Χαρακτηριστικά των βαμμένων επενδύσεων τοίχων

Η εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του δωματίου πραγματοποιείται συχνά με βαμμένη επένδυση. Δηλαδή, αυτή η επιλογή είναι αρκετά δημοφιλής στην αγορά μεταξύ των καταναλωτών. Επιπλέον, ένα τέτοιο υλικό φινιρίσματος μπορεί να βρει την εφαρμογή του σε ένα αρκετά ευρύ φάσμα έργων. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείται στην κατασκευή σπιτιών, κιόσκι, σάουνες, λουτρά ή άλλες εγκαταστάσεις.

Ως πρώτες ύλες για την παραγωγή επένδυσης εξυπηρετεί το φυσικό δέντρο, δηλαδή ένα καθαρό οικολογικό προϊόν, το οποίο, φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τελειώσει τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό των χώρων.

9 φωτογραφία

Χαρακτηριστικά

Τα βαμμένα ξύλινα κουφώματα δεν μπορούν να προσελκύσουν προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι κοινός σε όλες σχεδόν τις βιομηχανίες που σχετίζονται με τις εργασίες κατασκευής και επισκευής.Και αυτή η δημοτικότητα μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει ορισμένα προφανή πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων μια προσιτή τιμή παίρνει μια ξεχωριστή θέση. Επίσης, χωρίς καμία αμφιβολία, η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η όμορφη και κομψή σχεδίαση που δημιουργεί θα είναι η αξία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά το υλικό αυτό υφίσταται τη διαδικασία βαφής ενώ παράγεται ακόμη στο εργοστάσιο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις κατά τις οποίες τα άβαφα υλικά αποστέλλονται στην αγορά. Όταν ψωνίζετε, πολλοί αρχίζουν να αναρωτιούνται εάν θα ζωγραφίσουν αυτό το υλικό στο σπίτι. Η απάντηση θα είναι θετική, αλλά η αυτο-χρώση θα έχει μερικές αποχρώσεις.

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα τελικό προϊόν ή να βάψετε το σπίτι μόνοι σας, πρέπει να μάθετε τι είδους μπογιά χρησιμοποιείται για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι χρήσιμο να μάθετε αν η βαφή είναι διαφορετική και η μέθοδος χρώσης με το εσωτερικό και το εξωτερικό. Η παλέτα χρωμάτων για χρωματισμό μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με το επιλεγμένο στυλ του δωματίου, καθώς και σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις και ανάγκες. Σε γενικές γραμμές, η βαμμένη επένδυση διακρίνεται πάντα από την πρωτοτυπία στην εμφάνιση.

Ο βαμμένος δαγκάνας συνήθως διατίθεται στην αγορά σε διαφορετικές παραλλαγές.που διαφέρουν στην κάλυψη. Λόγω μιας τόσο μεγάλης ποικιλίας από την καλύτερη επιλογή εκεί για κάθε έναν από τους αγοραστές. Και αυτό, με τη σειρά του, εξασφαλίζει την ικανοποίηση όλων των αναγκών και επιθυμιών σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα του προϊόντος, καθώς και την ασφάλεια του σε λειτουργία. Ταυτόχρονα, η επιφάνεια μετά τη βαφή μπορεί να είναι διαφορετική και αυτό απολύτως δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος ή την περίοδο χρήσης του. Επιπλέον, αφού τελειώσει, δεν χάνει την ελκυστική εμφάνισή του με την πάροδο του χρόνου.

Όταν πρόκειται για σωστή λειτουργία του εν λόγω υλικού μετά την ολοκλήρωση σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, είναι πολύ σημαντικό να φροντίσουμε και να τον προστατέψουμε και από τις δύο πλευρές.

Οφέλη

Για την επένδυση μετά τη βαφή, ορισμένα χαρακτηριστικά γίνονται χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά ή πριν από τη βαφή, εάν η τελευταία πραγματοποιείται ανεξάρτητα. Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά αυτού του υλικού φινιρίσματος, πρέπει να πω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για το φινίρισμα της πρόσοψης και την αντιμετώπιση των εργασιών στο εσωτερικό των χώρων: τα δάπεδα, οι οροφές, οι τοίχοι, τα μπαλκόνια, τα κιόσκια ή, για παράδειγμα, μια λουγκλιά μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί.

Η επένδυση είναι ένα ανθεκτικό υλικό που βοηθά στη διανομή της υγρασίας στο δωμάτιο - γίνεται πιο ομοιόμορφα. Επίσης, με τη βοήθεια της επένδυσης καλής θερμικής μόνωσης δωμάτιο. Επιπλέον, το υλικό θα αποτελέσει εμπόδιο στο συμπύκνωμα - το τελευταίο θα είναι λιγότερο διαμορφωμένο και θα παραμείνει για λίγο. Η επένδυση τοίχων είναι ένας εξαιρετικός ηχομονωτικός μηχανισμός με ελκυστική εμφάνιση και χαρακτηριστικό ενός οικολογικά καθαρού προϊόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φυσικότητα και η φιλικότητα προς το περιβάλλον των αγαθών την καθιστούν όλο και πιο σχετική και ζήτηση μεταξύ των καταναλωτών. Γενικά, το ίδιο το υλικό έχει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά. Επομένως, όταν επιλέγετε αυτό το υλικό φινιρίσματος, πρέπει να φροντίσετε να διατηρεί το ξύλο όσο το δυνατόν περισσότερο. Μόνο με τη βοήθεια του χρώματος μπορεί να γίνει.

Ο χρωματισμός πραγματοποιείται σε διάφορες προσεγγίσεις. Μετά την εφαρμογή του πρώτου στρώματος, είναι επιθυμητό να αφήσετε την επιφάνεια μέχρι να στεγνώσει για περίπου 48 ώρες. Τα διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετικούς χρόνους για το στέγνωμα και αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Είναι δυνατή η εφαρμογή των στρώσεων πιο ομοιόμορφα και χωρίς ένα μοναδικό στάγδην, χρησιμοποιώντας την κατεύθυνση κατά μήκος της κάθετης εκκίνησης από την κορυφή.

Ποικιλίες χρωμάτων

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν υλικά για διακόσμηση, η πρώτη ύλη για την οποία σερβίρεται ποικιλία ξύλου. Το αρχικό υλικό μπορεί να αντιπροσωπεύεται από ακριβά βράχια ή πετρώματα με τιμή που διατίθεται σε ευρύ φάσμα πελατών. Η τελευταία επιλογή μπορεί να αποδοθεί, για παράδειγμα, σε πεύκο.

Η πρώτη επιλογή για την έκθεση σε χρώση, κατά κανόνα, δεν συνιστάται. Και πολλοί ακολουθούν αυτή τη συμβουλή, επειδή δεν βλέπουν την ανάγκη να κάνουν διαφορετικά. Όσον αφορά τις πρώτες ύλες με προσιτό κόστος, η επένδυση είναι συνήθως το αντίστροφο, είναι βαμμένο, για το οποίο χρησιμοποιούν βαφή ή λεκέ. Επιπλέον, δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία διαφορά μεταξύ τους, οπότε ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τα μέσα του χρωματισμού σύμφωνα με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες. Δηλαδή, ο καθένας μπορεί να λάβει μια τέτοια απόφαση ανεξάρτητα.

Μια από τις επιλογές επίστρωσης είναι ένα ειδικό βερνίκι. Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιλογή της κάλυψης πρέπει κατά κύριο λόγο να εξαρτάται από το αποτέλεσμα που ο ιδιοκτήτης θέλει να δει στο τέλος της εργασίας. Εκτός από το βερνίκι, το χρώμα είναι μια δημοφιλής επιλογή. Συχνά υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή των χρωμάτων.Ένα κοινό χρώμα στους καταναλωτές είναι λευκό. Αυτό οφείλεται στην ευελιξία αυτών των χρωμάτων, επειδή μπορεί να χωρέσει στο περιβάλλον εσωτερικό με οποιαδήποτε απόφαση στυλ. Επίσης, το λευκό χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε μια κατοικημένη περιοχή, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για το φινίρισμα εμπορικών ή τεχνικών χώρων.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν πριν ζωγραφίσουν την επιφάνεια για να λάβουν υπόψη την ιδιότητα του ξύλου με την πάροδο του χρόνου, για να απορροφήσουν το νερό και να αλλάξουν υπό τα χρώματα επιρροής του. Αυτό είναι απαραίτητο για την σωστή επεξεργασία και προστασία του υλικού, διαφορετικά οι συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν την αισθητική και την ωφέλιμη ζωή του.

Εξετάστε τις επιλογές κάλυψης με περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό είναι σημαντικό επειδή κάθε ένα από αυτά σας επιτρέπει να επιτύχετε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Για να αρχίσετε, εξετάστε τη δημοφιλέστερη επιλογή στην αγορά - λεκέ ξύλου. Με τη βοήθειά του βαφή ξύλου. Αυτός ο τύπος υλικού βαφής είναι δημοφιλής επειδή περιέχει πολλά εξαρτήματα που μπορούν να διεισδύσουν σε ένα πολύ μεγάλο βάθος μέσα στο υλικό. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρώματα στο τέλος δεν αλλάζουν πολύ, δηλαδή, εάν υπάρχει η επιθυμία διατήρησης του φυσικού σχεδίου, ο λεκές είναι ιδανικός.Μόνο ο βαθμός αλλαγής στη χρωματική γκάμα θα εξαρτηθεί από την αναπαραγωγή του υλικού.

Επίσης συχνά, όταν επιλέγετε ένα εσωτερικό σε μοντέρνο στυλ, το βερνίκι χρησιμοποιείται ως επένδυση επένδυσης. Όπως και η προηγούμενη έκδοση, το βερνίκι αλλάζει ελάχιστα το φυσικό μοτίβο πάνω στο δέντρο, ακόμη και καθιστώντας το πιο αισθητό. Ωστόσο, η λάκα αλλάζει εξίσου διαφορετικά είδη ξύλου, σε αντίθεση με το λεκέ. Δηλαδή, είναι κατάλληλο για όλες τις φυλές. Ταυτόχρονα, η ποικιλία των βερνικιών στην αγορά είναι επίσης αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν βερνίκια σε διαφορετικά χρώματα, με διαφορετική πυκνότητα, με τα αποτελέσματα της γυαλάδας ή της ματ επιφάνειας. Χάρη σε αυτή την ποικιλομορφία, το σωστό εργαλείο μπορεί να επιλεγεί από τον καταναλωτή.

Μια άλλη από τις επιλογές επίστρωσης αντιπροσωπεύεται από μια ειδική βαφή για ξύλο. Αλλά αυτό το εργαλείο είναι πιο ριζικό από την άποψη της διατήρησης των φυσικών μοτίβων στο υλικό φινιρίσματος. Η επιλογή του χρώματος, η σύνθεση και τα χρώματα του - είναι απόλυτα η φροντίδα του αγοραστή. Έχει ήδη αναφερθεί ότι η επιλογή μπεζ ή λευκού χρώματος μπορεί να είναι μια γενική επιλογή χρώματος.

Αυτές οι αποχρώσεις είναι πραγματικά καθολικές, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, και ακόμη και σε διαφορετικά κτίρια - όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στη χώρα, βελανιδιές, καλοκαιρινές κουζίνες και ούτω καθεξής. Ωστόσο, τα χρώματα αυτά δεν ταιριάζουν στους λάτρεις των δημιουργικών, πρωτότυπων και μη τυποποιημένων λύσεων. Για αυτούς τους πελάτες στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα από τους πιο λαμπερούς και απρόσμενους τόνους και συνδυασμούς. Είναι σημαντικό μόνο να διατηρηθεί η αρμονία στο εσωτερικό, η γενική γραμμή στην απόφαση στυλ και το σχεδιασμό. Ο καθένας επιλέγει όλα αυτά για τον εαυτό του. Χάρη στη δημιουργική προσέγγιση, μπορείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι στην ιδιωτική κατοικία σας ή να δημιουργήσετε ένα φωτεινό κομψό ρετρό εσωτερικό στην κουζίνα με τη χρήση σκοτεινών επενδύσεων τοίχων.

Η βαφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα εμπορικά σήματα και να ανήκει σε συγκεκριμένο τύπο. Εξετάστε μερικά από τα χαρακτηριστικά των διαφόρων τύπων για να διευκολύνετε την επιλογή σας:

 • Χρώματα λαδιού. Λόγω της σύνθεσής του, το μείγμα μετά την εφαρμογή θα πρέπει να απορροφάται καλά στην επένδυση, αυξάνοντας παράλληλα την αντοχή του στην υγρασία. Αυτή η επιλογή είναι πιο δημοφιλής για όσους θέλουν να ζωγραφίσουν τα τοιχώματα στην εξωτερική όψη. Όσον αφορά την αντίσταση στο ηλιακό φως, αξίζει να σημειωθεί ότι όσο πιο ελαφριά είναι η βαφή, τόσο περισσότερο δεν θα εξασθενίσει.Αλλά όταν επιλέγετε φωτεινές ή σκοτεινές αποχρώσεις, είναι καλύτερο να μην ελπίζουμε για μακροπρόθεσμη διατήρηση τέτοιων χρωμάτων.
 • Ακρυλικό χρώμαμε μεγάλη διάρκεια ζωής. Συχνά χρησιμοποιείται για διακόσμηση και εσωτερικά και εξωτερικά μέρη του δωματίου. Η ιδιαιτερότητα του χρώματος είναι ο σχηματισμός ατμών στεγανών μετά την εφαρμογή. Εδώ θα ήθελα να επισημάνω το aqualac - είναι επιθυμητό να μην χρησιμοποιείται αυτή η επιλογή για εξωτερική διακόσμηση.
 • Η χρήση κηρού ή ελαίων. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε το μοτίβο φυσικού ξύλου. Επίσης κάτω από το στρώμα αυτού του τύπου ξύλου αναπνέει. Αλλά όταν επιλέγετε κηρό ή λάδι, θα πρέπει να θυμάστε ότι θα πρέπει να εφαρμόζετε περιοδικά νέα στρώματα.

Για να επιλέξει μία ή άλλη επιλογή, ο καταναλωτής πρέπει να είναι ανεξάρτητος, αφού οι ανάγκες και οι προτιμήσεις του καθενός είναι μεμονωμένες.

Πώς να επιλέξετε ένα χρώμα;

  Όχι μόνο το υλικό είναι σημαντικό όταν τελειώνει, θα πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή και σωστή χρωματισμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο καθένας τοποθετεί τις ιδέες του στο εσωτερικό και κάθε άνθρωπος καθορίζεται με τη γενική γραμμή του στυλ σε αυτό. Το κύριο πράγμα είναι η αρμονία και ο συνδυασμός χρωμάτων που θα ευχαριστήσουν το μάτι, θα δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα και θα συντονιστούν μόνο με θετικό τρόπο.Πρέπει επίσης να εξετάσετε τα χαρακτηριστικά και το σκοπό των τελικών χώρων.

  Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το clapboard και τις ποικιλίες του από το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο