Ευκάλυψη του πεύκου: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Μεταξύ της τεράστιας ποικιλίας υλικών φινιρίσματος, που διαφέρουν στην εμφάνιση, τη δύναμη και την αντοχή, η ξύλινη επένδυση είναι ιδιαίτερης ζήτησης (eurolining). Είναι κατασκευασμένο από διάφορα είδη ξύλου. Οι εταιρείες παραγωγής χρησιμοποιούν τόσο μαλακό όσο και σκληρό ξύλο. Σε υψηλό επίπεδο, οι αγοραστές εκτιμούσαν το υλικό από πεύκο. Αυτό το υλικό φινιρίσματος έχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα, λόγω των οποίων κατέστη ηγέτης.

  Ειδικά χαρακτηριστικά

  Η επένδυση από πεύκο παράγεται από ένα μεγάλο, μαζικό και πυκνό χαρτόνι. Είναι κατασκευασμένο με μέθοδο εργοστασίου. Στους καταλόγους προϊόντων θα βρείτε διάφορες ποικιλίες που διαφέρουν όχι μόνο σε μέγεθος, αλλά και σε ποιότητα και ταξινόμηση.

   Οφέλη από μαλακό ξύλο

   Οι εμπειρογνώμονες και οι απλοί χρήστες έχουν συγκεντρώσει ορισμένα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή υλικών φινιρίσματος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι το μικρό βάρος, σε σύγκριση με άλλες φυλές. Επιπλέον, το υλικό έχει τη δύναμη, την πυκνότητα και την αξιοπιστία σε σταθερά φορτία και μηχανικές βλάβες. Το φινίρισμα των πρώτων υλών δεν επηρεάζει αρνητικά το σχεδιασμό των πλεγμάτων, προκαλώντας μεγάλη πίεση.

   Η φυσική υγρασία του πεύκου είναι χαμηλή, εάν το συγκρίνουμε με σκληρό ξύλο. Το υλικό για την προετοιμασία μαθαίνει γρήγορα, γεγονός που μειώνει το κόστος επεξεργασίας και κατασκευής. Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη τιμή που είναι διαθέσιμη σε πολλούς αγοραστές.

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό είναι μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένας μεγάλος όγκος ρητίνης συγκεντρώνεται στο πεύκο. Αυτά τα συστατικά χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά. Δίνουν την τελική ανθεκτικότητα του υλικού. Το ελαιόδεντρο που είναι γνωστό σε όλους έχει σχεδόν τις ίδιες ιδιότητες. Αλλά το κόστος της επένδυσης από ερυθρελάτες κάτω από προϊόντα πεύκων λόγω της κατανομής της ρητίνης.

    Το πεύκο έχει ελκυστικό χρώμα με εκφραστικό χρυσό μοτίβο. Το σχέδιο είναι πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον.Μέσα από υλικό φινιρίσματος είναι δυνατόν να οργανωθεί μια πρωτότυπη διακόσμηση.

    Αξίες

    Το φυσικό ξύλο από κωνοφόρο ξύλο έχει πλεονεκτήματα, τα οποία θα πρέπει να αναθεωρηθούν πριν αγοράσετε το προϊόν.

     Εμφάνιση

     Φυσικό φυσικό υλικό είναι πάντα σε μεγάλη ζήτηση λόγω της εμφάνισης. Το ξύλο συνδέεται με τη ζεστασιά του σπιτιού, τη ζεστασιά και την άνεση. Πολλοί αγοραστές προσελκύονται από το αρχικό σχέδιο στα διοικητικά συμβούλια. Τέτοιο υλικό συνδυάζει την εκφραστικότητα, τη φινέτσα και μια ορισμένη απλότητα.

      Ανθεκτικότητα

      Η επένδυση είναι πρακτική και μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμη και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η πρόσθετη επεξεργασία προστατευτικών και αντισηπτικών μιγμάτων. Υψηλής ποιότητας φινίρισμα θα διατηρήσει την ομορφιά και το σχήμα για πολλά χρόνια μετά την εγκατάσταση.

       Βάρος

       Το ειδικό βάρος καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης απλούστερη, ευκολότερη και πιο βολική. Το ίδιο ισχύει και για την αποσυναρμολόγηση.

        Τιμή και εύρος

        Παρά το γεγονός ότι το φυσικό ξύλο χρησιμοποιείται στην παραγωγή, η τιμή τέτοιου φινιρίσματος είναι προσιτή. Χάρη στη δημοτικότητα θα βρείτε τα πάνελ τοίχων σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Μια ευρεία επιλογή θα ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Η ποικιλία βοηθά να μεταφραστεί στην πραγματικότητα μια ποικιλία από ιδέες σχεδιασμού.

         Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η εγκατάσταση των σανίδων μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα λόγω ορισμένων πλεονεκτημάτων που αναφέρονται παραπάνω. Δεν απαιτείται επιπλέον ακριβός εξοπλισμός για τη μεταφορά και μεταφορά της επένδυσης στη διαδικασία.

         Ασφάλεια

         Το υλικό έχει φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία, ακόμη και όταν πρόκειται για αλλεργίες, παιδιά και ζώα.

          Μειονεκτήματα

          Οι ειδικοί και οι συνηθισμένοι αγοραστές δεν βρήκαν σημαντικές αδυναμίες αυτής της επιλογής φινιρίσματος. Όλα τα μειονεκτήματα συνδέονται αποκλειστικά με τα χαρακτηριστικά του δέντρου, όπως η καύση και η ανάγκη επεξεργασίας από τις αρνητικές επιδράσεις της υγρασίας, της μούχλας και του μύκητα.

           Είδη

           Ανάλογα με την ποιότητα, υπάρχουν 4 τύποι επένδυσης.

           • "Extra". Αυτή είναι η υψηλότερη κατηγορία υλικών φινιρίσματος. Σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρότυπα, όλες οι σανίδες πρέπει να είναι ομαλές και απαλλαγμένες από ελαττώματα, όπως κόμβοι, ρωγμές, χτυπήματα, εγκοπές, τσιπς κ.ο.κ.
           • Κατηγορία Α. Η δεύτερη ταξινόμηση της ποιότητας. Η παρουσία του πυρήνα επιτρέπεται, καθώς και μικρές ρωγμές, gouges και μερικοί κόμβοι.Είναι δυνατές οι τσέπες.
           • Κατηγορία Β. Το μέγιστο μέγεθος των επιτρεπομένων κόμβων είναι μέχρι 2 εκατοστά. Το μέγεθος των τσέπες ρητίνης - 3h50 χιλιοστά. Ρωγμές - από 1 έως 50 χιλιοστά.
           • Κατηγορία Γ. Πίνακες αυτού του βαθμού χρησιμοποιούνται σπάνια για την επένδυση κατοικιών. Σε αυτή την περίπτωση, στις σανίδες μπορείτε να βρείτε κόμβους, το μέγεθος των οποίων φτάνει τα 2,5 εκατοστά. Υπάρχουν επίσης μη ραγισμένες ρωγμές, των οποίων το μήκος φτάνει το 5% του μήκους του καμβά.

           Πρώτος βαθμός που παράγεται από τη μέθοδο του ματίσματος. Οι πλοίαρχοι καταφεύγουν σε αυτή την τεχνική λόγω του γεγονότος ότι μια επίπεδη και απόλυτα επίπεδη σιδηροτροχιά δεν μπορεί να κοπεί από μια συστοιχία στερεών τύπων. Τα μεγέθη των σανίδων μπορεί να είναι διαφορετικά.

           Τύποι

           Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις, ας μιλήσουμε για τα πιο δημοφιλή.

           • Ένα τέταρτο. Αυτός ο τύπος ονομάζεται επίσης πρότυπο. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής και προσιτή επιλογή. Ο πιο απλός τύπος είναι μια πλανισμένη σανίδα με λοξότμητα που μπορούν να αφαιρεθούν από τη διαμήκη πλευρά. Το υλικό είναι πρακτικό και βολικό στη χρήση. Στην παραγωγή εφαρμόστε όχι αποξηραμένο ξύλο. Τις περισσότερες φορές το υλικό χρησιμοποιείται για τεχνικούς σκοπούς.
           • "Thorn στο αυλάκι." Η δεύτερη ποικιλία έχει συνδέσεις ακίδων-αυλακώσεων.Η επένδυση πεύκου αυτού του τύπου έχει μια ελαφριά εσοχή. Αυτό γίνεται για ένα ειδικό αποτέλεσμα - το νερό ρέει προς τα κάτω κατά την εγκατάσταση ενός κάθετου τύπου. Η περιεκτικότητα σε υγρασία του υλικού είναι από 12 έως 16%. Το μέγιστο πάχος μιας μεμονωμένης σανίδας είναι 16 χιλιοστά. Χειριστείτε το προϊόν με πλάνη.
           • Συμπληρωμένη επένδυση. Ξηρό υλικό φινιρίσματος, λοξοτομεί από τη διαμήκη πλευρά. Αυτός ο τύπος είναι ευρύτερος από τις τυπικές διαστάσεις. Το μέγιστο πλάτος είναι μέχρι 145 χιλιοστά, ενώ το βέλτιστο μέγεθος είναι 90 χιλιοστά. Συνιστάται η χρήση αυτής της επένδυσης κατά τη διακόσμηση της οροφής.

           Πώς να επιλέξετε για το φινίρισμα της επένδυσης του απαραίτητου βαθμού και το μέγεθος, λέγεται στο βίντεο.

           Σχόλια
           Συντάκτης
           Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

           Αίθουσα εισόδου

           Σαλόνι

           Υπνοδωμάτιο