Επένδυση "Calm" τροποποιημένο: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

 Φόδρα Calm larch: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Επένδυση - απαιτούμενη κάλυψη, δημοφιλής λόγω του γεγονότος ότι η βάση του είναι φυσικό ξύλο. Χρησιμοποιείται για εσωτερική και εξωτερική επένδυση τοίχων, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή λουτρών, βεράντες, μπαλκόνια και βεράντες. Το υλικό "Calm", που δημιουργήθηκε από μαλλί, έχει ειδικές ιδιότητες: το ξύλο αυτής της φυλής δεν επηρεάζεται από τις σταγόνες θερμοκρασίας και την υγρασία, τα προϊόντα αυτά έχουν πολλά προφανή πλεονεκτήματα, αν και δεν είναι χωρίς μειονεκτήματα.

Οφέλη

Η επένδυση "Calm" μπορεί να κατασκευαστεί από ξύλο όπως η ελάτι, η δρυς, η φιάλη, καθώς και τα κωνοφόρα - πεύκα, ελάτη και κέδρο.Η διαφορά στην ξυλεία ξυλεία είναι η άψογη γεωμετρία της, ομαλή, λεία επιφάνεια χωρίς ανακούφιση και όμορφα σχέδια που σχηματίζονται από ρίγες και δαχτυλίδια ανάπτυξης.

Τα προϊόντα είναι σανίδες με την τελευταία τεχνολογία από όλες τις πλευρές. Αυτό προκαλεί ένα ακριβότερο κόστος, το οποίο δικαιολογείται πλήρως λόγω της αναμφισβήτητης ποιότητας και των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων.

 • Το υλικό έχει μια πυκνή, συμπαγή δομή, έχει μεγάλη αντοχή.
 • Τα προϊόντα αντέχουν ήρεμα τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και τις θερμοκρασίες.
 • Η επένδυση από λυγαριά είναι ανθεκτική στις χημικές ενώσεις και την υπεριώδη ακτινοβολία.
 • Όταν η συναρμολόγηση των αρμών μεταξύ των σανίδων είναι αόρατη, το αποτέλεσμα είναι ένας μονολιθικός καμβάς.
 • Το κάλυμμα μπορεί να συνδυαστεί με άλλα αντικείμενα που βλέπουν.
 • Το υλικό έχει χαμηλή αναφλεξιμότητα.
 • Η επένδυση έχει υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία - δεν επιτρέπει τη ρητίνη, ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται με επιτυχία για την κάλυψη σάουνων και λουτρών.

Το ξύλο αυτό έχει όμορφους χρυσοκαστανά, βαθιά κίτρινα, κοκκινωπά χρώματα, διαφέρει σε ποικιλία αποχρώσεων, ένα συγκεκριμένο φυσικό μοτίβο.

Τα υλικά από την κόλλα "Calm" είναι κατασκευασμένα με διαμήκεις αυλακώσεις στο εσωτερικό - αυτό επιτρέπει τον φυσικό εξαερισμό καθώς και την εξάτμιση της υγρασίας. Η απλότητα του συγκροτήματος επίστρωσης είναι επίσης διαφορετική και λόγω της απουσίας λοξών κατά μήκος των άκρων των ξύλινων πάνελ και της παρουσίας κλειδαριών βαθιάς ένωσης, η επιφάνεια φαίνεται οργανική και πλήρης. Επιπλέον, η ευρωστία χαρακτηρίζεται από μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μεταξύ των αδυναμιών μπορεί να εντοπιστεί η αντίσταση σε διαφορετικούς τύπους βαφών, αλλά έχει νόημα να χρωματίζεται μια τέτοια επικάλυψη, επειδή έχει ήδη μια διακοσμητική εμφάνιση.

Είδη ξυλείας

Ξύλινα προφίλ από μαλλί παράγονται με ένα τυπικό πάχος 13-14 mm, αν και για μεμονωμένες παραγγελίες είναι δυνατό να κατασκευαστούν σανίδες με μεγέθη μέχρι 20 mm. Το πλάτος των προϊόντων μπορεί να κυμαίνεται από 85 έως 140 mm.

Η επένδυση από λυγαριά διαφέρει από τη συνηθισμένη επένδυση λόγω της υψηλής ποιότητας του ξύλου που χρησιμοποιείται, έχει μια βαθύτερη άρθρωση με γλωττίδα και αυλάκωση και εσωτερικά δείγματα. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος ζωής, και χωρίς αυτό σημαντικό, αυξάνεται σημαντικά (έως και τα 100 έτη).

Τα πάνελ "Calm" διαφέρουν στον βαθμό τους: Αυτό το υλικό είναι "Prima", "Extra", "AV". Η ποικιλία εξαρτάται από τον αριθμό τέτοιων ελαττωμάτων που υπάρχουν στα πλαίσια, όπως ρωγμές, τραχύτητα, ανωμαλίες, κόμβοι, σερνίτσα με ρητίνη. Με βάση το ποσοστό, καθορίζεται από την κατηγορία του προϊόντος και συνεπώς το κόστος του. Εξετάστε λεπτομερέστερα κάθε μια από τις ποικιλίες.

 • Κατηγορία υλικών "Extra" - άψογα προϊόντα υψηλής ποιότητας, χωρίς ελαττώματα. Κατά συνέπεια, έχει το υψηλότερο κόστος.
 • Κατηγορία "A" - με τη γενική υψηλή ποιότητα, επιτρέπονται κόμποι (ενάμισι μέτρο του σκάφους), ωστόσο είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί ως ελαττωματικό προϊόν, καθώς τέτοιου είδους εγκλείσματα ακόμη διακοσμούν τα πάνελ.
 • Κατηγορία "B" υποδηλώνει την παρουσία τεσσάρων κόμβων και ενός τόπου, διαφορετικού χρώματος - αυτό το συμβούλιο φαίνεται ωραίο, αλλά όχι για ένα κλασικό εσωτερικό.
 • Κατηγορία "C", στην πραγματικότητα, είναι ένας γάμος, δεδομένου ότι έχει πολλές αδυναμίες, ως εκ τούτου, δεν είναι σε ζήτηση και θεωρείται ως επιλογή μόνο για χώρους όπως το υπόγειο ή hozblok.

Χαρακτηριστικά της κατηγορίας υλικού "Extra"

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας από μαλλί δεν είναι κατώτερα στα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά τους, ακόμη και σε δρύινα, αλλά το κόστος τους είναι πολύ πιο προσιτό.Εν μέρει για αυτό το λόγο, πολλοί το επιλέγουν για διακόσμηση των εξοχικών σπιτιών τους, και μερικές φορές διαμερίσματα. Σε τέτοιες αίθουσες είναι εύκολο να αναπνεύσει, είναι ζεστό, φαίνονται αισθητικά ευχάριστο, η επίστρωση ανέχεται υγρασία και δεν σαπίζει.

Μορφοποιημένο "Stiel", κατασκευασμένο από ξύλο μάρκας "Extra", αναγνωρισμένο από τους περισσότερους επαγγελματίες οικοδόμους ενός από τους καλύτερους, λόγω των υψηλών θερμομονωτικών και αντοχών του.

Εκτός από την αρχική και πρωτότυπη εμφάνιση, η ξυλεία έχει και άλλες χρήσιμες ιδιότητες.

 • Δεν είναι ευαίσθητο στην αναπαραγωγή μυκήτων, μούχλας και άλλων μικροοργανισμών.
 • Το λάρυγγα είναι ένα καθαρό φυσικό υλικό, ασφαλές στη σύνθεση του.
 • Τα προϊόντα είναι ανθεκτικά σε ρωγμές και παραμορφώσεις σε μεγάλες σειρές κρίσιμων θερμοκρασιών.
 • Η αντοχή αυτού του υλικού είναι κοντά σε εκείνη του σκληρότερου ξύλου.
 • Δημιουργεί ένα υγιές μικροπεριβάλλον στην αίθουσα λόγω της περιεκτικότητας σε φυτικά πτητικά και αντιοξειδωτικά.
 • Διαθέτει ηχομονωτικά χαρακτηριστικά και ανθεκτικότητα.
 • Το υλικό είναι ανθεκτικό στην υγρασία, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χώρους τελικής επεξεργασίας με υψηλή υγρασία.

Για διαφορετικούς σκοπούς, επιλέγεται ένα ορισμένο πάχος των σανίδων και η μέθοδος επεξεργασίας τους. Μερικές ποικιλίες από μαλλί μπορεί να βαφτεί, να εφαρμοστεί σε αυτά-πετρέλαιο-κερί, για να δώσει οποιαδήποτε υφή.

Η βαμμένη επένδυση με διακοσμητικά υφάσματα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον φινίρισμα του υλικού με τη βοήθεια εμποτισμών, βερνικιών και χρωμάτων.

Βουρτσισμένη επένδυση

Λόγω της μεγάλης δημοτικότητας του "ρετρό", "country" και vintage στυλ στο εσωτερικό σπίτι, διακοσμώντας την ευγενή αρχαιότητα των υλικών που αντιμετωπίζουν γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η υψηλής ποιότητας γυαλισμένη επένδυση Euro, η οποία καταλαμβάνει συνεχώς υψηλότερες θέσεις στην κατασκευαστική αγορά, απολαμβάνει ιδιαίτερη αγάπη.

Το βούρτσισμα, δηλαδή η τεχνητή γήρανση του ξύλου, μπορεί να το κάνει μοναδικό. Η τεχνολογία εξασφαλίζει την ξήρανση των πάνελ, την αφαίρεση των μαλακών στρωμάτων ξύλου με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού, εξαιτίας των οποίων εμφανίζονται όμορφες αποχρώσεις, δίνοντας στους πίνακες μια κομψή και αριστοκρατική εμφάνιση. Στη συνέχεια, οι σανίδες επικαλύπτονται με ειδική μαστίχα με περιεχόμενο κεριού, με τον τρόπο αυτό τονίζεται η υφή του υλικού.

Δεδομένου ότι τα σκληρά ξύλα συχνά ξεθωριάζουν, το βούρτσισμα είναι κατάλληλο για κωνοφόρες ποικιλίες ξύλου, και το λάκκο είναι ένα ιδανικό υλικό για αυτό, το οποίο δεν ξεθωριάζει και δεν φοβάται τις μηχανικές βλάβες.

Σε γενικές γραμμές, η επένδυση τοίχων "Calm" είναι ανθεκτικά, αξιόπιστα και όμορφα προϊόντα.Είναι ανθεκτικό στον ατμό και την υγρασία, είναι ανθεκτικό στη φωτιά και δεν είναι επιρρεπής σε ηλιακό φως και θερμικά φαινόμενα. Αυτό είναι φυσικό, φυσικό ξύλο, το οποίο είναι εύκολο να τοποθετηθεί και να επισκευαστεί, επιπλέον, είναι μη τοξικό και ανθεκτικό στη θερμότητα.

Υφασμάτινη επένδυση είναι σε θέση να δώσει το δωμάτιο μια ξεχωριστή, αρμονική ατμόσφαιρα, τονίζουν το συνολικό στυλ, προσθέστε εκλέπτυνση.

Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε τα χέρια σας από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο