Table-river: ασυνήθιστες ιδέες σχεδίασης

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το εσωτερικό χωρίς το συνηθισμένο τραπέζι. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε περιβάλλοντος και σημαντικό λειτουργικό στοιχείο. Σήμερα τα τραπέζια-ποτάμια που έχουν ένα εξαιρετικό σχέδιο χρησιμοποιούνται ευρέως.

Υλικά

Υπάρχει μια μάζα υλικών με τα οποία μπορείτε να εκτελέσετε παρόμοια έπιπλα. Το κύριο συστατικό είναι ένα δέντρο. Ως απομίμηση νερού στην κατασκευή χρησιμοποιώντας γυαλί και βαμμένο εποξικό. Τα γυάλινα και εποξειδικά σχέδια είναι θεαματικά, δημιουργώντας μια αίσθηση εφήμερης και καθαρότητας, χάρη στη συμμαχία ενός παχιά, χονδροειδούς κοπής ξύλου και ενός διαφανούς κομματιού από γυαλί.

Ο πιο ανθεκτικός και εντυπωσιακός τρόπος εκτέλεσης του ποταμού-ποταμού είναι η εκχύλιση χρωματισμένης εποξειδικής ρητίνης στις ρωγμές του ξύλου.

Εφαρμογή πλακών

Για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έπιπλο του συγγραφέα χρησιμοποιώντας τσιπς, σανίδες, ξύσιμο. Η ιδανική επιλογή είναι οι διαμήκεις τομές μη επεξεργασμένου ξύλου, που ονομάζεται πλάκα. Στην παραγωγή του χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά πολύτιμα είδη ξύλου. Συχνά αυτά τα countertops είναι κατασκευασμένα από καυκάσιο δρυς, φτερά, τέφρα.

Αυτές οι περικοπές προσελκύουν την προσοχή λόγω της πρωτοτυπίας και της φυσικής ομορφιάς τους.

Για την κατασκευή των ποτάμιων ποταμών αφήνουν το φυσικό άκρο, διατηρώντας το φλοιό και τις φυσικές ανωμαλίες. Τα πιο ασυνήθιστα και πιο περίπλοκα φυσικά ελαττώματα και γραμμές, τόσο πιο ενδιαφέρον θα είναι το αποτέλεσμα. Όλες οι φυσικές στροφές και ατέλειες μιμούνται την ιδιόρρυθμη ροή του ποταμού, το μόνο που μένει είναι να εισαχθεί γυαλί κομμένο κατά μήκος του περιγράμματος που επαναλαμβάνει τις στροφές του ξύλου με περίεργο και περίπλοκο τρόπο.

Ο ιδανικός συνδυασμός φυσικού και βιομηχανικού σχεδιασμού δημιουργεί ένα τραπέζι-ποταμό, το κυρίαρχο του κάθε εσωτερικού χώρου και ένα πρακτικό έπιπλο.

Στο εσωτερικό

Αυτό το σχέδιο θα είναι μια φωτεινή προφορά του εσωτερικού σε στυλ πατάρι. Το βιομηχανικό πνεύμα του θα δώσει έμφαση στην επιφάνεια του πάγκου με τις φωτεινές κοιλότητες "νερού". Για την κατασκευή ενός τέτοιου πίνακα χρησιμοποιείται κολλημένο ξύλο, συναρμολογημένο από ταινίες.Όσο περισσότερα τσιπ και κομμάτια ξύλου διαφέρουν, τόσο καλύτερα.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότερες τρύπες, κενά και τρύπες μεταξύ τους. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να χύσετε το χρωματισμένο μπλε εποξικό με την προσθήκη σκόνης φθορισμού.

Το τραπέζι στο λυκόφως φαίνεται πιο εντυπωσιακό (η σκόνη που προστίθεται στη ρητίνη λάμπει στο σκοτάδι). Σε αυτό το στυλ, μπορείτε να διακοσμήσετε την πόρτα. Θα κάνουν ένα κομψό ντουέτο με τραπέζι.

Τα τραπέζια λευκής βελανιδιάς με γυαλί μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τραπεζαρία. Συνδυάζουν αρμονικά σε έναν ρουστίκ και μοντέρνο σχεδιασμό. Το μοντέλο στυλ σοφίτας είναι κατάλληλο στο εθνοτικό και αποικιακό εσωτερικό. Η εγγύτητά του στη φύση δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες της πέτρας και του ξύλου.

Καλό τραπέζι-ποτάμι στο ρόλο της επιφάνειας εργασίας, θα διακοσμήσει με επιτυχία τον προσωπικό σας λογαριασμό. Πίσω του είναι καλό να καθίσετε, αγγίξτε το ζεστό φυσικό ξύλο. Θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να εργαστεί γι 'αυτόν. Αν δεν έχετε ένα ευρύχωρο καταφύγιο, δεν υπάρχει χώρος για να τοποθετήσετε ένα ευρύχωρο τραπέζι με ένα ποτάμι, μπορείτε να διακοσμήσετε τη διακόσμηση με ένα ξύλινο τραπέζι.

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με το σχεδιασμό μοντέλων ξύλου και εποξειδικών υλικών, ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο