Βρεφική πετσέτα

Η πετσέτα με κουκούλα με κουκούλα είναι το όνειρο σχεδόν όλων των παιδιών και των γονέων του. Μια τέτοια πετσέτα είναι χρήσιμη όχι μόνο στο σπίτι (μπορείτε να τυλίξετε το παιδί σε αυτό μετά από μπάνιο ή ντους), αλλά και, για παράδειγμα, στην παραλία.

Τι χρειάζεται

Μπορείτε να ράψετε ένα τέτοιο πράγμα στο σπίτι με τα χέρια σας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρετε μια μεγάλη πετσέτα μπάνιου, αρκετές μικρές πετσέτες για τα χέρια (θα πρέπει να επιλέξετε πετσέτες από ένα σύνολο έτσι ώστε το υλικό και το χρώμα να ταιριάζει απόλυτα), κλωστές. Μπορείτε να ράψετε χρησιμοποιώντας μια ραπτομηχανή.

Σημαντικές συμβουλές! Για την κατασκευή των πετσετών για το παιδί, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε φυσικά υφάσματα. Το βαμβάκι είναι ιδανικό.

Ράψιμο

Η διαδικασία κατασκευής αυτού του ρούχου χωρίζεται σε διάφορα στάδια: προσαρμογή της κουκούλας και προσαρμογή του ίδιου του πώρου.Στη συνέχεια, τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα.

Poncho

Μια μεγάλη πετσέτα μπάνιου πρέπει να διπλώνεται στο μισό (σε μήκος). Στη συνέχεια, κατά μήκος της άκρης που διπλώσαμε, πρέπει να βρείτε ένα κέντρο (για αυτό μπορείτε να διπλώσετε και πάλι την πετσέτα). Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει το κεντρικό σημείο - αυτό μπορεί να γίνει με ένα δείκτη ή ένα στυλό. Στο κέντρο, κάντε μια διακοπή. Ως μοτίβο poncho, χρησιμοποιήστε το μοτίβο του παιδικού t-shirt. Και επίσης μπορείτε να κόψετε το μάτι.

Στη συνέχεια ξεδιπλώστε την πετσέτα και διαπιστώσετε ότι έχουμε ελλειψοειδή εγκοπή. Θα πρέπει να είναι στριμωγμένη με μια ευθεία γραμμή και να επεξεργαστεί για να κάνει το πράγμα πιο τακτοποιημένο και τακτοποιημένο. Ο Poncho είναι έτοιμος.

Hood

Για την κατασκευή της κουκούλας θα χρησιμοποιήσει μια μικρή πετσέτα χειρός. Πρέπει να διπλωθεί στο μισό. Από πάνω, θα πρέπει να επισυνάψετε ένα μοτίβο κουκούλας (μπορείτε να το βρείτε στο Internet και να εκτυπώσετε ή να περιστρέψετε την κουκούλα του μπουφάν ή μπουφάν του μωρού σας). Στη συνέχεια, από την πετσέτα πρέπει να κόψετε την κουκούλα (μην ξεχάσετε να κάνετε επιδόματα για ραφές). Στη συνέχεια, στην εξωτερική άκρη της κουκούλας θα πρέπει να ραμμένα με μια ραπτομηχανή. Επιπλέον, πρέπει να στερεώσετε το στοιχείο σε δύο κατευθύνσεις (προς τα εμπρός και προς τα πίσω).

Σύνδεση εξαρτημάτων

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ραπτικής του παιδικού πο στού, πρέπει να συνδυάσετε τα μέρη που προκύπτουν.

Για να το κάνετε αυτό, στην άκρη της αποκοπής ενός ελλειπτικού σχήματος στον πόνκο, θα πρέπει να βρείτε το κέντρο και να το σημειώσετε με μια καρφίτσα. Το κέντρο πρέπει να βρίσκεται στην κουκούλα. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε τα κέντρα μαζί με ένα πείρο (τα προϊόντα πρέπει να περιστρέφονται μεταξύ τους με τις μπροστινές πλευρές). Μετά από αυτό, θα πρέπει να ράψετε και τα δύο μέρη (επίδομα περίπου 0,5 cm). Ανάγκη να βελονιά και προς τις δύο κατευθύνσεις (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζιγκ-ζαγκ ή ευθεία ραφή). Τώρα το προϊόν είναι εντελώς έτοιμο.

Για ευκολία και άνεση, μια τσέπη για μικρά αντικείμενα μπορεί να ραμμένο στο μπροστινό μέρος του αντικειμένου της ντουλάπας (μπορεί να κατασκευαστεί από τα υπολείμματα υφάσματος). Επίσης, αυτό το προϊόν μπορεί να διακοσμηθεί με κεντήματα ή λωρίδες. Αυτό το ποόνι είναι κατάλληλο τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια. Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να επιλέξετε ελαφριά χρώματα (ροζ, κίτρινο) και για τα αγόρια - πιο σκοτεινή περιοχή (μπλε, πράσινη).

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όπως κάθε άλλο πράγμα, αυτό το είδος ρούχων έχει θετικές και αρνητικές πλευρές. Οι νοικοκυρές λένε ότι αυτό το πράγμα είναι πολύ απλό να κάνει - δεν απαιτεί μεγάλο οικονομικό και χρονικό κόστος.Από την άλλη πλευρά, πιστεύεται ότι μια ποδιά, χωρίς μανίκια, δεν είναι το πιο άνετο ρουχισμό για μικρά παιδιά. Για αυτούς, θα πρέπει να αγοράσετε μια πετσέτα με μανίκια.

Είναι επίσης σημαντικό να δοθεί προσοχή στο μήκος. Πολλές μούμιες παραπονούνται ότι ένα σπιτικό προϊόν είναι πολύ σύντομο. Θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το μήκος της πετσέτας ώστε να φτάσει στο παιδί, τουλάχιστον μέχρι τους γοφούς.

Μάστερ στην κατασκευή πετσετών για παιδιά - στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο