Οι κλειδαριές στις πόρτες του σπιτιού επισκευάζονται

 Οι κλειδαριές στις πόρτες του σπιτιού επισκευάζονται

Οι κλειδαριές εκτελούν μια λειτουργία κλειδώματος και προστατεύουν αξιόπιστα το περίβλημα από τη διείσδυση ληστών. Για διάφορους λόγους, μπορεί να αποτύχουν κατά τη λειτουργία, απαιτώντας μερική επισκευή ή αντικατάσταση. Για την επίλυση αυτού του απροσδόκητου προβλήματος, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και σπιτιών, που προτιμούν να εξοικονομήσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, πραγματοποιούν την εγκατάσταση και τη συντήρηση των εξαρτημάτων μόνοι τους. Δεδομένου ότι η διαδικασία αυτή είναι υπεύθυνη και η ασφάλεια της στέγασης εξαρτάται από αυτήν στο μέλλον, οι εργασίες πρέπει να εκτελούνται σωστά.

Τύποι κλειδαριών

Σήμερα η αγορά αντιπροσωπεύεται από μια τεράστια ποικιλία κλειδαριών, κάθε μία από τις οποίες διαφέρει όχι μόνο στον εξωτερικό σχεδιασμό, το βάρος, το υλικό κατασκευής, αλλά και το επίπεδο προστασίας.Επομένως, προτού αγοράσετε ένα τέτοιο προϊόν και είστε σε θέση να κάνετε την επισκευή μόνοι σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Στις καμβά εισόδου συχνά εγκαθιστούν αυτούς τους τύπους κλειδαριών.

 • Αρθρωμένο. Ανήκουν στον φθηνότερο και ευκολότερο τρόπο προστασίας των χώρων. Συνήθως εγκαθίστανται στις μπροστινές πόρτες των κελαριών, των κτηρίων και των μικρών εξοχικών κατοικιών. Για εξοχικές κατοικίες και διαμερίσματα πόλης, δεν είναι κατάλληλες επειδή δεν παρέχουν καλή ασφάλεια και δεν έχουν υψηλό βαθμό μυστικότητας.
 • Μορφή. Αυτές οι συσκευές είναι οι πιο συνηθισμένες, τοποθετούνται μέσα στο φύλλο της πόρτας. Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση αυτού του προϊόντος, πρέπει να έχετε συγκεκριμένες δεξιότητες, εμπειρία και ειδικά εργαλεία. Η πρόσθετη χρήση των αντιδιαρρηκτικών στοιχείων βοηθά στην αύξηση των προστατευτικών λειτουργιών των κλειδαριών.
 • Επικάλυψη. Είναι συνήθως τοποθετούνται στην πόρτα μέσα στο δωμάτιο, όπως για τον προστατευτικό μηχανισμό, είναι τοποθετημένο απευθείας μέσα στον καμβά. Αυτά τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή, καθώς έχουν δύο λειτουργίες - αυτόματη και μηχανική.Σε περίπτωση δυσλειτουργίας, η κλειδαριά μπορεί εύκολα να επισκευαστεί από τον εαυτό σας.

  Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του εσωτερικού μηχανισμού, διακρίνονται οι παρακάτω τύποι κλειδαριών.

  • Κύλινδρος. Οι πόρτες ανοίγουν όταν ενεργοποιείται το μπουλόνι περιστρέφοντας το κλειδί. Το προστατευτικό στοιχείο βρίσκεται στο εσωτερικό του κυλίνδρου και είναι ένα σετ που αποτελείται από "ακίδες". Κάθε bot απαιτεί το δικό του κλειδί. Παρά το γεγονός ότι ένας συνδυασμός ενός εκατομμυρίου ή περισσότερων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει ένα τέτοιο μοντέλο, οι ειδικοί συμβουλεύουν ακόμα να συμπληρώσουν τέτοιες συσκευές με πλάκες θωράκισης ή μηχανισμούς μοχλών. Αυτές οι κλειδαριές είναι εύκολο να επισκευαστούν και είναι κατάλληλες τόσο για τις εισόδους όσο και για τις εσωτερικές πόρτες.
  • Suvaldnye. Είναι το πιο αξιόπιστο προϊόν κλειδώματος, το πακέτο του οποίου περιλαμβάνει μεταλλικές πλάκες και εξαρτήματα κώδικα. Με πολλούς τρόπους, οι κλειδαριές στάθμης έχουν μια ομοιότητα με τις κλειδαριές των κυλίνδρων, αλλά σε αντίθεση με την πρώτη, έχουν ελατηριωτούς μοχλούς κατασκευασμένους από χάλυβα υψηλής ποιότητας για το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας. Εξωτερικά, η συσκευή φαίνεται μαζική, έχει σημαντικό βάρος και εγγυάται εξαιρετική προστασία.Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των μοχλών, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο ασφαλείας της κλειδαριάς.
  • Pin Αυτός ο τύπος συνιστάται για εγκατάσταση σε πόρτες με μεταλλικό φύλλο. Όταν εκτίθεται στα μπουλόνια με κινήσεις κλειδιών, η πρόσβαση στο δωμάτιο εμποδίζεται. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να ανοίξετε μια τέτοια κλειδαριά πόρτας χωρίς κλειδί. Σε περίπτωση θραύσης, θα πρέπει να κόψετε τα μπουλόνια που έχουν τοποθετηθεί μεταξύ του πλαισίου και της πόρτας και, στη συνέχεια, να αντικαταστήσετε τα εξαρτήματα.
  • Δίσκος. Είναι καθολικά, καθώς μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε είδος πόρτας. Η κλειδαριά ξεκλειδώνεται με την αποκωδικοποίηση της κλειδαρότρυπας · για να γίνει αυτό, πρέπει να οδηγήσετε τα πλήκτρα με ένα κλειδί. Εκτός από την υψηλή ανθεκτικότητα, αυτοί οι μηχανισμοί δεν μπορούν να ανοιχτούν, ακόμα και όταν προσπαθούν να ξεφυλλίσουν τους δίσκους των προνυμφών θα παραμείνουν στη θέση τους και θα περιστραφούν με το τρυπάνι.
  • Ηλεκτρομηχανική. Ανήκουν σε έναν από τους σύγχρονους τύπους κλειδαριών, όπου ο αντίκτυπος στο σύστημα έκκρισης γίνεται με τη βοήθεια ηλεκτρικών παλμών. Αφού ο μηχανισμός λάβει ένα σήμα με τον σωστό κωδικό, ανοίγει η πόρτα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο συνδυασμός πλήκτρων από το εξωτερικό είναι ένας συνδυασμός κωδικών, ένας δακτύλιος κλειδιού ή μια κάρτα, και από μέσα - ένα κουμπί.Το μόνο μειονέκτημα αυτής της συσκευής είναι το γεγονός ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σταματά να λειτουργεί και σβήνει.

   Εκτός από τις παραπάνω διατάξεις ασφάλισης, υπάρχουν επίσης ορισμένοι τύποι που έχουν σχεδιαστεί για εσωτερικές πόρτες.

   • Nobs. Χαρακτηρίζεται από ένα ειδικό ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλισης. Η κλειδαριά αρχίζει να λειτουργεί όταν γυρίζει τη λαβή. Τέτοια μοντέλα μπορούν να αποτελούνται είτε από ένα χειροκίνητο μάνδαλο είτε να συμπληρώνονται με κλειδαριά κλειδιού. Το κύριο μειονέκτημα των προϊόντων είναι το γεγονός ότι συχνά σπάνε και το σύστημα κατά τη διάρκεια της μακράς λειτουργίας μπορεί να μπλοκαριστεί.
   • Τύποι ώθησης Βρέθηκε ευρεία εφαρμογή για εγκαταστάσεις σε εσωτερικές πόρτες. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται μια γλωττίδα και μια λαβή · όταν πατηθεί, ο μηχανισμός ανασύρεται και ανοίγει η πόρτα. Εάν γυρίσετε τη λαβή στην προηγούμενη θέση της, τότε η μανδάλωση παίρνει την αρχική της θέση. Σε περίπτωση που η συσκευή σπάσει, μπορεί εύκολα να επισκευαστεί. Επιπλέον, αυτός ο τύπος κλειδαριάς είναι φθηνός.
   • Υποδοχές. Αυτοί οι μηχανισμοί είναι οι πιο ανθεκτικοί και αξιόπιστοι. Αποτελούνται από δίσκο, χειρολαβή, οπή στερέωσης και σύστημα ασφάλισης.Με τη βοήθεια αυτής της κλειδαριάς, μπορείτε να κλειδώσετε την πόρτα ανά πάσα στιγμή και να αποσυρθείτε. Το πλεονέκτημα της συσκευής είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να κοπεί μια μεγάλη τρύπα στην πόρτα για την τοποθέτησή της.

   Με βάση τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είναι εύκολο να επιλέξετε ένα κατάλληλο μοντέλο της κλειδαριάς. Μπορεί να είναι συσκευές κλειδώματος διαφορετικών σχεδίων, χρωμάτων, καθώς και κατασκευασμένα με τη μορφή συνδυασμού μετάλλου με πλαστικό, MDF και επιφανειακής επικάλυψης. Όταν κάνετε μια αγορά, συνιστάται να προσέχετε όχι μόνο την ελκυστικότητα του προϊόντος αλλά και το επίπεδο προστασίας του.

   Κοινή ζημιά

   Αργά ή αργότερα, όταν χειρίζεστε την κλειδαριά της πόρτας, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια τέτοια απροσδόκητη κατάσταση, όπως η αποτυχία της. Για να απαντήσετε στο ερώτημα γιατί έσπασε η κλειδαριά, πρέπει να γνωρίζετε τον λόγο που προκάλεσε την αποτυχία. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με τη συσκευή κλειδώματος είναι τα εξής.

   • Έπαψε να χτυπήσει τη γλώσσα. Κατά κανόνα, αυτό μπορεί να οφείλεται στην ανεπαρκή διάμετρο της οπής που κόπηκε κάτω από το μηχανισμό. Το κόψιμο μιας τρύπας και η μετατόπιση μιας μεταλλικής πλάκας θα βοηθήσει στη διόρθωση του σπασίματος.Επιπλέον, μια παραμόρφωση ή συρρίκνωση του φύλλου της πόρτας μπορεί επίσης να προκαλέσει φραγή του εξαρτήματος. Η γλώσσα είναι επίσης συχνά σε μακροπρόθεσμη βάση μπορεί απλά να φθαρεί ή να χαλαρώσει.
   • Εμπλουτισμένο άνοιγμα πόρτας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να σκεφτείτε αμέσως τη θραύση της διάταξης ασφάλισης, επειδή το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην παραμόρφωση του ίδιου του καμβά. Πρώτα πρέπει να ρυθμίσετε το πλαίσιο της πόρτας και στη συνέχεια να ρυθμίσετε τη θέση της κλειδαριάς.
   • Μηχανισμός εμπλοκής και μη περιστροφή του κλειδιού. Μια τέτοια ενόχληση οφείλεται στη μετατόπιση μεμονωμένων κινητών στοιχείων μέσα στη συσκευή. Για να μάθετε τα πάντα, θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε τελείως την κλειδαριά, να καθαρίσετε και να λιπάνετε τα εξαρτήματα.
   • Κλείδωμα κλειδώματος Μια τέτοια δυσλειτουργία μπορεί να έγκειται στην προνύμφη. Θα πρέπει να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί.
   • Σπάσιμο της εξωτερικής θήκης. Η επισκευή σε αυτή την περίπτωση είναι αδύνατη, καθώς το εξωτερικό τμήμα της συσκευής θα πρέπει να αντικατασταθεί με ένα νέο. Εάν η θήκη έχει αποτύχει στην κλειδαριά, τότε θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε όλα τα μέρη της συσκευής, να τα καθαρίσετε προσεκτικά και να τα στερεώσετε στο νέο προϊόν.
   • Περιστρέφοντας το κλειδί. Μια βλάβη στο σύστημα προκαλείται από την αποτυχία ενός βοηθητικού στοιχείου, το οποίο ονομάζεται αντίστοιχο. Εάν το κλειδί που εισάγεται στο φρεάτιο δεν ρυθμίζει το μπουλόνι σε κίνηση και μετακινείται, τότε η πλάκα επιστροφής πρέπει να αλλαχθεί. Μια τέτοια διαδικασία απαιτεί ακριβή σπατάλη του κάστρου, μόνο ένας έμπειρος ειδικός μπορεί να το χειριστεί.

   Απαιτούμενα εργαλεία

   Ανεξάρτητα από το αν σκοπεύετε να επισκευάσετε, να αντικαταστήσετε ή να εγκαταστήσετε μια κλειδαριά πόρτας, θα πρέπει να προετοιμάσετε όλα τα εργαλεία εκ των προτέρων. Φυσικά, αν το έργο θα γίνει από διακεκριμένους κύριους, θα σας εξοικονομήσει από περιττές αναστάτωση. Αλλά στην περίπτωση που η διαδικασία διεξάγεται ανεξάρτητα, θα πρέπει να προετοιμάσετε ένα ελάχιστο σύνολο που αποτελείται από τα ακόλουθα εργαλεία.

   • Χειροκίνητος δρομολογητής. Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση κλειδαριών, καθώς αυτό το εργαλείο παρέχει υψηλής ποιότητας κοπές κοπής και ακριβή δειγματοληψία. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία, ο καταψύκτης δεν βλάπτει το διακοσμητικό κάλυμμα του φύλλου πόρτας.
   • Το σφυρί. Είναι ιδανικό για μη επαγγελματική πλευρική γραμμή, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι χρήσιμη.
   • Δονητές. Χάρη σε αυτήν, θα επιταχύνει τη διαδικασία κοπής των ανοιγμάτων για την κλειδαριά.
   • Κατσαβίδι ή τρυπάνι. Αυτά τα εργαλεία χρειάζονται όταν τρυπάτε βαθύτερα καθίσματα και οπές για στυλό.
   • Κατσαβίδι. Για τη ροή εργασίας θα χρειαστούν τόσο κατσαβίδια όσο και κατσαβίδια διαφόρων διαμέτρων, με τη βοήθεια των οποίων θα είναι δυνατή η στερέωση των βιδών και η στερέωση των εσωτερικών τμημάτων της συσκευής.
   • Τρυπάνι για την εργασία με το ξύλο.
   • Ρουλέτα.

   Επισκευή DIY

   Μπορείτε να ρυθμίσετε την κλειδαριά στην πόρτα του διαμερίσματος ή της ιδιωτικής κατοικίας χωρίς τη βοήθεια έμπειρων τεχνιτών. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και βασικές δεξιότητες στον τομέα των υδραυλικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την επισκευή της συσκευής κλειδώματος, θα πρέπει να μάθετε την αιτία της βλάβης και να λάβετε υπόψη τον τύπο του πυρήνα, αφού βασικά αυτό το στοιχείο του μηχανισμού είναι η κύρια πηγή όλων των προβλημάτων. Στις πόρτες εισόδου, κατά κανόνα, ρυθμίστε τις κλειδαριές μοχλού και κυλίνδρων.

    Σε περίπτωση θραύσης του κυλίνδρου, αφαιρείτε πρώτα την πλάκα θωράκισης και στη συνέχεια αφαιρέστε τη βίδα που βρίσκεται στο τέλος της πόρτας. Στη συνέχεια, πρέπει να τραβήξετε τον ίδιο τον κύλινδρο και να τον αντικαταστήσετε με έναν καινούργιο. Όσον αφορά τις συσκευές suvaldnyh, όταν σπάσουν, συνιστάται όχι μόνο η αντικατάσταση των προνυμφών,αλλά και την επισκευή των στυπειών, καθώς το τελευταίο μπορεί να προκαλέσει επαναλαμβανόμενες δυσλειτουργίες, τότε η γλώσσα θα αρχίσει να πέφτει. Είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί η επισκευή των μηχανισμών διαχωρισμού σε γυάλινα φύλλα και σε μια πλαστική μπαλκονόπορτα. Η αχρησιμοποίητη κλειδαριά θα πρέπει να ξεβιδωθεί, αφού αφαιρέσετε τους μεντεσέδες από την πόρτα και αποσυναρμολογήσετε τον καμβά.

     Επιπλέον, οι κλειδαριές της εσωτερικής και εσωτερικής πόρτας ενός σπιτιού ή διαμερίσματος πρέπει να καθαρίζονται και να λιπαίνονται περιοδικά. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε λάδι κινητήρα για λίπανση και τα μέρη καθαρίζονται ως εξής.

     • Στο πρώτο στάδιο, η συσκευή ασφάλισης ξετυλίγεται, τότε όλα τα στοιχεία του μηχανισμού αφαιρούνται και καθαρίζονται προσεκτικά. Εάν μέσα στο κάστρο υπάρχουν πολλά σωματίδια σκόνης και βρωμιάς, τότε τα μέρη πρέπει να καθαρίζονται με ένα πινέλο. Μεγαλύτερα αντικείμενα σκουπίζονται με ένα στεγνό πανί.
     • Στο δεύτερο στάδιο, εφαρμόζεται ένα λιπαντικό σε ένα βαμβάκι και κάθε συστατικό της συσκευής αντιμετωπίζεται ξεχωριστά. Στη συνέχεια, εκτελέστε τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση στον ίδιο χώρο, ελέγχοντας τη λειτουργία της κλειδαριάς.

      Πολύ συχνά απαιτούνται κλειδαριές πρόληψης στην εσωτερική πόρτα. Υπό την επίδραση ενός μεγάλου φορτίου ισχύος, η λαβή αρχίζει να εμπλέκεται, η γλώσσα πέφτει στη θέση της ή η μανταλάκι ασφάλισης μανταλάει.Συχνά, κατά τη λειτουργία των εσωτερικών θυρών, όχι η προνύμφη αποτυγχάνει, αλλά το ίδιο το κτίριο. Σε αυτή την περίπτωση, το σφάλμα μπορεί να εξαλειφθεί με ένα κατσαβίδι. Καταρχάς, αφαιρέστε το εξάρτημα και αφαιρέστε προσεκτικά το κιβώτιο ταχυτήτων. Η επισκευή τελειώνει με την εγκατάσταση ενός καινούργιου κτιρίου και τη στερέωση του. Παρόμοια έργα είναι κατάλληλα μόνο για κλειστού τύπου και αρθρωτού τύπου κλειδαριές. Με τις συσκευές θραύσης, η κατάσταση είναι διαφορετική:

      • πρώτα απενεργοποιήστε τις βίδες.
      • στη συνέχεια αποσυναρμολογήστε όλα τα εξαρτήματα και αφαιρέστε την κλειδαριά από το κάθισμα.
      • το κουτί τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια και οι βίδες αφαιρούνται.
      • η θήκη που έχει υποστεί ζημιά αφαιρείται, αντικαθιστώντας την με μια καινούργια και το κιβώτιο τοποθετείται και πάλι στην τσέπη της πόρτας.

      Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι εσωτερικές πόρτες είναι πιο συχνά εξοπλισμένες με μια λαβή-κλειδαριά, ως εκ τούτου, η αποτυχία της είναι ο λόγος για την αποτυχία ολόκληρης της συσκευής ασφάλισης. Κατά κανόνα, η λαβή μπορεί να σπάσει όταν γίνεται σκουριασμένη, όταν ο μηχανισμός σκονίζεται ή λόγω παραμορφώσεων και παραμορφώσεων του φύλλου πόρτας. Επομένως, εάν μια γλωττίδα κλειδώματος απλώς αναφλέγεται στην κλειδαριά, τότε το ελατήριο που τοποθετείται στον οπίσθιο τοίχο αντικαθίσταται.Η χαλαρή λαβή πρέπει απλώς να επιστρέψει στην προηγούμενη θέση της στρέφοντας τους συνδετήρες. Όταν μπλοκάρει τα κουμπωτά στοιχεία, θα πρέπει να τα ελέγξετε για ρωγμές, παραμόρφωση και μετατόπιση. Εάν υπάρχουν, τότε πρέπει να αντικαταστήσετε το κατεστραμμένο τμήμα με ένα νέο.

      Όσο για τις μαγνητικές κλειδαριές, η επισκευή τους είναι αρκετά απλή. Δεδομένου ότι σε αυτές τις συσκευές υπάρχει ένας φυσικός μαγνήτης, ο οποίος με την πάροδο του χρόνου μπορεί να χάσει την περιουσία του έλξης, αντικαθίσταται ή απομαγνητοποιείται. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να ελέγχετε περιοδικά τη στεγανότητα της κλειδαριάς στην πόρτα, καθώς οι παραμικρές αποκλίσεις μπορεί να εξασθενίσουν τη λειτουργία του μηχανισμού.

      Εξαλείψτε τη δυσλειτουργία των ηλεκτρομαγνητικών κλειδαριών μόνο από τους επαγγελματίες, δεδομένου ότι είναι δύσκολο για τους άπειρους τεχνίτες να ανοίξουν την ομάδα εισόδου. Αυτή η συσκευή ελέγχεται από μια ηλεκτρονική μονάδα, επομένως θεωρείται συχνά η κοινή αιτία βλάβης. Η επισκευή σε αυτή την περίπτωση μπορεί να περιλαμβάνει την αντικατάσταση ηλεκτρικών καλωδίων, καθώς και μονάδων με σανίδες. Επομένως, εάν μια τέτοια κλειδαριά δεν λειτουργεί, πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι συνδεδεμένο στο ηλεκτρικό δίκτυο,Υπάρχουν οποιεσδήποτε βλάβες στην καλωδίωση, είναι η παροχή ρεύματος από την τάση. Η παροχή ρεύματος μπορεί να αποτύχει, θα πρέπει να αλλάξει σε νέα.

      Παρά το γεγονός ότι η επισκευή των κλειδαριών θυρών θα είναι απλή, πριν ξεκινήσετε να το κάνετε μόνοι σας, θα πρέπει πραγματικά να αξιολογήσετε τις δυνατότητές σας, καθώς πολλοί τύποι κλειδαριών έχουν πολύπλοκη δομή και η επισκευή τους με τα χέρια σας μπορεί να τους προκαλέσει βλάβη. Επιπλέον, για την εξασφάλιση αξιόπιστης προστασίας της κατοικίας, οι ειδικοί συνιστούν την ταυτόχρονη εγκατάσταση πολλών διαφορετικών τύπων συσκευών κλειδώματος. Έτσι, εάν αποτύχει ένας από αυτούς, το σπίτι ή το διαμέρισμα θα είναι ασφαλές μέχρι να γίνουν επισκευές.

      Συμβουλές

      Σήμερα, ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει τον εαυτό του ως πλοίαρχο και να πραγματοποιήσει επισκευές ή να εγκαταστήσει κλειδαριές θυρών από μόνος του. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο να εξοικονομηθεί σημαντικά ο οικογενειακός προϋπολογισμός, αλλά και να αποκτηθεί μια καλή εμπειρία. Προκειμένου η ροή εργασίας να περάσει γρήγορα και σωστά, οι ειδικοί αρχαρίων πρέπει να λάβουν υπόψη τις ακόλουθες συστάσεις.

      • Όταν μια κλειδαριά σπάσει, δεν πρέπει να αποσυναρμολογήσετε αμέσως την υπόθεση, πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότιΥπάρχουν ξένα αντικείμενα και συντρίμμια στην κλειδαρότρυπα; Εάν υπάρχουν, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε ξένα σώματα με τη βοήθεια τσιμπιδάκια ή τσιμπιδάκια.
      • Στην περίπτωση που το κλειδί είναι κολλημένο ή σπασμένο, μην πανικοβληθείτε. Πρώτα πρέπει να το αφαιρέσετε και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην επιδιόρθωση. Εάν η προσπάθεια απέτυχε, είναι καλύτερο να προσκαλέσετε τον οδηγό.
      • Όταν μπλοκάρει το μάνδαλο και το μπουλόνι αρκετά για να κάνει το πλαίσιο ρύθμισης. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε επιπλέον τη θέση των υπόστεγων και του φύλλου πόρτας για παραμόρφωση και παραμόρφωση. Για να εξαλείψετε αυτό το πρόβλημα, απλά πρέπει να επεκτείνετε την κλειδαρότρυπα σε λίγα χιλιοστά, τότε το μάνδαλο και το μπουλόνι θα εισέλθουν ελεύθερα.
      • Για να εξαλείψετε τα ελαττώματα στον προστατευτικό μηχανισμό που προκαλούν εμπλοκές, θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε εντελώς τη συσκευή και να διασαφηνίσετε αν όλα τα στοιχεία είναι στη θέση τους, αν υπάρχουν φθαρμένα μέρη. Το πιο δύσκολο σε περίπτωση θραύσης μπορεί να είναι η αντικατάσταση του πυρήνα.

      Πώς να επισκευάσετε το κάστρο με τα χέρια σας, δείτε το βίντεο.

      Σχόλια
       Συντάκτης
      Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

      Αίθουσα εισόδου

      Σαλόνι

      Υπνοδωμάτιο