Πόσα κύβοι επένδυσης;

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες σχετικά με την αγορά υλικού, ωστόσο οι πελάτες συνήθως δεν τις χρησιμοποιούν, με αποτέλεσμα να κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί αγοραστές δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν σωστά το ποσό του απαιτούμενου υλικού για οικιακή διακόσμηση, για παράδειγμα σε 20 τετραγωνικά μέτρα. m. Δεν χρησιμοποιούν υπάρχοντες πίνακες, με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ακριβείς υπολογισμούς.

Αυτοί οι αγοραστές αποκτούν περίπου ένα ποσό τελικού υλικού, το οποίο είτε δεν είναι αρκετό, είτε παραμένει αρκετά. Ως αποτέλεσμα, ένα άτομο χάνει είτε τον χρόνο του για να αγοράσει μια νέα παρτίδα, είτε αρχικά υπερπληρώνει για το υλικό.

Τι είναι η επένδυση;

Κάτω από το clapboard αναφέρεται σε μια λεπτή σανίδα, η οποία είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο.Αυτή η σανίδα είναι εφοδιασμένη με ειδικές πλαϊνές σχισμές για στερέωση. Το όνομα αυτού του τύπου σανίδων προέρχεται από το γεγονός ότι από αυτά έχουν κατασκευαστεί προηγουμένως. Νωρίτερα από αυτό το υλικό ανέγερση κατοικιών batten, η οποία ενεργούσε ως μη μόνιμη στέγαση. Μέχρι σήμερα, η ποιότητα των επενδύσεων τοίχων είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο, γι 'αυτό και χρησιμοποιείται ενεργά για την κατασκευή πολυτελών κατοικιών.

Η επένδυση είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για την υλοποίηση της εσωτερικής επένδυσης. Δείχνει επίσης εξαιρετικές ιδιότητες όταν βλέπει την πρόσοψη.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της επένδυσης είναι:

 • ελκυστική εμφάνιση.
 • η δυνατότητα να ζεσταθεί το δωμάτιο?
 • εξαιρετικές ιδιότητες ηχομόνωσης.
 • δυνατότητα απόκρυψης της υπάρχουσας επικοινωνίας.
 • μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σήμερα στην αγορά είναι δυνατό να συναντήσετε επένδυση όχι μόνο από ένα φυσικό δέντρο, αλλά και από πλαστικό.

Η πλαστική επένδυση εστιάζεται κυρίως στο διακοσμητικό εσωτερικό. Το πλεονέκτημα αυτού του υλικού είναι η υψηλή ποιότητα, η αντοχή, η ευκολία εγκατάστασης και η όμορφη εμφάνιση.

Η ξύλινη επένδυση είναι από φυσικό υλικό - ξύλο. Το δωμάτιο που θα τελειώσει με αυτές τις σανίδες θα χαρακτηρίζεται από ένα φυσικό μικροκλίμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι με μια αυξημένη ποσότητα υγρασίας, το δέντρο είναι σε θέση να το απορροφήσει, και με την έλλειψη, αντίθετα, είναι απομονωμένο. Ταυτόχρονα, ένα ευχάριστο άρωμα θα συγκεντρωθεί στο δωμάτιο και η ατμόσφαιρα θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη.

Ξύλινη επένδυση

Τα πιο συνηθισμένα σκληρά ξύλα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της επένδυσης είναι τα φελιές, η αψίδα και η βελανιδιά. Εξετάστε τα με περισσότερες λεπτομέρειες.

 • Δέντρο Linden που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ανθεκτικότητα. Έχει ένα ελκυστικό χρώμα, το οποίο, δυστυχώς, σκουραίνει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ειδικό εμποτισμό για να διατηρήσετε το αρχικό χρώμα. Η επένδυση από αυτό το υλικό έχει αποδειχθεί σε χώρους με υψηλή υγρασία.
 • Άλντερ όταν θερμαίνεται, θα απελευθερώσει ενώσεις που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας. Το παρόμοιο υλικό χρησιμοποιείται ενεργά για το φινίρισμα ενός λουτρού. Το Alder χαρακτηρίζεται από καθαρότητα του περιβάλλοντος, ελκυστική υφή και χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Παρόμοια επένδυση λειτουργεί σαν ένας εξαιρετικός μονωτήρας ήχου.Το μόνο μειονέκτημα είναι η ανάγκη προστασίας για την παράταση της λειτουργικής ζωής.
 • Oak Είναι ένα ελίτ υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για εσωτερική διακόσμηση.

Επένδυση από μαλακό ξύλο

Η επένδυση γίνεται επίσης από κωνοφόρα.

 • Ερυθρελάτης. Η επένδυση από αυτό το υλικό είναι εύκολη επεξεργασία και σύνδεση μεταξύ τους. Αυτό το υλικό έχει χαμηλή τραχύτητα.
 • Pine. Η επένδυση σε αυτή την περίπτωση χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο μοτίβο και ένα ελκυστικό χρυσό χρώμα. Πρόκειται για ένα ποιοτικό και σχετικά φθηνό υλικό.
 • Λάρχης. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή, ικανή να διατηρεί τη θερμότητα.
 • Κέδρος Διαφέρει σε μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά εάν η επένδυση προστατεύεται από άμεση πρόσκρουση υγρασίας. Αυτό το υλικό φινιρίσματος είναι σε θέση να διατηρήσει τέλεια τη θερμότητα.

Πόσα υλικά περιέχονται σε ένα κυβικό μέτρο;

Προκειμένου να υπολογιστεί σωστά ο απαιτούμενος όγκος ορισμένων προϊόντων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ορισμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής των υπολογισμών. Εάν το υλικό είναι κατασκευασμένο από ξύλο, η μέθοδος υπολογισμού της κυβικής ικανότητας είναι σχετικά η ίδια.Σε αυτή την περίπτωση, δεν έχει σημασία το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται οι σανίδες.

Για να κάνετε ακριβείς και ακριβείς υπολογισμούς, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω οδηγία.

 • Αρχικά απαιτείται για τη μέτρηση των βασικών παραμέτρων του υλικού. Λαμβάνουμε ως βάση έναν πίνακα και υπολογίζουμε το μήκος, το πλάτος και το πάχος του. Εξετάστε στην πράξη ένα από τα παραδείγματα. Φανταστείτε ότι οι παράμετροι του προϊόντος μας είναι οι εξής: 16x14x5000. Οι δείκτες είναι σε χιλιοστά.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να υπολογίσετε την ένταση του πρώτου προϊόντος. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μετατρέψετε τις μετρημένες μονάδες σε μετρητές. Για να γίνει αυτό, κάνουμε τα εξής: 0,016 * 0,14 * 5 = 0,01112 m3.
 • Στη συνέχεια, απαιτείται 1 m3 για να χωριστεί με τον αριθμό που αποκτήθηκε στο δεύτερο βήμα. Ως αποτέλεσμα, έχουμε 89,29.

Έτσι, υπολογίζεται πόσες πλατείες και στα 6 κύβους και στα 60. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε πόσες κομμάτια υπάρχουν.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες. Αυτό απαιτείται προκειμένου οι υπολογισμοί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστεροι.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να εξαπατήσουν εκτελώντας εσφαλμένη στρογγυλοποίηση. Το κάνουν αυτό για να αυξήσουν την αξία της αγοράς.

Πώς να υπολογίσετε την ποσότητα της επιφάνειας σε ένα κυβικό μέτρο

Προκειμένου να αποφύγετε την υπερπληρωμή και να μην αγοράσετε πρόσθετα πάνελ, πρέπει να ξέρετε πόσο χώρο υπάρχει σε ένα κυβικό μέτρο που πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Σε αυτή την περίπτωση, παίζει τεράστιο ρόλο το πάχος του προϊόντος, το οποίο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό ανάλογα με το επιλεγμένο υλικό.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί χρειάζονται μια κυψέλη. Αυτό απαιτείται, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε την περιοχή που μπορεί να καλυφθεί με υλικά φινιρίσματος. Με βάση αυτό, θα πρέπει να καθορίσετε πόσα τετραγωνικά μέτρα περιέχονται σε ένα θάλαμο της επένδυσης.

Υπολογίστε εύκολα - απλώς χρησιμοποιήστε τις οδηγίες.

 • Αρχικά, πρέπει να μετρήσετε το πάχος ενός αποκτηθέντος πλαισίου φινιρίσματος. Αν ασχολούμαστε με υλικό ξύλου, τότε η παράμετρος θα είναι στην περιοχή των 13-26 mm.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να μεταφράσετε αυτό το αποτέλεσμα σε μέτρα, καθώς τα κριτήρια όγκου πρέπει να μετρηθούν σε αυτήν τη μονάδα μέτρησης. Εξετάστε την κατάσταση όταν το πάχος ενός πάνελ είναι 17 mm. Μετάφραση αυτής της αξίας σε μέτρα, έχουμε 0.017 μ.
 • Το τελευταίο βήμα είναι να διαιρέσετε τον κύβο με τον αριθμό που αποκτήσατε νωρίτερα.Θα πρέπει να έχετε τα εξής: 1 / 0.017 = 58.82 m2.

Σημειώστε ότι οι υπολογισμοί μπορούν να γίνουν ακόμη και στο μυαλό, αν επιτρέπονται οι μαθηματικές δεξιότητες. Ωστόσο, με τη βοήθεια μιας αριθμομηχανής, μπορείτε να επιτύχετε τα πιο ακριβή αποτελέσματα.

Υπολογίστε την ποσότητα υλικού για την υλοποίηση του φινιρίσματος

Σήμερα η μεγαλύτερη ζήτηση είναι για ξύλινα πάνελ, με τα οποία μπορείτε να εκτελέσετε το φινίρισμα των διαφόρων χώρων. Για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, είναι αρχικά σημαντικό να γίνουν υπολογισμοί για τον προσδιορισμό της ποσότητας του επιθυμητού υλικού. Είναι σημαντικό οι υπολογισμοί αυτοί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστεροι - αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την αγορά υπερβολικού υλικού και την υπερπληρωμή του ποσού.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ποσότητα του υλικού που επιλέγεται εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν είναι εξωτερικό ή εσωτερικό.

Εξετάστε λεπτομερώς τις δύο επιλογές.

Εσωτερική επένδυση

Για να καθοριστεί ο όγκος της απαιτούμενης επένδυσης με την εσωτερική επένδυση του δωματίου, είναι απαραίτητο να διαιρέσουμε το τετράγωνο σε αρκετές ξεχωριστές περιοχές. Αυτό επιτρέπει στο αεροπλάνο να υπολογίζεται ως κανονικό γεωμετρικό σχήμα. Κατά κανόνα, το δωμάτιο αντιπροσωπεύεται ως ορθογώνιο, ωστόσο υπάρχουν εξαιρέσεις.Το μήκος των σανίδων σε αυτή την περίπτωση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, καθώς μπορεί να είναι διαφορετικό, επομένως είναι απαραίτητο να μετρηθεί το μήκος όλων των τμημάτων.

Για να καθορίσετε την ποσότητα υλικού που απαιτείται, ακολουθήστε τις οδηγίες.

 • Αρχικά, πρέπει να καθορίσετε το πλάτος και το μήκος του δωματίου που θέλετε να ολοκληρώσετε. Αν σκοπεύετε να εκτελέσετε επένδυση και επιφάνεια οροφής, τότε η περιοχή της πρέπει επίσης να υπολογιστεί.
 • Είναι σημαντικό να καθορίσετε το ύψος και το μήκος του τοίχου για να καθορίσετε τη συνολική έκταση. Κατά κανόνα, σε ένα δωμάτιο υπάρχουν δύο τοίχοι που είναι παράλληλοι και πανομοιότυποι μεταξύ τους. Επομένως, αρκεί να υπολογιστεί μόνο ένας από τους τοίχους για να προσδιοριστεί το μήκος και το ύψος των δύο.
 • Στο μέλλον, είναι απαραίτητο να προσθέσετε όλες τις ληφθείσες τιμές. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αφαιρέσετε το τετράγωνο των ανοιγμάτων που βρίσκονται στο δωμάτιο. Συνιστούμε να προσθέσετε 10% στο αποτέλεσμα, επειδή όταν τελειώσετε το δωμάτιο δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς απόβλητα. Ακόμη και αν έχετε καθορίσει με ακρίβεια τη διάρκεια του προϊόντος, θα υπάρχουν πάντα σκουπίδια.

Πλάκα εξωτερικής επένδυσης

Εάν αποφασίσετε να κάνετε την εξωτερική επένδυση του κτιρίου, για παράδειγμα, ένα αετώμιο,τότε οι υπολογισμοί θα γίνουν παρόμοια. Η μόνη δυσκολία στην περίπτωση αυτή είναι ο υπολογισμός της περιοχής του φράγματος.

      Ας αναλύσουμε τη διαδικασία υπολογισμού βήμα προς βήμα.

      • Είναι απαραίτητο να καθορίσετε την περιοχή που πρέπει να καθαριστεί με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση της εσωτερικής επένδυσης.
      • Για να προσδιορίσετε την περιοχή του αετώματος, είναι απαραίτητο να πάρετε το μήκος της βάσης και να το πολλαπλασιάσετε κατά το ύψος. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει στο μέλλον πρέπει να χωριστεί στο μισό.
      • Προσθέστε όλους τους αριθμούς. Σε αυτή την περίπτωση, μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε από το αποτέλεσμα την περιοχή των υπαρχόντων ανοιγμάτων.

      Στο επόμενο βίντεο, δείτε πόση επένδυση στον κύβο.

      Σχόλια
       Συντάκτης
      Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

      Αίθουσα εισόδου

      Σαλόνι

      Υπνοδωμάτιο