Χαρακτηριστικά μιας επιλογής από ένα πτυσσόμενο τραπέζι τραπέζι

 Χαρακτηριστικά μιας επιλογής από ένα πτυσσόμενο τραπέζι τραπέζι

Η σύγχρονη παραγωγή επίπλων επικεντρώνεται ολοένα και περισσότερο στην ευελιξία και την πρακτικότητα των προϊόντων: σπονδυλωτά σύνολα επίπλων, τραπέζια, βιβλία, καναπέδες μετασχηματισμού, πτυσσόμενες καρέκλες, εντοιχισμένες ντουλάπες και πολλά άλλα.

Μεταξύ της τεράστιας ποικιλίας επιλογών για το μερίδιο της δημοτικότητάς του κέρδισε το πτυσσόμενο πάγκο - ένα συμπαγές κομμάτι οικιακής επίπλωσης, ικανό να εκτελεί διάφορες λειτουργίες ταυτόχρονα και εξοικονομώντας πολύτιμους μετρητές χρήσιμου χώρου.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Ο τραβέρσας τραπέζης είναι μία βολική κατασκευή πτυσσόμενου που αποτελείται από μια βάση βάσης με συρτάρια και πλαϊνά τοιχώματα,που, όταν διατίθενται, σχηματίζουν ένα τραπέζι. Από το σχεδιασμό, το μοντέλο αυτό είναι πανομοιότυπο με το βιβλίο πίνακα, αλλά οι λειτουργίες του τραπέζι στην πλάτη είναι ευρύτερες λόγω των ράφια και των συρταριών.

Μοντέλα στο εσωτερικό

Η επιλογή των ντουλαπιών, ο σχεδιασμός, το υλικό και οι διαστάσεις εξαρτώνται από το σκοπό και τη θέση του προϊόντος στο εσωτερικό.

Σαλόνι

Στο τραπέζι του καθιστικού είναι πάντα χρήσιμο για την υποδοχή των επισκεπτών. Στην διπλωμένη έκδοση, ένα τέτοιο μοντέλο θα χρησιμεύσει τόσο ως εσωτερική διακόσμηση όσο και ως χώρος αποθήκευσης σετ διακοπών, μαχαιροπίρουνα, τραπεζομάντιλα. Είναι στο σαλόνι, η επιλογή των τραπεζιών πίνακα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ύφος του δωματίου.

Για να διακοσμήσετε το εσωτερικό σε κλασικά στυλ, παραδοσιακά πλαϊνά τραπέζια δημιουργήθηκαν από μασίφ ξύλο ή MDF πλάκες. Η σκαλισμένη επιφάνεια, τα επιχρυσωμένα αξεσουάρ θα συμπληρώνουν τα κλασικά, μπαρόκ, ροκόκο. Τεχνητά ξύλινα δρύινα δρυς θα ταιριάζουν απόλυτα στο στιλ της Προβηγκίας. Επιχρωμιωμένα φαρδιά πόδια για το τραπέζι καλύπτουν στιλ υψηλής τεχνολογίας. Το ίδιο το προϊόν αυτού του στυλ μπορεί να είναι κατασκευασμένο από MDF, καλυμμένο με λεπτότερο φιλμ PVC από νέον ή μεταλλικούς τόνους. Το ύφος του μινιμαλισμού ταιριάζει τραπέζια-ντουλάπια από λεπτά ξύλινα πλαίσια,απλές επιφάνειες χωρίς στολίδια, στενά πόδια, υποστηρίγματα μπορούν να είναι ξύλο και χρώμιο.

Κουζίνα

Τα σετ κουζίνας έχουν συχνά ενσωματωμένους πίνακες, ντουλάπια, πάνω στους οποίους τοποθετούνται κοπτικές επιφάνειες, νιπτήρας ή σόμπα. Εκτός από αυτά, μπορείτε να αγοράσετε ένα συρόμενο μοντέλο στους τροχούς, αν το επιτρέπει η κουζίνα.

Για τα μικρά δωμάτια θα είναι σχετικά συμπαγή τραπέζια, ντουλάπια με ένα ή δύο πτυσσόμενα μισά κορυφές. Είναι βολικό, επειδή μετά την ολοκλήρωση της μαγειρικής εργασίας ή το μεσημεριανό γεύμα, το πάτωμα διπλώνει εύκολα, απελευθερώνοντας χώρο. Τα γραφεία γραφείων με ευρύχωρα συρτάρια ή ράφια στην κουζίνα είναι πάντα κάτι που πρέπει να γεμίσετε: από τα μαγειρικά σκεύη μέχρι τα οικιακά αντικείμενα.

Μεταλλικά θερμικά τραπέζια-ντουλάπια με έλεγχο της θερμοκρασίας χρησιμοποιούνται, κατά κανόνα, σε εστιατόρια, αλλά εάν είναι επιθυμητό, ​​ένα τέτοιο εύχρηστο αντικείμενο μπορεί να αγοραστεί για μια ευρύχωρη κουζίνα ενός εξοχικού σπιτιού.

Χώρος εργασίας

Η επιλογή του τραπέζι-τραβήγματος για τον χώρο εργασίας είναι, πάνω απ 'όλα, ανησυχία για τη λειτουργικότητα. Στις συνθήκες της ανάγκης εξοικονόμησης τετραγωνικών μέτρων δεν είναι πάντοτε δυνατόν να διατεθεί ένα ολόκληρο δωμάτιο ως γραφείο, εργαστήριο, βιβλιοθήκη.Προέρχεται από την υποδοχή του σχεδιαστή να διαιρεί χώρο σε ζώνες και πολυλειτουργικά έπιπλα. Το τραπέζι θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Υπάρχουν διάφοροι τύποι τραπεζιών βάσης για την περιοχή εργασίας:

  • Γραπτό τραπέζι με ενσωματωμένο ντουλάπι. Μπορεί να τοποθετηθεί ως το κύριο έπιπλο στο χώρο εργασίας.

Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα μονό ή dvukhtumbovy τραπέζι με μια υπερκατασκευή των ράφια.

  • Πτυσσόμενο τραπέζιΤο οποίο είναι κατάλληλο για κάθε δωμάτιο. Εάν είναι απαραίτητο, οι ανυψούμενες πλευρές θα χρησιμεύσουν ως μια μεγάλη πλάκα για την εργασία με χαρτιά, σχέδια, χαρτί σχεδίασης, μοτίβα.

Το ευρύχωρο γραφείο θα είναι ο χώρος αποθήκευσης εκείνων των πράξεων που χρειάζονται όταν εργάζεστε.

  • Μετασχηματισμός πίνακα. Τα μοντέλα αυτών των τραπεζιών είναι εξοπλισμένα με μηχανισμούς που τους επιτρέπουν να γίνουν κρεβάτι, πάγκος, τραπέζι ή καρέκλα. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία του πλοιάρχου, και παραδείγματα τέτοιων μετασχηματιστικών πινάκων μπορούν να βρεθούν στους καταλόγους των κατασκευαστών επίπλων.

Εξοχική κατοικία, βεράντα

Το τραπέζι-τετράγωνο είναι πρακτικό για χρήση σε καλοκαιρινές εξοχικές κατοικίες. Είναι βολικό να το τοποθετήσετε στη βεράντα πίνοντας τσάι στον αέρα,και εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να συναρμολογήσετε και να μετακινηθείτε σε μια γωνία. Τα συρτάρια ή τα ράφια των ντουλαπιών μπορούν να κρατήσουν μόνοι τους οτιδήποτε χρειάζονται για την κηπουρική ή το τσάι.

Για να είναι καλύτερα να επιλέξετε έπιπλα κατασκευασμένα από πλαστικό ή MDF, πλήρως καλυμμένα με ανθεκτικό ακρυλικό φιλμ. Τα προϊόντα αυτά είναι εύκολο να καθαριστούν, δεν φοβούνται την υγρασία και τις αλλαγές θερμοκρασίας. Και για το χειμώνα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στο σπίτι για αποθήκευση.

Παιδική

Για τη γωνιά των παιδιών υπάρχει μια τεράστια επιλογή από μίνι τοίχους με χώρο εργασίας, κρεβάτι, αθλητικά στοιχεία και άλλες συσκευές για κάθε γούστο. Αυτή είναι μια βολική και πρακτική επιλογή τόσο για παιδιά όσο και για εφήβους. Σε αυτήν την περίπτωση, στο κιτ υπάρχει ένα γραφείο με συρτάρια, συρτάρια, ράφια ή ντουλάπα, πράγμα που θα εξαλείψει την ανάγκη επιλογής ποικίλων επίπλων.

Η ζώνη των παιδιών με μία μόνο απόκτηση μπορεί να μετατραπεί σε ένα ενιαίο χώρο στυλ.

Ξεχωριστά παιδικά τραπέζια, ντουλάπια, ριζικά διαφορετικά από τα μοντέλα ενηλίκων, είναι για τα μικρότερα. Πρόκειται συνήθως για πίνακες σχεδίασης και μοντελοποίησης, με συρτάρια για αξεσουάρ. Μια άλλη επιλογή είναι η αλλαγή των επιφανειών του μωρού.

Έντυπα

Το ορθογώνιο σχήμα των ντουλαπιών τραπεζιών θεωρείται παραδοσιακό και ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Οι στρογγυλεμένες άκρες μιας ανυψωτικής ή συρόμενης τραπεζαρίας φαίνονται όμορφες.Ένα τέτοιο μοντέλο στην ανεπτυγμένη μορφή είναι ένα ωοειδές, το οποίο προσθέτει ομαλές γραμμές στο εσωτερικό και κάνει το δωμάτιο πιο άνετο. Επιπλέον, αυτά τα έπιπλα δεν έχουν αιχμηρές γωνίες και είναι ασφαλές για μικρά παιδιά.

Μη τυποποιημένες μορφές αντίχειρων με τη μορφή ενός τραπεζοειδούς, κύβου, τρίγωνου μπορούν να διακοσμήσουν το εσωτερικό σε ένα μοντέρνο ή φουτουριστικό ύφος. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ελεγχθεί εάν ένας τέτοιος πίνακας θα είναι λειτουργικός στην ανεπτυγμένη μορφή, αν το πλάτος και το μήκος της επιφάνειας είναι επαρκείς. Διαφορετικά, μπορεί να αποδειχθεί ότι το πράγμα είναι όμορφο, αλλά άχρηστο και πληρώσατε υπερβολικά για τη λειτουργία "πίνακα".

Υλικά

Τα κύρια υλικά για την κατασκευή τραπεζιών, τραπέζια είναι το ξύλο και τα παράγωγά του. Τα έπιπλα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από πλαστικό, μέταλλο ή γυαλί, θεωρούνται μη τυποποιημένα και είναι αρκετά σπάνια.

Τα αντικείμενα επίπλων από επιπλατινωμένο ξύλο είναι προϊόντα ελίτ και θα γίνουν μια κερδοφόρα επένδυση εάν αγοράσετε ένα κλασικό σαλόνι.

Η πολυτελή εμφάνιση αυτών των προϊόντων θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στην αξιοθαύμαστη διακόσμηση του καθιστικού.

Ωστόσο, τα προϊόντα από συμπαγές ξύλο είναι ακριβά και έχουν μεγάλο βάρος, έτσι ώστε τα έπιπλα από MDF να είναι κατάλληλα για πιο μοντέρνα στυλ και μια επιλογή προϋπολογισμού.Είναι ελαφρύ σε βάρος και χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, ουσιαστικά δεν διαφέρει από τα ανάλογα στερεών ξύλων - μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να παρατηρήσουμε τη διαφορά. Οι πλάκες MDF, κατά κανόνα, καλύπτονται με καπλαμά ή λεπτό πλαστικό φιλμ PVC. Τα προϊόντα αυτά δεν είναι τόσο ανθεκτικά, αλλά η τιμή είναι αρκετά αποδεκτή.

Το υπόλοιπο των προαναφερθέντων υλικών χρησιμοποιείται με επιτυχία στη διακόσμηση των αντίχειρων και στην κατασκευή εξαρτημάτων. Αυτά μπορεί να είναι πλαστικές καλύψεις εργασίας και πόρτες από MDF διαφορετικών αποχρώσεων ή να μιμούνται φυσικά υλικά: πέτρα, μάρμαρο, ξύλο. Γυάλινα ράφια και πόρτες θα διακοσμήσουν το ντουλάπι για το καθιστικό, πίσω από το γυαλί μπορεί να υπάρχει υπηρεσία καφέ. Φωτεινά πλαστικά κομοδίνα με επιχρωμιωμένες λαβές συρταριού και στρογγυλά τραπέζια στηρίγματα είναι κατάλληλα για το σύνολο κουζίνας.

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς να φτιάξετε ένα πτυσσόμενο τραπέζι, συρταριέρα με τα χέρια σας.

Συμβουλές για την επιλογή

Εμπνευσμένο από το σχεδιασμό και τη διαμόρφωση των τραπέζι-αντίχειρες, μην ξεχνάτε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του προϊόντος. Μερικές απλές συστάσεις θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί ποιότητα εάν:

  • οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες δεν έχουν μηχανική βλάβη.
  • το προϊόν είναι σταθερό όταν διπλώνεται και, το σημαντικότερο, ξετυλίγεται.
  • οι θέσεις των συνδετήρων και των γεωτρήσεων αντιμετωπίζονται με κόλλα, είναι διαθέσιμοι όλοι οι σύνδεσμοι.
  • τα ντουλάπια συρταριών ολισθαίνουν ομαλά μέσα στις αυλακώσεις, χωρίς να δημιουργούν ξένους ήχους κτυπήματος, εύκολο να ανοίγουν και να κλείνουν.
  • ο μηχανισμός ξεδίπλωσης λειτουργεί σωστά και δεν γρατζουνίζει την επιφάνεια. Τα στηρίγματα για το τραπέζι θα πρέπει να σχεδιάζονται για το βάρος της επιφάνειας του τραπεζιού και το πρόσθετο βάρος των αντικειμένων σε αυτό. Αυτό είναι σημαντικό επειδή, για παράδειγμα, τα λεπτά στηρίγματα από αλουμίνιο μπορούν να κάμπτονται κάτω από το βάρος των πιάτων, και ολόκληρο το τραπέζι με ζεστό τσάι θα βρίσκεται στην αγκαλιά των καλεσμένων.

Όταν επιλέγετε ένα τραπέζι γραφείου, μην ξεχνάτε επίσης το μέγεθος και την προβλεπόμενη θέση εγκατάστασης. Οι προκαταρκτικές μετρήσεις και ο προγραμματισμός χώρου θα σας επιτρέψουν να κάνετε γρήγορα μια επιλογή και να αγοράσετε το σωστό προϊόν για εσάς.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο