Εποξειδική κόλλα "Στιγμή": χαρακτηριστικά και σύνθεση

Εποξειδική κόλλα

Μεταξύ των πολλών κατασκευαστών των συστατικών των εγκαταστάσεων και της κόλλας από τη θετική πλευρά, η εμπορική μάρκα "Moment" έχει συνιστάται. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται όχι μόνο σε οικιακές συνθήκες, αλλά και κατά τις εργασίες επισκευής και ανακατασκευής. Η εποξειδική κόλλα έχει γίνει ευρέως διαδεδομένη, η οποία παρουσιάζεται στους πελάτες σε δύο μορφές: "Super Eposki" και "Εποξυλίνη".

Σφαίρες χρήσης

Οι συγκολλητικές συνθέσεις "Moment" έχουν ευρύ πεδίο. Χρησιμοποιούνται για ισχυρή και ανθεκτική πρόσφυση διαφόρων υλικών, τεχνητών και φυσικών. Μεταξύ αυτών είναι το δέρμα, το ξύλο, το γυαλί, το μέταλλο, η πορσελάνη, η πέτρα, η κεραμική, και ούτω καθεξής.Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέει στοιχεία από το ίδιο υλικό ή να συνδυάζει πρώτες ύλες διαφόρων τύπων, για παράδειγμα, ξύλο και δέρμα ή γυαλί και μέταλλο.

Το προϊόν δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση με καουτσούκ και παρόμοιες πρώτες ύλες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Οι εμπειρογνώμονες έχουν συντάξει μια σειρά κοινών πλεονεκτημάτων της εποξειδικής κόλλας Moment:

 • η διαδικασία στερεοποίησης διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.
 • διαφανή σύνθεση, λόγω της οποίας οι ραφές είναι αόρατες.
 • ο υψηλότερος δείκτης της αντοχής δεσμού συμβαίνει λίγα λεπτά αφού το υλικό προσκολληθεί στην επιφάνεια των δύο στοιχείων.
 • Αντοχή στην υγρασία και την υγρασία.
 • η ραφή κόλλας μπορεί εύκολα να βαφτεί με βαφή.
 • διατηρεί την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα υπό την επίδραση των οικιακών χημικών ουσιών.
 • ευρύ φάσμα θερμοκρασιών για εργασία - από 40 μοίρες παγετού έως 100 βαθμούς Κελσίου.

Σύνθεση

Η κόλλα βασίζεται στην εποξειδική ρητίνη. Πρόσθετα στοιχεία προστίθενται σε αυτό, δίνοντας ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Για να διατηρήσετε το προϊόν σε υγρή μορφή για μικρό χρονικό διάστημα, οι κατασκευαστές προσθέτουν ένα διαλύτη. Μόλις εξατμιστεί αυτό το συστατικό, η ρητίνη αρχίζει να σκληρύνεται.Το αποτέλεσμα είναι μια σφιχτή και αξιόπιστη ραφή. Οι εξωτερικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες δύσκολα καταστρέφουν την πυκνότητα τους.

Βέλτιστη χρήση κόλλας - για την τοποθέτηση μικρών μερών μεταξύ τους και με τη βάση. Αυτό είναι δυνατό λόγω της ταχείας προσκόλλησης της ένωσης. Αν βάζετε κόλλα σε μια μεγαλύτερη βάση, θα στεγνώσει πριν χρησιμοποιηθεί.

"Εποξυ"

Η σύνθεση δύο συστατικών είναι εξαιρετική για την εκτέλεση του ακόλουθου έργου:

 • ευθυγράμμιση της βάσης λόγω πλήρωσης ρωγμών, μικρών κοίλων, τσιπ, τσιμπημάτων και άλλων ελαττωμάτων.
 • εργασίες αποκατάστασης που σχετίζονται με οικοδομικά υλικά.
 • αποκατάσταση υλικών διαφόρων τύπων με κόλληση.
 • αξιόπιστη σφράγιση.
 • τοπικές και μικρές επισκευές συνδέοντας τη δομή.

Μετά από πλήρη σκλήρυνση, ο σύνδεσμος μπορεί να γυαλισθεί, να βαφτεί και να διατρυπηθεί εάν είναι απαραίτητο.

"Super Εποξειδικό"

Συνιστάται η χρήση κόλλας για τέτοιους σκοπούς:

 • εργασία με γυαλί και παρόμοια υλικά: κρύσταλλο, γυαλί, πορσελάνη, πήλινα σκεύη, κεραμικά, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε υαλοβάμβακα.
 • ρωγμές σφραγίδων, κενά και άλλα ελαττώματα στην επιφάνεια.
 • γεμίζοντας κενά μεταξύ των επιφανειών γυαλιού.
 • σύνθετα υλικά με διαφορετική υφή και πυκνότητα: υφαντική ύλη, ξύλο, μέταλλα (ανεξάρτητα από κράμα και τύπο), πολυστυρένιο, πλαστικό, πολυανθρακικό, χλωριούχο πολυβινύλιο.

Δεν συνιστάται έντονα για χρήση σε αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Εάν πρέπει να εκτελέσετε μικρές επισκευές, συνιστάται να αγοράσετε μία ή δύο μικρές συσκευασίες, έτσι ώστε η κόλλα να μην υποβαθμίζεται κατά τη διάρκεια μακροχρόνιας αποθήκευσης. Τυπική ένταση - 6 ml.

Γενικές συστάσεις για χρήση

Η εποξειδική κόλλα της μάρκας "Moment" χρησιμοποιείται συχνά και χρησιμοποιείται ευρέως στην αγορά υλικών κατασκευής και επισκευής, αλλά πολύ λίγοι πελάτες γνωρίζουν πώς να χειρίζονται σωστά το προϊόν κατά τη χρήση.

Είναι απαραίτητο να εκτελέσετε την εργασία σε προστατευτικό ρουχισμό. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε γάντια. Ανοίγοντας το ανοιχτό δέρμα, η κόλλα στεγνώνει αμέσως και θα είναι πολύ προβληματική η αφαίρεση του. Επιθετικά εξαρτήματα μπορούν να αφήσουν τραύματα και εγκαύματα. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε προστατευτικές μάσκες αναπνευστικού συστήματος για να αποτρέψετε την είσοδο επιβλαβών αναθυμιάσεων στους αεραγωγούς.

Χρησιμοποιήστε ρούχα εργασίας που δεν σας πειράζουν να λερωθούν. Είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρέσετε το παγωμένο λεκέ με κόλλα από το ύφασμα. Να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί και προσεκτικοί.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η χρήση κόλλας Super Epoxy είναι δυνατή χωρίς πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Το κυριότερο είναι να ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες και να ακούτε τις συμβουλές των πλοιάρχων.

 • τα κολλημένα στοιχεία ή οι επιφάνειες θα πρέπει να καθαρίζονται προσεκτικά με χαρτί από σμύριδα.
 • αφαιρέστε τη σκόνη και άλλα ξένα σωματίδια.
 • το σκληρυντικό και το κύριο συστατικό, που βρίσκονται σε διαφορετικά διαμερίσματα, αναμιγνύονται στις ίδιες αναλογίες. Το σετ περιλαμβάνει ένα δοχείο και μια σπάτουλα ειδικά σχεδιασμένα για αυτό.
 • ανακατέψτε καλά τα δύο συστατικά.
 • το διάλυμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 5 λεπτά, κατόπιν σκληραίνει και γίνεται εντελώς ακατάλληλο για χρήση.
 • μετά την εφαρμογή της κόλλας στις απαιτούμενες επιφάνειες, είναι απαραίτητο να πιέσετε σταθερά τα στοιχεία μαζί και να τα στερεώσετε σε αυτή τη θέση για 1-2 λεπτά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να μετακινήσετε έκανε, διαφορετικά η ραφή θα χάσει την ομοιομορφία και το σχήμα.

Πού να αγοράσετε;

Δεδομένης της δημοτικότητας του παραπάνω εμπορικού σήματος, η εύρεση αυτού του προϊόντος δεν είναι δύσκολη.Προσφέρεται τόσο από μεγάλες υπεραγορές κατασκευών όσο και από μικρά καταστήματα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το προϊόν από απόσταση μέσω του Διαδικτύου. Για να μην γίνετε θύμα απατεώνων και να μην ξοδέψετε χρήματα για ψεύτικο, επικοινωνήστε μόνο με τους επίσημους αντιπροσώπους της μάρκας.

Κατά την επιλογή ενός προϊόντος, φροντίστε να διαβάσετε την περιγραφή σε αυτό., τις προδιαγραφές μελέτης, το πεδίο χρήσης και άλλα δεδομένα. Είναι επίσης επιθυμητός ο υπολογισμός της απαιτούμενης ποσότητας της σύνθεσης. Εάν εργάζεστε για πρώτη φορά ή έχετε λίγη εμπειρία, συνιστάται να αγοράσετε το προϊόν με αποθεματικό για απρόβλεπτα έξοδα ή λάθη κατά την επισκευή.

Μετά την αποσυσκευασία, συνιστάται η χρήση της κόλλας αμέσως. Για αρκετούς μήνες, ανάλογα με τις συνθήκες στο δωμάτιο, το προϊόν μπορεί να παραμείνει κατάλληλο σε ερμητικά κλειστή συσκευασία.

Κριτικές

Στους ανοιχτούς χώρους του Δικτύου υπάρχουν πολλές αναθεωρήσεις σχετικά με την εποξειδική συγκολλητική ουσία μάρκας "Moment". Μετά την ανάλυση των θεματικών φόρουμ, των κοινωνικών δικτύων και άλλων πόρων, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των σχολίων είναι θετικό.

Περισσότερο από το 90% των χρηστών σημείωσε ότι η σωστή χρήση εποξειδικής σύνθεσης εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.Η σύνθεση συνδυάζει αξιόπιστα και μόνιμα μια ποικιλία υλικών. Στα υψηλά τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά προστέθηκαν ευνοϊκές τιμές, οι οποίες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη διανομή και τη δημοτικότητα του προϊόντος.

Περισσότερα για τα οφέλη και την εφαρμογή της εποξειδικής κόλλας της Moment, δείτε παρακάτω.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο