Γωνιακά τραπέζια με καθρέφτη: χαρακτηριστικά επιλογής

Τραπέζι ντυσίματος γνωστή από την αρχαιότητα. Ακόμα και τότε, οι ομορφιές ήταν καρφωμένες, κάθονταν μπροστά από έναν καθρέφτη, και στο τραπέζι μπροστά τους ήταν υπέροχη καρδιά σε βάζα, κουτιά και μπουκάλια.

Γιατί είναι;

Φυσικά, μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό το κομμάτι της τέχνης επίπλων δεν είναι πλέον απαραίτητο τώρα. Μπορείτε να παραπονεθείτε ότι ο ρυθμός της ζωής των σύγχρονων γυναικών δεν συνεπάγεται ένα μακρύ κάθισμα μπροστά από έναν καθρέφτη. Αλλά ακόμη και μια σύγχρονη γοητευτική γυναίκα πρέπει να κρατήσει τα υπέροχα νοικοκυριά της, ένα κοσμηματοπωλείο, βάζα κρεμών, ένα μπουκάλι αρώματος και μια τσάντα καλλυντικών κάπου.

Και εδώ το τραπέζι είναι η καλύτερη και πιο βολική επιλογή. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, είναι πολυλειτουργικό και ταιριάζει εύκολα στο εσωτερικό. Το κυριότερο είναι να το πάρει με επιδεξιότητα.

Είδη

Τα ντυμένα τραπέζια, παρά την απλότητα του ονόματος και της ποικιλίας επιλογής, έχουν τις δικές τους μορφές και στυλ. Έχουν διαφορετικούς τύπους, τύπους προσκόλλησης και σχήμα. Τα γυναικεία τραπέζια είναι τριγωνικά, σε σχήμα L, πενταγωνικά, στρογγυλά, τετράγωνα και τραπεζοειδή.

 • Τριγωνικό σχήμα - το πίσω μέρος σχηματίζει μια γωνία και το μπροστινό τμήμα είναι συνήθως ίσιο. Αν και πιο συχνά, το μπροστινό μέρος είναι κατασκευασμένο από καμπύλο σχήμα. Αυτός ο πίνακας παίρνει μια πιο ζεστή εμφάνιση, και η γωνία της πλάτης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη γωνία που σχηματίζεται από τους τοίχους.
 • Σε σχήμα L - ακολουθεί ξεκάθαρα το σχήμα της γωνίας των τοίχων. Ο καθρέφτης είναι τοποθετημένος στη μία πλευρά του τραπεζιού και έχει μέσο μέγεθος.
 • Πενταγωνικό - υπενθυμίζει ένα ρομβοειδές με περικομμένες πλευρές. Αυτή η επιλογή έχει πολλή χρήσιμη επιφάνεια του πίνακα και την δυνατότητα εγκατάστασης συρταριών σε διαφορετικές παραλλαγές.
 • Πλατεία σχήμα - Μια απλή επιλογή με ορθές γωνίες. Μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε στον τοίχο ή στη γωνία.
 • Σχήμα κύκλου ή ωοειδές - διαφορετική χάρη. Ωστόσο, χρειάζεται πολύ χώρο.
 • Trapezius - έχει μια ευθεία συντομευμένη πλάτη και ένα ευρύτερο μέτωπο. Διατίθεται στη συνήθη έκδοση και ως γραμματέας.Έχει πολλά συρτάρια και ράφια.

Για καλή σταθερότητα, το τραπέζι είτε τοποθετείται σε υποστηρίγματα είτε είναι στερεωμένο με ασφάλεια σε τοίχο.

Τύποι καθορισμού τραπέζια dressing, υπάρχουν τρεις τύποι:

 • Η αναρτημένη έκδοση είναι στερεωμένη στον τοίχο. Παρέχει μικρά συρτάρια και την έλλειψη κλασικής στήριξης. Η παραλλαγή διαφέρει ευκολία σχεδιασμού. Ωστόσο, σε περίπτωση μετακίνησης του τραπεζιού σε άλλο μέρος, θα χρειαστεί να το αποσυναρμολογήσετε.
 • Η τοποθέτηση στο δάπεδο είναι η ευκολότερη επιλογή για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος. Βρίσκεται σταθερά σε τέσσερις πυλώνες.
 • Η κονσόλα διαθέτει δύο ή τρία στηρίγματα, σε περίπτωση ανάγκης είναι δυνατή η πρόσθετη τοποθέτηση στον τοίχο. Η πιο κομψή και συμπαγής επιλογή.

Για να επιλέξετε τη σωστή επιλογή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα τραπέζια dressing είναι διαθέσιμα σε τρεις βασικές εκδόσεις:

 • Κλασική εμφάνιση Μοιάζει με ένα συνηθισμένο τραπέζι με καθρέφτη στερεωμένο πάνω του. Χωρίς πολλά διακοσμητικά, αλλά με πολλά συρτάρια για τα μυστικά των γυναικών.
 • Trellis Το χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του είναι ένας τρικυκλικός καθρέφτης. Μεγάλη κεντρική και κινητή πλευρά, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε οπτική γωνία. Πολύ βολική επιλογή.Σας επιτρέπει να δείτε την κυρία σε διαφορετικές οπτικές γωνίες.
 • Pierum. Ο ίδιος ο πίνακας μπορεί να είναι μικρός και μεγάλος. Έχει έναν πολύ ψηλό και μεγάλο καθρέφτη, στον οποίο μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας όρθιο.

Πού θα εγκατασταθεί;

Εγκαταστήστε τα τραπέζια dressing συνήθως στο διάδρομο, το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό. Κάθε επιλογή έχει τη δική της έννοια. Μια τραπεζαρία στο διάδρομο, για παράδειγμα, εξυπηρετεί όχι μόνο για την οικοδέσποινα, αλλά και για τους επισκέπτες. Επιτρέπεται να εγκαταστήσετε ένα τραπέζι στο μπάνιο. Ωστόσο, αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται ελάχιστα λόγω του περιορισμένου χώρου του μπάνιου.

Μην ξεχνάτε ότι ο πίνακας πρέπει να είναι καλά φωτισμένος. Το τέλειο μέρος θα βρίσκεται στο παράθυρο. Το βράδυ, ο πίνακας ανάβει με λαμπτήρες, πράγμα που σημαίνει την ανάγκη πρόσβασης στην πρίζα. Φυσικά, αυτό το έπιπλο δεν πρέπει να παρεμποδίζει την κίνηση του δωματίου. Μετά από όλα, κανείς δεν θέλει να σκοντάψει στον οθωμανό κοντά στο τραπέζι ή στο τραπέζι του.

Αυτό το έπιπλο δεν είναι μόνο για ένα μεγάλο δωμάτιο με παράθυρα. Το τραπέζι του σπιτιού ταιριάζει τέλεια σε ένα μικρό δωμάτιο. Το κυριότερο είναι να χρησιμοποιήσει σωστά το χώρο του.

Γωνία Μπουδοΐρ

Για κάποιο λόγο, είναι αποδεκτό να τοποθετήσετε όλα τα έπιπλα είτε κοντά στον τοίχο είτε στη μέση του δωματίου.Και ξεχάστε τη γωνία, χρησιμοποιώντας το παράλογο. Είναι ένα ficus που τοποθετείται εκεί ή ένα φανό δαπέδου. Εν τω μεταξύ, το γωνιακό τραπέζι είναι το ιδανικό μέσο για την επίλυση ενός προβλήματος. Ειδικά σε ένα μικρό δωμάτιο.

Απλά πρέπει να αποφασίσετε για τις αναλογίες:

 • ένα μεγάλο τραπέζι σε ένα μικρό δωμάτιο θα είναι πολύ ογκώδες και φανταστικό.
 • Ένα μικρό τραπέζι σε ένα μεγάλο δωμάτιο θα χαθεί απλά ανάμεσα στα εσωτερικά αντικείμενα.

Το γωνιακό τραπέζι είναι καλό γιατί μαλακώνει τις γωνίες του δωματίου, βοηθά στην αποτελεσματική χρήση της περιοχής ενός μικρού δωματίου. Εκτός από τα γωνιακά έπιπλα, επεκτείνεται οπτικά ο χώρος. Οι πίνακες συνήθως συμπληρώνονται με καθρέπτες, γεγονός που επηρεάζει την οπτική αύξηση του χώρου και παρέχει μια πρόσθετη πηγή φωτισμού.

Για τον γωνιακό πίνακα προσαρμόστε και τις τρεις επιλογές τοποθέτησης. Μπορούν να είναι στην κλασική έκδοση, και κατάλληλη πέργκολα. Μόνο με τον καθρέφτη πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο καθρέφτης του είναι δυσκίνητος. Οπτικά, μπορεί να διευρύνει το ύψος της οροφής και να πιέζει προς τα κάτω με το βάρος του, καθιστώντας το δωμάτιο ζοφερό και άβολο.

Η φόρμα για ένα τέτοιο τραπέζι, μπορείτε να επιλέξετε: L, σχήματος L, γωνιακό, τετράγωνο, τραπεζοειδές και ακόμη και μια μικρή στρογγυλή τράπεζα θα χωρέσει τέλεια στη γωνία του δωματίου.

Στυλ Υλικό. Χρώμα

Οι σύγχρονες γυναικείες μπουντουάρδες με καθρέφτη είναι κατασκευασμένες σε διαφορετικά στυλ, από διαφορετικά υλικά και εκπλήσσουν με μια ποικιλία χρωμάτων.

 • Υψηλής τεχνολογίας στυλ κατάλληλο για τους οπαδούς του μινιμαλισμού. Με γυάλινη επένδυση και μεταλλικό πλαίσιο. Σε χάλυβα γκρι χρώμα.
 • Γαλλικό στυλ provence σημαίνει ελαφρότητα. Αυτό είναι αναγκαστικά λευκό ή παστέλ χρώματα. Vintage καθρέφτες και σκαλιστό τραπέζι, συρταριέρες με επιχρυσωμένες λαβές.
 • Στυλ της αυτοκρατορίας Απόλυτα φωτεινό. Καμπύλες μορφές και αφθονία γυψοσανίδας. Με ένα τέτοιο τραπέζι συνδυάζεται καταπληκτικά μια pouf ή μια καρέκλα, που καλύπτεται με τυπωμένο μετάξι.
 • Σύγχρονη Αυστηρές γραμμές, απλότητα των μορφών με μια μικρή διακόσμηση.
 • Κλασικό επιλογή είναι αναγκαστικά δέντρο. Είναι λίγο βαρετό, αλλά δεν χρειάζεται να το αλλάξετε, ακολουθώντας τις ιδιοτροπίες της μόδας. Λεπτή δρυς, σημύδα, πλούσια γλυπτική.

Αυτό δεν είναι όλα τα στυλ επιλογών σχεδίασης. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς και υπάρχουν πάντα επιλογές.

Μέταλλο και πλαστικό, γυαλί, ξύλο και μάρμαρο - η επιλογή είναι πάντα δική σας. Μαύρη στιλπνότητα, countertops από γυαλισμένο γυαλί, φωτεινά πλαστικά χρώματα - οι κατασκευαστές προσφέρουν διαφορετικές επιλογές.Αγόρασε στο σαλόνι επίπλων, έτοιμο για παραγγελία ή με τα χέρια σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές.

Επιλέγοντας ένα τραπέζι είναι απαραίτητο, βασιζόμενος κυρίως στο συνολικό ύφος του δωματίου. Εξετάστε το χρώμα και το σχήμα του. Ο πίνακας δεν πρέπει να συγχωνευθεί με το δωμάτιο ή να χαθεί μέσα σε αυτό. Είναι βέβαιο ότι θα είναι η διακόσμησή της.

Πώς να επιλέξετε;

Αφού ορίσατε την ανάγκη για ένα τέτοιο εσωτερικό στοιχείο ως τραπέζι, θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες λειτουργίες θα εκτελέσει στο δωμάτιο.

Επιλέγοντας ένα τραπέζι, πρέπει να βασιστείτε σε μια σειρά από ορόσημα:

 • ο τόπος όπου θα σταθεί - ο πίνακας πρέπει όχι μόνο να είναι καλά φωτισμένος, αλλά να μην παρεμβάλλεται στο πέρασμα.
 • το υλικό από το οποίο θα γίνει, καθώς και το χρώμα του.
 • το σχήμα του πίνακα, την εμφάνισή του και τη μέθοδο προσκόλλησής του.
 • σχεδιασμό και στυλ - είναι είτε σε αρμονία με τη γενική εμφάνιση του δωματίου, είτε ξεχωρίζει σε αυτό με μια φωτεινή προφορά.
 • - το ντουλάπι παίζει καθαρά διακοσμητικό ρόλο ή είναι απαραίτητο μόνο για ένα φλιτζάνι τσάι και ένα βιβλίο ή ίσως να υπάρχουν πολλά δοχεία και μπουκάλια πάνω του και κοσμήματα και ένα κομμάτι σοκολάτας αποθηκευμένο στα συρτάρια.

Μην ξεχνάτε ότι ένα banquette πρέπει να είναι στο τραπέζι - δεν είναι πολύ βολικό να προκληθεί ομορφιά ενώ στέκεστε.Με τη μορφή μιας καρέκλας, σκαμπό ή καρέκλα - για να αποφασίσει ποιος θα περάσει τον χρόνο του μαζί του. Το κάθισμα επιλέγεται ανάλογα με την ανάπτυξη. Θα πρέπει να είναι άνετο να κάθεστε χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στη σπονδυλική στήλη. Τις περισσότερες φορές, ο πάγκος έρχεται με ένα τραπέζι.

Διακόσμηση

Και παρόλο που το ίδιο το τραπέζι είναι ένα στολίδι, η πρόσθετη γοητεία δεν βλάπτει:

 • Φως Η αρχική λάμπα μπορεί να είναι όχι μόνο μια πηγή φωτισμού, αλλά επίσης να χρησιμεύσει ως στολίδι.
 • Βάζα. Ειδώλια. Ώρες Χαριτωμένο λεπτό, δίνοντας μια άνετη τραπεζιού.
 • Εικόνες Αναγκαστικά σε ένα πανέμορφο πλαίσιο.
 • Κηροπήγιο. Σερβιέτες και ένα βάζο με μπισκότα.

Ο πίνακας για ένα μακιγιάζ από τον ορεινό όγκο είναι απαραίτητος για όλες τις γυναίκες. Η επιλογή Boudoir δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορη. Βάλτε ό, τι θέλετε, αλλά μην γεμίζετε το τραπέζι με περιττά πράγματα.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά της επιλογής των τραπεζιών τουαλέτας γωνιών, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο