Γκαρνταρόμπα στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Ταπετσαρία - αυτή είναι μια ασυνήθιστη λεπτομέρεια, η οποία δεν βρίσκεται σε κάθε δωμάτιο. Αυτές οι τοιχογραφίες είναι μια άλλη απόδειξη ότι η μόδα είναι κυκλική και ότι ήταν δημοφιλής στον μακρινό XVIII αιώνα μπορεί να βρει μια νέα ζωή τώρα. Ταυτόχρονα, μια τέτοια πρωτότυπη στιλιστική απόφαση στις συνθήκες ενός σύγχρονου διαμερίσματος δεν θα είναι χειρότερη από ότι σε ένα παλιό κάστρο.

Από αυτό το άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τις ταπετσαρίες και θα καταλάβετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο έργο τέχνης για να διακοσμήσετε το δικό σας σπίτι.

Τι είναι αυτό;

Για αρχή, αξίζει να απαντήσουμε στο ερώτημα τι είναι η ταπετσαρία και πότε εμφανίστηκε. Οι ταπετσαρίες είναι υφαντοί πίνακες που απεικονίζουν διάφορα τοπία, ιστορικές σκηνές ή άλλες πολυτελείς εικόνες.

Είναι γνωστό ότι οι πρώτες ταπετσαρίες εμφανίστηκαν στην αρχαία Αίγυπτο.Στη συνέχεια συνηθούσαν να συλλάβουν κάποιες σημαντικές ιστορικές στιγμές. Αργότερα, παρόμοιος εξοπλισμός χρησιμοποιήθηκε στη Γαλλία και την Ελβετία. Οι γαλλικές ταπετσαρίες θεωρήθηκαν οι πιο πολυτελείς. Δεν θεωρούνταν απλώς διακοσμήσεις τοίχων, αλλά ένα πραγματικό έργο τέχνης που αξίζει ιδιαίτερη προσοχή.

Με την πάροδο του χρόνου, τέτοιες ταπετσαρίες εξάπλωσαν σε όλο τον κόσμο και έγιναν πραγματική διακόσμηση από πολυτελή κάστρα και βασιλικές κατοικίες.

Μέχρι σήμερα, οι ταπετσαρίες έχουν γίνει δημοφιλείς ξανά. Είναι υπέροχα για τη διακόσμηση σπιτιών και διαμερισμάτων σε διαφορετικά στυλ. Μια πολυτελή μαζική ταπετσαρία θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε το πνεύμα μιας άλλης χώρας και να δημιουργήσετε μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Επιπλέον, οι ταπετσαρίες, ιδιαίτερα μεγάλες, είναι ικανές να αποσβέσουν τους ήχους, κάτι που είναι επίσης σημαντικό στις συνθήκες διαμερισμάτων με λεπτούς τοίχους και χαμηλής ηχομόνωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν πολύ πρακτικό στην καθημερινή ζωή. Η τεχνική της δημιουργίας ταπετσαριών εξακολουθεί να είναι πολύ περίπλοκη, γεγονός που δικαιολογεί την υψηλή τιμή των προϊόντων. Επιπλέον, τώρα από την ταπετσαρία ράβουν χαλιά, τσάντες και ακόμη και ρούχα.

Είδη

Τώρα οι ταπετσαρίες αποκαλούνται όχι μόνο παλαιά έργα τέχνης αλλά και τυποποιημένα χαλιά. Ας δούμε τις κυριότερες διαφορές μεταξύ των κλασικών ταπετσαριών και των μοντέλων που δημιουργήθηκαν με παρόμοια τεχνική.

Ομαλή

Τα χαλιά τοίχου είναι μια τάση που έχει περάσει πολύ καιρό. Αλλά οι κομψές ταπετσαρίες από την άλλη κερδίζουν δημοτικότητα. Η απλούστερη επιλογή είναι τα ομαλά μοντέλα χωρίς σχέδιο ανακούφισης και επιπλέον ογκομετρική διακόσμηση. Δημιουργία τέτοιων ταπητουργικών χαλιών στην παραδοσιακή τεχνική. Μπορείτε να τα κρεμάσετε με ασφάλεια στον τοίχο ή να τα τοποθετήσετε στο πάτωμα, ανάλογα με τις αισθητικές προτιμήσεις σας.

Υφή

Μια ελαφρώς πιο περίπλοκη έκδοση των ταπετσαριών - είναι προϊόντα με υφή. Σε αυτή την περίπτωση, το προϊόν δημιουργείται σύμφωνα με την παραδοσιακή τεχνική, και μόνο τότε είναι διακοσμημένο με κυρτά ράμματα. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν καμβά ανακούφισης, ο οποίος είναι ελκυστικός όχι μόνο λόγω της εμφάνισής του, αλλά και της αφή.

Επίπεδη

Ένα τέτοιο συνδυασμένο μοντέλο είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον στην εμφάνιση. Εδώ συνδυάζονται αρκετές τεχνικές. Για παράδειγμα, ένα κούμπωμα μπορεί να συμπληρωθεί με κομψά κεντήματα ή περιθώρια γύρω από τις άκρες.

Μη υφασμένα

Αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για τη δημιουργία ταπετσαριών. Τέτοιες ζωγραφιές είναι κατασκευασμένες από ύφασμα, αλλά από άλλες τεχνικές. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι ταπετσαρίες δημιουργούνται χρησιμοποιώντας κεντήματα, πλέξιμο ή εφαρμογές.

Τώρα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για ταπετσαρίες, τόσο μεγάλες όσο και μικρές. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πάρετε με ασφάλεια ένα όμορφο διακοσμητικό χαρακτηριστικό, ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε ένα vintage και πραγματικά αντικέ ασήμι ή απλά ένα κομψό διακοσμητικό αντικείμενο χωρίς ιστορία που θα είχε κρατήσει.

Συμβουλές για την επιλογή

Επιλέξτε ένα όμορφο και πραγματικά υψηλής ποιότητας τάπητα μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο αν αντιμετωπίσετε μια τέτοια εργασία για πρώτη φορά.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι καμβάδες ταπετσαρίας, σε αντίθεση με τα ξεπερασμένα μαζικά χαλιά, μπορούν να κρεμαστούν σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Η ταπετσαρία μπορεί να διακοσμήσει ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό, μελέτη, παιδικό δωμάτιο και ακόμη και την κουζίνα. Η μόνη εξαίρεση είναι το μπάνιο και το κρύο δωμάτιο μπαλκόνι, όπου είναι απλά αδύνατο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για αυτό.

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες για την επιλογή ενός καμβά εγχόρδων είναι ότι δεν ήταν πολύ φωτεινό και ταιριάζει στο χρώμα με το υπόλοιπο εσωτερικό.

Σε γενικές γραμμές, μια ταπετσαρία είναι ένα όμορφο αντικείμενο τέχνης, το οποίο θα πρέπει να συνδυάζει μόνο διαφορετικά μέρη του δωματίου. Για να μην ξεπεράσει τη διακόσμηση, η ταπετσαρία πρέπει να είναι το μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο στο δωμάτιο, ειδικά αν είναι μικρό. Δίπλα στον καμβά μην συμβουλεύετε να κρεμάσετε στον τοίχο τυχόν επιπλέον πίνακες.

Το οικόπεδο της εικόνας πρέπει να επιλέγεται με βάση το στυλ σχεδιασμού του δωματίου. Είναι λογικό να κρεμούν κάποιες χαριτωμένες εικόνες στο δωμάτιο για παιδιά, ίσως σκηνές από περίφημα παραμύθια, που συλλαμβάνονται σε καμβά.

Επίσης υψηλής αξίας προϊόντα, τα οποία απεικονίζουν διαφορετικά τοπία, ιστορικές σκηνές ή αναπαραγωγές διάσημων έργων ζωγραφικής. Τέτοιες όμορφες ταπετσαρίες μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό δώρο διακοπών για τον γνώστη τέτοιων έργων τέχνης. Πολλοί θα προτιμούν επίσης το μικρό μέγεθος ταπετσαρίας που απεικονίζει εραλδικά σύμβολα ή σύνεργα που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη χώρα.

Παρεμπιπτόντως, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ένα συνδυασμό καμβά από καμβά με άλλα παρόμοια στοιχεία, για παράδειγμα, με ένα πέπλο ή μαξιλάρια κατασκευασμένα από το ίδιο ύφασμα ή διακοσμημένα με παρόμοια σχέδια.

Κατά την επιλογή του σωστού υφάσματος, πρέπει να δοθεί προσοχή στο μέγεθος. Όπως αναφέρθηκε ήδη, όσο μικρότερο είναι το ίδιο το δωμάτιο, τόσο πιο συμπαγής πρέπει να είναι η εικόνα.

Διαφορετικά, θα πάρετε ένα πολύ δυσάρεστο αποτέλεσμα - η ταπετσαρία θα "φάει" όλο τον ελεύθερο χώρο και θα το κάνει οπτικά μικρότερο. Σε ένα μεγάλο δωμάτιο, μια μικρή ταπετσαρία, αντίθετα, χάνεται στο φόντο των κενών τοίχων.

Υλικά

Παρόλο που πολλοί αγοραστές φαίνεται ότι όλες οι ταπετσαρίες είναι παρόμοιες μεταξύ τους και δημιουργούνται από το ίδιο υλικό, στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό. Οι ταπετσαρίες συχνά κατασκευάζονται από υφάσματα υψηλής πυκνότητας και αυτό είναι το κύριο πράγμα που τα ενώνει. Τις περισσότερες φορές, όταν δημιουργούν πίνακες ζωγραφικής, οι σύγχρονοι κατασκευαστές προτιμούν υφάσματα όπως το ζακάρ.

Αυτό το υλικό έχει μια πυκνή υφή, επιπλέον, είναι εύκολο να βάλει τις απαραίτητες εικόνες σε αυτό.

Λιγότερο συχνά μπορείτε να βρείτε ένα λεπτό βαμβάκι ή πυκνό μαλλί ή terry ταπετσαρία. Αλλά τέτοια προϊόντα έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, το ζεστό μαλλί έχει ιδιότητες όπως θερμομόνωση και ηχομόνωση, και το βαμβάκι είναι κατάλληλο για φωτεινά δωμάτια.

Σχεδιασμός

Δεν είναι μόνο τα πράγματα που είναι διαφορετικάαπό την οποία κατασκευάζεται ο καμβάς ταπητουργίας, αλλά και τα σχέδια που το κοσμούν. Ας δούμε τα πιο δημοφιλή και κοινά μοτίβα.

Αρχαία έργα ζωγραφικής

Για έναν συλλέκτη και εραστή της αντίκες, δεν υπάρχει καλύτερη εύρεση από ένα κομψό ταπετσαρία που κοσμεί μια αναπαραγωγή μιας παλιάς εικόνας, ειδικά αν πρόκειται για χειροποίητο έργο. Τα πιο δημοφιλή θέματα είναι η εικόνα του κυνηγιού (ειδικά το βασιλικό κυνήγι είναι κοινό), οι μπάλες και οι δεξιώσεις, όπου οι κυρίες απεικονίζονται σε πολυτελή φορέματα και περιτριγυρίζονται από όμορφα πράγματα.

Αυτή η εικόνα ταιριάζει απόλυτα στη βιβλιοθήκη ή το γραφείο στο σπίτι, στυλιζαρισμένο αντίκα. Το ίδιο ισχύει για τους μεγάλους χάρτες του κόσμου με έναν τεράστιο αριθμό λεπτών λεπτομερειών και εικόνων από διάφορα κάστρα και άλλα αρχαία κτίρια. Για παράδειγμα, ένα λευκό κάστρο, που υψώνεται σε ένα λόφο κοντά στη θάλασσα, είναι ένας από τους πίνακες που θα απολαύσουν σίγουρα τους λάτρεις της τέχνης.

Τοπία

Ένα άλλο δημοφιλές είδος είναι τα τοπία. Εδώ μπορείτε να βρείτε σχεδόν τίποτα - από τον πλανήτη των τριαντάφυλλων σε όλο τον καμβά έως την εικόνα ενός μικρού χωριού στο στιλ της Προβηγκίας. Ο Κήπος της Εδέμ ή η εικόνα ενός δένδρου που απλώνεται σε φόντο ηλιοβασιλέματος είναι μια μεγάλη επιλογή για τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου ή ενός καθιστικού σε οποιοδήποτε στυλ.Όλα τα είδη παιώνια, τριαντάφυλλα, ηλίανθο και άλλα λουλούδια, όπως τα κορίτσια και οι ρομαντικές φύσεις που εκτιμούν την όμορφη.

Ατομική προσοχή αξίζει την εικόνα των ζώων. Οι χαριτωμένες γάτες ή τα κουτάβια προκαλούν πάντα στοργή τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Μια εικόνα με κόκκινο ελάφι είναι αρκετά κατάλληλη για τη διακόσμηση, ακόμη και με ένα ιδιωτικό γραφείο.

Οικιακά θέματα

Το «σπίτι» της ταπετσαρίας σημαίνει μια εικόνα απλών και οικείων ζωγραφικών έργων: μπορεί να είναι μια οικογενειακή σκηνή, ένα δείπνο σε τραπέζι ή ένα μπουκέτο παπαρούνες, ψάρεμα ή ένα οικογενειακό δείπνο. Ένα τέτοιο διακοσμητικό στοιχείο θα προσθέσει στην αισθητική του δωματίου και σίγουρα θα σας ευχαριστήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αφαίρεση

Ένα εντελώς διαφορετικό είδος - ακατανόητες και μη τυποποιημένες ζωγραφιές, οι οποίες ονομάζονται αφηρημένη τέχνη. Σε αντίθεση με τα κλασικά, η αφηρημένη τέχνη δεν είναι πάντα σαφείς εικόνες. Η ύλη σε αυτό το στυλ μπορεί να είναι ένας απλός συνδυασμός φωτεινών χρωμάτων. Οι κόκκινες, μπλε και πράσινες αποχρώσεις αλληλοεπικαλύπτονται μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι ακριβώς ήθελε να πει ο δημιουργός. Αλλά ταυτόχρονα, αυτό γοητεύει.

Με την ευκαιρίαΜεταξύ αυτών των καμβάδων μπορείτε να βρείτε αναπαραστάσεις ζωγραφικών έργων από διάσημους ιμπρεσιονιστές και αφηρημένους, που αναβιώνουν με ακρίβεια το εσωτερικό σας και τονίζουν την καλή γεύση των κατοίκων του διαμερίσματος.

Αυτοί είναι οι κύριοι τύποι τελειωμάτων, παρόλο που, φυσικά, μπορείτε να βρείτε και άλλες παραλλαγές εικόνων. Για παράδειγμα, σήμερα οι πρακτικές ταπετσαρίες με ένα ημερολόγιο ή μια εικόνα ενός οικογενειακού δέντρου είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Και για το νηπιαγωγείο, μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα με χαρακτήρες από το anime ή τις σελίδες του αγαπημένου σας βιβλίου.

Οι κύριοι τύποι ύφανσης

Τις περισσότερες φορές οι ταπετσαρίες δημιουργούνται χρησιμοποιώντας αργαλειό. Η ουσία της ύφανσης των χεριών είναι ότι τα νήματα είναι αλληλένδετα. Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές τεχνικές και ανάλογα με το ποια επιλογή επιλέγετε, μπορείτε να πάρετε διαφορετικά αποτελέσματα. Με την ευκαιρία, μηχανήματα για τη δημιουργία ταπετσαριών μπορεί να δημιουργηθεί με τα χέρια σας, αν έχετε εμπειρία με το ξύλο.

Πριν προχωρήσετε στην ύφανση της ταπετσαρίας, πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο σχέδιο και να το μεταφέρετε στο τεμάχιο εργασίας, αποτελούμενο από νήματα που τεντώνονται στο μηχάνημα. Όταν ένα τόσο περίεργο σκίτσο είναι έτοιμο, μπορείτε να προχωρήσετε να το ενσωματώσετε στο χρώμα.

Γραμμές κλίσης

Κατά κανόνα, σε μια ταπετσαρία, διάφορα είδη διαφορετικών υφαντών συνδυάζονται ταυτόχρονα. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε την επιθυμητή εικόνα και να συνδυάσετε επίπεδη μέρη με ανάγλυφα. Οι κεκλιμένες γραμμές είναι εκείνες όπου τα νήματα των δύο χρωμάτων συνδέονται σε ένα μέρος.

Αυτός ο τύπος ύφανσης χρησιμοποιείται όταν πρέπει να δώσετε στην εικόνα μια στρογγυλότητα ή να την κάμψετε.

Κυκλική τεχνική

Η κυκλική τεχνική, σύμφωνα με τον πλοίαρχο, δεν είναι τόσο συνηθισμένη. Ωστόσο, είναι επίσης ενδιαφέρον από την άποψη του ποιο είναι το αποτέλεσμα στο τέλος. Τα νήματα διαφόρων χρωμάτων σε αυτή την περίπτωση πηγαίνουν σε έναν κύκλο και η τελική εικόνα φαίνεται να είναι ένα έργο τέχνης, ζωγραφισμένο με ευρείες και σίγουρες πινελιές. Φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό και όμορφο.

Τεχνολογία περιγράμματος

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται για να τονίσει το περίγραμμα ενός αντικειμένου. Γι 'αυτό, κατά κανόνα, χρησιμοποιούνται πιο πυκνά νήματα από ό, τι στη βάση. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνική, η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη και πιο περίπλοκη.

Διακοσμητικές ιμάντες

Διακοσμητικά μαστίγια - αυτό είναι που μπορεί να δώσει μια επιπλέον έλξη στο τελικό έργο.Με τη βοήθεια των καλωδίων, η βάση του νήματος στρεβλώνεται σε ορισμένα σημεία. Τις περισσότερες φορές, αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση μεμονωμένων θραυσμάτων ή την εστίαση σε τμήματα της ταπετσαρίας.

Εξαιρετική διακόσμηση

Εκτός από τα βασικά στοιχεία της ύφανσης, θα πρέπει να θυμάστε για πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία. Για να διακοσμήσετε την ταπετσαρία, χρησιμοποιούνται φτερά, χάντρες και άλλες λεπτομέρειες. Μερικές φορές ακόμη και τα στελέχη χόρτου και τα αποξηραμένα λουλούδια υφαίνονται στο τελικό σχέδιο. Αυτό κάνει την εικόνα πιο ολοκληρωμένη και ανακουφιστική.

Κατασκευαστές και σχόλια

Όταν εμφανίστηκαν οι ταπετσαρίες, τα πιο δημοφιλή αντικείμενα ήταν εκείνα που δημιουργήθηκαν από γάλλους δασκάλους. Τώρα όλα έχουν αλλάξει λίγο και τα προϊόντα ποιότητας από τα υφάσματα ταπετσαρίας παράγονται σε όλο τον κόσμο. Γαλλικά, ιταλικά και βελγικά προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή.

Από τα εγχώρια προϊόντα των εργοστασίων Ivanovo είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Φαίνονται όμορφα και σε λειτουργία είναι αρκετά ανεπιτήδευτα. Παραδοσιακά ρωσικά μοτίβα, τα οποία δεν μπορούν να βρεθούν ανάμεσα σε ταπετσαρίες από ξένους κατασκευαστές, είναι ευχάριστα ευχαριστημένα.

Οι εσωτερικές ταπετσαρίες έχουν κερδίσει τη φήμη για την ποιότητα και φθηνή.Είναι εύκολο να καθαριστούν, να φαίνονται καλά για πολλά χρόνια και ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ένα τεράστιο ποσό για να αγοράσετε αυτό το διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας. Έτσι, ακόμη και ένα άτομο με μέσο μισθό θα είναι σε θέση να αντέξει μια τέτοια πολυτέλεια.

Τοποθετήστε στο εσωτερικό

Τέλος αξίζει να πείτε πώς να χρησιμοποιείτε ταπετσαρίες για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε από τα δωμάτια. Εξάλλου, για το πόσο κατάλληλο θα είναι στο εσωτερικό και πόσο καλά θα χωρέσει η εικόνα σε αυτό, και η συνολική εντύπωση θα εξαρτηθεί. Ακόμη και ο ακριβότερος καμβάς θα είναι περιττός και ακατάλληλος αν είναι λάθος να το παραλάβετε. Έτσι, τα χρήματά σας θα σπαταληθούν.

Χρησιμοποιήστε αντί για ταπετσαρία

Τα όμορφα και μεγάλα μεγέθη ταπετσαριών μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα αντί για ταπετσαρία εάν έχετε ένα μικρό δωμάτιο. Τις περισσότερες φορές με αυτόν τον τρόπο διακοσμούν ένα από τα τείχη. Είναι πιο κερδοφόρα και πολύ πιο ενδιαφέρον από την ταπετσαρία γύρω από την περίμετρο ενός δωματίου. Οι πυκνοί καμβάδες από χαρτόνι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μονώσετε ένα δωμάτιο και να δημιουργήσετε εξαιρετική ηχομόνωση.

Στο υπνοδωμάτιο

Μια όμορφη ταπετσαρία μπορεί να κρεμαστεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο.Αυτό μπορεί να είναι παιδικό δωμάτιο ή δωμάτιο για ενήλικες. Εδώ, εξ ορισμού, όλα εξαρτώνται από το είδος της εικόνας που εφαρμόζεται στο ύφασμα. Για παράδειγμα, σε ένα νηπιαγωγείο, είναι λογικότερο να χρησιμοποιείτε χαριτωμένες εικόνες γελοιογραφίας ή νεράιδα και σε ένα υπνοδωμάτιο ενός παντρεμένου ζευγαριού - τοπία ή ρομαντικές εικόνες.

Στο γραφείο ή στη βιβλιοθήκη

Ένα άλλο δωμάτιο με ταπετσαρίες που αξίζει την προσοχή είναι το γραφείο στο σπίτι ή η βιβλιοθήκη. Ένα όμορφο παλιό vintage tapestry είναι μια πολυτελή προσθήκη σε οποιοδήποτε γραφείο. Εδώ παστέλ χρώματα, παλιά σχέδια και άλλες όμορφες λεπτομέρειες θα είναι κατάλληλες.

Σε εξοχική κατοικία

Η χρήση ταπετσαριών σε εξοχικές κατοικίες ή στο εξοχικό σπίτι αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Είναι σε τέτοιες συνθήκες που φαίνονται πιο οργανικές. Παλιές ή στυλιζαρισμένες αντίκες που απεικονίζουν αριστοκρατία, βασιλικό κυνήγι ή αρχιτεκτονικά έργα τέχνης θα είναι κατάλληλες εδώ. Με μια όμορφη και σωστά επιλεγμένη ταπετσαρία, ακόμη και το απλούστερο εξοχικό σπίτι θα είναι πολύ καλύτερο και πιο άνετο. Και φυσικά, μην ξεχνάτε πόσο καλά τα ταπετσαρίες μονώνονται στους τοίχους. Έτσι, με ένα πολυτελές καμβά θα είστε κατά καιρούς ευκολότερο να επιβιώσετε από το κρύο χειμώνα.

Επιλέξτε ένα καμβά ταπετσαρίας, το οποίο σε χρώμα και στιλ ταιριάζει σε όλα τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού. Το προϊόν θα πρέπει να συνδυάζεται καλά με το χρώμα άλλων προϊόντων από ύφασμα, για παράδειγμα, με κουρτίνες, κουβέρτες, κουβέρτες, μαξιλάρια ή άλλα υφάσματα. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και στοχαστικό εσωτερικό, το οποίο θα φαίνεται πολύ πιο πρωτότυπο από οποιοδήποτε απλό δωμάτιο σε μια τυποποιημένη λύση σχεδιασμού.

Εάν πριν χρησιμοποιήθηκαν ταπετσαρίες για να διακοσμήσετε τα σπίτια των ευγενών ή άλλων πολυτελών χώρων, τώρα σχεδόν ο καθένας μπορεί με ασφάλεια να διακοσμήσει τις εγκαταστάσεις τους με τέτοια αντικείμενα. Επιλέξτε ένα μοντέρνο ταπετσαρία που ταιριάζει με το στυλ και τη διάθεση ή αγοράστε ένα πολυτελές αντίκα στοιχείο και το εσωτερικό σας θα "ζωντανέψει" και θα σας δώσει λάμψη με νέα χρώματα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να διακοσμήσετε την εσωτερική ταπετσαρία, θα μάθετε από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο