οποίο πρέπει να πέφτει προς τα αριστερά, κάτι που είναι αδύνατο για δύο παιδιά ταυτόχρονα, εκτός εάν χρησιμοποιείτε πρόσθετο φωτισμό.
 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι ασύμμετρες και επομένως το μέγεθος του χώρου για κάθε φοιτητή είναι διαφορετικό. Για έναν από αυτούς είναι κάτι περισσότερο από το άλλο.

  Φαίνεται ότι τέτοια μοντέλα θα πρέπει να είναι άνετα, αλλά αυτό είναι μόνο για έναν φοιτητή. Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται από δύο παιδιά, πρέπει να σηκωθείτε και να πάρετε τα απαραίτητα αντικείμενα από το γενικό ραφίο ή από διάφορα κουτιά, τα οποία κατά κανόνα βρίσκονται στη μία πλευρά. Σπάνια ποιο μοντέλο γωνιακού τύπου έχει ένα συμμετρικό σύνολο δομικών στοιχείων.Και αυτό είναι χάσιμο χρόνου και δυσφορίας.

  Άλλο

  Οι μεμονωμένοι τύποι γραφείων για δύο μαθητές περιλαμβάνουν μη τυποποιημένα προϊόντα πλάτους με καθίσματα και στις δύο πλευρές, μοντέλα ενσωματωμένα στις γωνίες του σχολείου με ράφια, άνετα συρτάρια με συρτάρια και αρθρωτά ράφια ανοιχτού ή κλειστού τύπου. Τα ενσωματωμένα έπιπλα είναι αξιοσημείωτα για τη λειτουργικότητά τους, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε μέσα σε πολλά μικρά αντικείμενα, εκτός από όλα τα σχολικά είδη. Μπορεί να ονομαστεί μια καλή απόκτηση για εσωτερική διακόσμηση ενός μικρού παιδικού σταθμού.

  Τα παιδικά τραπέζια για μαθητές σε δύο μέρη μπορούν να ολισθήσουν, πράγμα που σας επιτρέπει να επιλέξετε μοντέλα με μεταβλητότητα ανάπτυξης από 116 έως 187 cm. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν πίνακες υπολογιστών. Είναι βολικό και αρκετά λειτουργικό, αφού σχεδόν πάντα διαθέτουν πολλά ράφια και συρτάρια για τη θέση του εξοπλισμού (υπολογιστής, φορητός υπολογιστής). Ωστόσο, για να αγοράσετε ένα πολύ καλό μοντέλο αυτού του τύπου, θα πρέπει να προσπαθήσετε, επειδή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από δύο χρήστες για κάθε πίνακα υπολογιστών γωνιακού τύπου.

  Και το σημείο εδώ μπορεί να έγκειται στο γεγονός ότι λόγω των ιδιομορφιών του σχεδιασμού, θα δημιουργηθούν ευνοϊκότερες και πιο άνετες συνθήκες για ένα παιδί παρά για ένα άλλο.Μπορεί να υπάρχουν άχρηστα διαμερίσματα για CD, κενά ανοίγματα για τη μονάδα συστήματος, συρόμενο πάνελ κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού. Ωστόσο, στις μεγάλες πόλεις μεταξύ αυτών των μοντέλων, είναι ακόμα δυνατό να επιλέξουμε μια περισσότερο ή λιγότερο κατάλληλη επιλογή.

  Εάν η ποικιλία των καταστημάτων δεν διαφέρει ως προς την ποικιλομορφία, είναι προτιμότερο να αγοράσετε δύο μικρούς αλλά λειτουργικούς πίνακες, καθορίζοντάς τους είτε γραμμικά είτε ως γωνία.

  Υλικό

  Σήμερα, τα γραφεία για μαθητές και παιδιά προσχολικής ηλικίας κατασκευάζονται από διαφορετικές πρώτες ύλες.

  • Αυτό, πάνω απ 'όλα, ξύλινα προϊόντα, όπως η δρυς. Ο συρόμενος πίνακας μπορεί να κατασκευαστεί από συμπαγή οξιά. Οι προσωπικές επιλογές είναι επίσης κατασκευασμένες από ανθεκτικό ξύλο.
  • Τα προϊόντα προϋπολογισμού που παρουσιάζονται στην ποικιλία των καταστημάτων μπορούν να κατασκευαστούν από παράγωγα ξύλου (συμπεριλαμβανομένων των μοριοσανίδων). Φυσικά, είναι χειρότερο στην ποιότητα από το ξύλο, έχει μικρότερη διάρκεια ζωής, δεν παρέχει πάντα επισκευές, και φοβάται επίσης την υγρασία. Ένα σημαντικό χτύπημα σε ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να το σπάσει. Ωστόσο, τα προϊόντα αυτά αγοράζονται επίσης, επειδή δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να αγοράσουν τραπέζια premium.
  • Συμμετέχει στη δημιουργία ορισμένων μοντέλων και πλαστικών.Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζεται, ισχυριζόμενος ότι είναι ασφαλής για την υγεία, δεν μπορεί να ονομαστεί καλή πρώτη ύλη για παιδικά έπιπλα. Με την πάροδο του χρόνου, το πλαστικό είναι σε θέση να απελευθερώσει τοξικές ουσίες στον αέρα. Επιπλέον, τα πλαστικά έπιπλα είναι τρομερά ενοχλητικά, δεν αντέχουν σε σημαντικές μηχανικές διαταραχές, η εμφάνισή τους αλλοιώνεται ακόμη και από γρατζουνιές.

  Μεγέθη και χρώματα

  Οι διαστάσεις ενός γραφείου για δύο παιδιά μπορεί να είναι διαφορετικές, ανάλογα με το ίδιο το μοντέλο, καθώς και τη λειτουργικότητά του. Οι δείκτες μήκους, πλάτους και ύψους μπορούν να είναι:

  • 175x60x75 cm και 208x60x75 cm για απευθείας προϊόντα.
  • 180x75 εκ. - στη γωνία.
  • 150x75x53-80 cm - σε ολίσθηση με διαστάσεις ανασυρόμενων διοργανωτών 27x35 cm.
  • 120x75x90 cm - για τις επιλογές πρόσωπο με πρόσωπο.

  Τα μεγέθη μπορεί να ποικίλλουν, καθώς σήμερα συχνά το εμπορικό σήμα καθορίζει ανεξάρτητα τα δικά του πρότυπα. Ορισμένες επιλογές μπορούν να τοποθετηθούν σε όλο το μήκος του τοίχου με ένα παράθυρο. Άλλοι δεν συμμορφώνονται με τα πρότυπα καθόλου, για παράδειγμα, εάν το προϊόν εκτελείται για μετρήσεις συγκεκριμένου δωματίου, λαμβάνοντας υπόψη τον χώρο που διατίθεται για έπιπλα.

   Οι έγχρωμες λύσεις για γραφεία για δύο μαθητές σήμερα είναι ποικίλες. Τα προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν σε γκρι, λευκή, φυσική ξύλινη παλέτα.Πολλά από τα μοντέλα που προσφέρονται στην προσοχή των αγοραστών, σε συνδυασμό με δύο αποχρώσεις.

   Μια δημοφιλής επιλογή σχεδιασμού για γραφεία γραφείου σπουδαστών είναι ο συνδυασμός:

   • γαλακτώδες και καφέ?
   • ανοιχτό γκρι και πράσινο.
   • ανοιχτό γκρι και μπεζ;
   • πορτοκαλί και καφέ.
   • ανοικτό κίτρινο και μαύρο.
   • καρυδιά και γκρι-μαύρα χρώματα.

   Στυλ και σχεδιασμός

   Τα γραφεία για μαθητές προσπαθούν να αποκτήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε αρμονία με τη γενική έννοια της μορφολογίας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση του εσωτερικού σχεδιασμού, η ευκολία, η συντομία και η άνεση παραμένουν σημαντικά κριτήρια επιλογής. Στην πραγματικότητα, τα μοντέλα για τα παιδιά δεν πρέπει να είναι φανταστικά και περίπλοκα. Ναι, μπορούν να έχουν ένα ελαφρώς στρογγυλεμένο σχήμα, έναν εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό, αλλά η πρόσθετη διακόσμηση θα παρεμβαίνει μόνο, αντί να υπονοείται ότι ανήκει σε ένα συγκεκριμένο στυλ, που λαμβάνεται ως βάση του εσωτερικού.

   Στο τραπέζι αρμονικά χωράει στο επιθυμητό ύφος, θα πρέπει να στοιχηματίζετε στο χρώμα και τη συνοπτικότητα. Τα έπιπλα μπορούν επίσης να βοηθήσουν: είναι εξαιρετικό εάν εκτελείται σε συνδυασμό με τη διακόσμηση των διατάξεων φωτισμού ή των εξαρτημάτων άλλων εξαρτημάτων επίπλων.Όσον αφορά τη χρήση του χρώματος, αξίζει να εξεταστεί: η σκιά δεν πρέπει να ξεχωρίζει από το γενικό υπόβαθρο της εσωτερικής σύνθεσης. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο ο τόνος να είναι πανομοιότυπος, αρκεί και συγγενής, εισάγει πολλές πλευρές στο σχεδιασμό.

   Η επιφάνεια εργασίας των παιδιών με συρτάρια θα φαίνεται κομψή σε κάθε κατεύθυνση του σχεδιασμού. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου: το κλασικό με το βάρος του στα στοιχεία της πανηγυρίας και η επίδειξη δαπανηρών στερεών επίπλων για τον παιδικό σταθμό είναι μια κακή επιλογή. Αξίζει να φτιάξετε αυτό το δωμάτιο σε σύγχρονες κατευθύνσεις, όπως μινιμαλισμό, hi-tech, ίσως βιονική, μοντέρνα.

   Πώς να κανονίσετε;

   Τοποθετήστε το γραφείο σε δύο θέσεις μπορεί να είναι διαφορετική. Εξαρτάται από την περιοχή ενός συγκεκριμένου δωματίου, τα χαρακτηριστικά και τον τύπο του μοντέλου, καθώς και τις αποχρώσεις της διάταξης του ίδιου του δωματίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια επιφάνεια εργασίας για παιδιά για δύο μαθητές κατά μήκος του παραθύρου ή κοντά σε αυτό. Μπορείτε επίσης να βάλετε το προϊόν σε έναν από τους τοίχους. Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης σχετίζεται με παραλλαγές των ενσωματωμένων γωνιών τύπου ή σχολείου.

   Γωνιακά μοντέλα, καθώς και ανάλογα γραμμικού τύπου, τοποθετούνται όχι μόνο στις γωνίες κοντά στον τοίχο με παράθυρο.Σε πολύ ευρύχωρα δωμάτια, που έχουν αναπτυχθεί από τον τοίχο. Ταυτόχρονα, ο χώρος εργασίας είναι συνήθως περιφραγμένος με ένα ράφι ή γίνεται μια άλλη μέθοδος ζωνισμού, φέρνοντας μια διακριτική οργάνωση στην αίθουσα.

   Μερικές φορές το τραπέζι και κάθετα κάθετα σε ένα από τα τείχη. Αυτή η ρύθμιση χρησιμοποιείται όταν αγοράζετε μοντέλα πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι κατάλληλο όταν υπάρχει αρκετός χώρος στο δωμάτιο.

   Πώς να επιλέξετε;

   Για να απλουστευθεί η επιλογή ενός πίνακα για δύο θέσεις εργασίας για τους μαθητές, αξίζει να λάβετε υπόψη μερικές απλές συμβουλές.

   • Ο ελάχιστος χώρος μεταξύ δύο μαθητών είναι δυνατός μόνο στην περίπτωση μικρών παιδιών.
   • Παρουσία ενός μεγάλου παραθύρου είναι να προτιμάτε την επιλογή κατά μήκος αυτής. Έτσι, το φως των δύο χρηστών θα είναι περισσότερο, και το καθένα θα το πάρει περίπου το ίδιο.
   • Η ανθεκτικότητα του μοντέλου θα εξαρτηθεί από το υλικό κατασκευής. Εάν είναι απαραίτητο, πάρτε ένα ξύλινο προϊόν με εμποτισμό ανθεκτικό στην υγρασία.
   • Ο σχεδιασμός του μοντέλου θα πρέπει να είναι άνετος. Είναι απαραίτητο το παιδί να αποστασιοποιηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο για να πάρει τα απαραίτητα σχολικά είδη.
   • Το ύψος του τραπέζι πρέπει να είναι επαρκές.Αν αγοράζετε το προϊόν για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να εξετάσετε τις επιλογές του τύπου ολίσθησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να μεταβάλλετε το ύψος, προσαρμόζοντας το διαφορετικό ύψος των παιδιών.
   • Χρειάζεται να πάρετε επιλογές, το πλάτος των τραπεζιού άνω των 60 cm. Τα μικρότερα μοντέλα μπορεί να είναι ακατάλληλα για να φιλοξενήσουν τα πιο απαραίτητα αντικείμενα.
   • Επιλέγοντας το μήκος της επιφάνειας εργασίας, πρέπει να λάβετε υπόψη το χώρο για την επιτραπέζια λάμπα, επειδή μπορεί να συμβεί ότι δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό.
   • Ο πίνακας πρέπει να επιλεγεί έτσι ώστε το βοηθητικό φως που είναι εγκατεστημένο σε αυτό να μην πέφτει στα μάτια ενός από τους χρήστες.
   • Το προϊόν πρέπει να αγοραστεί σε ένα κατάστημα με αποδεδειγμένη φήμη. Η κατοχή πιστοποιητικού ποιότητας και συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφαλείας θα αποτελέσει παράγοντα για να μιλήσουμε για την ποιότητα του μοντέλου.

   Επιτυχημένα παραδείγματα και επιλογές

   Τίποτα δεν βοηθά να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις των μοντέλων, όπως καλά παραδείγματα. Δείχνουν μια καλή επιλογή με τη σωστή διάταξη δομών που εναρμονίζονται αρμονικά στο εσωτερικό ενός συγκεκριμένου δωματίου.

   Ένα γραφείο για δύο καθίσματα κατά μήκος του τείχους εξοικονομεί σημαντικά το χώρο των παιδιών.

   Το μοντέλο με συρτάρια και ράφια επιτρέπει σε κάθε παιδί να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο τον εσωτερικό χώρο.

   Η επιλογή με πρόσθετα ράφια κρεμών επιτρέπει την οργάνωση του χώρου εργασίας δύο μαθητών.

   Ένας πίνακας σε δύο μέρη με κλίση των τραπεζοειδών τραπεζιών συμβάλλει στη δημιουργία μιας σωστής και όμορφης στάσης.

     Το προϊόν σε φωτεινά χρώματα φαίνεται καλό στο εσωτερικό του νηπιαγωγείου.

     Το αρχικό μοντέλο για το χώρο εργασίας δύο σπουδαστών σάς επιτρέπει να αποκρύψετε από τη θέα τη μάζα μικρών αντικειμένων.

     Πώς να φτιάξετε ένα γραφείο για δύο παιδιά με τα χέρια τους, δείτε το επόμενο βίντεο.

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο