Διαφανή μαξιλάρια σιλικόνης στο τραπέζι

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το τραπεζομάντιλο θεωρήθηκε ως η καλύτερη προστασία για το πάτωμα από μηχανικές βλάβες και απολέπιση. Σήμερα, το αξεσουάρ αυτό διατηρείται μόνο σε κλασσικά στυλ, αλλά η ανάγκη κάλυψης του τραπεζιού παρέμεινε. Η διαφανής επένδυση σιλικόνης στο τραπέζι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τραπεζομάντιλου και ενός ανοιχτού επιτραπέζιου τραπεζιού.

Ποιο είναι το όνομα;

Το διαφανές μαξιλάρι σιλικόνης στο τραπέζι γραφής ή στο τραπέζι είναι ένα φύλλο από υλικά ΡΕΤ με την προσθήκη ενός στρώματος εξοπλισμένου με μικροσκοπικά φιαλίδια σιλικόνης. Ονομάζεται η όμορφη και κομψή λέξη "byuvar".

Πρέπει να πω ότι αρχικά αποκλειστικά δερμάτινη κάλυψη με πολυτελές σχεδιασμό και απαλότητα μπορεί να ονομαστεί λεωφόρος,Σήμερα, όμως, τα μοντέλα σιλικόνης δικαιολογημένα αξίζουν το όνομά τους, απολαμβάνοντας τους καταναλωτές με εξαιρετικές αισθητικές ιδιότητες, πρακτικότητα και προσιτές τιμές.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το προστατευτικό κάλυμμα είναι ένα φύλλο τοποθετημένο στην επιφάνεια του επιτραπέζιου πάγκου. Το πάχος του είναι ελάχιστο και κυμαίνεται από μόνο 0,25 mm έως 2 mm.

Παρά την λεπτότητα και την έλλειψη βαρύτητας, το μαξιλάρι, ή όπως το αποκαλούν στην καθημερινή ζωή ένα "διαφανές τραπεζομάντιλο", κάνει εξαιρετική δουλειά με τέτοιες λειτουργίες.

 • Προστατεύει γραπτές, εργάσιμες και παιδικές τραπέζες από γρατζουνιές και ακαθαρσίες.
 • Αντέχει σε τυχαίες περικοπές στην επιφάνεια με ένα μαχαίρι.
 • Αποτρέπει την απολέπιση.

Επιπλέον, το γεγονός ότι η επένδυση σιλικόνης μπορεί να προστατεύσει τόσο το γυαλί όσο και το ξύλινο τραπέζι μπορεί να προστεθεί στον αριθμό των πλεονεκτημάτων, χωρίς να αφαιρεθεί η φυσική ομορφιά της υφής. Είναι κατάλληλο για παιδικά πλαστικά μοντέλα, λακαρισμένα μοριοσανίδες και μέταλλο. Επειδή το μοντέλο έχει ένα μικρο-κοίλωμα, το μέγεθος του φιλμ επιλέγεται ελαφρώς μικρότερο από τις διαστάσεις του επιτραπέζιου τραπεζιού.

2-3 χιλιοστά υπέρ της επιφάνειας του τραπεζιού εμποδίζουν πλήρως το ξεφλούδισμα της μεμβράνης και την πρόσφυση της περίσσειας σκόνης στην επιφάνεια.

Ωστόσο, εδώ τίθεται ένα λογικό ερώτημα, πώς να προστατεύονται οι γωνίες και οι πλευρικές επιφάνειες του τραπεζιού.

Σήμερα, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία γωνιών σιλικόνης, επιτρέποντάς σας να κάνετε μια συνάντηση με τις γωνίες όσο το δυνατόν ασφαλέστερη. Το πρόβλημα αυτό είναι οξύ για οικογένειες με παιδιά ηλικίας ενός έτους και μεγαλύτερα, επειδή αυτή τη στιγμή η ψίχα αρχίζει να κυριαρχεί τα πρώτα βήματα, πέφτει και χτυπά τα έπιπλα. Για να αποφευχθεί αυτό, δυστυχώς, είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς και να περιορίσουμε το παιδί να γνωρίζει τον κόσμο γύρω του. Πυκνές επενδύσεις σιλικόνης με τη μορφή ελαστικών σφαιρών ή σφιχτών γωνιών - μια σωτηρία για σύγχρονες μητέρες.

Διαστάσεις και σχεδιασμός

Σιλικόνη - το υλικό με το οποίο μπορείτε εύκολα να εργαστείτε ανεξάρτητα. Έτσι, ακόμα και αν κόψετε τις άκρες με ψαλίδι ή με ειδικό μαχαίρι, το υλικό δεν θα χάσει τις πρακτικές και αισθητικές του ιδιότητες, φυσικά, υπό την προϋπόθεση ότι θα εργαστείτε προσεκτικά. Ωστόσο, δεν αποφασίζουν όλοι για την αυτο-προσαρμογή των παραμέτρων επένδυσης και επομένως οι κατασκευαστές παράγουν αρκετά δημοφιλή τυποποιημένα μεγέθη. Ταυτόχρονα, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να αγοράσετε ένα μαξιλάρι σιλικόνης σύμφωνα με μεμονωμένες μετρήσεις,πράγμα που ισχύει ιδιαίτερα για στρογγυλά και οβάλ τραπέζια.

Στα τραπέζια καφέ περιλαμβάνονται οι ακόλουθες διαστάσεις του "διαφανή τραπεζομάντιλο."

 • 90 έως 90 cm.
 • 75 x 120 cm.
 • 63,5 ανά 100 cm.
 • 53,5 ανά 100 cm

Για τραπεζάκια μπορούν να χωρέσουν τέτοια μεγέθη.

 • 107 ανά 100 cm.
 • 135 έως 180 cm.
 • 120 έως 150 cm.

Ευχαριστεί και μια μεγάλη επένδυση παλέτας χρώματος και σχεδιαστή. Μοντέρνες εκτυπώσεις μετατρέπουν το τραπέζι της κουζίνας, καθιστούν πιο ενδιαφέρουσα και φωτεινότερη. Εκτός από το διαφανές μοντέλο, υπάρχει μια επικάλυψη χρώματος που μπορεί να μεταφέρει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Η σημερινή πραγματικότητα είναι η μαύρη και λευκή επένδυση με γυαλάδα, αποκαλύπτοντας το βάθος του τόνου.

Μια φωτεινή κόκκινη, κίτρινη ή ροζ επένδυση δεν είναι επιλογή, αλλά όταν μεταμορφώνετε ένα βαρετό ενοχλητικό τραπέζι είναι πολύ αποτελεσματικό και αποτελεσματικό.

Με τις εκτυπώσεις υπάρχει παρόμοια κατάσταση. Η πλούσια υφή του ξύλου ή της φυσικής πέτρας σπάνια αραιώνεται με σχέδια, αλλά ένα φθηνό τραπέζι σε συνδυασμό με τα σχέδια γίνεται κομψό και μοναδικό. Ανάμεσα στα θέματα των εικόνων, τα πιο συνηθισμένα είναι τα φανταστικά λουλούδια, τα φρούτα και η γεωμετρία με διαφορετικές υφές του υλικού, δημιουργώντας την επίδραση του ιριδισμού.

Σύγκριση υλικών

Οι μύτες σήμερα κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, επειδή η δημοτικότητά τους αυξάνεται καθημερινά.

Η σιλικόνη ως πρώτη ύλη έχει τέτοια πλεονεκτήματα.

 • Εύκολο στον καθαρισμό της βρωμιάς - για τη σιλικόνη δεν απαιτείται κανένα άλλο απορρυπαντικό, εκτός από ένα υγρό πανί
 • Έντονη φροντίδα.
 • Δεν φοβούνται τα αλκαλικά διαλύματα.
 • Πλαστικότητα και ακριβής τοποθέτηση στον πάγκο εργασίας.
 • Αντοχή;
 • Ο σωστός βαθμός απαλότητας.

Η σιλικόνη μπορεί να συγκριθεί με διάφορα υλικά, όπως το δέρμα.

Γνήσιο δέρμαΠρέπει να πω, χρησιμοποιείται συχνά για επιτραπέζιους υπολογιστές διαχειριστών και παρουσιάζεται στους δωρητές ως δώρο. Είναι πολύ εύκολο να εξηγήσουμε αυτή την επιλογή, επειδή ο δερμάτινος μπουρνούζας φαίνεται παρών και απλοποιεί τη δουλειά με την τεκμηρίωση.

Έτσι, ένα προϊόν από γνήσιο δέρμα με εξαιρετική επένδυση καθιστά πιο άνετη την επιφάνεια εργασίας, το χαρτί δεν γλιστρά πάνω του και το στυλό γράφει τέλεια. Ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να τον φροντίσουμε.

Έτσι, δερμάτινη bouvard απαιτεί συμμόρφωση με τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

 • Καθημερινός καθαρισμός με ένα μαλακό, υγρό πανί.
 • Ξήρανση με στεγνό πανί.
 • Η απουσία ζεστών αντικειμένων στην επιφάνεια του, για παράδειγμα, ένα φλιτζάνι καφέ.
 • Καθαρισμός πολύπλοκων λεκέδων με ειδικά μαλακά γαλακτώματα.
 • Έλλειψη αντικειμένων διάτρησης και κοπής.

Η επένδυση από σιλικόνη δεν επιβάλλει τέτοιες απαιτήσεις στον εαυτό της, ωστόσο, σε καλή κατάσταση είναι ακόμα κατώτερη από το φυσικό δέρμα.

Ωστόσο, αν κοιτάξετε και τα δύο τακάκια από άποψη κόστους, τότε η σιλικόνη είναι ένα ανθεκτικό και φθηνό υλικό.

Τεχνητό δέρμα επίσης συχνά χρησιμοποιείται για είδη, επειδή το είδος των προϊόντων ποιότητας που κατασκευάζονται από αυτό είναι δύσκολο να διακρίνεται από το φυσικό πρωτότυπο. Το κόστος του δερμάτινου υποκατάστατου είναι αρκετές φορές χαμηλότερο, επειδή στον πυρήνα του έχει ένα υφαντό υλικό επικαλυμμένο με ειδικές επικαλύψεις διαφόρων συνθέσεων.

Μειονέκτημα οικολογικό δέρμα βρίσκεται στην ευθραυστότητα. Δυστυχώς, οι επιχρισμένες επιχρίσματα γίνονται γρήγορα αισθητές, με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του byuvar. Η φροντίδα για τεχνητό υλικό συμπίπτει με τη φροντίδα των φυσικών πρώτων υλών και επομένως τα προϊόντα από σιλικόνη φαίνονται πιο ευεργετικά από τα πρακτικά χαρακτηριστικά τους.

Πολυανθρακικό Είναι επίσης ένα από τα κύρια υλικά για την κατασκευή αντικειμένων.

Αυτό το ανθεκτικό και διαφανές υλικό έχει αυτά τα πλεονεκτήματα.

 • Αντοχή σε γρατσουνιά.
 • Δυνατότητα χρήσης σε θερμοκρασίες μέχρι 150 μοίρες.
 • Η ανθεκτικότητα αρκετές φορές υπερβαίνει το παρόμοιο χαρακτηριστικό του plexiglass.
 • Υψηλός βαθμός διαφάνειας.
 • Αισθητική εμφάνιση.

Παρουσιάζονται σε πολυανθρακικό και μερικά μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, σε αντίθεση με τη σιλικόνη, μια πολυανθρακική επικάλυψη δεν έχει στη βάση της εκείνες τις μικρές αναρροφήσεις που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα της πλεξούδας. Οι κατασκευαστές επιλύουν αυτό το πρόβλημα με μεγαλύτερο πάχος μέχρι 5 mm. Το εντυπωσιακό πάχος καθιστά την επικάλυψη πιο ορατή, η οποία δεν έχει πάντοτε θετική επίδραση στην αισθητική εμφάνιση.

Ο υψηλός βαθμός διαφάνειας του πολυανθρακικού είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα, το οποίο δεν έχει σιλικόνη. Κάτω από μια τέτοια επικάλυψη, είναι εύκολο να τοποθετηθούν χρονοδιαγράμματα, χρονοδιαγράμματα και άλλα έγγραφα, χωρίς τα οποία δεν περνάει καμιά εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο, η γυάλινη επιφάνεια εδώ δεν έχει ανταγωνιστές.

Επιθέματα πολυουρεθάνης έχουν επίσης θέση να είναι στην παραγωγή σύγχρονων κατασκευαστών.

Μιλώντας για θερμοπλαστικές πολυουρεθάνες, πρέπει να σημειωθούν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα.

 • Αντοχή.
 • Λεπτότητα;
 • Εξαιρετική σταθεροποίηση.
 • Έλλειψη οσμής.

Γυαλί και πλεξιγκλάς - τα υλικά δεν είναι τόσο δημοφιλή, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν στην αγορά προστατευτικών επιστρώσεων για πίνακες.Τα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνουν τη σκληρότητα και την ακινησία, και τα μειονεκτήματα είναι το βαρύ βάρος και η ευθραυστότητα. Είναι από την προσεκτική στάση τους προς τον εαυτό τους ότι διαφέρουν από τις επενδύσεις σιλικόνης, που είναι εύκολο ακόμη και για ένα παιδί να αντιμετωπίσει.

Επιπλέον, πολύ βάρος, που παίζει υπέρ της ακινησίας, είναι εντελώς άβολο για την τοποθέτηση εγγράφων κάτω από αυτό, επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να το βγάλουμε αργότερα.

Δημοφιλή μοντέλα

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης θέσεων με κλασικά τραπεζομάντιλα, πολλοί κατασκευαστές σκέφτηκαν να δημιουργήσουν νέες προστατευτικές επιστρώσεις για το τραπέζι. Από το 2016, μια νεαρή αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία DecoSave παράγει έτοιμα επιχρίσματα και επενδύσεις από το 2016.

Το πρώτο και επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας ήταν η προστατευτική μεμβράνη DecoSave Film με μαξιλαράκια μικροαπορροφήσεων και ελάχιστο πάχος.

Το δεύτερο μοντέλο με βάση τη σιλικόνη ήταν το προϊόν "Soft glass". Το πάχος του είναι 2 mm, το οποίο σας επιτρέπει να προστατεύετε την επιφάνεια του τραπεζιού από τις γρατζουνιές. Οι κατασκευαστές ονομάζονται "μαλακό γυαλί" μοντέλο, ειδικά σχεδιασμένο για τραπεζάκια.

Η εταιρεία με τη σουηδική ποιότητα Ikea, συνεχώς ευχάριστη με τις πρακτικές καινοτομίες, κυκλοφόρησε την επένδυση στο τραπέζι "Preuss" και "Skrutt".Η χρωματική τους κλίμακα είναι λακωνική και απλή, όπως όλα τα προϊόντα της μάρκας.

Διαφανές «Preuss» που παρουσιάζονται στις διαστάσεις 65-45 cm, το οποίο επιτρέπει την χρήση zonirovat επιφάνεια εργασίας, για τον καθορισμό έναν κύριο χώρο εργασίας.

Το "Scrutt", που κυκλοφορεί σε ασπρόμαυρο χρώμα, έχει τις ίδιες διαστάσεις και ταιριάζει απόλυτα με τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους χάρη στα χρώματα χαμηλών τόνων. Το μεγάλο πλεονέκτημα των προϊόντων εδώ είναι η υψηλή διαθεσιμότητά του, επειδή σε κάθε μεγάλη πόλη η εύρεση ενός καταστήματος και το σωστό προϊόν είναι ένα απλό έργο.

Η εταιρεία BLS ασχολείται επίσης με την απελευθέρωση κομψής επένδυσης από σιλικόνη στην επιφάνεια εργασίας. Οι μεγάλες διαστάσεις 600 έως 1200 και 700 έως 1200 mm επιτρέπουν τη χρήση μαξιλαριών για τραπέζια εργασίας και τραπέζια κουζίνας. Τα μοντέλα διακρίνονται από ένα μικρό πάχος 1 mm.

Ψάχνετε για λεπτότερα μοντέλα, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην εταιρεία Amigo. Οι μικρές διαστάσεις για την περιοχή εργασίας και το πάχος του 0.6 καθιστούν τα προϊόντα της μάρκας ιδιαίτερα σημαντικά.

Θέλοντας να κάνει όχι μόνο προστατεύει, αλλά και πολύ χρήσιμο επικαλύψεις, ανθεκτική εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή των τριών επιπέδων μαλακά χαλιά κατασκευασμένα από σιλικόνη. Το επάνω στρώμα εδώ είναι ένα βολικό μέρος για την αποθήκευση τεκμηρίωσης που είναι εύκολο να διορθωθεί.χωρίς ανύψωση του καλύμματος.

Η εταιρεία συνιστά επίσης τη χρήση ενός τέτοιου γραφείου ως βολικό μαξιλαράκι για ποντίκι υπολογιστή.

Τα προϊόντα της Bantex διαθέτουν επίσης προστατευτική ταινία κορυφής για εύκολη αποθήκευση. Μαύρη, λευκή, γκρι και διαφανή επένδυση σε απόλυτη αρμονία με την επιφάνεια εργασίας. Τα δημοφιλή μεγέθη είναι 49 έως 65 cm.

Στην πραγματικότητα, το μαξιλάρι σιλικόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Έτσι, η εταιρεία Rs-Office προτείνει να χρησιμοποιήσει ένα κομψό μοντέλο όχι μόνο για το τραπέζι, αλλά και για το δάπεδο κάτω από την καρέκλα του υπολογιστή. Το κόστος των προϊόντων της μάρκας είναι υψηλό και δικαιολογείται από τη χρήση ασφαλών και μη τοξικών υλικών, τη συμμόρφωση με όλα τα πρότυπα ποιότητας και τη μεγάλη διάρκεια ζωής μέχρι και 10 χρόνια. Η εταιρεία είναι πεπεισμένη για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και αποδεικνύει την υψηλή της απόδοση.

Πώς να προστατέψετε το τραπέζι από τις γρατσουνιές με τη βοήθεια της επένδυσης, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο