Τυποποιημένες διαστάσεις

 Τυποποιημένες διαστάσεις

Η σύγχρονη επένδυση έχει μια όμορφη ανθεκτική επίστρωση που σας επιτρέπει να την χρησιμοποιείτε σε διάφορους τομείς. Οι πίνακες χρησιμοποιούνται ενεργά για το φινίρισμα των προσόψεων και για την εσωτερική επένδυση. Μπορούν να κατασκευαστούν με διάφορες τεχνολογίες. Μπορείτε να επιλέξετε την επένδυση και την επένδυση. Η τελευταία επιλογή έχει διαφορετικό πάχος, διαφορετική εμφάνιση και σύνδεση αυλάκωσης.

Διαφορά επένδυσης από την ευρωστία

Υπάρχουν μερικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο υλικών για φινίρισμα.

 • Η επένδυση έχει χαμηλό επίπεδο υγρασίας.Μόνο 12%, και για κανονική επένδυση αποδεκτή τιμή από 15 έως 20%.
 • Η επένδυση χαρακτηρίζεται από την αυστηρή συμμόρφωση με τα πρότυπα ποιότητας.
 • Η μπροστινή επιφάνεια του Eurolining είναι ιδανική.
 • Για τη συσκευασία του euroboard, χρησιμοποιείται πλαστική μεμβράνη.
 • Στην Eurolining υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός καναλιών εξαερισμού, μέσω των οποίων το συμπύκνωμα αποστραγγίζεται. Οι ίδιες αυλακώσεις επιτρέπουν την αφαίρεση της εσωτερικής πίεσης.
 • Κατά την ευρωζώνη, το αυλάκι έχει μέγεθος 9 mm, ενώ στη συμβατική επένδυση είναι 5 mm.
 • Η τακτική επένδυση χαρακτηρίζεται από την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης, για την οποία συχνά καλούν ειδικούς. Όταν πρόκειται για την εγκατάσταση του eurolining, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπιστούν από μόνοι τους.

Τύποι και ποιότητες ξύλου ευρωστρώματος

Η ξύλινη επένδυση μπορεί να ταξινομηθεί ανά προφίλ παραγωγής.

Μέχρι σήμερα, η αγορά μπορεί να συναντήσει δύο προφίλ.

 • Το πρότυπο, το οποίο μπορεί να αναφέρεται ως συνηθισμένη επένδυση, "συλλογικός γεωργός" ή "κλασικό". Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του υλικού για διακόσμηση είναι ο ελάχιστος αριθμός αυλακώσεων, που πρακτικά απουσιάζουν.
 • Η επένδυση έχει παρόμοια εμφάνιση με το προηγούμενο προφίλ, αλλά επιβάλλονται αυστηρότερες απαιτήσεις σε αυτό το υλικό. Εκτός από αυτά, όταν συνδέετε τα ελάσματα σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πάντα μια ελαφρά αυλάκωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, φτάνει έως και 15 mm.

  Φανταστείτε τους πιο συνηθισμένους τύπους Eurolining, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από μια κατακόρυφη μέθοδο τοποθέτησης.

  • Softline - μια άποψη όπου οι πίνακες είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες. Το πλάτος και το μήκος του υλικού σας επιτρέπει να εκτελέσετε γρήγορα το φινίρισμα της πρόσοψης.
  • Το κύμα είναι ένας τύπος ευρωστρώματος, στον οποίο η εμπρόσθια πλευρά είναι ελαφρά κοίλη.

   Υπάρχουν και άλλοι τύποι ξύλινων επενδύσεων τοίχων, οι οποίοι διαφέρουν στην οριζόντια μέθοδο στερέωσης.

   Εδώ αξίζει να δίνετε προσοχή σε διάφορες ποικιλίες.

   • Αμερικανός Με τη βοήθεια αυτού του τύπου ευκλείδωσης, είναι δυνατόν να μιμηθούμε την τοποθέτηση ξύλινων σανίδων. Συχνότερα χρησιμοποιείται για υπαίθρια διακόσμηση. Η επένδυση χαρακτηρίζεται από ασφάλεια στην περιοχή των αρθρώσεων, όπου η υγρασία δεν μπορεί να πάρει. Επειδή αυτά τα πάνελ μπορούν να αγοραστούν σε διάφορα πλάτη, μπορείτε να κόψετε το σπίτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
   • Απομιμήσεις ξυλείας. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυση έχει ένα τυποποιημένο προφίλ.
   • Αποκλείστε το σπίτι Εάν με τη βοήθεια αυτού του υλικού για να πραγματοποιήσει τη διακόσμηση του κτιρίου, τότε θα είναι σαν μια ξύλινη καμπίνα. Διαφέρουν σε διαφορετικά μήκη και πλάτη, οπότε το τελείωμα είναι πολύ απλό.

   Διαστάσεις Eurolining

   Πρέπει να δοθεί προσοχή στους ακόλουθους παράγοντες:

   1. Η επένδυση μπορεί να έχει μήκος από 0,5 έως 6 μέτρα.
   2. στην αγορά μπορείτε να βρείτε αυτές τις σανίδες με πάχος 13, 16 και 19 mm.
   3. το πλάτος της επένδυσης μπορεί να είναι 80, 100, 110 και 120 mm, οι διαστάσεις αυτές είναι οι βέλτιστες για την υλοποίηση έργων προσόψεων σε μεγάλους χώρους.
   4. το μέγεθος των ακίδων μπορεί να κυμαίνεται από 8 έως 9 mm.

   Τι αποκλίσεις είναι βέλτιστες;

   Είναι δυνατή η διάκριση τέτοιων επιτρεπομένων αποκλίσεων:

   1. είναι αποδεκτή διαφορά μήκους το πολύ 5 mm.
   2. σε πάχος - 0,7 mm.
   3. σε πλάτος - 1 mm.
   4. σε μέγεθος αγκάθια - 0,5 mm.

    Λόγω του βέλτιστου μεγέθους των πτερυγίων όταν εργάζεστε με ξύλινη επένδυση από χαρτόνι δεν θα δημιουργηθεί κενό. Ταυτόχρονα, το υλικό δεν θα χάσει την εμφάνισή του, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για την τοποθέτηση των τοίχων.

    Οι υπάρχουσες διαστάσεις του Eurolining έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη διαδικασία επιμετάλλωσης με πάνελ.

    Πλεονεκτήματα και αδυναμίες

    Μέχρι σήμερα, η επένδυση χρησιμεύει ως ένα αρκετά δημοφιλές υλικό φινιρίσματος.Η υψηλή ζήτηση για ευρωπλασία διαμορφώθηκε σε βάρος πολλών πλεονεκτημάτων που δεν μπορούν να αποδείξουν πολλοί άλλοι τύποι υλικών φινιρίσματος.

    Μεταξύ των κύριων πλεονεκτημάτων υπάρχουν διάφοροι παράγοντες.

    • Το πιο προσπελάσιμο υλικό για φινίρισμα είναι το ξύλινο ευκάλυπτο από φελλό.
    • Η οικολογική καθαριότητα είναι εγγυημένη.
    • Το εν λόγω υλικό έχει όμορφη εμφάνιση. Κάθε ξύλο που χρησιμοποιείται είναι μοναδικό. Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων και δομών, ώστε να δημιουργήσετε μοναδικές επιλογές εσωτερικού σχεδιασμού.
    • Το υλικό λειτουργεί ως εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση.
    • Η επένδυση θα λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά εάν θα παρέχεται η σωστή φροντίδα. Είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους ιδιοκτήτες του για έως και 50 χρόνια, διατηρώντας παράλληλα την αρχική του μοναδική εμφάνιση.
    • Η ξύλινη επένδυση από χαρτόνι χαρακτηρίζεται από ευκολία εγκατάστασης, η οποία είναι δυνατή λόγω της παρουσίας της κορυφογραμμής και των αυλακώσεων. Με τη βοήθεια αυτών των πλαισίων, μπορείτε να εκτελέσετε το ταχύτερο δυνατόν, ενώ δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας στον τομέα αυτό για να εκτελέσετε αυτά τα έργα.
    • Με τη βοήθεια του Eurolining, μπορείτε να εκτελέσετε επιπλέον φινίρισμα.
    • Σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε διαφορετικά μεγέθη ξύλινης επένδυσης από ξύλο, τα οποία είναι πιο κατάλληλα για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, με βάση την επιφάνεια που πρόκειται να επενδυθεί.

    Παρά τον εντυπωσιακό κατάλογο των πλεονεκτημάτων του εν λόγω υλικού, υπάρχουν μειονεκτήματα για την ευρωστία, αλλά υπάρχουν ελάχιστα από αυτά.

    Οι αρνητικές πτυχές είναι αρκετοί δείκτες.

    • Κατά τη λειτουργία της ξύλινης επένδυσης από ξύλο, υπάρχει κίνδυνος παραμόρφωσης. Εξαρτάται κυρίως από το είδος του ξύλου στο οποίο επιλέξατε την εφαρμογή της επιμετάλλωσης.
    • Το υπό εξέταση υλικό δεν αντιμετωπίζει καλά τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και είναι ευαίσθητο στην αυξημένη υγρασία, αλλά αυτές οι παράμετροι εξαρτώνται επίσης από το ξύλο από το οποίο κατασκευάζονται οι σανίδες.
    • Πρέπει να τονιστεί ότι τα προαναφερθέντα μειονεκτήματα δεν φαίνονται καταστροφικά, καθώς μπορούν να εξουδετερωθούν με τη χρήση ειδικών πλακών επεξεργασίας και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεων.

    Εάν θέλετε να αγοράσετε το euroboard, πρέπει να ξέρετε ακριβώς με ποιους όρους θα χρησιμοποιηθεί.Για παράδειγμα, θα εγκατασταθεί σε χώρους με υψηλή υγρασία. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στα κωνοφόρα. Όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση ξηρών δωματίων, μπορούν να έρχονται εδώ πίνακες από φυλλοβόλα δέντρα.

    Πρέπει να προσδιορίσετε αμέσως το βέλτιστο μέγεθος των αγορασθέντων πάνελ. Αν το δωμάτιο έχει σχετικά μικρό μέγεθος, είναι καλύτερα να δώσετε προσοχή στον πίνακα με μικρό πλάτος. Όταν τελειώνετε μεγάλους χώρους, αξίζει να επιλέξετε ένα υλικό με μεγάλο πλάτος σανίδων, καθώς αυτό θα διευκολύνει τη διαδικασία κάλυψης.

    Ποια είναι η καλύτερη επένδυση;

    Για να μην κάνετε λάθος στην επιλογή του eurolining, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε πολλές παραμέτρους.

    • Η ποιότητα και η φυλή του ξύλου που χρησιμοποιείται. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εξοικειωθείτε με τις ιδιότητες που διαθέτει ένας ή άλλος τύπος ξύλου. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ανάλογα με τις συνθήκες υπό τις οποίες θα χρησιμοποιηθεί το υλικό.
    • Μήκος Euroliningη οποία επηρεάζει άμεσα την αξία του. Όσο περισσότερο το σκάφος, τόσο πιο ακριβό είναι το υλικό.
    • Ποιότητα ξήρανσης. Τα πάνελ πρέπει να είναι καλά αποξηραμένα.Για παράδειγμα, η επένδυση δεν πρέπει να περιέχει περισσότερο από 12% υγρασία. Μόνο στην περίπτωση αυτή μπορεί να θεωρηθεί έτοιμη για χρήση. Μπορείτε να μετρήσετε την υγρασία χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή.
    • Χαρακτηριστικά της επεξεργασίας ξύλου. Αν οι πίνακες κατασκευάστηκαν με σύγχρονο εξοπλισμό, τότε η απόκλιση από τους τυπικούς δείκτες θα είναι ελάχιστη. Είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι σήμερα οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το Eurolin από συμπαγές ή ματ ξύλο. Κάθε μία από τις εξεταζόμενες επιλογές έχει τα ειδικά πλεονεκτήματά της. Το συμπαγές ξύλο έχει ελκυστική εμφάνιση, αλλά το κόστος αυτού του υλικού είναι αρκετά υψηλό. Στην περίπτωση συγκολλημένων Euromasks, οι ραφές είναι ορατές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ποιότητα.
    • Βαθμός. Εδώ είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στο είδος του ξύλου από το οποίο κατασκευάζονται οι σανίδες.
    • Θέση αποθήκευσης Η επένδυση πρέπει απαραιτήτως να φυλάσσεται σε κλειστό στεγνό χώρο, ο οποίος έχει καλό εξαερισμό. Δυστυχώς, πολλοί πωλητές αυτού του υλικού αφήνουν τις σανίδες στον υπαίθριο χώρο, όπου εκτίθενται σε υγρασία και υπεριώδη ακτινοβολία. Δώστε προσοχή στην παρουσία μπλε.Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι το ξύλο μολύνεται με μύκητα.
    • Κατασκευαστής. Οι ειδικοί συστήνουν να δίνουν προτίμηση στους κατασκευαστές από τις βόρειες περιοχές της χώρας, λόγω των κλιματικών συνθηκών, όπου οι πρώτες ύλες για το υλικό αυτό μεγαλώνουν.

    Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε eurolining από άλλο υλικό, για παράδειγμα πλαστικό, ωστόσο, τα χρόνια λειτουργίας του, το ξύλο έχει αποδειχθεί αποκλειστικά από την καλή πλευρά. Με τη βοήθεια αυτού του φυσικού υλικού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εσωτερικό σχέδιο, ενώ θα είστε βέβαιοι ότι οι σανίδες που χρησιμοποιούνται για την επιμετάλλωση θα σας εξυπηρετήσουν για χρόνια.

    Η διαδικασία τοποθέτησης του eurolining εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο