Καναπέδες σχεδιαστών

Ο κομψός καναπές είναι ένα σημαντικό στοιχείο του δωματίου. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν καναπέδες σχεδιαστών που εκπλήσσουν με ασυνήθιστα χρώματα, μοντέρνες φόρμες, άνετα σχέδια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, διάδρομο, μελέτη, φυτώριο.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Οι καναπέδες σχεδιαστών προσελκύουν την προσοχή με ασυνήθιστα σχήματα. Αναφέρονται σε μη τυποποιημένα μοντέλα. Οι σχεδιαστές ενσωματώνουν τις πιο τολμηρές και πρωτότυπες ιδέες. Κοιτάξτε όμορφα μοντέλα που είναι στυλιζαρισμένα κάτω από ένα πολυτελές μπολ, ένα ελκυστικό γκαζόν λουλουδιών, ένα κομψό κέλυφος ή ένα φωτεινό σύννεφο. Μια ποικιλία μορφών δεν περιορίζεται σε τίποτα. Για παράδειγμα, ένας πολυτελής καναπές σε σχήμα γυναικείων χεριών χρησιμοποιείται πάντα ως κύριο στοιχείο ενός κομψού εσωτερικού χώρου.

Πολλά μοντέλα σχεδιασμού διαφέρουν σε γωνιακό σχήμα, ενώ μπορεί να είναι λάθος.Οι επιλογές με τη μορφή ενός κύματος, ημικυκλίου ή πολύγωνο φαίνονται πάντα θεαματικές και ασυνήθιστες. Οι γωνιακοί καναπέδες τοποθετούνται συνήθως στο κέντρο ενός ευρύχωρου δωματίου, έχουν σχεδιαστεί για χαλάρωση. Αυτά τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από μαζικότητα.

Μεγάλη καναπέ κρεβάτι σχεδιαστής ζήτησης, καθώς διακρίνεται όχι μόνο από την όμορφη εμφάνισή της αλλά και από τη λειτουργικότητά της. Αυτά τα μοντέλα περιλαμβάνουν ένα επιπλέον κρεβάτι. Τα αρχικά υποβραχιόνια, τα ασυνήθιστα καμπύλα σχήματα των πίσω όψεων, καθώς και ένα ελκυστικό τελείωμα τέλεια συνδυασμένο, δημιουργώντας ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Για την ενσωμάτωση μιας ποικιλίας συνθέσεων είναι ιδανικά κατάλληλα διαμορφωμένα μοντέλα. Περιλαμβάνουν διάφορα τμήματα που δεν είναι σταθερά μεταξύ τους, γεγονός που καθιστά εύκολη την αλλαγή της θέσης τους για να αλλάξει η κατάσταση. Λόγω των διαφόρων γεωμετρικών σχημάτων, τέτοιοι καναπέδες μπορούν να φτάσουν σε μεγάλα μεγέθη.

Στυλ

Τα μοντέρνα μοντέλα σχεδίασης προσελκύουν την προσοχή με την όμορφη εμφάνιση, την ποικιλία χρωμάτων και τις ενδιαφέρουσες ιδέες. Είναι κατάλληλα για την ενσωμάτωση διαφόρων στυλ.

 • Τα κλασικά μοντέλα είναι ιδανικά για ευρύχωρα δωμάτια. Είναι πολυτελή και άνετα, αλλά δεν μπορούν να καυχηθούν για λειτουργικότητα. Τις περισσότερες φορές, οι κλασικοί καναπέδες δεν έχουν σχεδιαστεί για μετασχηματισμό, έχουν μαζικές δομές.
 • Οι επιλογές στο μοντέρνο στυλ χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα. Συχνά περιλαμβάνουν μια ποικιλία αξεσουάρ: ένα πτυσσόμενο τραπέζι, ράφια για βιβλία, ένα μίνι μπαρ ή ένα μέρος για φλυτζάνια.
 • Οι καναπέδες υψηλής τεχνολογίας έχουν ένα αντίθεση στυλ. Έχουν χρώμιο πόδια με σαφείς και απότομες γραμμές. Τα ταπετσαρίες συνήθως γίνονται σε ασπρόμαυρα χρώματα. Τέτοια μοντέλα συνδυάζουν συχνά την άνεση και την άνεση με τη σύγχρονη τεχνολογία.
 • Οι καναπέδες της Provence χαρακτηρίζουν την άνεση και την απλότητα. Πολλά μοντέλα είναι κατασκευασμένα σε παστέλ χρώματα και συμπληρώνονται από φωτεινά λουλούδια. Μια τέτοια όμορφη εκτύπωση θα κάνει το εσωτερικό πιο άνετο και σίγουρα θα άρει τα πνεύματά σας.
 • Τα έπιπλα σχεδιασμού στο ιταλικό στιλ αντιπροσωπεύονται από ασυνήθιστες και τολμηρές επιλογές. Αυτά τα προϊόντα μπορεί να είναι οποιουδήποτε είδους που διαφέρει σημαντικά από τα συνήθη μοντέλα. Στην κατασκευή τους χρησιμοποιούσαν διάφορα υλικά (ύφασμα, μέταλλο, χαρτί ακόμη και χαρτί).Ο καναπές με τη μορφή σχεδιαστή, που περιλαμβάνει μεμονωμένα στοιχεία, αλλά και μετασχηματίζει πλάτη φαίνεται εντυπωσιακό.
 • Τα μοντέλα με οθωμανικά χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα και ευκολία. Διατήρησαν τις παραδόσεις των ανατολικών χωρών, καθώς περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό μαλακών μαξιλαριών και παρουσιάζονται χωρίς πλάτη. Ενδιαφέροντα χρώματα, ασυνήθιστη επιλογή χρωμάτων, καθώς και διάφορες μορφές σας επιτρέπουν να βρείτε την αρχική έκδοση για να δημιουργήσετε ένα κομψό εσωτερικό.
 • Οι επιλογές για τα επικαλυμμένα έπιπλα σε στυλ ρετρό είναι ιδανικά για χαλάρωση. Χαρακτηρίζονται από μεγάλο μέγεθος, προσελκύουν ποικιλία χρωμάτων, ασυνήθιστο σχήμα των πλάτη και υποβραχιόνια. Τα μοντέλα σχεδιαστών έχουν διατηρήσει το πνεύμα του περασμένου αιώνα, αν και σε μια νέα ερμηνεία.

Χρώμα διαλύματα

Η επιλογή της χρωματικής παλέτας των καναπέδων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χρώμα των τοίχων. Στη νέα εποχή, οι ελαφριές αποχρώσεις των μαλακών επίπλων σχεδιαστών είναι στη μόδα. Πολυτελείς καναπέδες σε φωτεινά χρώματα θα διευρύνουν οπτικά το δωμάτιο. Αν πρέπει να διανείμετε ένα μεγάλο δωμάτιο σε ζώνες, τότε θα πρέπει να προτιμάτε τα επικαλυμμένα έπιπλα με ένα αντίθεση χρώματος.

Όταν επιλέγετε μια λύση χρώματος για έναν καναπέ, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο χρώμα των τοίχων του δωματίου στο οποίο θα βρίσκεται. Τα δωμάτια με λευκούς τοίχους μπορούν να διακοσμηθούν με καναπέδες σχεδιαστών διαφόρων χρωμάτων. Η κόκκινη έκδοση θα φανεί εξαιρετική σε λευκό ή μπεζ τοίχο.

Ο καναπές της φούξιας στο σύνολο με ελαφρά έπιπλα και με στοιχεία του εσωτερικού χώρου, ο τόνος του οποίου αντιστοιχεί στη σκιά του, φαίνεται ασυνήθιστος και κομψός. Ένα πορτοκαλί χρώμα μοντέλο θα φανεί εξαιρετικό σε ένα εσωτερικό όπου υπάρχουν πολλοί αποχρώσεις ασβέστης ή κρέμας.

Για χαλάρωση και αναψυχή, οι ειδικοί συμβουλεύουν να δώσουν προσοχή στους καναπέδες μπλε, μπλε ή γκρι. Η γήινη απόχρωση έχει το ίδιο αποτέλεσμα, καθώς ανήκει στα φυσικά χρώματα. Για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα είναι να πάρετε μια καναπέ άμμο ή καφέ.

Στη νέα εποχή, οι σχεδιαστές δίνουν προσοχή σε μπεζ, κεχριμπάρι, χρυσό, σμαράγδι, λεμόνι, μπορντό και κερασιά. Κάθε επιλογή φαίνεται ελκυστική και πρωτότυπη.

Για να σχεδιάσετε καναπέ αρμονικά κοίταξε στο εσωτερικό του δωματίου, είναι απαραίτητο να το συμπληρώσετε με διακοσμητικά στοιχεία στο χρώμα των επικαλυμμένων επίπλων.

Οι πιο πρωτότυπες και κομψές λύσεις παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

Δημοφιλείς κατασκευαστές

Σήμερα, πολλά εργοστάσια για την παραγωγή επικαλυμμένων επίπλων προσφέρουν πολυτελείς επιλογές για καναπέδες σχεδιαστών, οι οποίες παρουσιάζονται σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα και είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά.

 • Τα προϊόντα του εγχώριου κατασκευαστή "Sharm-Design" είναι σε μεγάλη ζήτηση., που προσφέρει όχι μόνο πρωτότυπα μοντέλα ταπετσαρισμένων επίπλων αλλά και λειτουργικούς, άνετους και κομψούς καναπέδες. Η εξαιρετική ποιότητα, ο πρωτότυπος σχεδιασμός σε προσιτή τιμή δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευθειών γωνιακών καναπέδων, καναπέδων και καναπέδων.
 • Η ρωσική εταιρεία Anderssen ασχολείται με την παραγωγή αποκλειστικών μοντέλων σχεδιαστών. Στον κατάλογό της μπορείτε να βρείτε έτοιμα εξαρτήματα για τη διακόσμηση παιδικών, υπνοδωματίων και καθιστικών, καναπέδων με ίσια, γωνιακά και αρθρωτά σχέδια. Μπορείτε να παραγγείλετε έναν αρχικό καναπέ, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Οι σχεδιαστές μάρκας κατασκευάζουν επικαλυμμένα έπιπλα κατόπιν ατομικής παραγγελίας.

Μοντέλα μοντέλα

Σήμερα στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα με επένδυση ταπετσαρίας, τα οποία προσελκύουν την προσοχή της εξαιρετικής ποιότητας, άνετου σχεδιασμού, ασυνήθιστου και μοντέρνου σχεδιασμού.

 • Μεταξύ των αγοραστών, ο καναπές που ονομάζεται "Ρήνος" ("Άρης 3"), που κατασκευάζεται σε κλασικό ύφος, είναι σε μεγάλη ζήτηση. Αυτό το μοντέλο χαρακτηρίζεται από ευελιξία και πρακτικότητα. Θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα οικογενειακό χόμπι ή για ένα νυχτερινό ύπνο. Ο καναπές "Ρήνος" είναι εξοπλισμένος με έναν αξιόπιστο μηχανισμό μετασχηματισμού "eurobook". Το ελατήριο "Bonnel" διαθέτει ορθοπεδικές ιδιότητες, εξασφαλίζοντας άριστη ξεκούραση και χαλάρωση.
 • Αν ψάχνετε για ένα λειτουργικό καναπέ με μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε το μοντέλο "Kapitone", που γίνεται σταλινικά. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιήθηκε συχνά για τη διακόσμηση των καθιστικών και των κουζινών της σοβιετικής ελίτ. Το ψηλό μοντέλο με ένα τετράγωνο φορείο είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς. Τα πολυτελή υποβραχιόνια και τα σκαλισμένα πόδια φαίνονται κομψά και ελκυστικά.

Ο καναπές "Kapitone" παρουσιάζεται σε άμεσες και γωνιακές φόρμες. Η υψηλή πλάτη είναι το κορυφαίο σημείο του μοντέλου. Τα ενσωματωμένα ράφια και οι κόγχες μπορούν να διακοσμηθούν με καθρέφτες. Με τη μορφή ταπετσαρίας, χρησιμοποιούνται συχνά δερμάτινα (τόσο φυσικά όσο και τεχνητά), καθώς και υφάσματα ταπετσαρίας διακοσμημένα με στολίδια σοβιετικού στιλ ή υφαντά.Η επιλογή των χρωμάτων είναι εντελώς ατομική.

Ιδέες για τοποθέτηση στο εσωτερικό

Οι καναπέδες σχεδιαστών είναι πολυτελείς επιλογές για τα επικαλυμμένα έπιπλα, τα οποία συχνά αποτελούν βασικά στοιχεία για τη δημιουργία ενός μοναδικού εσωτερικού σχεδιασμού.

Μια εξαιρετική επιλογή για ένα μικρό δωμάτιο είναι ένας γωνιακός καναπές - χάρη στη λειτουργικότητά του. Το γωνιακό σχήμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διάφορες επιλογές. Οι πλευρές του καναπέ μπορούν να είναι τα ίδια ή διαφορετικά μήκη, ακόμα και ημικυκλικά σχήματα. Χάρη στον βολικό μηχανισμό μετασχηματισμού, μετατρέπεται εύκολα σε ύπνο. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, διότι σας επιτρέπει να οργανώσετε έξυπνα το καθιστικό.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή - δύο καναπέδες σε ένα δωμάτιο (αντί για ένα τεράστιο). Είναι ιδανικό για το σαλόνι. Δύο καναπέδες μπορούν να τοποθετηθούν ως εξής:

 • Δύο πανομοιότυπα προϊόντα (το ένα απέναντι στο άλλο) δημιουργούν μια κατοπτρική εικόνα. Μια μεγάλη επιλογή για ένα σύγχρονο παιχνίδι με μια μεγάλη εταιρεία.
 • Οι καναπέδες γύρω από ένα τοίχο φαίνονται όμορφα σε ένα σύνολο με ένα τραπέζι του καφέ ή ένα τζάκι στη μέση. Η γραμμική διάταξη είναι κατάλληλη για ευρύχωρο καθιστικό.
 • Για την τοποθέτηση ενός ευρύχωρου δωματίου στους καναπέδες, οι καναπέδες συχνά επανατοποθετούνται μεταξύ τους. Αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σαλόνι, το οποίο συνδυάζεται με την κουζίνα.
 • Η διευθέτηση καναπέδων σε ορθή γωνία είναι δυνατή για ένα ευρύχωρο καθιστικό - για τη διανομή του σε ζώνες.
 • Για ένα ευρύχωρο δωμάτιο κατάλληλη διάταξη των καναπέδων με το γράμμα "P". Στο κέντρο μπορείτε να βάλετε ένα μικρό τραπεζάκι.

Ο καναπές σχεδιασμού στο κέντρο της αίθουσας θα αποτελέσει το επίκεντρο κάθε εσωτερικού χώρου. Θα βοηθήσει να εισαχθούν νέα χρώματα και να συνδυαστούν διάφορα στοιχεία σχεδιασμού στο εσωτερικό. Στη μέση του δωματίου μπορείτε να βάλετε ένα γωνιακό μοντέλο ή ένα προϊόν με χαμηλή πλάτη. Η ιδανική προσθήκη θα είναι ένα κομψό τραπέζι του καφέ.

Στο σαλόνι ένας μικρός καναπές μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε ένα μεγάλο παράθυρο, αλλά η πλάτη δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλή. Για την ενσωμάτωση της κινεζικής στυλ, αυτή η επιλογή είναι η πιο κατάλληλη. Δημιουργεί μια αίσθηση έντασης και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο