Χαρακτηριστικά της επένδυσης με απομίμηση ενός μπαρ

Τα διακοσμητικά σπίτια και τα βοηθητικά κτίρια, καθώς και διάφορα βοηθητικά κτίρια εκτελούνται συχνά με τη χρήση δακτύλων. Αυτό το υλικό είναι πολύ καλό στις πρακτικές ιδιότητές του, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι η εμφάνισή του δεν είναι αρκετά τέλεια. Αυτό δεν συμβαίνει, επειδή υπάρχει μια πολύ ελκυστική λύση - μια απομίμηση ξυλείας.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Αυτός ο τύπος επένδυσης διαφέρει σημαντικά από τους συνήθεις τύπους και δεν είναι μόνο η μοναδική τραπεζοειδής διαμόρφωση του. Μην το συγχέετε με το Eurolining. Η αναπαραγωγή της ξυλείας σας επιτρέπει να δώσετε στις λεπτομέρειες μια ποικιλία μεγέθους και σχήματος και αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Οι σύγχρονες τεχνολογίες επιτρέπουν τη μεταβολή του πλάτους κάθε θραύσματος από 9 σε 19 cm. και ορισμένοι κατασκευαστές έχουν μάθει ακόμη και την παραγωγή απομίμησης ξυλείας πλάτους 25 cm.Ωστόσο, το κόστος αυτών των αποφάσεων είναι αρκετά μεγάλο και αγοράζονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Το πιο δημοφιλές πλάτος επένδυσης είναι 13,5 εκ. Όσον αφορά το μήκος, οι τυπικές λύσεις είναι 3 και 6 μ., Αν και αν είναι απαραίτητο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε την επένδυση από 100 εκατοστά και άνω σε βήματα των 500 χλστ. Πολλές επαγγελματικές οργανώσεις πωλούν θραύσματα μη μορφοποιημένα, το κόστος των οποίων είναι αισθητά μικρότερο και συγχρόνως τα μέρη προσαρμόζονται ακριβώς μεταξύ τους.

Το πάχος είναι σημαντικό. φυσικά, αυξάνουν τη διάρκεια ζωής και την αντοχή του προϊόντος καθώς αυτός πυκνώνει. Για την εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιείται πάχος clapboard από 1,8 έως 3,4 cm, αν και είναι προτιμότερο από τις πιο λεπτές ποικιλίες του υλικού. Με την εξωτερική εργασία, η κατάσταση είναι ακριβώς το αντίθετο.

Μοντέλα και επιλογές

Η ταξινόμηση των προϊόντων καθορίζεται από το βαθμό: όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός που αποδίδεται στην επένδυση, τόσο πιο αξιόπιστος είναι και τόσο πιο όμορφο θα είναι το τελείωμα. Η εργασία με τις ποικιλίες "Extra" ή "A" είναι πολύ καλή, επειδή αυτά τα προϊόντα έχουν τα λιγότερα ελαττώματα. Με τη βοήθεια της ποικιλίας "ΑΒ" μπορεί κανείς να επιτύχει εξοικονόμηση και ταυτόχρονα να πάρει ένα αρκετά ελκυστικό αποτέλεσμα.

Η απομίμηση μιας ράβδου μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια σανίδων από διάφορες φυλές ξύλου. Πιο συχνά για την κατασκευή τέτοιων φινιρισμάτων χρησιμοποιούνται μαστίχα ερυθρελάτης και πεύκου, τα οποία είναι σχετικά προσιτά και πολύ υψηλής ποιότητας. Η επένδυση με βάση το πορφυρόπλαστο είναι ανθεκτική στο νερό, ο κέδρος έχει, εκτός από αυτή την ιδιότητα, και μια κομψή εμφάνιση με υψηλή μηχανική αντοχή. Αλλά ένας εξαιρετικός σχεδιασμός μετατρέπεται σε ένα αυξημένο κόστος κατασκευής. Σε σάουνες και ατμόλουτρα, εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση της φέτας ή της ελάτης. Σε κάθε περίπτωση, οι σχισμές παραμένουν στο κάτω μέρος για να παρέχουν αερισμό και να απελευθερώσουν το εσωτερικό της δομής από υπερβολική υγρασία.

Συμβουλές για την επιλογή

Πρώτα πρέπει να προσδιορίσετε με ακρίβεια τον τύπο του ξύλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επένδυση με απομίμηση ξύλου γίνεται με βάση κωνοφόρα. μια συσκευή στερέωσης αυλακιών από κωνοφόρο ξύλο βοηθάει στην εξασφάλιση στενής εφαρμογής, εξαιρετικής θερμομόνωσης και απορρόφησης εξωτερικών ήχων. Για εξωτερική διακόσμηση συνιστάται η χρήση των πιο ανθεκτικών και ανθεκτικών σε υλικά που έχουν αντίξοες καιρικές επιπτώσεις.Στα εσωτερικά δωμάτια η ευθραυστότητα είναι επιτρεπτή, αλλά η κομψότητα και η υψηλή πλαστικότητα είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Για την εσωτερική εργασία, το πεύκο φαίνεται πιο προτιμότερο (τουλάχιστον στην κατηγορία του προϋπολογισμού).

Είναι απαραίτητο να αποκτήσετε επένδυση μόνο όταν αποθηκεύεται σε απαραίτητες συνθήκες. Η τοποθέτηση σε υπαίθριους χώρους υπό πλαστική συσκευασία, ακόμη και σε ξηρές καιρικές συνθήκες, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοιες συνθήκες. Κάθε πωλητής που σέβεται τον εαυτό του και τον αγοραστή έχει πάντα μια συσκευή μέτρησης της υγρασίας στο ξύλο. Είναι κατηγορηματικά απαράδεκτο να αγοράζουμε υλικό με φυσικό επίπεδο υγρασίας, καθώς κατά τη διαδικασία ξήρανσης αναπόφευκτα θα σπάσει ή ακόμα και θα πάρει πιο σοβαρές παραμορφώσεις. Η μέγιστη επιτρεπτή περιεκτικότητα σε υγρασία του πάνελ τοίχου είναι 15% και η απομίμηση της ράβδου πρέπει να αποθηκεύεται σε κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μην είναι υγρή.

Κατά την κάλυψη οποιουδήποτε δωματίου, ακόμη και ενός μικρού, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ακρίβεια των μετρήσεων. Όταν τα πραγματικά μεγέθη επιτρέπουν, είναι πάντοτε καλύτερα να χρησιμοποιείτε μη τυποποιημένα κιτ - αυτό είναι σημαντικά πιο κερδοφόρο, επειδή η ποσότητα των αποβλήτων μειώνεται.

Όταν αγοράζετε μια επένδυση των δύο υψηλότερων βαθμών, είναι απαραίτητο να ελέγχετε επιλεκτικά τουλάχιστον μεμονωμένα στοιχεία. Έχοντας εντοπίσει ελαττώματα σε αυτά, ο καταναλωτής έχει κάθε δικαίωμα να επιδιώξει αμέσως την αντικατάσταση υποβαθμισμένων προϊόντων. Φυσικά, πρέπει να ελέγξετε τις σανίδες σε διαφορετικά πακέτα, και όχι σε ένα. Για τα κιβώτια, συνιστάται να χρησιμοποιείτε σανίδα ή ξύλο του ίδιου τύπου πέτρας με την ίδια την επένδυση. Εξαιτίας αυτού, οι παραμορφώσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας θα εξαλειφθούν στο επικαλυμμένο δωμάτιο.

Συμβουλές εφαρμογής

Όπως και στην περίπτωση άλλων υλικών επένδυσης, η επένδυση με απομίμηση ξύλου χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό των τοίχων από το παλιό φινίρισμα και ακαθαρσίες. Στους λείους ξύλινους τοίχους, μπορείτε να εγκαταστήσετε την επένδυση τοίχων χωρίς κιβώτια. Αλλά με την παρουσία εμφανών ελαττωμάτων και αποκλίσεων από τη γεωμετρία που είναι δύσκολο ή αδύνατο να εξαλειφθούν, συνιστάται να χρησιμοποιείτε αυτό το σχέδιο. Μεταλλικά κιβώτια δημιουργούνται με βάση τα προφίλ, και τα ξύλινα σχηματίζονται από πηχάκια ή ράβδους. Το κενό μεταξύ τους πρέπει να εξασφαλίζεται από απόσταση τουλάχιστον 0,6 μ.

Εκτός από τα πραγματικά σχέδια επένδυσης τοίχων και κλουβιών, θα χρειαστείτε επίσης:

  • αυτο-κοχλίες βίδες?
  • επίπεδο ·
  • βυθίζεται?
  • νύχια (σε υγρούς χώρους);
  • Klyymery (σε ξηρούς χώρους).

Σε κρύα δωμάτια, λουτρά και σάουνες, υλικά θερμομόνωσης και αδιάβροχα υλικά ή μεμβράνες πρέπει να χρησιμοποιούνται. Είναι απαραίτητο να εμποτιστεί η επένδυση τοίχων με επιβραδυντικά φλόγας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια από τη φωτιά. Για εξωτερική περιποίηση, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερες σανίδες σε σχέση με εσωτερικούς χώρους. Είναι απαραίτητο να οδηγείτε καρφιά ή βίδες σε γωνία 45 μοιρών - αυτό θα επιτρέψει την απόκρυψη των καπακιών με τα ακόλουθα πάνελ. Τηρώντας αυτούς τους κανόνες, θα είναι εύκολο να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε σωστά την επένδυση με ξύλο απομίμησης.

Πώς να μην εξαπατηθείτε κατά την αγορά ενός οικοδομικού υλικού, που περιγράφεται λεπτομερώς στο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο