Πώς να κάνει ένα κύκνο από μια πετσέτα;

Η πετσέτα είναι καθημερινή χρήση. Δεν θα βρείτε ένα σπίτι, ένα διαμέρισμα, ένα ξενοδοχείο ή έναν ξενώνα στον οποίο δεν θα υπάρχει σεντόνια.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι η παρουσία πετσετών για δωμάτια που ενοικιάζονται στους νεόνυμφους.

Είναι δυνατόν να κάνω ένα κύκνο από μια πετσέτα με τα χέρια μου; Πώς να φτιάξετε ένα ενδιαφέρον και ασυνήθιστο γλυπτό στο σπίτι; Διαβάστε στο υλικό μας.

Κύκνος ως σύμβολο πίστης

Αρχικά, είναι εύλογο να ρωτήσετε γιατί ήταν κύκνοι, και όχι άλλα πουλιά ή ζώα, που ξετυλίγονταν από πετσέτες.

Η απάντηση είναι αρκετά απλή και προφανής. Το γεγονός είναι ότι από αμνημονεύτων χρόνων πιστεύεται ότι ο κύκνος είναι σύμβολο απεριόριστης αγάπης και άνευ όρων αφοσίωσης. Οι βιολόγοι έχουν αποδείξει ότι αυτά τα πουλιά βρίσκουν έναν συντρόφου ζωής μια για πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση αυτών των κομψών πουλιών είναι μια σαφής υπόδειξη για τους νεόνυμφους. Ένα τέτοιο στοιχείο σε μια αίθουσα του ξενοδοχείου είναι μια μεγάλη αρχή στην οικογενειακή ζωή.

DIY πετσέτα κύκνο: ένα βήμα-προς-βήμα κύρια τάξη

Τυλίξτε ένα κύκνο από μια πετσέτα κάτω από τη δύναμη ακόμη και αρχάριους. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στη χρήση των κεντημάτων.

Ταυτόχρονα, μια τέτοια έκπληξη μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για το δεύτερο μισό, το οποίο θα της υπενθυμίσει την ατέλειωτη αγάπη σας για άλλη μια φορά.

Ας υπολογίσουμε πώς να περιστρέψουμε το κύκνο βήμα προς βήμα.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να πάρετε μια μεγάλη πετσέτα μπάνιου (αν θέλετε να κάνετε 2 ή 3 κύκνους, τότε αυξήστε αντίστοιχα τον αριθμό των πετσετών).

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε το κέντρο της πετσέτας. Για να το κάνετε αυτό, προσθέστε και τις δύο μεγάλες γωνίες. Αφού εντοπιστεί το κέντρο, το αριστερό μέρος θα πρέπει να τυλίγεται (και ο κύλινδρος πρέπει να βρίσκεται στο πάνω μέρος).

Καλή συμβουλή! Για να διευκολύνετε τη διαδικασία έλασης, κρατήστε την πετσέτα με τα χέρια σας. Στη συνέχεια, ο κύλινδρος θα αποδειχθεί ίσος και ακριβής.

Στη συνέχεια, η διαδικασία κύλισης που περιγράφεται παραπάνω πρέπει να επαναληφθεί στην άλλη πλευρά. Έτσι, αποδεικνύεται ότι το αριστερό και το δεξί μέρος με τη μορφή κυλίνδρων "θα συναντηθούν" στη μέση.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να βρείτε το αιχμηρό άκρο της πετσέτας και να το ξεδιπλώσετε (ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να γίνει το κεφάλι του κύκνου μας).

Τώρα λυγίζουμε τον αυχένα (είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια πιο έντονη κάμψη για περισσότερη ομοιότητα των πετσετών με ένα πραγματικό πουλί).

Είναι σημαντικό! Αν θέλετε να κάνετε το λαιμό του πτηνού πιο κομψό, κομψό και εκλεπτυσμένο, χρησιμοποιήστε μια άλλη μικρότερη πετσέτα (προσπαθήστε να σηκώσετε τα πράγματα από ένα σετ, χρειάζεστε μια πλήρη αντιστοιχία υλικού και χρώματος). Μια μικρότερη πετσέτα θα πρέπει επίσης να τυλιχτεί (φροντίστε να το κάνετε στη μεγάλη πλευρά). Ο προκύπτων κύλινδρος είναι λυγισμένος στο μισό και τοποθετείται σε κύκνο. Έτσι, ο λαιμός θα είναι μακρύτερος και καμπύλος.

Έτσι, ολοκληρώνεται η διαδικασία κατασκευής του κύκνου. Αυτή είναι η παραδοσιακή κλασική έκδοση.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε περισσότερους από έναν κύκνους, αλλά αρκετές ταυτόχρονα, τότε τα άλλα πουλιά δημιουργούνται κατ 'αναλογία. Ο δεύτερος κύκνος μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στον πρώτο ή περιστρεφόμενο "πρόσωπο με πρόσωπο". Η τελευταία επιλογή θα δώσει ένα ιδιαίτερο ρομαντισμό στα στοιχεία σας.

Πρόσθετες λεπτομέρειες

Όταν ο παραδοσιακός τρόπος φαίνεται βαρετός σε σας, χρησιμοποιήστε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Θα σας βοηθήσουν.

  • Για να διπλώσετε το κύκνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο λευκές πετσέτες, αλλά και να δοκιμάσετε πιο φωτεινά χρώματα και αποχρώσεις.
  • Για να δώσει όγκο στο σχήμα, το πουλί πρέπει να διαδώσει τα φτερά του.
  • Ως επιπλέον στοιχείο, μπορείτε να πάρετε μια άλλη πετσέτα, από την οποία μπορείτε να κάνετε μια όμορφη ουρά (μπορεί επίσης να είναι μια διαφορετική σκιά).
  • Προσθέστε το χιούμορ - διακοσμήστε τον κύκνο με λουλούδια ή φοράτε γυαλιά πάνω του. Τέτοιες σταφίδες υπογραμμίζουν την ατομικότητα της δημιουργίας σας.

Η κατασκευή πετσετών από κύκνους είναι κατάλληλη όχι μόνο για τους νεόνυμφους. Με μια παρόμοια έκπληξη, μπορείτε να εκπλήξετε σύντροφο ψυχή σας μετά από πολλά χρόνια της παντρεμένης ζωής μαζί.

Αυτή η ικανότητα είναι χρήσιμη για το κορίτσι, αν η αγαπημένη της φίλη θα παντρευτεί. Μπορείτε να παρουσιάσετε το πρωτότυπο δώρο στους νεόνυμφους.

Μάστερ στην δημιουργία ενός κύκνου από μια πετσέτα - στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο