Πίνακας το κάνετε μόνοι σας

Τα σπιτικά αντικείμενα είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Όσο μεγαλώνει η μαζική κουλτούρα, τόσο πιο μοναδικά προϊόντα του είδους τους αποτιμώνται. Ιδιαίτερα αξίζει να σημειωθεί τα έπιπλα, επειδή χρησιμοποιούνται καθημερινά.

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τη σύγχρονη ζωή χωρίς καλό τραπέζι. Τραπέζι κουζίνας, εργασία, παιδιά, υπολογιστής - ένα καθολικό και ζωτικό στοιχείο του εσωτερικού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των οικιακών επίπλων

Τα καταστήματα επίπλων προσφέρουν στους σημερινούς πελάτες ένα ευρύ φάσμα τραπεζιών. Αλλά δεν είναι όλοι οι κατασκευαστές μπορούν να καυχηθούν για την καλή τους ποιότητα και λογική τιμή. Και τότε, είναι δύσκολο να επιλέξετε έτοιμα έπιπλα για την υπάρχουσα περιοχή.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να φτιάξετε ένα τραπέζι με τα χέρια του.

Μετά από όλα, τέτοια έπιπλα έχει τα πλεονεκτήματά της:

 • Τα χειροτεχνήματα είναι πάντα αποκλειστικά, καθιστώντας απολύτως τα ίδια πράγματα δεν θα λειτουργήσουν. Μπορείτε να αναπτύξετε ανεξάρτητα τον αρχικό σχεδιασμό του πίνακα σε οποιοδήποτε στυλ σχεδιασμού.
 • Ποιότητα και έλεγχος. Για τη δημιουργία σπιτικών αντικειμένων επιλέγονται καλά και αξιόπιστα υλικά. Όλες οι λεπτομέρειες επανελέγχονται, διότι πρόκειται για μία μοναδική δουλειά.
 • Λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους του δωματίου θα βοηθήσει στον υπολογισμό των ακριβών διαστάσεων του μελλοντικού πίνακα. Χάρη σε αυτό, το τραπέζι θα χωρέσει τέλεια στο χώρο και θα είναι πιο λειτουργικό από το εργοστασιακό σχέδιο.
 • Η τιμή του αυτο-κατασκευασμένου τραπεζιού θα είναι χαμηλότερη από εκείνη του αντίστοιχου καταστήματος.

Ανάμεσα στα ελάχιστα που αξίζει να σημειωθούν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Εάν δεν είστε πλοίαρχος στην επιχείρηση ξυλουργικών εργασιών, τότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να μάθετε τα βασικά της γνώσης και των δεξιοτήτων.
 • Δεν έχει σημασία πόσο επιθυμητό, ​​αλλά οι πρώτες δημιουργίες, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είναι τόσο όμορφοι και τέλειοι. Επομένως, πριν κάνετε ένα τραπέζι, αξίζει να προσπαθήσετε να φτιάξετε πιο απλά αντικείμενα, για παράδειγμα, με τη μορφή συνηθισμένων ράφια.
 • Γρήγορα ένα τραπέζι με τα χέρια σας δεν θα λειτουργήσει. Είναι απαραίτητο να κάνετε μετρήσεις, να ετοιμάσετε ένα σχέδιο και πρότυπα όλων των τμημάτων, να αγοράσετε υλικά και εργαλεία.

Εργαλεία και εξοπλισμός

Είναι καλύτερο να αρχίσετε να κατασκευάζετε έπιπλα συνολικά προετοιμασμένα σε τεχνικούς όρους. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον εαυτό σας στον εαυτό σας.

Αν σκοπεύετε να συνεχίσετε να κατασκευάζετε έπιπλα στο μέλλον, είναι ευκολότερο να αγοράσετε εργαλεία ανάλογα με τις ανάγκες, διαφορετικά το συνολικό κόστος θα είναι αρκετά μεγάλο.

Το συνιστώμενο λειτουργικό κιτ εργαλείων για αρχάριους περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία.

Για μετρήσεις:

 • Κατασκευή χάρακα για τη μέτρηση του πλάτους και του μήκους των αντικειμένων, τραβώντας ευθείες γραμμές.
 • Πλατεία - δύο κτίρια που συνδέονται σε ορθή γωνία. Χρησιμοποιείται για την κατάρτιση και τον έλεγχο της ακρίβειας των γωνιών.
 • Ένα μέτρο ταινιών είναι ένα έλικτρο με μια μεταλλική ή πλαστική ταινία μέτρησης που τυλίγεται πίσω.
 • Το επίπεδο χρησιμοποιείται για την εκτίμηση της συμμόρφωσης της επιφάνειας του αντικειμένου οριζόντια ή κάθετη. Πρόκειται για μια ορθογώνια θήκη από μέταλλο, πλαστικό ή ξύλο με λάμπα μέσα. Στη φιάλη μη ψυκτικό υγρό με φυσαλίδα αέρα.

Για το υλικό κοπής και σκάλισμα:

 • Τα χειροπρίονα ή τα χειροκίνητα πριόνια χρησιμοποιούνται για πριόνισμα διαφόρων υλικών (ξύλο, μέταλλο, γυψοσανίδα). Αποτελείται από λεπίδα κοπής με δόντια και στήριγμα.
 • Το παζλ είναι απαραίτητο τόσο σε ίσια όσο και σε κομμένα σχήματα. Υπάρχουν χειροκίνητα και ηλεκτρικά παζλ. Εάν οι δυνατότητες υλικών επιτρέπουν, είναι προτιμότερο να αγοράσετε αμέσως τη δεύτερη επιλογή. Μπορούν να χειριστούν μια ποικιλία υλικών.
 • Ο κόπτης είναι ένα μαχαίρι με ισχυρή λεπίδα για σκάλισμα.
 • Η σμίλη αποτελείται από μια λαβή και μια λεπίδα, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εσοχών, αυλακώσεων, σχημάτων.

Για γεώτρηση:

 • Το τρυπάνι κάνει τρύπες κατά την περιστροφή του τρυπανιού, μπορείτε να εργαστείτε με ξύλο, μέταλλο, κεραμίδι?
 • Η διάτρηση μπορεί να τρυπήσει οπές σε σκληρό βράχο, σκυρόδεμα, τούβλο.
 • Τρυπάνια διαφόρων τύπων για ένα τρυπάνι και το puncher?
 • Το κατσαβίδι είναι σχεδιασμένο για να βιδώνει πείρους, βίδες, βίδες.

Για επεξεργασία και λείανση της επιφάνειας:

 • Το αεροπλάνο χρησιμοποιείται για το ξύρισμα, αποτελείται από ένα μαχαίρι, μια λεπίδα, μια έμφαση?
 • Ο λειαντήρας ζώνης μπορεί να επεξεργαστεί και να δώσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στις επιφάνειες από πέτρα, μέταλλο, ξύλο, πλαστικό.
 • Κόλλα, βούρτσες, χρώματα για φινίρισμα του προϊόντος. Αν το τραπέζι είναι ξύλινο, μπορείτε απλά να το βάψετε.

Επιπλέον πράγματα που χρειάζεστε για την κατασκευή του τραπεζιού - ένα κατσαβίδι, καρφιά, σφυρί, πένσες.

Γενικά, ολόκληρη η λίστα εργαλείων εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του έργου σας. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε τα πάντα, αρκεί να δανειστείτε κάποια στοιχεία για κάποιο διάστημα από τους φίλους σας.

Επαγγελματικές δεξιότητες

Αν αρχίζετε να ενδιαφέρεστε για τη διαδικασία κατασκευής επίπλων, τότε για ανεξάρτητη εργασία θα χρειαστείτε και πρόσθετες γνώσεις και ειδικές δεξιότητες.

Προκειμένου να αποκτήσει μια ικανότητα, πρακτική είναι απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση.

Οι παρακάτω δεξιότητες και ικανότητες θα χρειαστούν κατά τη δημιουργία ενός σπιτικού πίνακα:

 • χειρισμός εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων.
 • ανάλυση των σχεδίων.
 • μέτρηση των απαιτούμενων παραμέτρων ·
 • επιλογή ποιοτικού υλικού ·
 • δημιουργώντας πρότυπα και εξαρτήματα απευθείας.
 • λεπτομέρειες σύνδεσης
 • επεξεργασία και διακόσμηση του προϊόντος ·
 • Υπομονή και προσοχή στη διαδικασία.

Για την πρώτη εργασία, θα πρέπει να επιλέξετε ένα απλούστερο σχέδιο ή να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια μικρότερη έκδοση του προϊόντος.

Επιλογή υλικού

Τα έπιπλα από ξύλο είναι ένα στυλ και ποιότητα σε ένα μπουκάλι. Το τραπέζι από ξύλο είναι παραδοσιακό για την πραγματικότητά μας. Επιπλέον, θα συνδυάζεται τέλεια με άλλα υλικά στο εσωτερικό.Η ανθεκτικότητα, η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η ανθεκτικότητα κάνουν τα ξύλινα τραπέζια μια από τις πιο δημοφιλείς σε λειτουργία. Για τον επιδιωκόμενο σκοπό τους, τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται τόσο στο σπίτι όσο και στα γραφεία εργασίας.

Οι πίνακες συνήθως κατασκευάζονται από συστοιχίες των ακόλουθων φυλών:

 • μεσαίο μαλακό (τριαντάφυλλο, πεύκο, σημύδα, ερυθρελάτης, κέδρος, σκλήθρα). Είναι εύκολο να επεξεργαστούν, έχουν μια όμορφη εμφάνιση, ανθεκτικό και όχι τόσο ακριβό στο κόστος.
 • Είναι πολύ ανθεκτικά, ανθεκτικά στη φθορά, όμορφα, αλλά η αξία τους είναι υψηλότερη από αυτή των μαλακών φυλών.
 • εξωτικά (τικ, ευκάλυπτος, μαόνι, σορέιρα, αμάραντ και άλλα). Είναι ανθεκτικά στην υγρασία, την ξηρότητα και τη μηχανική καταπόνηση, έχουν μια πρωτότυπη εμφάνιση.

Για την κατασκευή των πινάκων που χρησιμοποιούνται μόνο αποξηραμένα υλικά. Η επιλογή της φυλής εξαρτάται από το τι και πού θα χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα. Ένα τραπέζι για μια κουζίνα, για παράδειγμα, πρέπει να είναι μηδέν και ανθεκτικό στην υγρασία, τόσο σκληροί βράχοι ταιριάζουν καλύτερα εδώ.

Εκτός από τις παραπάνω συστοιχίες, οι πίνακες κατασκευάζονται από τα παρακάτω υλικά ξύλου:

 • Πλαίσιο - ξύλινη σανίδα, κατασκευασμένη με πίεση συμπιεσμένων ξύλινων ράβδων (σκληρού ξύλου και κωνοφόρων), κολλημένη μαζί με ρητίνες. Μπορεί να περιέχει ένα, τρία ή πέντε στρώματα και να έχει διαφορετική πυκνότητα.Είναι εύκολα επεξεργασμένο, αρκετά ισχυρό, έχει καλά μονωτικά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή. Κατάλληλο για γραφεία γραφείου. Δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείται για παιδικά έπιπλα λόγω της παρουσίας φορμαλδεΰδης στη σύνθεση.
 • Ανοίγεται η ίδια πλάκα που καλύπτεται με μια μεμβράνη πολυμερούς Πλαίσιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κουζίνα, τραπέζια γραφείου.
 • MDF - Ινοσανίδες από πριονίδι αποξηραμένες και κολλημένες μεταξύ τους. Είναι συμπαγής, καλά διατηρημένη μορφή και συνδετήρες με μικρό πάχος από 5 έως 22 χιλιοστά. Η υφή των πλακών είναι ομαλή και ομοιόμορφη, εύκολη στην επεξεργασία.

Εάν η μοριοσανίδα και η MDF μιμούνται τέλεια το ξύλο, η μοριοσανίδα μπορεί να μιμείται άλλες επιφάνειες. Όλες οι επικαλύψεις έχουν όλα τα χρώματα και διάφορα σχέδια.

 • Ένα καλό υλικό για την κατάρτιση στην κατασκευή του τραπεζιού είναι κόντρα πλακέ. Πρόκειται για μια πολυστρωματική πλάκα συγκολλημένου καπλαμά. Συνήθως κατασκευάζεται από κωνοφόρο καπλαμά, σημύδα ή λεύκα. Διαφέρει στην αντοχή στην υγρασία. Μπορεί να είναι αλεσμένο ή αλεσμένο.

Για την κατασκευή του πίνακα είναι καλύτερα να επιλέξετε πλαστικοποιημένο κόντρα πλακέ.Είναι ιδανικό για ένα γραφείο για το σπίτι ή πιο απλές λύσεις για ένα εξοχικό σπίτι.

 • Μια άλλη επιλογή επίπλων για ιδιωτική κατοικία ή εξοχικό σπίτι είναι ένα τραπέζι. από τα κούτσουρα. Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο τραπέζι είναι τα τέλεια κωνοφόρα στρογγυλά δέντρα. Το Kruglyak έχει διάμετρο: μικρό από 6 έως 13 cm, μέση - 14-24 cm, μεγάλη διάμετρο ξεκινά από 25 cm. Τα έπιπλα από κούτσουρα μπορούν να τοποθετηθούν στο κιόσκι στην αυλή, στον κήπο ή στην αίθουσα αναμονής. Μερικές φορές στυλιζαρισμένα τραπέζια καταλόγων μπορούν να βρεθούν στα εστιατόρια. Μερικοί άνθρωποι εξοπλίζουν ένα παιδικό δωμάτιο με ξύλινα έπιπλα από μικρή στρογγυλή ξυλεία, επειδή είναι ένα απολύτως οικολογικό και ασφαλές υλικό.
 • Ξύλινο τραπέζι παλετών - μια απλή και πολύ ενδιαφέρουσα λύση στο σχεδιασμό του σπιτιού. Οι παλέτες, με διαφορετικό τρόπο, είναι παλέτες. Για ένα μικρό τραπέζι θα είναι αρκετές αρκετές παλέτες. Μπορείτε να τα συναρμολογήσετε ως σχεδιαστή και να τα στερεώσετε μαζί. Μια μεγάλη επιλογή για ένα τραπέζι του καφέ στο σαλόνι ή ως ένα αυθεντικό αξεσουάρ στην κρεβατοκάμαρα.
 • Επιλεκτικοί και ανθεκτικοί πίνακες μπορούν να γίνουν από ένα μπαρ. Θα χρησιμεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα αντέξει οποιαδήποτε φορτία.Για την τοποθέτηση κάθε δέντρου. Για τη στερέωση εξαρτημάτων αρκεί να χρησιμοποιείτε ειδική κόλλα και βίδες. Ο πίνακας μπορεί να κατασκευαστεί και από τις δύο σανίδες και από την ξυλεία. Αυτό το δείγμα θα είναι μια εξαιρετική λύση για ένα μεγάλο τραπέζι για το οικογενειακό δείπνο.
 • Ένα απλό, κομψό και φθηνό τραπέζι θα αποδειχθεί χρησιμοποιώντας ασπίδα ξύλου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δωμάτια και το εσωτερικό. Επένδυση επίπλων - ένα μόνο φύλλο ή κολλημένο από ράβδους, το πλάτος του οποίου δεν υπερβαίνει τα 50 χιλιοστά. Είναι αβλαβές, αισθητικό, έχει ευχάριστη υφή και χρώμα. Μπορεί να είναι βερνικωμένο ή βαμμένο. Οι Ρώσοι κατασκευαστές κατασκευάζουν τις περισσότερες ασπίδες σημύδας, βελανιδιάς, οξιάς και κωνοφόρων.

Στην πραγματικότητα, η ασπίδα είναι η τελική επιφάνεια εργασίας. Αξίζει να κόψετε το απαραίτητο μήκος για εσάς και να εξοπλίσετε με τα πόδια. Τα πόδια μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά.

 • Αξίζει να εξετάσετε ένα πρότυπο σπιτικό τραπέζι από ξύλινο υλικό που είναι διακοσμημένο με κεραμίδια. Για εργασία μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε πλακάκι ή ψηφιδωτά στοιχεία. Κατ 'αρχήν, το πλαίσιο του τραπεζιού μπορεί να είναι οποιοδήποτε, αλλά το πάτωμα θα πρέπει να είναι διακοσμημένο με κεραμικά πλακίδια. Για να κάνετε το ντεκόρ, κόβουμε τα κεραμίδια στον πάγκο.Είναι πιο κερδοφόρο να τοποθετήσετε ένα μεγάλο κεραμίδι, οπότε θα υπάρξει λιγότερη εργασία και λιγότερες αρθρώσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλακάκι μονοφωνικό ή με διάφορα σχέδια. Επιπλέον, τέτοια έπιπλα - η επιφάνεια του τραπεζιού δεν θα παραμορφωθεί και να χάσει την αρχική του εμφάνιση.

 • Πίνακας επιπέδων. Μια τέτοια ενδιαφέρουσα λέξη ονομαζόταν μόνο μονολιθικές πέτρινες πλάκες. Αλλά τώρα ο όρος ισχύει για τις διαμήκεις και εγκάρσιες τομές μίας στερεάς συστοιχίας. Κάθε πριόνι έχει το δικό του σχέδιο και γεωμετρία. Αυτά τα κάνουν μπαρ, τραπεζάκια, κομοδίνα, τραπεζάκια. Η πλάκα συνδυάζεται επιτυχώς με γυαλί.

Η απόκτηση κοπής πριονιών σε εξειδικευμένα καταστήματα θα είναι δαπανηρή. Είναι πολύ πιο εύκολο να το παραγγείλετε στον τοπικό ηλεκτροκίνητο πάγκο ή να το κάνετε μόνοι σας αν έχετε αλυσοπρίονο και τον δικό σας μικροσκοπικό πάγκο.

 • Η επόμενη ιδέα είναι μεταλλικό τραπέζι. Ή μάλλον, από το χάλυβα proftruby, το οποίο έχει μια ορθογώνια διατομή. Ένας τέτοιος σωλήνας προφίλ είναι ένα πραγματικό εύρημα για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο πράγμα. Αυτό το υλικό είναι εύκολο στη χρήση, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα σχέδια πίνακα από αυτό. Ο πίνακας από αυτόν τον σωλήνα προφίλ θα είναι κατάλληλος για ένα σπίτι ή ένα γραφείο με δημιουργικό σχεδιασμό και για εγκατάσταση στο δρόμο.Το υλικό αυτό είναι πολύ ανθεκτικό, το ορθογώνιο σχήμα των σωλήνων και των πλευρών παρέχει σταθερότητα και αντέχει μεγάλο βάρος. Λόγω του σχήματος, οι σωλήνες συνδέονται καλά με επίπεδες επιφάνειες. Τα εξαρτήματα στερεώνονται με συγκόλληση ή με μπουλόνια.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η λογική τιμή των σωλήνων προφίλ. Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι ο χάλυβας είναι ένα μέταλλο υψηλής ποιότητας που θα διαρκέσει πολύ καιρό. Αλλά μην ξεχάσετε να προ-επεξεργαστείτε το τραπέζι με αντιδιαβρωτική προστασία.

Η μόνη δυσκολία που μπορεί να προκύψει με τέτοιους σωλήνες είναι αν θέλετε να κάνετε καμπύλα μέρη. Με τη βοήθεια αυτοσχέδιων μέσων για να τα λυγίσεις δεν θα λειτουργήσει. Χρειάζεστε ένα ειδικό μηχάνημα.

 • Προφίλ αλουμινίου Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο για τα τραπέζια με διαφορετικά τραπέζια ή πτυσσόμενα τραπέζια για τον τουρισμό, μασάζ. Συχνά, το αλουμίνιο χρησιμοποιείται για να αποτελέσει τη βάση για πίνακες μηχανών σε εργαστήρια, με ένα τραπέζι κατασκευασμένο από λαμαρίνα ή ξύλο.
 • Λαμβάνονται ασυνήθιστοι πίνακες από μεταλλικούς σωλήνες νερού. Ένα τέτοιο αντίγραφο θα φαίνεται πρωτότυπο τόσο στο σπίτι όσο και στο γκαράζ. Η αγορά σωλήνων δεν απαιτεί μεγάλες επενδύσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιούς σωλήνες ή να αγοράσετε καινούργιες στο υδραυλικό κατάστημα.Κατάλληλος χαλκός, χάλυβας, γαλβανισμένος. Το κύριο εργαλείο για τη συνεργασία τους είναι ένα κλειδί. Επιτραπέζια υλικά μπορούν να επιλέξουν στη γεύση σας. Το σχήμα των τραπεζιών, επίσης - από μια συμπαγή κονσόλα ή τραπέζι του καφέ σε ένα μεγάλο τραπέζι. Τα πόδια του σωλήνα είναι καλύτερο να καλύπτονται με ένα προστατευτικό υλικό έτσι ώστε να μην γρατσουνιστεί η επιφάνεια του δαπέδου. Εάν παρέχετε τη δομή με τροχούς, μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
 • Σφυρήλατο τραπέζι Φαίνεται πολύ πλούσιο στο εσωτερικό σπίτι. Τα πόδια μπορούν να παραγγελθούν από τους πλοιάρχους. Είναι καλύτερα να το κάνετε και να εγκαταστήσετε τα χέρια σας.
 • Για τη στερέωση των ποδιών και τη διακόσμηση σπιτικά τραπέζια χρησιμοποιούνται και καλώδια από χάλυβα. Πηγαίνουν καλά με μαζικές ξύλινες πάγκες.
 • Ανανέωση του εσωτερικού θα βοηθήσει γυάλινο τραπέζιχειροποίητα. Το γυάλινο τραπέζι θα χωρέσει σε οποιοδήποτε στυλ σχεδιασμού. Βασικά, το γυαλί που χρησιμοποιείται για την κατασκευή πάγκων εργασίας, και τα πόδια είναι κατασκευασμένα από ξύλο και μέταλλο. Συνδέστε τα με μια ειδική κόλλα ή βεντούζες. Το γυαλί μπορεί να εφαρμοστεί διαφανές, χρωματισμένο, παγωμένο, έγχρωμο, με στολίδια και άλλο ντεκόρ.Σχήμα - στρογγυλή, ορθογώνια, ακανόνιστη διαμόρφωση. Αυτή η επιλογή είναι για το γούστο σας. Ιδιαίτερη προσοχή και προσοχή απαιτεί τη διαδικασία κοπής γυαλιού. Οι αρχάριοι πρέπει να αγοράσουν κομμένο και έτοιμο γυαλί.
 • Πίνακας από τούβλα έχει διάφορες ενσαρκώσεις. Πτυσσόμενο τούβλο κατασκευή μπορεί να είναι στον κήπο περιοχή δίπλα στη σχάρα μπάρμπεκιου. Σε ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι, ένα τραπέζι μπαρ ή μια τούβλο ράφι θα γίνει ένα λειτουργικό μέρος της κουζίνας. Σε μια κατοικία με μια μεγάλη περιοχή θα δούμε στερεά κουζίνα τούβλο σετ. Οι πλοίαρχοι συστήνουν τη χρήση κεραμικών τούβλων. Είναι πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό στην υγρασία, σε αντίθεση με την έκδοση με πυριτικό άλας. Το τούβλο δεν απαιτεί μεγάλες επενδύσεις και υπερφυσικές δεξιότητες. Αλλά είναι καλύτερα να σκεφτούμε εκ των προτέρων τη θέση του τραπεζιού. Μετά από όλα, τότε δεν μπορείτε να το μετακινήσετε.

Στο τέλος της διακόσμησης, μπορείτε να καλύψετε τη δομή με κεραμικά πλακίδια, κεραμικά από πορσελάνη, ξύλινα πάγκους ή πέτρινες πλάκες.

 • Προϊόντα από πέτρα αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή από τους δασκάλους. Μοναδικός σχεδιασμός, φιλικότητα προς το περιβάλλον, αντοχή, πολυτελή εμφάνιση - ένα κομψό σύνολο χαρακτηριστικών.Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται γρανίτες και μαρμάρινες πλάκες για την κατασκευή.
  1. Γρανίτης - αυτό είναι το ισχυρότερο υλικό. Φωτίζει και δεν φοβάται τα μηχανικά φαινόμενα, τις αλλαγές θερμοκρασίας, την υγρασία, τα απορρυπαντικά και ακόμη και τα οξέα. Αυτά τα countertops δημιουργούνται απλά για την κουζίνα. Γραμμικές πλάκες συμπαγείς, λεία, με λεία επιφάνεια. Αυτή είναι η τέλεια δημιουργία της φύσης.
  2. Μάρμαρο έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, το μόνο πράγμα - δεν είναι ανθεκτικό στα οξέα. Και είναι πιο εύκολο να επεξεργαστείτε και να διαμορφώσετε.
 • Τεχνητή πέτρα που παράγεται με την εφαρμογή ενός μείγματος από πέτρα και ακρυλική ρητίνη σε κόντρα πλακέ. Είναι ανθεκτικό στην υγρασία, επεξεργάζεται εύκολα, αλλά εκτίθεται σε βαφές, υψηλές θερμοκρασίες, παραμορφώσεις με τη μορφή τσιπς και γρατζουνιές. Επομένως, είναι απαραίτητο να φροντίσετε εκ των προτέρων την προστατευτική επικάλυψη. Ή είναι απαραίτητο να το αλέθετε περιοδικά για την εξάλειψη των μειονεκτημάτων.
 • Από σκυρόδεμα επίσης, πίνακες. Μπορεί να δημιουργηθεί με την ανάμιξη τσιμέντου, χημικών προσθέτων, βαφών, πληρωτικών με τη μορφή άμμου, γυαλιού, τσιπς. Αυτό το μίγμα χύνεται σε φύλλο ξύλου με πλευρικά περιγράμματα.

Υπάρχουν διάφορα υλικά με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε χειροκίνητα αποκλειστικά πράγματα.Ορισμένοι τεχνίτες κατασκευάζουν έπιπλα, ακόμη και από συνηθισμένες πλαστικές φιάλες!

Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και τις δυνατότητες. Τα παραπάνω υλικά μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία μεταξύ τους.

Ένα λαμπρό παράδειγμα ενός τέτοιου συνδυασμού είναι ένας πίνακας-ποταμός. Η βάση της επιτραπέζιας κορυφής είναι μια ξύλινη πλάκα με πρωτότυπο γυαλί, φωσφόρο, εποξειδική ρητίνη και μεταλλικά ένθετα. Αυτά τα μοντέλα είναι πολύ μοντέρνα και φαίνονται εντυπωσιακά.

Κατασκευή

Αφού αποφασίσετε για το υλικό για εργασία, είναι απαραίτητο να μελετήσετε πιθανά σχέδια για ένα μελλοντικό προϊόν:

 • Τυπικό τραπέζι - ένα συνηθισμένο σχέδιο χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες: είτε ορθογώνιο είτε στρογγυλό. Αποτελείται από τέσσερα πόδια, τραπεζομάντιλα, στερέωσης. Είναι σταθερή, άνετη. Τα πόδια μπορούν να είναι ίσια, σε σχήμα Χ. Ένα τέτοιο προϊόν είναι παραδοσιακό για τη ζωή μας, είναι συχνά κατασκευασμένο από ξύλο. Και αυτή είναι η ευκολότερη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε έναν αρχάριο?
 • Αναδιπλούμενο σχέδιο ιδανικό για δωμάτια με μικρή έκταση. Εάν δεν είναι απαραίτητο, ο πίνακας μπορεί να διπλωθεί και να αφαιρεθεί έτσι ώστε να μην γεμίσει το χώρο. Τέτοια έπιπλα είναι κατάλληλα για μεταφορά στο αυτοκίνητο. Τα μινιατούρα πτυσσόμενα τραπέζια είναι απαραίτητα για ένα πικνίκ στη φύση.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για ένα πτυσσόμενο τραπέζι. Εάν είναι κατασκευασμένο με τη μορφή βάθρου, τότε οι πτυσσόμενες πλευρές πρέπει να είναι μικρότερες από το ύψος του βάθρου.

Για τον τουρισμό, υπάρχουν ελαφρύτερες πτυσσόμενες δομές στις οποίες μπορείτε να αφαιρέσετε τα πόδια και να διπλώσετε το τραπέζι ως χαρτοφυλάκιο. Τα κόντρα πλακέ, τα αλουμινένια προφίλ, η πλαστική επιφάνεια είναι ιδανικά για την τοποθέτηση ενός τέτοιου τραπεζιού. Τα πόδια μπορούν να αφαιρεθούν, διασταυρωμένα, ίσια, με ρυθμιζόμενο ύψος και ρύθμιση.

Ο πτυσσόμενος σχεδιασμός έχει διαφορετικές παραλλαγές. Για να επιλέξετε το καταλληλότερο σχήμα, θα πρέπει να αναλύσετε το μηχανισμό της εργασίας τους.

Εξοικονόμηση χώρου θα βοηθήσει κανονικό συρόμενο τραπέζι, ή με άλλο τρόπο ονομάζεται μετασχηματιστής. Ένα απλό παράδειγμα είναι το σοβιετικό τραπέζι, στο οποίο ο ορθογώνιος πίνακας μετακινείται προς τα πλάγια, έπειτα ένα άλλο τμήμα εισάγεται στο κέντρο του.

Σχεδιασμός περιστροφικής αναδίπλωσης ακόμα πιο δύσκολο. Ονομάζεται πίνακας βιβλίων. Είναι πολύ πιο συμπαγές. Χρησιμοποιούνται ειδικοί μηχανισμοί για να προσαρμόσετε το κύριο κάλυμμα της επιφάνειας εργασίας στο πλαίσιο και τις πλευρές στο ίδιο το κάλυμμα. Τέτοια προϊόντα μπορούν να εξοπλιστούν με ένα συρτάρι συρταριού.

Πτυσσόμενο τραπέζι τοίχου αποτελείται από ένα ή δύο πόδια. Η κορυφή του τραπεζιού είναι στερεωμένη στον τοίχο με τη βοήθεια περιστρεφόμενων μηχανισμών · κατά το κλείσιμο, καταλαμβάνει μια κατακόρυφη θέση λόγω μηχανικής συγκράτησης.

Τραπέζι σαλονιού δουλεύουν με δύο πάγκους, ένα από τα οποία είναι κρυμμένο μέσα στο άλλο. Μοιάζει με κανονικό τραπέζι. Αλλά λόγω ειδικών μοχλών μπορεί να τραβηχτεί και να κλειδωθεί μια μικρή επιφάνεια. Μπορεί να μετατοπιστεί στις πλευρές ή να ανέβει.

"Βαλίτσα" ή "χαρτοφυλάκιο" κάνουν δύο σκελετούς από ξύλο, καλύπτονται με κόντρα πλακέ και στερεώνονται με εξαρτήματα. Ξεχωριστά τοποθετημένα πόδια, είναι αφαιρούμενα.

Γωνία επιλογή η κατασκευή είναι δύσκολο να κατασκευαστεί. Συχνά γραμμένα, τραπέζια υπολογιστών γίνονται ακριβώς γωνιακά. Πρώτα, κάντε το τραπέζι, στη συνέχεια, τοποθετήστε το πλαίσιο προς τα πίσω, κάντε μπλοκ για ράφια και συρτάρια.

Λειτουργικός σκοπός

Με τη λειτουργία, οι πίνακες μπορούν να διαφέρουν.

 • Για παράδειγμα κανονικό τραπέζι του καφέ πολύ απλή στην κατασκευή. Σε σχήμα, μπορεί να είναι είτε ορθογώνιο είτε με στρογγυλό ή οβάλ τραπέζι. Μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι, στην αίθουσα ή να χρησιμοποιηθεί στην κρεβατοκάμαρα ως μικρή επιλογή δίπλα στην κρεβατοκάμαρα. Τα έπιπλα αυτά είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά.Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι τα υλικά από ξύλο. Τα πόδια μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο, μέταλλο. Μπορούν να προσαρμόσουν τροχούς για την κινητικότητα.

Για να δημιουργήσετε ένα τραπέζι με το αποτέλεσμα του άπειρου, οι καθρέφτες εισάγονται στο πλαίσιο παράλληλα και μεταξύ τους τοποθετείται η πηγή φωτός.

 • Υπολογιστικό τραπέζι από το σχεδιασμό μπορεί να είναι γωνιακό, ορθογώνιο ή συνδυασμένο. Κατά τη διαδικασία, πρέπει να θυμάστε σχετικά με τα παράθυρα στο δωμάτιο - το φως θα πρέπει να πέφτει στα αριστερά για τους δεξιούς χειριστές και αντίστροφα. Σε αυτή την περίπτωση, το φως δεν πρέπει να πέφτει στην οθόνη του υπολογιστή. Το τυπικό ύψος ενός τέτοιου μοντέλου είναι 75 εκατοστά. Αλλά όλα εξαρτώνται από την ανάπτυξη του χρήστη. Για ευκολία, τα πόδια μπορούν να γίνουν ρυθμιζόμενα σε ύψος ή σχεδιασμένα με σαφήνεια για το ύψος σας.
 • Παιχνίδι τραπέζι υπολογιστή συνήθως γίνονται γωνιακοί και με μια ειδική θέση στο τραπέζι, ή παίρνουν μια καρέκλα με μπράτσα, έτσι ώστε τα χέρια να μην κουράζονται και να βρίσκονται σε μία επιφάνεια, γιατί συχνά οι άνθρωποι περνούν πολλές ώρες παίζοντας ένα παιχνίδι. Το άμεσο γραφείο υπολογιστή είναι κατάλληλο για επαγγελματική δουλειά με γραφικά, φωτογραφίες. Στα προϊόντα συνιστάται να παρέχετε κόγχες για τον εκτυπωτή, το σαρωτή και άλλο εξοπλισμό.
 • Γραφείο γραφείου, καθώς και τον υπολογιστή, έχει διάφορες διαμορφώσεις. Αλλά το τραπέζι του πρέπει να είναι ευρύτερο ώστε να είναι βολικό να εργάζεστε με έγγραφα και χαρτιά. Η απόδοσή σας εξαρτάται άμεσα από το σχεδιασμό του προϊόντος.
 • Γραφείο Γωνιακό Σχολείο γιατί ο φοιτητής σώζει χώρο στον παιδικό σταθμό. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να φιλοξενεί εγχειρίδια και σημειωματάρια, χαρτικά. Για να διατηρήσετε σωστά όλες τις σχολικές προμήθειες, είναι καλύτερο να εξοπλίσετε το προϊόν με συρτάρια. Τα ρυθμιζόμενα πόδια θα προσαρμοστούν στην ανάπτυξη του παιδιού. Αν το διαμέρισμα είναι ένα δωμάτιο, τότε θα γίνει ένα ορθογώνιο τραπέζι με μηχανισμό δίπλωσης ή αναδίπλωσης.
 • Γραφείο για ενήλικες είναι καλύτερο να γίνει μεγάλο, χωρίς περιττές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή από τη διαδικασία εργασίας. Αυτές οι επιλογές είναι κατάλληλα τραπέζια με το στυλ μιας σοφίτας. Είναι κατασκευασμένα από μεταλλικό πλαίσιο και ξύλινη ή γυάλινη επιφάνεια εργασίας, κάτω από την οποία μπορείτε να εξοπλίσετε κιβώτια.

Ένας πίνακας που παράγεται από ένα παράθυρο είναι μια εργονομική λύση. Η επιφάνεια του τραπεζιού τοποθετείται στη θέση του αποσυναρμολογημένου περβάζι παραθύρου και στηρίζεται με τα πόδια, τα ράφια.

 • Ντουλάπα μπορεί να έχουν διαφορετικές λειτουργίες.Συχνά είναι εξοπλισμένα με γκαρσονιέρες για καλλιτέχνες, κομμωτήρια και καλλιτέχνες μακιγιάζ γραφείων. Συνιστάται να εξοπλίσετε αυτά τα έπιπλα με έναν καθρέφτη με οπίσθιο φωτισμό με καλό λαμπτήρα ή λωρίδα LED. Μετά από όλα, το φως είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή εφαρμογή μακιγιάζ και μακιγιάζ.
 • Αρχική πίνακα μπορεί να τοποθετηθεί στο υπνοδωμάτιο ή στο μπάνιο ή στο διάδρομο. Τα γυναικεία τραπέζια ντύσιμο, σε αντίθεση με τα μοντέλα του ντουλάπι, είναι πιο μικροσκοπικά. Και ο καθρέφτης μπορεί να κρεμαστεί ξεχωριστά στον τοίχο, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο του τραπεζιού. Ξύλο, μοριοσανίδες, MDF, ινοσανίδες είναι μεγάλη ως υλικό για την κατασκευή τους.
 • Υποδοχή φορητού υπολογιστή - το πράγμα είναι απαραίτητο. Είναι μικρού μεγέθους, προστατεύει το φορητό υπολογιστή από υπερθέρμανση, κάνει τη διαδικασία πιο άνετη. Μπορεί να γίνει σε πτυσσόμενη έκδοση. Κατάλληλο για εργασία, ξαπλωμένο στο κρεβάτι.
 1. Ρυθμιζόμενο τραπέζι στους τροχούς είναι βολικό αν κάθεστε σε έναν καναπέ ή σε μια καρέκλα. Αφού ολοκληρωθεί η εργασία, μπορείτε να την μετακινήσετε γρήγορα.
 2. Τα τραπέζια με ψύξη γίνονται με τη μορφή ενός σταντ, αφήνοντας μια ειδική τρύπα - μια θέση στην επιφάνεια του τραπεζιού όπου ταιριάζει ο μικρός ανεμιστήρας.
 3. Ένα συμπαγές γραφείο σε ένα φορητό υπολογιστή είναι μια εξαιρετική λύση για συμβούλους στο κατάστημα. Δεν γεμίζει το χώρο.
 • Τραπεζαρία - Υποχρεωτικό χαρακτηριστικό σε κάθε σπίτι.Μετά από όλα, είναι για να πάει στην οικογένεια για ένα γεύμα για να γιορτάσουν τις ημερομηνίες διακοπών. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο και ανθεκτικό. Για την εργασία, είναι προτιμότερο να επιλέξετε φυσικές φυλές. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε, επιλέξτε το συμπαγές ξύλο. Απομένει να καθοριστεί το μέγεθος, το σχήμα και ο σχεδιασμός. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι διαφορετικός - απλός, συρόμενος, πτυσσόμενος. Μορφή - ορθογώνια, στρογγυλά, ωοειδή, ημικυκλικά.
 • Παιδικό τραπέζι απαραίτητο για το παιδί από τη στιγμή που αρχίζει να κάθεται. Ο τύπος των προϊόντων αυτών εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού. Τα λινά και τα κωνοφόρα δέντρα είναι κατάλληλα για την παρασκευή τους. Είναι καλύτερα να αλέθετε όλες τις λεπτομέρειες έτσι ώστε το παιδί να μην τραυματίζεται.

Με σχεδιασμό τα τραπέζια των παιδιών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά.

 • Για τα μικρά υπάρχουν τραπέζια για σίτιση.
 • Ένα παιδί από την προσχολική ηλικία θα ζωγραφίζει, θα γλυπτά, θα παίζει με άμμο και εκπαιδευτικά παιχνίδια σε τραπέζια παιχνιδιού και αφής. Για αυτούς ταιριάζει σχεδιασμό δίπλωμα.
 • Όσο ένας πρώτος βαθμολογητής συνηθίζει να παίζει το ρόλο ενός μαθητή, θα του ταιριάζει ένα κανονικό μικρό γραφείο.
 • Οι μεγαλύτεροι μαθητές μπορούν να προετοιμάσουν μαθήματα σε ένα μεγάλο γραφείο ή σε μια πτυσσόμενη βιβλιοθήκη.
 • Πολλοί έφηβοι αγαπούν να περνούν το χρόνο τους στο γραφείο του υπολογιστή, η γωνιακή επιλογή είναι κατάλληλη για αυτούς. Είναι καλύτερο να παρέχετε όλα τα δείγματα με ράφια και κιβώτια.

Για να επιλέξετε το μοντέλο του μελλοντικού πίνακα dacha, αποφασίστε για την τοποθεσία του. Βασικά, τοποθετείται στο σπίτι, στο κιόσκι, στη βεράντα ή στη βεράντα, στον κήπο ή στα βοηθητικά δωμάτια. Για τους κήπους και τους κιόσκια, είναι κατάλληλα τα κούτσουρα ή απλά τραπέζια με σταυροειδή πόδια, σε συνδυασμό με πάγκους.

Μια απλούστερη επιλογή - η δημιουργία επίπλων που χρησιμοποιούν κούτσουρα. Αρκεί να συνδέσετε μια επιφάνεια εργασίας από μοριοσανίδες, σανίδες επίπλων ή συνηθισμένες σανίδες και εξοπλίστε παρόμοιες καρέκλες. Στο τέλος για τα προϊόντα βερνικιού.

Ένας πίνακας εργαλείων όπως ξύλινες παλέτες θα προσθέσει χρώμα στη βεράντα ή τη βεράντα σας. Για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα, είναι καλύτερο να τους παρέχετε παρόμοιες καρέκλες με μαλακούς οθωμανούς.

Αν το επιτρέπει η περιοχή dacha, είναι καλύτερο να χτίσετε ένα μεγάλο τραπέζι με στρογγυλό ή ορθογώνιο σχήμα ξύλινων υλικών.

Για πικνίκ ή για οικιακή χρήση, είναι κατάλληλες οι συμπαγείς πτυσσόμενες κατασκευές με προφίλ αλουμινίου και κόντρα πλακέ.

Διαδικασία κατασκευής βήμα προς βήμα

Για παράδειγμα, εξετάστε τη διαδικασία δημιουργίας ενός ξύλινου μοντέλου. Τα ξύλινα έπιπλα είναι ευέλικτα, φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικά.

Ορισμένες συστάσεις στο έργο, οι οποίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη:

 • Το προϊόν θα πρέπει να ταιριάζει τέλεια στο δωμάτιο και να αφήνει ένα μέρος για να καθίσει και χώρο για κίνηση.
 • Ο αριθμός των ατόμων που θα χρησιμοποιήσουν το προϊόν. Υπολογίστε σε κάθε πλάτος όχι λιγότερο από 70 εκατοστά.
 • Για τα παιδιά, εξετάστε την ηλικία και το ύψος, ειδικά την καρέκλα.
 • Το σχήμα της επιτραπέζιας κορυφής μπορεί να είναι οβάλ, στρογγυλό, ορθογώνιο, τετράγωνο, ακανόνιστο σχήμα.
 • Μέγεθος - συνήθως επιλέγουν πλάτος από 80 έως 120 cm.
 • Ο αριθμός των ποδιών μπορεί να κυμαίνεται από ένα έως τέσσερα. Το μήκος και το μέγεθος τους πρέπει να είναι τα ίδια. Το σχήμα των ποδιών είναι διαφορετικό, αλλά το πάνω μέρος πρέπει να τελειώνει σε ένα τετράγωνο για καλύτερη πρόσδεση. Το υλικό μπορεί να είναι διαφορετικό από το επιτραπέζιο. Τα έτοιμα σκεύη μπορούν να αγοραστούν ή να συγκολληθούν από μεταλλικό προφίλ.
 • Εάν είστε αρχάριος, επιλέξτε ένα ανθεκτικό υλικό για την επιφάνεια εργασίας, εύκολο να επεξεργαστείτε, για παράδειγμα, βελανιδιάς.

Έχοντας αποφασίσει για το σχεδιασμό, τον λειτουργικό σκοπό και την επιλογή του υλικού για το μελλοντικό προϊόν, μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία του σχεδίου.Είναι σημαντικό να εκτελέσετε όλες τις ενέργειες σωστά και με συνέπεια, διαφορετικά θα χρειαστεί να επαναλάβετε ξανά όλη την εργασία.

Εάν υπάρχουν έτοιμα παραδείγματα σχεδίων - ωραία, αλλά διαβάστε προσεκτικά τα πριν από τη χρήση. Οι ιδέες μπορούν να αντληθούν σε χαρτί ή σε ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή. Καθορίστε το μέγεθος κάθε στοιχείου.

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ξεχωριστά πρότυπα για όλα τα μέρη. Προετοιμάστε τον καμβά, στεγνό, καθαρό, κάλυμμα με αντισηπτικά. Στη συνέχεια, τα πρότυπα μεταφέρονται στον καμβά και δημιουργούν μέρη: επιτραπέζια, πόδια, συνδετήρες.

Στη συνέχεια έρχεται η συναρμολόγηση - η σύνδεση των εξαρτημάτων σε μια ενιαία κατασκευή με διάτρηση οπών και σύσφιξη των μπουλονιών, χρησιμοποιώντας κόλλα. Στο στάδιο της επεξεργασίας το προϊόν είναι γυαλισμένο και επικαλυμμένο με χρώματα και βερνίκια. Για να διακοσμήσετε το προϊόν θα βοηθήσει σκαλιστά μοτίβα.

Από απορρίμματα

Για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, οι τεχνίτες χρησιμοποιούν συχνά πρωτότυπα υλικά για την κατασκευή επίπλων. Μερικά παραδείγματα για τον τρόπο ταχείας και εύκολης κατασκευής ενός τραπέζι από παλέτες, πλαστικά μπουκάλια, χρησιμοποιώντας κάνναβη, παράθυρα, σωλήνες από πολυπροπυλένιο έχουν ήδη περιγραφεί παραπάνω.

Αλλά δεν υπάρχει όριο στην ανθρώπινη φαντασία.

Άλλα ενδιαφέροντα υλικά θα πρέπει να εξεταστούν λεπτομερέστερα:

 • Για ένα ιδιωτικό σπίτι ή εξοχικό σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα τραπέζι από ξύλο ή κούτσουρα. Το κόντρα πλακέ είναι κατάλληλο για τραπέζι, ένα σταθερό πόδι κατασκευάζεται με την ένωση αρκετών ξύλων.
 • Συλλέξτε ένα τραπέζι από τα υπολείμματα του laminate δαπέδου δεν είναι δύσκολο. Είναι αλήθεια ότι η επιτραπέζια επιφάνεια θα είναι λεπτή, αλλά πολύ όμορφη και λεία. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε σανίδες πολυστρωματικών με σύνδεση κλειδώματος. Από πλάκες κολλημένη ασπίδα. Ενώ στεγνώνει, είναι καλύτερο να σφίξετε τα πτερύγια στην επιφάνεια που αποδείχθηκε ομαλή. Για να προσδώσετε σταθερότητα κάτω από το πάτωμα, πρέπει να τοποθετηθούν νευρώσεις ενίσχυσης.
 • Τα ελαστικά απόβλητα μπορούν να μετατραπούν σε μίνι τραπέζι. Τα περιγράμματα των ελαστικών καλύπτονται από στρογγυλό κόντρα πλακέ και στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια εφαρμόζεται κόλλα σε ολόκληρη τη δομή και είναι διακοσμημένη. Ένα τέτοιο προϊόν θα είναι μια θαυμάσια διακόσμηση της βεράντας.
 • Από την παλιά βαλίτσα, μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα τραπέζι, μέσα στο οποίο θα τοποθετηθούν μικρά αντικείμενα. Αρκεί να καθαρίσετε και να βάψετε, να επισυνάψετε μια βάση κόντρα πλακέ, να στερεώσετε ξύλινα πόδια που αγοράζονται ή κατασκευάζονται?
 • Η επένδυση θεωρείται υλικό για εσωτερική διακόσμηση με επικάλυψη.Αλλά μπορείτε να κάνετε έπιπλα από την επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για ένα πτυσσόμενο τραπέζι. Αρκεί να το συμπληρώσετε με τα πόδια από τις ράβδους, να κάνετε τους συνδετήρες από τις βίδες με αυτοκόλλητες βίδες και να στερεώνετε με τις γωνίες σύνδεσης.
 • Αν καλύψετε την παλιά πόρτα με υαλοβάμβακα, θα έχετε μια υπέροχη τραπεζαρία για ένα τραπέζι στο σαλόνι. Τα πόδια μπορούν να ληφθούν από ένα μεταλλικό προφίλ ή μια ράβδο. Όλα εξαρτώνται από το βάρος της πόρτας.
 • Τα χαρτοκιβώτια συσκευασίας κάνουν καλό σημειωματάρια, μινιατούρες μικρά τραπέζια για ένα νηπιαγωγείο ή έπιπλα για να φιλοξενήσουν ντεκόρ. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι το χαρτόνι χάνει το σχήμα του υπό την επίδραση της υγρασίας.

Σχεδιασμός

Κάντε το τελικό προϊόν ασυνήθιστο και ευχάριστο στο μάτι δεν είναι δύσκολο.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να βάψετε το προϊόν. Επιλογές ενδιαφέροντος σχεδιασμού. Σε οποιοδήποτε πάγκο εργασίας, μπορείτε να οργανώσετε ένα τρισδιάστατο σχέδιο, απλώς να το βερνίσετε ή να το διακοσμήσετε με πολύχρωμες ρίγες ή να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο σκάκι, μεμβράνες.

Στο παιδικό δωμάτιο θα είναι πρακτικό να χρωματίσετε το πάτωμα με βαφή από σχιστόλιθο. Σε μια τέτοια επιφάνεια είναι βολικό να γράψετε και να σχεδιάσετε.

Εκτός από τη ζωγραφική, τα σκαλιστά μοτίβα (μόνο ξύλο) χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τα τραπέζια, δημιουργώντας ένα ημι-αντίκες αποτέλεσμα, decoupage, χρωματισμένο γυαλί, ταινία περιτυλίγματος, μωσαϊκό, καθρέφτες, φώτα.

Η "παλιά" λεπτομέρεια επίπλων δεν είναι τόσο δύσκολη. Κατ 'αρχάς, η βαφή εφαρμόζεται σε διάφορα στρώματα, στη συνέχεια τρίψτε επιλεκτικά με γυαλόχαρτο σε ορισμένα μέρη. Αυτό προσομοιώνει τη φθορά.

Decoupage των ξύλινων προϊόντων είναι παραδοσιακό για έπιπλα στυλ Provence. Η τεχνική χρησιμοποίησε χαρτοπετσέτες, υφάσματα με σχέδια σε floral style. Είναι κολλημένα σε ξύλινη ή γυάλινη επιφάνεια, καλυμμένη με βερνίκι.

Περιτύλιγμα της ταινίας - επίσης ένας από τους φθηνούς και ασυνήθιστους τρόπους διακόσμησης. Οι ταινίες θα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε - με ένα χρώμα, με στολίδια, με φθορισμό, μεταλλικό αποτέλεσμα, απομίμηση επιφανειών διαφόρων υλικών.

Τα γυάλινα τραπέζια μπορούν να διακοσμηθούν με ένα φωτεινό πλαίσιο λαμπτήρων ή ταινιών LED ή να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα σήραγγας χρησιμοποιώντας το κάτω μέρος του καθρέφτη.

Η επιφάνεια του μωσαϊκού θα μεταμορφώσει ακόμα και το απλούστερο εσωτερικό. Το υλικό που χρησιμοποιείται ως κεραμίδι, και μικρές πέτρες, κομμάτια από βράχο, παλιά μουσικά CD, λεπτές ξύλινες σχάρες. Εάν η επιφάνεια είναι ανομοιογενής εξαιτίας της κυρτότητας των μικρών τμημάτων, η επιφάνεια μπορεί να καλύπτεται από γυαλί ή να γεμίζεται με εποξειδική ρητίνη.Στις διαφανείς γυάλινες πάγκες, το βαμμένο γυαλί σχεδιάζεται με ειδικά χρώματα και φαίνεται ωφέλιμο.

Έτσι, η ανεξάρτητη παραγωγή του πίνακα είναι ένα εφικτό καθήκον ακόμα και για αρχάριους σε αυτήν την επιχείρηση. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από μόνα τους δεν υπονομεύουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα των μοντέρνων εργοστασίων. Επιπλέον, η εργασία με τα χέρια σας θα φέρει όχι μόνο πραγματικά αποτελέσματα, αλλά και πνευματική ικανοποίηση, αίσθημα χαράς από το έργο που έχει γίνει. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι για το έργο που κάνετε και να το δείξετε με περηφάνια στους καλεσμένους σας.

Πώς να φτιάξετε ένα όμορφο τραπέζι με παλιά χέρια από παλιά πινακίδες, δείτε το επόμενο βίντεο

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο