Τραπέζια με φωτισμό στο εσωτερικό

Η επιθυμία να γίνει ένα εξαιρετικό εσωτερικό και να κορεστεί η ζωή σας με φωτεινά χρώματα είναι εγγενής όχι μόνο στους νέους επιχειρηματίες, αλλά και στους απλούς ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη. Αλλά με τα δικά σας χέρια μπορείτε να φτιάξετε ένα τόσο ενδιαφέρον κομμάτι έπιπλα, όπως ένα τραπέζι που τρεμοπαίζει με φώτα.

Είδη

Οι πίνακες με φως μπορεί να είναι διαφόρων τύπων και σκοπών.

  • Τραβώντας τραπέζια με φως γύρω από τον καθρέφτη. Οι λαμπτήρες βρίσκονται γύρω από το πλαίσιο καθρέφτη. Οι λαμπτήρες πρέπει να είναι μόνο λευκοί. Πολύχρωμοι λαμπτήρες δεν επιτρέπονται.
  • Οπισθοφωτισμένος, αλλά χωρίς καθρέφτη. Ο οπίσθιος φωτισμός είναι στοιχείο σχεδιασμού και δεν φέρει τεχνικό ρόλο. Κατά κανόνα, παρουσιάζεται με τη μορφή λωρίδας LED. Σε διαφορετικές εκδόσεις, η ταινία μπορεί να βρίσκεται σε διαφορετικά μέρη.Δίνει μια αντίθεση, ίσως ακόμη και μια "φουτουριστική σκιά", κατάλληλη για διάφορους εσωτερικούς χώρους.

Δομικά, οι πίνακες είναι:

  • Ένα τραπέζι χωρίς χώρο για εσωτερική αποθήκευση. Δεν συνιστάται πολύ, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εξετάσετε αυτήν την επιλογή. Υπάρχουν, βεβαίως, τραπέζια με τη μορφή ενός τριγώνου, ενός κύκλου και άλλων μορφών.
  • Πίνακας με βάθρο. Αυτή η τροποποίηση σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και καλλυντικά και πολλά διαφορετικά εργαλεία για τη φροντίδα. Ο αριθμός των αντίχειρων δεν διαφέρει πολύ: ένας ή δύο. Έχει ένα αναρτημένο διαμέρισμα και μια βάση με συρτάρια. Το συρόμενο συρτάρι είναι σίγουρα βολικό όταν εργάζεστε με μακιγιάζ ή τρίχα. Σύμφωνα με την εμπειρία των ανθρώπων, πιστεύεται ότι είναι πολύ βολικό για την αποθήκευση καλλυντικών, προϊόντων περιποίησης σώματος και άλλων παρόμοιων προϊόντων.
  • Τραπέζι με συρτάρια. Σχεδόν το πιο δημοφιλές μοντέλο τραπέζης. Φαίνεται καλό, καταλαμβάνει λίγο χώρο. Υποείδη: αναρτημένα, πλευρικά και γωνιακά τραπέζια. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολύ πρωτότυπες λύσεις που δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα.

Πώς να επιλέξετε;

Η τιμή, όπως και η ποιότητα, είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα, οπότε πριν κάνετε μια αγορά, θα πρέπει να εξοικειωθείτε προσεκτικά με την αγορά, να εξετάσετε μάρκες. Οι αγορές μπορούν να γίνουν μόνο σε αποδεδειγμένα μέρη.Είναι απαραίτητο να αποφευχθούν αμφισβητήσιμα σημεία της αγοράς, αμφισβητήσιμοι πόροι στο Διαδίκτυο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην τήρηση του GOST. Πολλοί ανέντιμοι κατασκευαστές ή βιοτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ανακυκλωμένο ή και επικίνδυνο υλικό. Μερικές φορές είναι καλύτερο να πληρώσετε ένα τρίτο περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα αρκετές φορές για να κερδίσετε την ποιότητα. Η φράση "κακοποιός πληρώνει δύο φορές" εδώ δεν χάνει τη σημασία του.

Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται ο πίνακας πρέπει επίσης να ταιριάζει με την κατάσταση.

Να είστε προσεκτικοί με τα πολύ βαριά, αλλά ταυτόχρονα μικρά έπιπλα, εάν υπάρχουν παιδιά ή ζώα στο σπίτι.

Πού να αγοράσετε;

Παρά την εξωτερική πρωτοτυπία ενός τέτοιου προϊόντος επίπλων, είναι πολύ απλό να αποκτηθεί ένα τέτοιο θαύμα.

Η απλούστερη και ίσως προφανής επιλογή είναι ένα κατάστημα επίπλων.

Συχνά, αυτά τα τραπέζια νέον είναι μέρος του κιτ και δημιουργούν ένα κοινό σχέδιο για το δωμάτιο, αλλά μπορείτε να βρείτε περιπτώσεις που ζουν από μόνοι τους. Είναι σημαντικό ότι ένα τέτοιο τραπέζι δεν ήταν μόνο βολικό να χρησιμοποιηθεί και να προσαρμοστεί στο μέγεθος, αλλά επίσης έγινε αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού.

Η δεύτερη επιλογή είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα καλλυντικών.

Το πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι οι επιλογές των πινάκων που προσφέρονται σε αυτές είναι πολύ πρακτικές. Αυτό δεν είναι μόνο μια διακόσμηση για το εσωτερικό. Αυτό είναι ένα θέμα που έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση. Κατά κανόνα, έχει οπίσθιο φωτισμό LED.

Η τρίτη επιλογή είναι καταρχήν προφανής, καθώς και οι δύο προηγούμενες διαδρομές. Όπως όλα τα προϊόντα στον κόσμο, ο πίνακας δεν απέφυγε τα "παράθυρα" των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Πριν αγοράσετε ένα τραπέζι, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα σχόλια στα φόρουμ ή ρωτήστε τους φίλους σας που έχουν εμπειρία με τέτοια τραπέζια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια τραπέζια εξακολουθούν να μην πωλούνται τόσο είδη επίπλων, οπότε είναι καλύτερο να κοιτάξουμε εκ των προτέρων στους ιστοτόπους των μηχανών αναζήτησης των κοντινών καταστημάτων.

Κατά κανόνα, τα σοβαρά καταστήματα έχουν τους διαχειριστές ή τους βοηθούς πωλήσεων που έχουν καθήκον να συμβουλεύουν τους πιθανούς αγοραστές στο τηλέφωνο. Ίσως αυτή η προσέγγιση θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο και θα μειώσει τα ταξίδια αγορών σε μερικές φορές.

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας;

Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο τραπέζι μπορεί να γίνει μόνος σας, στο σπίτι. Για αυτό δεν χρειάζεστε βαθιά τεχνική γνώση ή ιδιαίτερη εφευρετικότητα. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε φύλλα από ξύλο ή κόντρα πλακέ, ταινία LED, ένα ειδικό τσιπ,καλώδια, καθρέφτη.

Εκτός από αυτό, θα χρειαστείτε κόλλα (ενδεχομένως αρκετούς τύπους), μπογιά και βίδες.

Η εργασία αρχίζει με τις πιο βασικές. Κόψτε δύο στρογγυλές ζάντες με την επιθυμητή διάμετρο (συνήθως 45-100 cm). Ο καθρέφτης προσαρμόζεται στην κατάλληλη διάμετρο.

Φυσικά, ότι το τραπέζι μπορεί να έχει όχι μόνο το σχήμα ενός κύκλου, αντίστοιχα, και το σχήμα του σκαλιστά επιτραπέζια και καθρέφτες μπορούν να επιλεγούν κατά την κρίση.

Ανάμεσα στις δύο ζάντες βάζουμε έναν καθρέφτη και περιστρέψουμε απαλά τον καθρέφτη με ταινία LED. Στη συνέχεια, γίνεται μια τρύπα για να περάσει το σύρμα εκεί. Τσιπ στερεώνεται στο κάτω μέρος της επιφάνειας του τραπεζιού και στερεώνουν τα πόδια.

Αφού το παιδί είναι έτοιμο, μπορείτε να καλύψετε τα πόδια και τις άκρες με βερνίκι ή ειδική βαφή.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην κατασκευή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν γνωστό ξυλουργό. Δεν είναι δύσκολο για έναν ξυλουργό, καθώς είναι καθημερινό μάθημα γι 'αυτόν και σε μισή ώρα θα κάνει κάτι που θα χρειαστεί αρκετές ώρες ή και μέρες. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι πιθανό να είναι πολύ έμπειρο σε χρώματα και κολλητικά υλικά. Πιθανότατα, έχει εμπειρία σε άλλες βιομηχανικές ή κατασκευαστικές σφαίρες, έχει ένα πλήρες χέρι.

Η ταινία διόδου, το κόντρα πλακέ, η ηλεκτρική γέμιση και άλλα στοιχεία του προϊόντος θα πρέπει να αναζητήσουν τον εαυτό σας.

Και πάλι, δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Κόντρα πλακέ και ξύλο μπορεί να βρεθεί στο κατάστημα υλικού, κόλλα με βερνίκι μπογιάς μπορεί να βρεθεί εκεί. Η ταινία διόδου επίσης πωλείται στο κατάστημα υλικού. Τα μικρά ανταλλακτικά μπορούν να παραγγελθούν στο διαδίκτυο, ίσως ακόμη και με πιο ευνοϊκές τιμές.

Μην περιορίζετε σε πρότυπα. Αξίζει να σκεφτείτε προσεκτικά τη δημιουργία του πίνακα, ίσως θα υπάρχει η επιθυμία να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο παράθυρο από βιτρό. Η ποικιλία των τραπεζιών βιτρώ είναι τεράστια. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τρισδιάστατο πίνακα. Μια τέτοια λύση ονομάζεται επίσης το αποτέλεσμα του άπειρου. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μερικές κασέτες νέον και μερικούς καθρέφτες. Λόγω της ανάκλασης του φωτός, η επιφάνεια αποκτά μια τρισδιάστατη εικόνα. Στο Διαδίκτυο, πολλές φωτογραφίες χρωματιστών πινάκων. Μπορείτε να δείτε τους χώρους των καταστημάτων επίπλων ή των έτοιμων σχεδιαστικών λύσεων. Το εσωτερικό, το οποίο έχει σκεφτεί ένας επαγγελματίας σχεδιαστής που έχει σχεδιάσει το έργο του στο δίκτυο, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ιδέα κατά τη δημιουργία του τραπεζιού σας.

Όταν εργάζεστε με μια ταινία με δίοδο, πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί.Τα χέρια πρέπει να είναι στεγνά και τα αθλητικά παπούτσια πρέπει να φοριούνται στα πόδια τους.

Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό ότι η αυτοπαραγωγή θα είναι ο φθηνότερος και ο ταχύτερος τρόπος. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε το εσωτερικό.

Και αν σας αρέσει, μπορείτε να ανοίξετε ένα κατάστημα τέτοιων τραπεζιών μόνοι σας. Ένα τέτοιο τραπέζι μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο.

Περίπου το 90 τοις εκατό των πληροφοριών που βλέπει κάποιος με τα μάτια του, οπότε ο τετράποδος φίλος γεμίζει με λάμψη μπορεί να γίνει μεγάλη μνήμη για εσάς.

Κάνοντας έναν πίνακα στην τάξη, μπορείτε να κόψετε ένα συγκεκριμένο μοτίβο ή όνομα. Συνδέστε μια βάση για κεριά ή στυλό στην κορυφή του τραπεζιού. Μπορείτε ακόμη να κάνετε στάση για ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Πώς να φροντίζετε;

Οποιαδήποτε έπιπλα πρέπει να προσέχουμε. Αν αυτό είναι καθρέφτης, τότε είναι καλύτερο να αγοράσετε ειδικά μαντηλάκια. Τα ζωγραφισμένα πόδια πρέπει να πλένονται απαλά, καθώς μερικοί καθαριστικοί παράγοντες ή οξέα τρώνε χρώμα.

Όταν πλένετε το τραπέζι, βεβαιωθείτε ότι έχετε σβήσει τον ηλεκτρισμό.

Πριν αποφασίσετε για μια αγορά, θα πρέπει να σταθμίσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες καλά. Πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά το εσωτερικό, ίσως, μερικές λεπτομέρειες του εσωτερικού σας, όπως ένας καθρέφτης, θα δώσουν την ευκαιρία να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο τραπέζι.

Είναι δυνατή και η αντίστροφη στροφή.Η έλλειψη χώρου αποθήκευσης, μπορεί να ωθήσει την αγορά ενός πίνακα με πολύ χώρο αποθήκευσης.

Σε κάθε περίπτωση, αυτός ο πίνακας θα πρέπει να φέρει χαρά και άνεση στο σπίτι, γιατί η χαρά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.

Στο επόμενο βίντεο, δείτε μια επισκόπηση μιας από τις επιλογές για πίνακες με οπίσθιο φωτισμό.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο