Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην "ηρεμία" και τη συνηθισμένη επένδυση;

 Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ηρεμίας και της συμβατικής επένδυσης;

Για πολύ καιρό στην κατασκευή και το σχεδιασμό των διαφόρων χώρων που χρησιμοποιούνται ένα τόσο όμορφο φυσικό υλικό όπως το ξύλο. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αξιοσημείωτη υφή, είναι βολικό για επεξεργασία, δημιουργεί πάντα ένα ζεστό και ευχάριστο αίσθημα ζεστασιάς και άνεση σε κάθε δωμάτιο. Φυσικά, η τιμή ενός τέτοιου προϊόντος είναι σημαντική, οπότε δεν μπορεί όλοι να το αγοράσουν. Θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος του εσωτερικού σχεδιασμού διαφόρων πάνελ Eurolining.

Επισκόπηση

Τι είναι η επένδυση; Αρχικά, είναι ένα λεπτό ξύλινο κάλυμμα ορισμένου μεγέθους. Διασυνδεδεμένοι με αυλακώσεις και αιχμές.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τελική επεξεργασία των εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών των καθιστικών, λουτρών, σάουνων, μπαλκονιών και άλλων δωματίων.

Το όνομα συνδέεται με την ανάπτυξη της σιδηροδρομικής επικοινωνίας. Στα επιβατικά αυτοκίνητα, η εσωτερική επένδυση ήταν κατασκευασμένη από ξύλινες πλάκες. Αυτό έκανε τα ταξίδια πιο άνετα, επειδή το ξύλο στις φυσικές του ιδιότητες καλύτερα από άλλα υλικά αντιστέκεται στη θερμότητα και το κρύο, την ξηρότητα και την υγρασία.

Τώρα το clapboard ονομάζεται λεπτό προφίλ, αν και όχι πάντα κατασκευασμένο από ξύλο.

Είδη

Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται η επένδυση καθορίζει τους κύριους τύπους αυτού του προσώπου:

 • ξύλινα?
 • πλαστικό;
 • MDF (κατασκευασμένο από ινοσανίδες).
Χυτά ξύλινα
Πλαστική επένδυση
MDF επένδυση

Μορφοποιημένο πλαστικό

Η πλαστική επένδυση είναι κατασκευασμένη από πολυβινυλοχλωρίδιο. Στο εσωτερικό του είναι κοίλο, το οποίο αυξάνει την ηχομόνωση και διατηρεί καλύτερα τη θερμότητα στο δωμάτιο.

Τα πλεονεκτήματα αυτών των πλαισίων περιλαμβάνουν:

 • μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • αντοχή στην υγρασία, η οποία επιτρέπει τη χρήση τους σε μπάνια, μπάνια, αίθουσες πλυντηρίων ρούχων,
 • δεν φοβούνται τις υψηλές και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
 • δεν ξεθωριάζει στον ήλιο?
 • μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και υφές.
 • δεν απαιτείται πρόσθετη επεξεργασία πριν από την εγκατάσταση.
 • προσιτές τιμές.

Ως μειονέκτημα, παρατηρείται χαμηλή μηχανική αντοχή: δεν αντέχει σε επιπτώσεις, γρατζουνιές, τσιπς.

Προϊόντα από MDF

Η επένδυση από MDF είναι στην ίδια σειρά με πλαστικά και ξύλινα πλαίσια. Ένα τέτοιο υλικό θεωρείται φιλικό προς το περιβάλλον, επειδή είναι κατασκευασμένο από μικρά ξύλινα τσιπς. Η διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει την θερμή συμπίεση ξύλινων απορριμμάτων υπό υψηλή πίεση. Δεν υπάρχει εξάτμιση εποξειδικής ρητίνης ή φαινόλης, η οποία επιτρέπει τη χρήση τέτοιων επενδύσεων σε κατοικημένες περιοχές.

Τα πλεονεκτήματα της επένδυσης MDF περιλαμβάνουν:

 • μικρό βάρος;
 • Απλή τεχνολογία εγκατάστασης.
 • μεγάλη επιλογή επιλογών για εξωτερικό σχεδιασμό.

Μορφοποιημένο ξύλο

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη ζωή χωρίς προϊόντα ξύλου. Η κατασκευή και ο σχεδιασμός διαφόρων κτιρίων επίσης δεν γίνεται χωρίς τέτοιο υλικό.

Η επένδυση του ξύλου γίνεται με διαφορετικές παραμέτρους, έτσι τα ονόματα είναι διαφορετικά. Η κύρια διαφορά είναι το σχήμα του προφίλ. Εξετάστε μερικά από αυτά.

Standard

Πρόκειται για μια βασική έκδοση της επένδυσης τοίχου, η οποία έχει τραπεζοειδή διατομή. Οι πλευρές του κόβονται σε γωνία 30 μοιρών. Το επίπεδο δίπλα στον τοίχο έχει αυλακώσεις για εξαερισμό και οι άκρες γίνονται με τη μορφή συνδετικών καρφιών και αυλακώσεων. Όλα τα μέρη κατασκευάζονται σε σχέση με την επέκταση ξύλου με αυξανόμενη υγρασία του περιβάλλοντος. Η τελειωμένη επιφάνεια έχει τη μορφή συνεχούς επίστρωσης με παράλληλες εσοχές στους αρμούς των επιμέρους στρωμάτων.

Ήρεμος

Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό αυτού του προφίλ είναι η στρογγυλοποίηση των γωνιών των εμπρόσθιων ορατών τμημάτων του τραπεζοειδούς μετά τη συναρμολόγηση. Συχνά αυτό το σχέδιο των αεροπλάνων φαίνεται πολύ αρμονικά σε συνδυασμό με άλλες λεπτομέρειες της κατάστασης.

Επένδυση ευρώ

Ο ευρύς βαθμός των πάνελ που παράγονται σύμφωνα με τα Δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα. Όταν συναρμολογείται, έχει ένα ευρύ αυλάκι στους αρμούς των επιμέρους στρωμάτων, έτσι ώστε το σχέδιο να είναι πιο ανάγλυφο. Απαιτήσεις για την κατασκευή της επένδυσης αρκετά υψηλές. Λαμβάνονται υπόψη τα πρότυπα για την περιεκτικότητα σε υγρασία των τεμαχίων, η ακρίβεια των διαστάσεων των τελικών προϊόντων και η καθαριότητα της επιφανειακής επεξεργασίας.

Κάθε σιδηροτροχιά έχει οπίσθια σχισμή καθ 'όλο το μήκος για εξαερισμό και απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας,για την πρόληψη της μούχλας και της σήψης στον τοίχο, το κιβώτιο και τη μόνωση, καθώς και να μην υπονόμευε την επιφάνεια όταν αλλάζει η θερμοκρασία και η υγρασία.

Αμερικανίδα γυναίκα

Ιδιαίτερα κατάλληλη για φινίρισμα εξωτερικών επιφανειών. Μετά την τοποθέτηση των επενδύσεων τοίχου, φαίνεται ότι αυτές είναι ακριβώς επικαλυπτόμενες οριζόντιες σανίδες. Αλλά λόγω του γεγονότος ότι όλα συνδέονται με αυλακώσεις και αιχμές, η επιφάνεια είναι σχεδόν μονολιθική, η οποία προστατεύει καλά το κτίριο από την επίδραση των ατμοσφαιρικών παραγόντων και φαίνεται όμορφη. Αυτές είναι οι κύριες διαφορές του υλικού.

Υλικά για την παραγωγή

Πεύκο και ερυθρελάτης κατάλληλο για διακόσμηση χώρων, λότζες, βεράντες. Το ξύλο εμποτισμένο με ρητίνη απορροφά την υγρασία καλά, έτσι θα διαρκέσει πολύ καιρό και αξιόπιστα. Αλλά στη σάουνα δεν συνιστάται να το χρησιμοποιήσετε λόγω της υψηλής θερμοκρασίας προεξέχουν ζεστό και κολλώδες σταγόνες με μια απότομη μυρωδιά κωνοφόρων.

Λάρχης διαφέρει σε καλές αντοχές και αντοχές στην υγρασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια με υψηλές θερμοκρασίες, όπως λουτρά ή σάουνα.

Κορνίζα από πεύκο
Διακοσμητικό πλαίσιο από γυαλί

Linden και aspen έχουν ένα ευχάριστο και θεραπευτικό άρωμα, έτσι ώστε να ζουν σε ένα δωμάτιο με τέτοια πάνελ είναι μια ευχαρίστηση.

Άλντερ Μπορείτε να καλύψετε το εσωτερικό της σάουνας. Αντέχει τις θερμοκρασίες έως και εκατόν είκοσι βαθμούς με εκατό τοις εκατό υγρασία.

Επίσης κατάλληλη για δωμάτια με επένδυση χωρίς θέρμανση όπως εξοχικό, σοφίτα, βεράντα, μπαλκόνι και τα παρόμοια.

Κορνίζα Linden
Αλουμινένια επένδυση

Αγκάρισκ πεύκο, κέδρο και άλλα Τύποι πολύτιμων ειδών ξύλου έχουν ένα ασύγκριτο μοτίβο και χρώμα, αλλά το κόστος τέτοιων πάνελ είναι αρκετά υψηλό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό μεμονωμένων τμημάτων των δωματίων, συμπληρώνοντας αρμονικά την κύρια πρόσοψη.

Cedar clapboard trim
Κουρτίνα αγγειοπλαστικής Angara

   Έτσι, η επένδυση είναι ένα από τα πολλά καθολικά δομικά υλικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για τον σχεδιασμό κατοικιών και βοηθητικών χώρων, τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου. Μια ευρεία επιλογή προϊόντων σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε μόνοι σας τι ακριβώς θα εναρμονιστεί αρμονικά με το εσωτερικό ενός κτιρίου.

   Από το παρακάτω βίντεο θα μάθετε πώς να επιλέξετε το σωστό πλαίσιο τοίχου.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο