Πετσέτα με γωνία για νεογέννητα

Τα αξεσουάρ για μπάνιο στο νεογέννητο αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο στη λίστα των αντικειμένων που απαιτούνται για τη φροντίδα του μωρού. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές παιδικών προϊόντων προσφέρουν στους γονείς μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από υφαντικές ύλες, συμπεριλαμβανομένων των πετσετών για νεογέννητα με γωνία (κουκούλα).

Υπάρχουν ορισμένες λεπτές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά προϊόντων, επειδή το δέρμα του μωρού είναι ευαίσθητο και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Δεξιά επιλογή

Η σύγχρονη βιομηχανία παράγει περίεργες πετσέτες με γωνιά για νεογέννητα. Κατά την επιλογή, οι νέοι γονείς, κατά κανόνα, καθοδηγούνται από τα συναισθήματά τους, διότι η κάλυψη ολόκληρης της εμβέλειας προσοχής δεν θα λειτουργήσει. Επομένως, πριν επιλέξετε μια πετσέτα, πρέπει να εξοικειωθείτε με τη δομή του υλικού στην ετικέτα.Αν βιαστείτε να βγείτε από το πρώτο που εμφανίστηκε, χωρίς να το έχετε δει προσεκτικά, τότε έχετε την ευκαιρία να φέρετε στο σπίτι σας προϊόντα χαμηλής ποιότητας. Πριν αγοράσετε μια πετσέτα για το μωρό, θα πρέπει να θυμάστε μια σειρά συστάσεων.

  1. Εφαρμόστε μια πετσέτα στο πρόσωπο ή στο πίσω μέρος της παλάμης. Στην αφή θα πρέπει να είναι ευχάριστη και μεταξένια.
  2. Το ύφασμα καλής ποιότητας δεν ψεκάζεται, στα ρούχα και στα χέρια δεν υπάρχουν στοιχεία από χνούδι.
  3. Το χρώμα θα πρέπει να είναι ομαλό, να εκφράζεται εκφραστικό. Δεν επιτρέπονται πολύ έντονα χρώματα. Δείχνουν την παρουσία επιθετικών χημικών βαφών.
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μυρίσει το προϊόν. Εάν η μυρωδιά είναι φρέσκια, φυσική, χωρίς αρώματα, λάδι ή τεχνητές ακαθαρσίες, αγοράστε χωρίς δισταγμό.

Επιλέγοντας ένα υλικό

Για να ράψετε μια πετσέτα για ένα μωρό με κουκούλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το υλικό είναι πραγματικά καλής ποιότητας και είναι κατάλληλο για αυτό. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στους βέλτιστους τύπους υφασμάτων που μπορούν να αποκτηθούν χωρίς δισταγμό.

Βαμβάκι

Στην πραγματικότητα, αυτό το υλικό είναι το καλύτερο για την κατασκευή πετσετών για παιδιά.Το υλικό πρέπει να είναι διπλής όψεως, φυσικό, απορροφητικό και διατηρώντας την υγρασία, χωρίς να προκαλεί βλάβη στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

Το πιο κατάλληλο για τη δημιουργία αξεσουάρ μπάνιου είναι το βαμβάκι μακράς διάρκειας, το οποίο παράγεται στο Πακιστάν και την Αίγυπτο.

Τα προϊόντα αυτά είναι σημαντικά ακριβότερα από τα πρωτότυπα που κατασκευάζονται από τη Ρωσία, αλλά ταυτόχρονα ανταποκρίνονται 100% στις απαιτήσεις των απαιτητικών γονέων, χάρη στις εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης της υγρασίας και σε μήκος σωρού 5 χιλιοστών.

Θυμηθείτε! Η καλύτερη επιλογή είναι 100% βιολογικό βαμβάκι.

Μπαμπού

Τα σύγχρονα καταστήματα είναι γεμάτα από προϊόντα από αυτό το υλικό, χαρακτηρίζονται φυσικά. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι αλήθεια, δεδομένου ότι μια τέτοια ίνα δεν είναι φυσική, που προέρχεται από την κυτταρίνη. Είναι αλήθεια ότι το υλικό είναι μαλακό, δεν γίνεται ηλεκτρισμένο, αλλά σε σύγκριση με το βαμβάκι, απορροφά και διατηρεί την υγρασία χειρότερη. Μεταξύ άλλων, τα προϊόντα αυτά στεγνώνουν για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευκάλυπτος

Συχνά στο βαμβάκι περιλαμβάνονται οι ίνες ευκαλύπτου, για να δώσουν μια τρυφερότητα.Με την αφή, το ύφασμα είναι μαλακό, ευχάριστο, δεν απορροφά τη σκόνη, απορροφά και διατηρεί την υγρασία καλά, αλλά, για μεγάλη θλίψη, είναι κατάλληλο για χρήση για μικρό χρονικό διάστημα και φθείρεται πολύ γρήγορα.

Μικροΐνες

Είναι ένα μοντέρνο επαναστατικό ύφασμα που απορροφά την υγρασία όπως το αφρώδες ελαστικό. Στεγνώνει γρήγορα στον αέρα, θεωρείται αρκετά ανθεκτική στη φθορά.

Επιπλέον, δεν προκαλεί αλλεργίες, μπορεί εύκολα να πλυθεί, όλα τα είδη ρύπανσης απομακρύνονται τέλεια.

Μεγέθη πετσετών για μωρά

Πάρτε 2 μικρές και μεγάλες πετσέτες για μπάνιο στο μωρό σας. Σε ένα μεγάλο, των οποίων οι παράμετροι είναι 75 x 75, 80 x 80, 100 x 100 και το πολύ 120 x 120 εκατοστά, θα τυλίξετε τελείως το μωρό μετά το μπάνιο. Μικρά, για παράδειγμα, 30 x 30 ή 30 x 50 εκατοστά μπορεί να σκουπίσει το πρόσωπό σας και τα χέρια μετά το πλύσιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα για να αφαιρέσετε την υγρασία μετά από το μπάνιο από τις πτυχές στα πόδια.

Οι πετσέτες αυτού του είδους πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 σύνολα: ενώ το ένα στεγνώνει, χρησιμοποιείτε το άλλο. Πλύντε πάντα πριν από την πρώτη χρήση.

Δεν είναι απαραίτητο να σιδερώσετε το ύφασμα από το φλοιό, αφού οι βρόχοι είναι θρυμματισμένοι και η αεροδυναμία χάνεται, αλλά μπορείτε να τον χτυπήσετε για απολύμανση.

Βάζουμε μια πετσέτα με τα χέρια μας

Το κόστος των προϊόντων ποιότητας είναι συχνά υψηλό. Οι δημοφιλείς μάρκες αυξάνουν την τιμή επειδή είναι γνωστές στην αγορά. Τα προϊόντα των ελάχιστα γνωστών κατασκευαστών ενδέχεται να είναι χαμηλής ποιότητας. Επιπλέον, οι αυστηρές μούμιες δεν μπορούν πάντοτε να βρουν μια πετσέτα με τα απαραίτητα χρώματα ή με ένα επιθυμητό μοτίβο. Σε αυτήν την περίπτωση, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να γίνει μια ανεξάρτητη πετσέτα.

Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ ράψιμο, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αυτό το απλό έργο χωρίς δυσκολία. Αυτό θα απαιτήσει: ένα μηχάνημα (ράψιμο), ύφασμα, νήμα, ψαλίδι, καρφίτσες ασφαλείας. Θα πάρετε το ύφασμα που σας αρέσει ή θα χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό φύλλο mahra. Προσανατολίστε τον εαυτό σας με τις διαστάσεις, αλλά ακόμα και για τα νεογέννητα πρέπει να πάρετε ένα κομμάτι τουλάχιστον 100 x 100 εκατοστά. Εάν ράψετε 120 x 120 εκατοστά, τότε αυτή η πετσέτα θα είναι αρκετή για εσάς μέχρι την ηλικία των 3 ετών. Κατά την αγορά, υπολογίστε την ποσότητα του υλικού. Αν το πλάτος του υφάσματος είναι 150 εκατοστά, πάρτε 1,30 μ. Και η κουκούλα (γωνία) θα κοπεί από την πλευρά του.

Τα κύρια στάδια:

  • Εξετάστε πώς θα κόψετε τις άκρες. Αυτό μπορεί να γίνει με κασέτα εφαρμογής με προ-διπλωμένα δικαιώματα (λοξή επένδυση), με τελική κορδέλα ή με ραφή ραφής αν υπάρχει παρόμοια επιλογή στη ραπτομηχανή.Bakey και κορδέλα μπορεί να απαιτηθεί, λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις της πετσέτας περίπου 5-8 μέτρα. Είναι δυνατή η κατασκευή λωρίδων από λεπτό βαμβακερό υλικό πλάτους 4-5 εκατοστών, η συρραφή τους σε μια μακρά μονή λωρίδα, η περιποίηση όλων των άκρων της πετσέτας και της κουκούλας μαζί της.
  • Κάνουμε ένα ορθογώνιο ή τετράγωνο σχέδιο του απαιτούμενου μεγέθους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι πετσέτες σχεδιάζονται με τη μορφή τετραγώνου, επειδή η γωνία για την κουκούλα, στην περίπτωση αυτή, έχει τις ίδιες πλευρές στις πλευρές, γεγονός που είναι πιο άνετο για κοπή.
  • Κόβουμε μια τριγωνική λεπτομέρεια κάτω από την κουκούλα από το ίδιο κομμάτι ύφασμα που χρησιμοποιούμε για μια πετσέτα ή το κόβουμε απ 'ευθείας από το κάτω μέρος της πετσέτας.
  • Πετάμε τα δύο μέρη μαζί, ευθυγραμμίστε το τρίγωνο με τη γωνία και τις άκρες του κύριου ιστού και συνδέστε το. Το πλάτος της γραμμής πρέπει να είναι 0,5-0,7 εκατοστά. Κάναμε κουκούλα. Εάν μια γωνιά με τα αυτιά υποτίθεται, τότε σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να προσκολληθούν και ραμμένα μαζί με ένα τρίγωνο.
  • Μετά από αυτό, εάν υπάρχει μια επιθυμία, μπορείτε να κάνετε τις γωνίες της πετσέτας και τη γωνία της κουκούλας γύρο. Μπορείτε να φύγετε όπως είναι.
  • Επεξεργαζόμαστε τις άκρες. Οι σωληνώσεις εφαρμόζονται με διάφορες μεθόδους.Ο πιο απλός τρόπος είναι να διπλώσετε τη λωρίδα στη μέση προς τα έξω, να σιδερώσετε το, να το ράψετε στην μπροστινή πλευρά, να το γυρίσετε προς τα έξω και να το ράψετε κατά μήκος της ραφής. Δημιουργία τέχνης τελειώματος.

Συμπερασματικά

Θυμηθείτε! Η εικασία για τα πράγματα για ένα παιδί είναι αδύνατη, επειδή είναι η διάθεση και η υγεία του. Πάρτε το χρόνο να επιλέξετε τα αξεσουάρ μωρών, αγοράστε μόνο τα εσώρουχα υψηλής ποιότητας, ακόμη και αν είναι ακριβό. Χάρη σε αυτό, στο μέλλον όλα θα δικαιολογηθούν από το χαρούμενο και χαρούμενο χαμόγελο του παιδιού σας και από την ενεργητική του επιθυμία να κατανοήσει τον κόσμο.

Master Class για την κατασκευή πετσετών με μια γωνία, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο