Επένδυση πεύκου "Calm": χαρακτηριστικά και οφέλη

 Επένδυση πεύκο Calm: χαρακτηριστικά και οφέλη

Σήμερα, πολύ συχνά ένα τέτοιο φυσικό υλικό όπως το ξύλο χρησιμοποιείται για εσωτερική διακόσμηση. Φαίνεται πολύ όμορφη, εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργεί μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά, κατά κανόνα, έχει υψηλό κόστος. Η επένδυση "Calm" πεύκου σήμερα είναι η πιο φθηνή τιμή, κατέχοντας ένα από τα πρώτα μέρη στην βαθμολογία των υλικών φινιρίσματος. Εάν πρέπει να επισκευάσετε το σπίτι, και ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, τότε αυτό το είδος των πάνελ - αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

Η επένδυση "Calm" έχει χαρακτηριστικά που το διακρίνουν από το κλασικό, οικείο σε μας eurolining. Μορφοποιημένο "Calm" - ένας πίνακας μικρού πάχους. Η θεμελιώδης διαφορά από τους άλλους τύπους επένδυσης τοίχων είναι η απουσία ενός ράφι στη βάση "αγκάθι-αυλάκι"έτσι ώστε τα ελάσματα να μπορούν να χωρούν πολύ σφιχτά μεταξύ τους και να έχουν μια σχεδόν επίπεδη επιφάνεια. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, διότι δεν τον αρέσει σε όλους, όταν υπάρχουν μεγάλα ράφια μεταξύ των ελασμάτων κατά την ολοκλήρωση του κλασσικού Eurolining.

Γι 'αυτό και χρησιμοποιείται ευρέως για διακόσμηση διαφόρων δωματίων, ξεκινώντας από λότζες, μπαλκόνια και βεράντες και τελειώνει με δωμάτια και λουτρά.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια διαμήκης κοιλότητα με την οποία εκτελείται ο εξαερισμός., η οποία εξαλείφει την πιθανότητα εμφάνισης μύκητα ή μούχλας. Επένδυση "Calm" από πεύκο χρησιμοποιείται για να τελειώσει τόσο τα ταβάνια και τους τοίχους, έτσι αυτό το υλικό μπορεί να είναι επενδυμένα από το εσωτερικό ολόκληρο το σπίτι. Μπορεί να τεχνητά παλαιωθεί ή να καεί, βερνικωμένο ή βαμμένο. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές προτιμήσεις σας.

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά της "Calm" επένδυσης από πεύκο είναι η υψηλή αντοχή και το χαμηλό βάρος. Είναι πολύ ανθεκτικό στις επιδράσεις διαφόρων μικροοργανισμών και δεν υπόκειται σε σήψη.

Διαστάσεις

Ομοιόμορφα πρότυπα για το πλάτος και το πάχος των ελασμάτων έχουν οριστεί για κλασικό ευρωπαϊκό επένδυση. Οι διαστάσεις του "Calm" clapboard είναι επίσης διαφορετικές.Το πλάτος των ελασμάτων κυμαίνεται μεταξύ 90-140 mm, ενώ τα προϊόντα με πλάτος 110 mm έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. Και το μήκος των πηνίων μπορεί να είναι από 2 έως 6 μέτρα.

Ταξινόμηση επιπλέον

Η εξωτερική επένδυση είναι μια ιδανικά τελειωμένη σανίδα που είναι απαλλαγμένη από ελαττώματα και κόμπους. Είναι ένα υλικό υψηλής αντοχής που κατασκευάζεται από τους καλύτερους τύπους ξύλου χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Το τυποποιημένο πλάτος και το πάχος της πλάκας των σανίδων επένδυσης "Calm" από πεύκο της κλάσης Extra είναι 140x14 mm. Λόγω της υψηλής ποιότητας, η επιπλέον επένδυση δεν εκμηδενίζεται, ακόμη και σε συνθήκες όπου η υγρασία στο δωμάτιο είναι αρκετά υψηλή.

Επένδυση "Calm" πεύκου κατηγορίας Εξαιρετικά διαδεδομένη στην αγορά και χρησιμοποιείται συχνά για το φινίρισμα των ελίτ χώρων, αναβαθμίζοντας την εμφάνισή τους χάρη σε μια όμορφη υφή, δημιουργώντας μια απερίγραπτη ζεστασιά και άνεση. Διακρίνεται από τέλεια ποιότητα και υψηλή θερμική αγωγιμότητα.

Τα πάνελ των πεύκων Angara και Arkhangelsk αναγνωρίζονται ως τα ισχυρότερα.

Για να διακρίνετε το ξύλο από τα βόρεια είδη, πρέπει να κοιτάξετε το τέλος. Η απόσταση μεταξύ των ετήσιων δακτυλίων ενός πεύκου που αναπτύσσεται στο βορρά είναι 1-2 mm, σε αντίθεση με τα δέντρα που καλλιεργούνται στο νότο, στα οποία η απόσταση αυτή είναι 3-5 mm.

Οφέλη

Επένδυση "Calm" από πεύκα - είναι μια ποιότητα, φθηνή, ανθεκτική και εντελώς ασφαλής για υγιεινό υλικό, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί πολύπλοκη συντήρηση. Λόγω του μεγάλου πλάτους της επένδυσης "Calm", το φινίρισμα του δωματίου γίνεται αρκετά γρήγορα, ενώ πρακτικά δεν απαιτούνται φυσικά έξοδα. Πριν από τη συναρμολόγησή του δεν υπάρχει ανάγκη τοποθέτησης των τοίχων. Οι σχάρες μπορούν να τοποθετηθούν τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, εξαρτάται μόνο από την απόφασή σας. Με κάθετη τοποθέτηση, το ύψος αυξάνεται οπτικά, και με οριζόντια τοποθέτηση, το πλάτος του δωματίου.

Αφού τελειώσετε το δωμάτιο με πάνελ από την επένδυση "Calm", δεν υπάρχει ουσιαστικά καθόλου απορρίμματα. Το σύστημα στερέωσης γλώσσας και αυλάκωσης είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και υπάρχουν ειδικές εσοχές στα πλαίσια για την αποστράγγιση του συμπυκνώματος. Τα Lamels έχουν μικρό βάρος, έτσι ώστε ακόμα και ένα άτομο να μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει το έργο.

Επένδυση Το "Calm" πεύκο είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές υλικό για διακόσμηση χώρου αναψυχής ή παιδικού δωματίου. Διαθέτει όλα τα καλύτερα προϊόντα από φυσικό ξύλο. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ρητίνες, η επένδυση "Calm" έχει εξαιρετικές ιδιότητες αδιαβροχοποίησης.Τέτοιοι πίνακες είναι καλοί απορροφητές ήχου.

Οι ιδιότητες της "Calm" επένδυσης από πεύκα και η σχεδίασή της θα προσελκύσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές. Αυτά τα πάνελ φαίνονται υπέροχα στο βρεφονηπιακό και στο σαλόνι, ενώ η βεράντα και η σοφίτα θα αποκτήσουν ένα νέο μοναδικό στυλ. Αυτή η επένδυση είναι ένα πρακτικά καθολικό υλικό που είναι κατάλληλο για το φινίρισμα κτιρίων τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Τέτοια πάνελ είναι ιδανικά για χώρους εργασίας και καθιστικού και η χρήση αυτού του υλικού για τελική οροφή είναι η ιδανική λύση.

Όμορφη εμφάνιση, άριστη ποιότητα και χαμηλό κόστος αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά των πάνελ από φυσικό ξύλο.

Από το δέντρο έρχεται μια εκπληκτική μυρωδιά από πευκοβελόνες. Η αρωματοθεραπεία με πεύκο σε δωμάτια που φέρουν κουκούλα πεύκου θα είναι επίσης πολύ ευεργετική για την υγεία.

Για να μάθετε πώς να τελειώσετε το κουπαστή μπαλκονιού από συμπαγές πεύκο, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο