Pierome: μοντέλα και επιλογές σχεδιασμού

Κάθε γυναίκα που σέβεται την εμφάνισή της, νοιάζεται για το δέρμα της, εφαρμόζει μακιγιάζ. Επομένως, το να έχεις στο σπίτι μια ξεχωριστή γωνία για τις μικροσκοπικές γυναίκες είναι το όνειρο του καθενός. Πρακτικός και ταυτόχρονα βολικός τρόπος για την υλοποίησή του είναι η απόκτηση ενός πίνακα ντυσίματος, των οποίων οι επιλογές σχεδιασμού και οι λύσεις στυλ σήμερα υπάρχουν αρκετά.

Σκοπός

Σήμερα, σίγουρα, κάθε ομορφιά ξέρει τι είναι ένα ποτηράκι και πώς φαίνεται. Το κομμωτήριο είναι ένας καθρέφτης, συχνά αρκετά μεγάλης έκτασης, ο οποίος συνήθως συμπληρώνεται από ένα άνετο τραπέζι με συρτάρια για καλλυντικά και άλλα προϊόντα φροντίδας.

Η ιστορία του θηλυκού ντυσίματος χρονολογείται από τον XVIII αιώναόταν κυρίες πέρασαν πάνω από μία ώρα στα δωμάτια μπουτόν τους και προετοίμαζαν για ένα κοινωνικό γεγονός. Εκείνη την εποχή, ο καθρέφτης εισήχθη ενεργά στην καθημερινή ζωή της κοσμικής κοινωνίας, τόσο πλούσιες κυρίες μπορούσαν να οργανώσουν ακόμη και δείγματα δύο μέτρων στο δωμάτιό τους.

Η παρουσία τέτοιων επίπλων στην αίθουσα της κυρίας έδειξε την οικονομική της ευημερία, αφού για την κατασκευή της χρησιμοποιούσαν ακριβά είδη ξύλου. Η υψηλή τιμή των πινάκων εξαρτάται επίσης από την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και τον πλούσιο σχεδιασμό, που απαιτούσε σημαντικό κόστος υλικών και την επιμέλεια του πλοιάρχου.

Μέχρι πρόσφατα, το pierum ήταν ένα μέρος για τα κορίτσια να πλένουν και να εφαρμόζουν μακιγιάζ στο δωμάτιο μπουτόν. Προς το παρόν, οι γυναίκες συχνά δεν μπορούν να διαθέσουν ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τον εαυτό τους, έτσι ώστε να κανονίσουν μια γωνιά στο υπνοδωμάτιο για τον εαυτό τους. Εκεί, είναι πολύ βολικό γι 'αυτήν να προκαλεί ομορφιά το πρωί και να φροντίζει τον εαυτό της πριν πάει για ύπνο.

Οι σύγχρονοι πίνακες περιποίησης εκπλήσσουν με την ποικιλία τους, που σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα ένα μοντέλο για κάθε γούστο και χρώμα. Η παρουσία αυτού του κομματιού επίπλων στο δωμάτιο το καθιστά πιο ρομαντικό και κομψό, συμβάλλει στη δημιουργία ατομικής διάθεσης.

Το κομμωτήριο είναι ένα πολύ λειτουργικό κομμάτι έπιπλα. Εκτός από μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια του τραπεζιού, είναι συχνά εξοπλισμένο με μεγάλο αριθμό ευρύχωρων συρταριών. Αυτή η λύση θα επιτρέψει να μην αναγκάσει τα κομοδίνα, τα ράφια στο μπάνιο και άλλες επιφάνειες σε βάζα με κρέμες και τρίβει. Όλα όσα χρειάζεστε πάντα κοντά σας.

Όταν δεν υπάρχουν άλλες επιφάνειες στο δωμάτιο, το κομμάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρήσιμα μικρά αντικείμενα όπως ξυπνητήρι, κινητό τηλέφωνο, βιβλίο ή περιοδικό. Επίσης στο τραπέζι μπορείτε να πιείτε πρωινό καφέ. Πριν πάτε για ύπνο στο υπνοδωμάτιο, μπορείτε να απαντήσετε σε επείγουσα επιστολή χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή ή να ελέγξετε το ηλεκτρονικό χρονοδιάγραμμα για αύριο.

Ανάλογα με την προοριζόμενη χρήση, κάθε κορίτσι επιλέγει ένα συγκεκριμένο μοντέλο.

Μοντέλα και σχέδια

Σκεπτόμενοι για την επιλογή ενός κατάλληλου μοντέλου του ταμιευτηρίου από τη μεγάλη ποικιλία που παρουσιάζεται σήμερα στην αγορά επίπλων, θα πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες της αίθουσας. Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει η περιοχή του δωματίου στην οποία θα παραμείνει αυτό το έπιπλο. Άλλα χαρακτηριστικά του εσωτερικού χώρου, το χρώμα του υπνοδωματίου ή οι τοίχοι στο σαλόνι έχουν επίσης επιρροή στην επιλογή. Η εμφάνιση αυτής της απλής συσκευής τουαλέτας στο σπίτι δεν πρέπει να διαταράξει την αρμονία και τις ιδέες σχεδίασης.

Για ένα ευρύχωρο δωμάτιο είναι αρκετά κατάλληλο διάτρηση εντυπωσιακό μέγεθος.που αποπνέει εξίσου μια τουαλέτα. Ένα τέτοιο ευρύχωρο εξάρτημα μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει ένα ντουλάπι σε ένα υπνοδωμάτιο, δεδομένου ότι είναι δυνατόν σε αυτό,εκτός από τα καλλυντικά και τις κρέμες, τοποθετήστε τα κλινοσκεπάσματα ή τα ρούχα.

Συμπαγείς ποικιλίες γυναικείων πινάκων τέλεια ταιριάζει στο σχεδιασμό ενός μικρού δωματίου. Παρά το μικρό της μέγεθος, ένας τέτοιος πίνακας δεν θα χάσει την πολυλειτουργικότητά του. Ένα κομμάτι με μικρά αλλά βαθιά πλαϊνά τραπέζια στις πλευρές σας θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε όλα τα απαραίτητα μικροσκοπικά κομμάτια και ένα μινιμαλιστικό σχέδιο θα το κάνει καθόλου αισθητό στο συνολικό εσωτερικό του. Με μια οξεία έλλειψη χώρου, μπορείτε να αγοράσετε μια προβλήτα στην οποία η καρέκλα ή το σκαμνί είναι εύκολα κρυμμένο σε μια θέση για τα πόδια.

Μια ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα πρακτική μπορεί να ονομαστεί ένα γωνιακό διάφραγμα. Σε αντίθεση με τα κλασικά ορθογώνια μοντέλα, μια τέτοια ποικιλία με μια μάλλον συμπαγή διάταξη της επιτρέπει να φιλοξενήσει πολύ περισσότερα αντικείμενα. Τέτοια δείγματα μπορεί να έχουν ένα πτυσσόμενο καθρέφτη που κρυφά κρύβεται στον πάγκο εργασίας. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον χώρο γραφείου για άλλους σκοπούς - ως τραπέζι εργασίας ή τραπεζαρία.

Πολύ δημοφιλές και ταυτόχρονα βολικό μοντέλο σήμερα είναι το τραπέζι του καλλωπισμού του καλλιτέχνη. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των περιπτώσεων είναι η παρουσία λαμπτήρων γύρω από την περίμετρο του καθρέφτη,που σας επιτρέπει να βάλετε το make-up όσο το δυνατόν ακριβέστερα και να καλύψετε ακόμη και τις μικρές ατέλειες στο πρόσωπό σας.

Ο Pierce ονομάζεται πέργκολα ή "άλμπουμ φωτογραφιών" έχει στο σχεδιασμό του εντυπωσιακές διαστάσεις τρικυκλικό καθρέφτη. Χάρη σε αυτή την απόφαση, ένα άτομο μπορεί να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη από διαφορετικές γωνίες, το οποίο είναι ιδιαίτερα βολικό πριν φύγει από το σπίτι. Ένα κορίτσι μπορεί να αξιολογήσει το χτένισμα ή ένα επιλεγμένο ρούχο από την πλευρά, το οποίο θα δώσει την εμπιστοσύνη της στον εαυτό της. Τα μειονεκτήματα τέτοιων μοντέλων από τη συστοιχία μπορούν να αποδοθούν στις εντυπωσιακές τους διαστάσεις, που απαιτούν πολύ χώρο.

Στυλ και επιλογές σχεδιασμού

Η επιλογή στυλ για αυτό το έπιπλο συνήθως επιλέγεται σύμφωνα με το σχεδιασμό άλλων επίπλων και ολόκληρου του δωματίου ως συνόλου. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να αγοράσετε όλα τα έπιπλα μαζί, μπορείτε επίσης να κάνετε μια τουαλέτα κατάλληλου χρώματος και μεγέθους για παραγγελία.

Το χρωματικό σχήμα των τραπεζιών είναι πολύ διαφορετικό., αλλά πιο συχνά στα υπνοδωμάτια μπορείτε να βρείτε ένα λευκό γυαλί. Vintage αντίκες λευκό ή γαλαζοπράσινο τραπέζι με σφυρήλατη βάση και περίτεχνα μεταλλικά εξαρτήματα θα φαίνονται απαλά και κομψά.

Μια καλή επιλογή για ένα φωτεινό δωμάτιο θα ήταν ένα γυναικείο ντυμένο τραπέζι σε παστέλ ή ανοιχτό ροζ αποχρώσεις. Σε αντίθεση με τα έπιπλα του κόκκινου χρώματος, το τραπέζι των ήρεμων τόνων δεν θα ενεργήσει επιθετικά στον ιδιοκτήτη του. Ένα μικρό χώρο του δωματίου θα συμπληρώσει επίσης με επιτυχία το μοντέρνο τραπέζι με μαύρο στυλ του μινιμαλισμού. Δεν θα φαίνονται μόνο θεαματικά, αλλά η βρωμιά πάνω σε αυτό δεν φαίνεται σαν στα ελαφρά έπιπλα.

Για ένα δωμάτιο σε κλασικό στιλ είναι τέλειο παλιό γυαλίπου δεν είναι δώδεκα χρόνια. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αποκατασταθεί, αλλά ο σχεδιασμός των ίδιων των επίπλων θα πρέπει να παραμείνει ανέπαφος. Η καλύτερη επιλογή, αν είναι δυνατόν, θα είναι η αγορά ενός παλαιού τραπεζαρίας. Η αφθονία των περίτεχνα στοιχεία ή τα στριμμένα πόδια με ένα σχετικά απλό σχέδιο του παλιού τραπεζιού σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε για τα υπνοδωμάτια του μπαρόκ στυλ.

Εάν η θέση για αυτό το κομμάτι των επίπλων βρέθηκε μόνο σε ένα μικρό διάδρομο, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο αιωρούμενο τζάμι. Εξωτερικά, είναι ένας καθρέφτης τοίχου πλήρης με ένα μικρό ράφι, το οποίο είναι συχνά εξοπλισμένο με ένα ή δύο συρτάρια.Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα αυτού του μοντέλου είναι η μέγιστη εξοικονόμηση χώρου, διατηρώντας τις περισσότερες από τις λειτουργίες.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί την επιλογή των επίπλων για το δωμάτιο των παιδιών. Μικρές πριγκίπισσες, που ήδη γνωρίζουν πολλά για την ομορφιά, σίγουρα θέλουν να έχουν το δικό τους ντυμένο τραπέζι. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή για το κορίτσι από τον προϋπολογισμό και ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά μοντέλα. Έτσι, το τρυφερό και ρομαντικό γυαλί "Alice" ροζ χρώματος και με πρόσοψη διακοσμημένο με τριαντάφυλλα θα προσελκύσει λίγο fashionistas. Ένα χαλαρό τραπέζι "Χαμομήλι" με ένα λουλουδιού καθρέφτη και ένα μεγάλο αριθμό ράφια είναι ιδανικό για μικρά εδέσματα.

Πού να τοποθετήσετε;

Πιστεύεται ότι το ιδανικό μέρος για να τοποθετήσετε ένα ντυμένο τραπέζι σήμερα είναι το υπνοδωμάτιο. Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, γιατί είναι πιο βολικό για ένα κορίτσι να φροντίζει τον εαυτό του το πρωί και το βράδυ, είναι στο στενό χώρο της. Για αυτό το δωμάτιο θα είναι η τέλεια προβλήτα με έναν τρικυκλικό καθρέφτη ή πέργκολα. Αυτό το μοντέλο θα σας επιτρέψει να θαυμάσετε τον εαυτό σας από όλες τις γωνίες, ενώ ταυτόχρονα μία από τις βαλβίδες μπορεί να είναι εξοπλισμένη με ένα μεγεθυντικό καθρέφτη.Επίσης ευπρόσδεκτα μοντέλα με ενσωματωμένους λαμπτήρες ή την παρουσία λαμπτήρα για μέγιστο φωτισμό του χώρου. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να τοποθετήσετε μια προβλήτα στην κρεβατοκάμαρα, οπότε πρέπει να αναζητήσετε εναλλακτικές επιλογές.

Συχνά αυτό το κομμάτι των επίπλων είναι ένα από τα λίγα στο διαμέρισμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με καθρέφτη. Ως εκ τούτου, για πολλούς είναι λογικό και βολικό να εγκαταστήσετε ένα διάκοσμο γυαλί ή πέργκολα στο διάδρομο. Με αρκετό χώρο στην αίθουσα, επιτρέπεται η τοποθέτηση του δαπέδου του τζαμιού, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως χώρος αποθήκευσης άλλων αντικειμένων - καπέλα, γάντια, παντόφλες. Εάν η περιοχή στην πόρτα εισόδου δεν επιτρέπει την τοποθέτηση διαστάσεων επίπλων, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο με αναρτημένη δομή.

Η παρουσία ενός προβλήτα στο διάδρομο σας επιτρέπει να ελέγξετε την εμφάνισή σας λίγο πριν την έξοδο στο δρόμο ή να καθορίσετε τα μαλλιά κατά την άφιξη. Επίσης στο τραπέζι μπορείτε να αφήσετε μια τσάντα ή γάντια, βάλτε τα κλειδιά στο σπίτι και το αυτοκίνητο, βάλτε το αγαπημένο σας άρωμα. Η παρουσία Οθωμανών θα δημιουργήσει πρόσθετη άνεση όταν παπούτσια.

Επιλέγοντας ένα ντυμένο τραπέζι στο καθιστικό, μην ξεχνάτε ότι θα είναι πάντα ορατό.Ως εκ τούτου, θα είναι σωστό να επιλέξετε ένα ελκυστικό μοντέλο με μεγάλο αριθμό κιβωτίων, έτσι ώστε να μην συσσωρεύουν τον πάγκο με μικρά κομμάτια. Το καλύτερο μέρος για ένα ντυμένο τραπέζι στο κοινό δωμάτιο θα είναι ένας μικρός χώρος από το παράθυρο, έτσι ώστε το φως ημέρας να φωτίζει όσο το δυνατόν περισσότερο την επιλεγμένη γωνία.

Πρόσφατα, κατά την ανάπτυξη διαμερισμάτων σχεδιασμού με μεγάλη έκταση ή εξοχικές κατοικίες, οι εμπειρογνώμονες προτείνουν να εγκατασταθεί ένα τραπέζι με καθρέφτη στο μπάνιο. Φυσικά, αυτή η επιλογή δεν είναι εφικτή για διαμερίσματα με μικρά τουαλέτες, αλλά για ένα ευρύχωρο δωμάτιο με μπάνιο είναι αρκετά αποδεκτή.

Για το μπάνιο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο με ενσωματωμένο νεροχύτηπου σας επιτρέπει επίσης να λύσετε θέματα χώρου. Μην ξεχνάτε τις ιδιαιτερότητες του δωματίου - σε υψηλή υγρασία θα είναι ιδανικά προϊόντα από φυσική και τεχνητή πέτρα, καθώς και από πλαστικό. Εάν το μπάνιο έχει καλό εξαερισμό και υπάρχει παράθυρο, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ξύλινο μοντέλο. Έχοντας ένα παράθυρο παρέχει επίσης καλύτερη κάλυψη. Ωστόσο, το βράδυ οι ώρες του κύριου τεχνητού φωτός δεν θα είναι αρκετές, οπότε είναι καλύτερο να εξοπλίσετε το τραπέζι με το φωτισμό με προστασία από την υγρασία.Με ορισμένες δεξιότητες μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Συστάσεις για επιλογή

Τα μοντέρνα καταστήματα επίπλων είναι γεμάτα από μια ποικιλία μοντέλων τραπεζιών για κάθε γούστο και προϋπολογισμό.

Για να μην συγχέεται με την επιλογή και να αγοράσετε το κατάλληλο έπιπλο, θα πρέπει να εξετάσετε μερικές από τις αποχρώσεις.

  • Πριν από την αγορά, θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποιο δωμάτιο θα τοποθετηθεί το ντουλάπι. Επιπλέον, πρέπει αμέσως να προσδιορίσετε τον λειτουργικό πίνακα. Από αυτό θα εξαρτηθεί από τις παραμέτρους προτεραιότητας του μοντέλου.
  • Για να υπολογίσετε κατά προσέγγιση τον αριθμό των απαραίτητων κιβωτίων για τα καλλυντικά, μπορείτε να πάρετε μερικά κουτιά για λόγους σαφήνειας και να τα βάλλετε σε όλα αυτά.
  • Το μέγεθος του προβλήτα πρέπει να ταιριάζει με τις παραμέτρους του δωματίου. Είναι καλύτερα να μετρήσετε τον ελεύθερο χώρο που προορίζεται για αυτό το έπιπλο.
  • Πολλά κορίτσια θέλουν να είναι σε θέση να θαυμάσουν τον εαυτό τους σε πλήρη ανάπτυξη. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να εξετάσετε μοντέλα με τοίχο ψηλό καθρέφτη.
  • Ορισμένοι πιστεύουν λανθασμένα ότι μια προβλήτα δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε μικρούς χώρους. Ωστόσο, ορισμένα μοντέλα καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και ο καθρέφτης σας επιτρέπει να επεκτείνετε οπτικά το δωμάτιο.Ακόμη και σε μικρά δωμάτια, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε έναν τοίχο κοντά στο παράθυρο για το ντουλάπι, αλλά εάν είναι αδύνατο, ο ενσωματωμένος τεχνητός φωτισμός θα έρθει στη διάσωση.
  • Είναι καλύτερο να επιλέξετε μοντέλα με ένα μικρό και κομψό οθωμανικό στο κιτ. Αυτό θα σας επιτρέψει να καθίσετε άνετα μπροστά από τον καθρέφτη και, αν χρειαστεί, να σπρώξετε τον οθωμανό κάτω από το τραπέζι, απελευθερώνοντας έτσι χώρο.
  • Το επιτραπέζιο σκεύος θα είναι ένα δώρο καλωσορίσματος όχι μόνο για τη γυναίκα, αλλά και για τα παιδιά. Θα βοηθήσει τις νέες γυναίκες της μόδας να κρατήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα σε μέρη, να συνηθίσουν να παραγγέλνουν και να φροντίζουν τον εαυτό τους από πολύ μικρή ηλικία.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Απλή και ταυτόχρονα όμορφη μοιάζει με ένα τραπέζι dressing στο ελεφαντόδοντο στο εσωτερικό. Ένας μεγάλος αριθμός συρταριών και ένα τρικυκλικό καθρέφτη τον καθιστούν λειτουργικό. Μια άνετη καρέκλα με πλάτη θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τις διαδικασίες μετά από μια κουραστική μέρα.

Μια καλή λύση για τα μέτρια διαμερίσματα - ένα τραπέζι με αναδιπλούμενο καθρέφτη. Ένα τέτοιο κομμάτι επιτρέπει όχι μόνο να φροντίζει τον εαυτό του, αλλά και να μετατρέπεται εύκολα σε ένα χώρο εργασίας.

Το ευρύχωρο μπάνιο μπορεί εύκολα να διακοσμηθεί με ένα λεπτό τραπέζι με ένα μακρύ πάγκο, το οποίο σας επιτρέπει να χτίσετε ένα νεροχύτη.Λόγω του βολικού σχεδιασμού των καθρεπτών, μια γυναίκα μπορεί να εφαρμόσει ήρεμα μακιγιάζ μπροστά από έναν καθρέφτη, ενώ ένας άνθρωπος ξυρίζεται στο νεροχύτη μπροστά από τον άλλο.

Η προβλήτα για το διάδρομο των κλασικών αποχρώσεων συνδυάζει με επιτυχία ένα ευρύχωρο περίπτερο στο οποίο μπορείτε να κρύψετε αρκετά ζευγάρια παπουτσιών, έναν καθρέφτη της αρχικής μορφής και αρκετά ασυμμετρικά τοποθετημένα ράφια για μικρά αντικείμενα.

Πώς να συναρμολογήσετε ανεξάρτητα τον καθρέφτη με ένα ωοειδές κάτοπτρο, δείτε παρακάτω.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο