Λευκή επένδυση σε εσωτερική διακόσμηση

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η επένδυση συνδέεται με υλικά φινιρίσματος για σάουνες και λουτρά. Επί του παρόντος, η χρήση της επένδυσης στο εσωτερικό του διαμερίσματος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πρωτότυπες λύσεις σχεδιασμού, να φέρει την άνεση και τη ζεστασιά ενός ρουστίκ σπιτιού στις πέτρινες πόλεις.

Τύποι και χαρακτηριστικά

Η επένδυση είναι μια στενή σανίδα, που συνδέει "αγκάθι-αυλάκι" και έχει σχεδιαστεί για εσωτερική διακόσμηση των δωματίων, συμπεριλαμβανομένων των μπαλκόνια και λότζες. Επένδυση σε τοίχους και οροφή.

Υπάρχουν τρεις τύποι:

 • από ένα φυσικό δέντρο - πιο ακριβό, το κόστος εξαρτάται άμεσα από μια τάξη (από 0 έως C)?
 • από MDF - επίσης ξύλινο, αλλά, σε αντίθεση με το προηγούμενο, κολλημένο από μάρκες?
 • πλαστικό - απομίμηση ξύλου, τεχνητό υλικό, αλλά φθηνό και δεν φοβόταν την υγρασία.
Από φυσικό ξύλο
Από MDF
Από πλαστικό

  Η ξύλινη επένδυση είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό χωρίς επιβλαβείς αναθυμιάσεις, που χρησιμεύει ως πρόσθετη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Μεταξύ των ελλείψεων: φοβάται το νερό, υπόκειται σε παραμόρφωση και σήψη. Συνεπώς, απαιτείται πρόσθετη επεξεργασία με παράγοντες κατά της μούχλας, ουσίες για αντοχή στην υγρασία και επιβραδυντικά φλόγας.

  Η πλαστική επένδυση τοίχων είναι κατάλληλη για χώρους με υψηλή υγρασία.Για παράδειγμα, για μπάνια. Είναι φθηνό, εύκολο στην εγκατάσταση, κρύβει το τραχύ φινίρισμα των τοίχων.

  Η κίτρινη επένδυση δεν είναι πάντα ευχάριστη στο μάτι. Όταν θέλετε πιο φωτεινά χρώματα, μπορείτε να βάψετε τις σανίδες. Ταυτόχρονα, ο χρόνος ζωής του υλικού θα αυξηθεί σημαντικά.

  Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

  Το λευκό χρώμα είναι καθολικό. Είναι κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο, συνδυάζεται με διάφορα χρώματα της παλέτας, ενώ μπορεί να έχει πολλές αποχρώσεις (βραστό, κρέμα, ελεφαντόδοντο και άλλα). Για τα δωμάτια με παράθυρα που βλέπουν προς βορρά, είναι καλύτερα να επιλέξετε μια ζεστή σκιά, στα νότια - κρύα.

  Ξαναβαφτό λευκό ξύλο φαίνεται όμορφο και φρέσκο. Το ίδιο το λευκό χρώμα κάνει το δωμάτιο φωτεινότερο, ελαφρύτερο, πιο οπτικά ευρύχωρο. Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους μικρών και σκοτεινών περιοχών.Η γυαλιστερή επένδυση θα δώσει το ίδιο αποτέλεσμα με την επιφάνεια του καθρέφτη. Θα επεκτείνει το χώρο ή θα τραβήξει έξω εάν βάψετε το ανώτατο όριο.

  Με εσωτερική επένδυση είναι δυνατόν να διορθωθεί οποιοδήποτε δωμάτιο.

  • Η κατακόρυφη διάταξη του φινιρίσματος τραβά, οπτικά απομακρύνοντας την οροφή.
  • Η οριζόντια διάταξη διευρύνεται, το δωμάτιο φαίνεται μεγαλύτερο. Diagonal - μια πρωτότυπη αλλά επίπονη λύση εγκατάστασης. Ένα τέτοιο τοίχο προσελκύει άμεσα την προσοχή. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν τη μέθοδο στον χώρο ζωνών.

  Η λευκή επένδυση είναι ιδανική για την τελική επεξεργασία της κρεβατοκάμαρας. Φιλικό προς το περιβάλλον υλικό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά της εξοχικής κατοικίας, της αμερικανικής χώρας ή της Γαλλικής Προβηγκίας, ανάλογα με τα πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία.

  Το λευκό χρώμα είναι ήρεμο, δεν επιβαρύνει το νευρικό σύστημα, θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να συντονιστείτε για να ξεκουραστείτε.

  Τι χρώμα να επιλέξω;

  Εάν θέλετε να διατηρήσετε την υφή του ξύλου, τότε αποκτήστε ειδικές ημιδιαφανείς μπογιές. Μερικοί δίνουν την απαραίτητη σκιά, επιτρέποντας στο ξύλινο μοτίβο να λάμψει.

  Τα παρακάτω χρώματα χρησιμοποιούνται για τη βαφή ξύλου:

  • υδατικό γαλάκτωμα.
  • ακρυλικό ·
  • πετρέλαιο ·
  • akvalak.

  Οι συνθέσεις με βάση το νερό χαρακτηρίζονται από ιδιότητες χαμηλής απόδοσης, αλλά φιλικές προς το περιβάλλον. Χάρη στη χαμηλή τιμή και την ευρεία παλέτα είναι μεγάλη ζήτηση.

  Τα ακρυλικά χρώματα είναι επίσης στο φθηνό τμήμα της τιμής. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν εξαπλώνονται, αλλά έχουν κακή διαπερατότητα. Με τον καιρό, το χρώμα μπορεί να διογκωθεί και μερικές φορές να αποκολληθεί.

  Τα χρώματα λαδιού στεγνώνουν πολύ γρηγορότερα, διατηρούνται καλά, αλλά εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Μέχρι να στεγνώσει, αυτό το χρώμα αποπνέει μια τρομερή μυρωδιά που μπορεί να δηλητηριαστεί.

  Βαφή γαλακτώματος νερού
  Ακρυλικό χρώμα
  Λιπαρό χρώμα

  Η Aqualak συνδυάζει όλες τις θετικές πτυχές αυτών των χρωμάτων. Είναι ανθεκτικά, στεγνώνουν γρήγορα, δεν υπάρχουν τοξικά αέρια από αυτά. Ταυτόχρονα έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό - απωθήστε τη βρωμιά. Μια μεγάλη επιλογή για τους τοίχους.

  Το Aqualux είναι ιδανικό για τη ζωγραφική ξύλινη οροφή. Αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα έχουν ένα μειονέκτημα - την υψηλή τιμή.

  Aqualuck
  Aqualak στο δέντρο

  Ζωγραφική επένδυσης σε λευκό χρώμα

  Όλοι δεν αγοράζουν ένα τελειωμένο λευκό τοίχωμα. Μπορείτε να το βάψετε μόνοι σας, επιλέγοντας τη σωστή σκιά.Όλα τα έργα αποτελούνται από προετοιμασία ξύλου και άμεση βαφή.

  Η επένδυση πρέπει να ελέγχεται για ελαττώματα. Όλες οι παρατυπίες και τα βρώμικα διαζύγια είναι λειασμένα με χοντρό γυαλόχαρτο. Εκσκαφές στόκος. Μια μαλακή πλαστική σπάτουλα επιλέγεται για λειτουργία.

  Το ίδιο το ξύλο είναι ένα μαλακό υλικό, έτσι μια σκληρή σπάτουλα μπορεί να το βλάψει και να αφήσει γρατζουνιές.

  Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να απολιπανθεί η επιφάνεια. Για να γίνει αυτό, σκουπίστε τις σανίδες με 3% διάλυμα σόδας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να καλύψετε με ένα στρώμα αντισηπτικών και άλλων εμποτισμών. Επιπλέον, μπορείτε να φωτίσετε το δέντρο με ένα ελαφρύτερο λεκέ.

  Πριν από τη ζωγραφική, η επένδυση τοίχου θα πρέπει να επεξεργαστεί με ένα αστάρι. Για παράδειγμα, λινέλαιο, αλλά στεγνώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατ 'αρχήν, οποιοδήποτε αστάρι για ξύλο θα κάνει.

  Στην περίπτωση που οι σανίδες είχαν προηγουμένως βαφεί, τότε ένα νέο στρώμα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο εάν δεν υπάρχει ξεφλούδισμα και σχίσιμο. Διαφορετικά πρέπει να καθαρίσετε τα πάντα. Μετά από αυτό πρέπει να επεξεργαστείτε με σόδα και αστάρι.

  Η βαφή του τοίχου πρέπει να είναι σταδιακά από πάνω προς τα κάτω και μόνο προς μία κατεύθυνση. Συνιστάται να βυθίζετε μόνο το άκρο της βούρτσας στο χρώμα και ο κύλινδρος δεν πρέπει να βρέχεται πολύ.

  Για να αποφύγετε τις λεκέδες και τα χοντρά εγκεφαλικά επεισόδια, είναι σημαντικό να εφαρμόσετε τη σύνθεση σε ένα λεπτό στρώμα και να μην το κρατάτε δύο φορές πάνω από την βαμμένη περιοχή. Για ένα πιο κορεσμένο χρώμα, εφαρμόζονται 2-3 στρώματα, το καθένα καινούργιο αφού το προηγούμενο είναι εντελώς στεγνό.

  Αν ακολουθήσετε την τεχνολογία, η επένδυση θα ζωγραφιστεί ακριβώς. Είναι σημαντικό να θυμάστε να προστατεύετε άλλες επιφάνειες από το χρώμα. Γι 'αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ταινία κάλυψης, ταινία ή εφημερίδα.

  Πώς να βάψετε επένδυση, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο