Πτυσσόμενο τραπέζι αλλαγής - μια βολική επιλογή για το φυτώριο

 Πτυσσόμενο τραπέζι αλλαγής - μια βολική επιλογή για το φυτώριο

Η εμφάνιση ενός νεογέννητου μωρού στο σπίτι είναι πάντα μια μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα, οι νέοι γονείς έχουν πολλές φροντίδες για να φροντίσουν το μωρό. Ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι μπορεί να είναι καλός βοηθός σε αυτό το δύσκολο έργο.

Εκτός από τη βασική λειτουργία του (στύση ενός μωρού), είναι βολικό να κάνετε μασάζ σε ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι, να κάνετε όλες τις διαδικασίες υγιεινής, να αλλάζετε τις πάνες.

Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία παιδικών επίπλων, μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας σε ένα πτυσσόμενο τραπέζι που αλλάζει.

Είδη

Όπως κάθε έπιπλο, τα τραπέζια αλλαγής είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο, ξύλο, μοριοσανίδες ή από συνδυασμό όλων ή ορισμένων υλικών. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των τραπεζιών είναι ο μηχανισμός της αναδίπλωσης.

Πτυσσόμενο τραπέζι

Τις περισσότερες φορές, αυτό είναι ένα πλαστικό επίπλωση, το οποίο είναι συνδεδεμένο με μέταλλο ή ξύλινα πόδια, και κάτω από το τραπέζι, κατά κανόνα, υπάρχει ένα ή δύο ράφια. Υπάρχουν τέτοια μοντέλα με μπανιέρα. Το προϊόν διπλώνεται γρήγορα και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε άλλο μέρος.

Κατάλληλο για δωμάτια με περιορισμένο χώρο. Υπάρχουν πολύ χαμηλά μοντέλα (για παράδειγμα, το εγχώριο "Fairy" κοστίζει περίπου 1.700 ρούβλια, ενώ τα προϊόντα των ευρωπαϊκών εταιρειών CAM και Geuther θα κοστίζουν περίπου 10.000 ρούβλια).

Τα μειονεκτήματα αυτού του μοντέλου περιλαμβάνουν:

  1. Μικρός χώρος αποθήκευσης για αξεσουάρ.
  2. Τα αναδιπλούμενα στηρίγματα μπορούν να γλιστρήσουν σε ανώμαλα πατώματα.

Τοίχου

Περαιτέρω, αξίζει να πείτε για τα πτυσσόμενα τραπέζια με τη μορφή ράφι ή ντουλάπι, τα οποία είναι αναρτημένα από τον τοίχο, και το ίδιο το tabletop πέφτει και αυξάνεται (υπάρχει κάτι παρόμοιο με το γραμματέα). Μερικές φορές ένας τέτοιος μηχανισμός ονομάζεται τοίχος ή πτυσσόμενος. Όπως και η προηγούμενη έκδοση, αυτό το μοντέλο είναι Μια εξαιρετική επιλογή για μικρά διαμερίσματα.

Μεταξύ των ελλείψεων παρατηρούμε τα εξής:

  1. Κατά κανόνα, η πάνα που είναι τοποθετημένη στο τοίχωμα δεν είναι αρκετός χώρος για επιπλέον πράγματα.
  2. Η έλλειψη ρωσικών κατασκευαστών παρόμοιων προϊόντων. Η μέση τιμή τέτοιων πινάκων αλλοδαπών μαρκών κυμαίνεται από 10.000 έως 20.000 ρούβλια. Η εξαίρεση ήταν το φθηνό μοντέλο μιας τοίχου από την Ikea, αλλά πωλείται μόνο από τα χέρια.

Αλλαγή γραφείου

Για τα πτυσσόμενα τραπέζια η αλλαγή πίνακα μπορεί να αποδοθεί μόνο υπό όρους. Μετά από όλα, σχηματίζεται μόνο το ίδιο το tabletop, το υπόλοιπο της δομής δεν μετασχηματίζεται. Εάν το χώρο στο δωμάτιο επιτρέπει, τότε ένα τέτοιο κομμάτι θα ήταν η πιο βολική επιλογή για τους γονείς. Η σταθερή κατασκευή είναι πολύ αξιόπιστη και σταθερή, δεν γυρίζει ποτέ και δεν ανατρέπεται. Τα πλαίσια σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε μια τεράστια ποικιλία από χρήσιμα αντικείμενα για ένα νεογέννητο.

Όταν το μωρό μεγαλώνει, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε την πτυσσόμενη επιφάνεια εργασίας και ένα συρταριέρα θα σας εξυπηρετήσει εσείς και το παιδί σας για πολλά χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποικιλία μορφών και μοντέλων θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή για το εσωτερικό σας. Το φάσμα των τιμών είναι επίσης πολύ μεγάλη, θα καλέσουμε μόνο το κατώτατο όριο - από 3000 ρούβλια., Τότε όλα εξαρτώνται από το υλικό (μοριοσανίδες, μοριοσανίδες, MDF, πίνακας), κατασκευαστής και μοντέλο.

Λόγω της λειτουργικότητάς του,το πτυσσόμενο μεταβαλλόμενο στήθος είναι πολύ δημοφιλές στους καταναλωτές.

Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή;

Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος για παιδιά, συμπεριλαμβανομένου ενός πτυσσόμενου μεταβαλλόμενου πίνακα, Πρέπει να δοθεί προσοχή στους ακόλουθους παράγοντες:

  • Καθαρά υλικά. Οι πρώτες ύλες από τις οποίες παράγονται προϊόντα για παιδιά πρέπει να είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ασφαλείς. Όλα τα επιχρίσματα (βερνίκια, χρώματα, φιλμ PVC) δεν πρέπει να είναι τοξικά. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν έντονη οσμή.
  • Πρακτικότητα. Η επιφάνεια του μεταβαλλόμενου πίνακα πρέπει να είναι ανθεκτική στο νερό (αυτό ισχύει για τις πλαστικές επιφάνειες) ή να καλύπτεται με αδιάβροχο στρώμα για το παιδί (για ξύλινες επιφάνειες).
  • Γεωμετρικές διαστάσεις. Ο μεταβαλλόμενος πίνακας θα πρέπει να είναι βολικός στην πρώτη θέση για εκείνον που συνήθως φροντίζει το μωρό. Δώστε προσοχή στο ύψος του τραπέζι - πρέπει να είναι τέτοια που δεν χρειάζεται να λυγίσει (διαφορετικά, η πλάτη σας θα βλάψει, γιατί κατά τους πρώτους έξι μήνες θα πρέπει να αλλάξετε πάνες αρκετά συχνά). Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια του πάγκου, τόσο πιο άνετο θα είναι το μωρό.
  • Ασφάλεια Στο σχεδιασμό του επιτραπέζιου πρέπει να υπάρχουν ψηλές πλευρές (αλλά ακόμη και με την παρουσία τους είναι αδύνατο να αφήσετε το μωρό αφύλακτο!). Εάν το προϊόν είναι εφοδιασμένο με τροχούς, τότε πρέπει να έχουν πώματα.Σε γενικές γραμμές, ο συλλέκτης δεν πρέπει να έχει αιχμηρές γωνίες και σχισμές. Δώστε προσοχή σε όλα τα κινούμενα μέρη και μηχανισμούς: δεν πρέπει να τσιρίζουν ή να βαδίζουν με δυσκολία.
  • Αισθητική. Είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε τις φωτεινές αποχρώσεις στο φυτώριο, προτιμώντας μαλακά παστέλ και ουδέτερα χρώματα.

Κριτικές πελατών

Πριν αγοράσετε, δοκιμάστε να αναζητήσετε σχόλια σχετικά με το μοντέλο που σας αρέσει στον ιστότοπο του κατασκευαστή ή σε ειδικούς ιστότοπους, ρωτήστε τους φίλους σας.

Εν κατακλείδι, αξίζει να πείτε ότι εάν αμφιβάλλετε αν χρειάζεστε ένα μεταβαλλόμενο τραπέζι ή όχι, το πτυσσόμενο μοντέλο θα είναι η ιδανική λύση για το μωρό του παιδιού σας.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα τοίχο με το δικό σας χέρι, δείτε παρακάτω.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο