Τσέστερ καναπέδες

 Τσέστερ καναπέδες

Οι σύγχρονοι καναπέδες είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά υλικά, εκπληκτικά με ποικιλία χρωμάτων, ευρεία γκάμα μοντέλων. Αλλά πολλοί σχεδιαστές θα επιβεβαιώσουν ότι οι καναπέδες Chester είναι πάντα σε μη ανταγωνισμό. Είναι από τις πιο αρχαίες και πολυτελείς επιλογές για ταπετσαρισμένα έπιπλα.

Περιγραφή και ιστορικό του μοντέλου

Για πρώτη φορά, ο μεγαλοπρεπής καναπές του Τσέστερ εμφανίστηκε στο σπίτι του τέταρτου κόμης του Τσέστερφιλντ - Φίλιπ Ντόμπερ Στάνφοϊπ από τη δεκαετία του 70 του 18ου αιώνα.

Σύμφωνα με το μύθο, ο ίδιος ο αριστοκράτης εφευρέθηκε ο σχεδιασμός αυτού του έπιπλα και του έδωσε ένα όνομα. Το εξαιρετικό μοντέλο με το πρωτότυπο σχέδιο και το ελκυστικό γνήσιο δέρμα άρεσε πραγματικά την αγγλική ευγένεια.

Η εκπληκτική άνεση παρέχει μια μοναδική διαμόρφωση του πίσω μέρους του προϊόντος.

Οι καναπέδες Chester άρχισαν να αποκτούν να τονίζουν την πολυτέλεια του σπιτιού. Θα μπορούσαν να βρεθούν στα σπίτια πλούσιων ευγενών, στα κοινωνικά σαλόνια και στις αγγλικές λέσχες. Τα ανθεκτικά και αξιόπιστα προϊόντα διακρίνονται από την ανθεκτικότητα, τα οποία μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Η ιδιαιτερότητα των προϊόντων έγκειται στη δομή και τον έξοχο σχεδιασμό αυτού του καταπληκτικού, μαλακού και πρακτικού προϊόντος. Οι καπιτονέδες και η χρήση του φυσικού δέρματος προσελκύουν την προσοχή της ελίτ. Οι στρογγυλεμένες λαβές και πλάτη δίνουν την άνεση της επίπλωσης, καθώς είναι ήδη μια αγαπημένη παράδοση.

Η κομψότητα σε προσιτή τιμή είναι το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των μοναδικών ταπετσαρισμένων επίπλων. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές εμπνέονται από τους καναπέδες Chesterfield για να δημιουργήσουν αυθεντικά και κομψά μοντέλα μαλακών προϊόντων.

Divans Chester - μια μακρά ιστορία, η οποία έχει γίνει μια παράδοση. Εξακολουθούν να προτιμούν την ελίτ, καθώς και τους ιδιοκτήτες καλής γεύσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαμάντι βελονιά. Αρχικά, τα πρώτα μοντέλα είχαν χοντρότριχες σαν πληρωτικά, για αξιόπιστη σταθεροποίηση των οποίων ο καναπές ήταν καπιτονισμένος και οι προκύπτουσες κοιλότητες καλύφθηκαν με διακοσμητικά κουμπιά.Σήμερα, αυτή η τεχνική ονομάζεται "βελονιά μεταφοράς".
 • Τα μπράτσα ομαλά πηγαίνουν στην πλάτη και γίνονται στο ίδιο ύψος.
 • Τα υποβραχιόνια παρουσιάζονται με τη μορφή κυλίνδρων κυλίνδρων, τα οποία κοσμούν το πίσω μέρος του προϊόντος.
 • Λεπτά πόδια που είναι σχεδόν αόρατα.

Είδη

Ο καναπές Chester είναι σε μεγάλη ζήτηση για την ενσωμάτωση μιας ποικιλίας στυλ, τόσοι πολλοί κατασκευαστές δημιουργούν μια ξεχωριστή σειρά πολυτελών και πρωτότυπων μοντέλων.

Αρχικά, η έδρα του κλασικού μοντέλου ήταν καπιτονέ, αλλά αργότερα πολλά μοντέλα άρχισαν να διακοσμούν με ομαλά καθίσματα με τη μορφή άνετων μαλακών μαξιλαριών. Το ύψος των υποβραχιόνων μπορεί να είναι χαμηλότερο από το πίσω μέρος και τα πόδια του προϊόντος έχουν γίνει ελαφρώς υψηλότερα από πριν.

Η καινοτομία γίνεται αισθητή στη διακόσμηση των επικαλυμμένων επίπλων. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν μια ποικιλία μορφών για την πλάτη και τα υποβραχιόνια. Αλλά τα υποβραχιόνια, με τη μορφή βελονιών κύλισης και μεταφοράς, παραμένουν αμετάβλητα.

Καναπέδες Chester στη φόρμα μπορεί να είναι οι παρακάτω τύποι

Ευθεία καναπέδες

Η άμεση επιλογή είναι συνήθως διπλή ή τριπλή.

Γωνιακοί καναπέδες

Μεταξύ των σύγχρονων παραλλαγών μπορούν να βρεθούν και γωνιακά μοντέλα.Η συμπαγεια και η ευκολία ανήκουν στα πλεονεκτήματά τους. Χαρακτηρίζονται επίσης από την απλότητα του σχεδιασμού.

Καναπέδες με αγκυροβόλιο

Οι επιλογές χάλυβα εμφανίζονται με μια κουκέτα. Οι βολικοί μηχανισμοί μετασχηματισμού σας επιτρέπουν να επεκτείνετε εύκολα τον καναπέ για μια άνετη νυχτερινή ξεκούραση.

Τέτοια μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή σήμερα.

Καναπέδες τεσσάρων θέσεων

Για μια μεγάλη οικογένεια, ένας τετράκλιτος καναπές θα είναι μια ιδανική επιλογή. Φτάνει πλάτος σχεδόν τριών μέτρων, χαρακτηρίζεται από ευκολία και επιτρέπει σε όλους να βρουν ένα άνετο μέρος για να ξεκουραστούν.

Οθωμανικοί καναπέδες

Τα modular μοντέλα με οθωμανικά χαρακτηρίζονται από έναν άνετο και καλά σχεδιασμένο σχεδιασμό. Μπορούν ακόμη και να εγκατασταθούν σε μικρούς χώρους. Ένας πολυτελής καναπές Chester με έναν οθωμανικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακρίνει οπτικά ένα ευρύχωρο δωμάτιο σε ζώνες, και θα γίνει επίσης ένα αγαπημένο μέρος για να χαλαρώσετε με όλη την οικογένεια.

Αυτό το μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί στο κέντρο του δωματίου ή σε μικρή απόσταση από το παράθυρο.

Το εργοστάσιο εγχώριων επίπλων "Ladya" προσφέρει όμορφα μοντέλα καναπέδων Chester με Οθωμανούς. Είναι επικαλυμμένα με δέρμα και παρουσιάζονται σε διαφορετικά χρώματα.

Ένας βολικός μηχανισμός μετασχηματισμού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα άνετο διπλό κάθισμα.

Καναπές "Σουίτα" είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα. Ονομάζεται επίσης Botticelli Suite. Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός το καθιστά αναγνωρίσιμο μεταξύ των πολλών επιλογών για τα επικαλυμμένα έπιπλα. Ένας τέτοιος καναπές θα φέρει την αριστοκρατία στο εσωτερικό. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο, εξοπλισμένο με ποιοτικά εξαρτήματα και διακοσμημένο με πολυτελή ταπετσαρία. Κομψή σχεδίαση και μαγευτική εμφάνιση δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Υλικά

Chester καναπέδες - πολυτελή έπιπλα, έτσι ώστε να είναι κατασκευασμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο, επειδή αναφέρεται σε φιλικά προς το περιβάλλον, ανθεκτικά και αξιόπιστα υλικά.

Μεγάλη προσοχή κατά την επιλογή επικαλυμμένων επίπλων προσελκύει την ταπετσαρία της. Είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση, δίνει ένα ασυνήθιστο, πρωτότυπο ή εκλεπτυσμένο.

Γνήσιο δέρμα

Οι μοντέρνοι καναπέδες Chester είναι συχνά επικαλυμμένοι με φυσικό δέρμα.

Αυτά τα μοντέλα φαίνονται κομψά, εντυπωσιακά και αξιοσέβαστα.

Οικολογικό δέρμα

Το Eco-leather χρησιμοποιείται επίσης συχνά για την ταπετσαρία των καναπέδων Chester. Έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Η υφή τέλεια μεταφέρει την υφή του φυσικού δέρματος.
 • Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
 • Καλά διέρχεται ο αέρας που αυξάνει τις ιδιότητες υγιεινής αυτού του υλικού.
 • Η αυξημένη αντοχή στη φθορά σε σύγκριση με υλικά φυσικής και τεχνητής προέλευσης.
 • Ελαστικότητα και απαλότητα.
 • Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένο με βαμβάκι, φυσικό δέρμα και καλύπτεται από πολυουρεθάνη, το οποίο δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Απλότητα και ευκολία κατά τον καθαρισμό.

Βελούδο

Συχνά υπάρχουν καναπέδες, βελούδο χρησιμοποιείται για ταπετσαρίες. Βελούδινο ύφασμα φαίνεται κύρος, ζεστό και "ζεστό". Η υφή του όγκου και η πολυτελή λάμψη του βελούτου συνδυάζονται τέλεια σε όμορφα μοντέλα. Ο καναπές από ύφασμα με φινετσάτο αποτέλεσμα θα διακοσμήσει το κομψό εσωτερικό.

Αυτό το μοντέλο φαίνεται πολυτελές και πλούσιο.

7 φωτογραφία

Πλούσια

Ορισμένα μοντέλα έχουν βελούδινη επένδυση ως ταπετσαρία, η οποία χαρακτηρίζεται από την παρουσία μακρύς υπνάκο. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό και πυκνό. Παρουσιάζεται τόσο σε μονοφωνικές αποφάσεις όσο και σε χρωματικούς χρωματισμούς. Ο καναπές με βελούδινη ταπετσαρία είναι ευχάριστος στην αφή, φαίνεται κομψό και άνετο, χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή στη φθορά και ανθεκτικότητα.

Χρώμα διαλύματα

Κατά την επιλογή ενός καναπέ, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όχι μόνο στην κατασκευή, τα υλικά, αλλά και στη λύση χρώματος. Για τα φωτεινά δωμάτια μιας μικρής περιοχής είναι προτιμότερο να επιλέξετε τα επικαλυμμένα έπιπλα που να ταιριάζουν. Ένας λευκός ή μπεζ καναπές θα σας βοηθήσει να μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο, θα συνδυάζεται όμορφα με τους τοίχους και τα δάπεδα.

Για ευρύχωρα δωμάτια όπου θέλετε να τονίσετε οπτικά το καθιστικό, θα πρέπει να προτιμάτε τους καναπέδες που γίνονται σε ένα αντίθεση χρώμα σε σχέση με το συνολικό χρώμα του δωματίου.

Εάν είναι απαραίτητο να επισημάνετε οπτικά το χώρο καθισμάτων σε ένα μεγάλο δωμάτιο, τότε προτιμάτε έναν καναπέ, η ταπετσαρία του οποίου αντιβαίνει έντονα με το κύριο χρώμα του δωματίου. Μια καλή επιλογή θα ήταν τα επικαλυμμένα έπιπλα με κόκκινο χρώμα. Θα είναι το επίκεντρο του πολυτελούς σχεδιασμού της αίθουσας.

Η παραδοσιακή έγχρωμη λύση για κομψούς καναπέδες Chester είναι ένα καφέ-κόκκινο χρώμα με διαφορετικές εντάσεις. Η ποικιλία τους περιλαμβάνει περισσότερες από 40 αποχρώσεις, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε την ιδανική επιλογή για το γούστο σας, ξεκινώντας από καφέ και τελειώνοντας με πρωτοποριακό ασήμι.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν πολυτελή καναπέ ως κύριο στοιχείο του εσωτερικού, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην μοβ, πράσινη ή μπλε έκδοση. Κάθε έγχρωμη λύση θα φαίνεται λαμπερή σε σχέση με τις αποχρώσεις του φωτός.

Ελκυστικός και συγκρατημένος καναπές σοκολάτας. Αυτό το χρώμα συνδυάζεται αρμονικά με πολλές αποχρώσεις, δημιουργώντας εκπληκτικά σύνολα.

Και, φυσικά, ο μαύρος καναπές Chester θεωρείται κλασικός, προσελκύοντας την προσοχή με κομψότητα και μυστήριο.

Διαστάσεις

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές επικαλυμμένων επίπλων προσφέρουν καναπέδες Chester διαφορετικών διαστάσεων. Μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετική επιλογή για έναν άνετο χρόνο διαμονής για όλη την οικογένεια, καθώς και να πάρει ένα μικρό καναπέ που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό ενός μικρού δωματίου.

Οι μεγάλοι καναπέδες μπορούν να φτάσουν σε πλάτος 2240 και 2080 mm. Τα μοντέλα μέσου πλάτους είναι 1840, 1640 και 1440 mm. Οι συμπαγείς εκδόσεις είναι σχεδιασμένες για ένα άτομο και έχουν πλάτος 1100 mm.

Πώς να μαζέψετε τα χέρια σας;

Εάν θέλετε, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας άνετο και πρακτικό καναπέ στυλ Chester. Είναι απαραίτητο να παραλάβετε υλικά υψηλής ποιότητας και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες συναρμολόγησης του προϊόντος.

Ο καναπές Chester ανήκει στα κλασσικά μοντέλα, το highlight του βρίσκεται σε μια ελκυστική εμφάνιση. Η ταπετσαρία του προϊόντος ολοκληρώνεται με στρογγυλά κουμπιά, τα οποία δίνουν πρωτοτυπία και αυξάνουν την ανθεκτικότητα.

Πώς να φτιάξετε έναν αναλογικό καναπέ Τσέστερ;

Πρώτα πρέπει να επιλέξετε τα σωστά υλικά:

 • Ξύλινες σανίδες με διαφορετικά πλάτη. Η επιλογή του ξύλου εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση. Είναι καλύτερο να κατασκευάσετε το πλαίσιο του καναπέ από υλικά πρώτης κατηγορίας, αφού τα οπτικά ελαττώματα στη συνέχεια θα κρύβονται κάτω από την ταπετσαρία. Τα ισχυρότερα είδη δέντρων είναι η οξιά, η τέφρα και η δρυς.
 • Κορσική ταινία - ένθετο ακαμψία, η οποία χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην κατασκευή των επικαλυμμένων επίπλων. Μπορεί να αγοραστεί σε καταστήματα όπου πωλούνται εξαρτήματα επίπλων.
 • Φυσικό ή τεχνητό δέρμα για ταπετσαρίες.
 • Αφρώδες ελαστικό για εσωτερική γέμιση.
 • Κουμπιά και υλικό.

Μετά την απόκτηση όλων των απαραίτητων υλικών πρέπει να φροντίσετε το εργαλείο. Θα χρειαστείτε ένα συρραπτικό κατασκευής, παζλ ή πριόνι, μέτρο ταινιών και μηχανή λείανσης. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τα διαγράμματα και τα σχέδια.

Οι κανονικοί καναπέδες μπορούν να έχουν πλάτος 1190, 1770 ή 2200 mm. Το ύψος των προϊόντων είναι 40 εκ. Και με πλάτη 76 εκ. Το βάθος του καναπέ είναι 90 εκ. Οι καναπέδες Chester διαφέρουν στον τρόπο με τον οποίο είναι επικαλυμμένοι, διαφορετικά κατασκευάζονται ως πρότυπα μοντέλα καναπέδων.

Εάν θέλετε να κάνετε έναν καναπέ τύπου διπλώματος, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύστημα δίπλωσης.

Τα κύρια στάδια:

 • Δημιουργήστε ένα πλαίσιο. Σύμφωνα με το σχέδιο, προετοιμάστε σανίδες διαφορετικών μεγεθών, τρίψτε τους καλά και στερεώστε τους μαζί, σχηματίζοντας ένα ισχυρό και αξιόπιστο πλαίσιο.
 • Στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη, η οποία λειτουργεί ως αποσβεστήρας κραδασμών, και χρησιμοποιείται επίσης για τη στερέωση κουμπιών. Ανάλογα με το πού σχεδιάζετε να δημιουργείτε κοίλες κουκίδες, θα πρέπει να επισυνάψετε μια ταινία κουρτίνας εκεί.
 • Για να γεμίσετε. Συνήθως, ένα ή δύο στρώματα αφρώδους καουτσούκ εφαρμόζονται στην πλάτη και τα υποβραχιόνια, πάνω από τα οποία χρησιμοποιείται ένα συνθετικό νιπτήρα. Τα κουμπιά σήμανσης θα πρέπει να εκτελούνται στον πολυεστέρα.
 • Τυλίξτε το προϊόν, ενώ πρέπει να δημιουργήσετε συνημμένα. Από τη μία πλευρά το ύφασμα είναι σταθερό και στη συνέχεια τα κουμπιά εισάγονται κατά μήκος των γραμμών.
 • Στερέωση της βάσης κάτω από το κάθισμα. Μερικοί δάσκαλοι χρησιμοποιούν μια κορδέλα φασκόμηλο, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν ένα μπλοκ ελατηρίου.
 • Κάντε ένα κάθισμα χρησιμοποιώντας πυκνό αφρό, το οποίο καλύπτεται με την ίδια ταπετσαρία με το πλαίσιο του προϊόντος.
 • Καλύμματα συχνά φοριούνται πάνω από τον καναπέ. Προστατεύουν την ταπετσαρία από τη φθορά και μπορούν εύκολα να πλυθούν.

Μια πιο λεπτομερής διαδικασία κάνοντας έναν καναπέ Τσέστερ μπορεί να προβληθεί στο παρακάτω βίντεο:

Παραλλαγές τοποθέτησης στο εσωτερικό

Ο πολυτελής καναπές Chester ταιριάζει απόλυτα σε πολλούς εσωτερικούς χώρους. Συνδυάζει αρμονικά τη θηλυκότητα και τη βιαιότητα. Ένα όμορφο προϊόν, καλυμμένο με καφέ δέρμα, θα διακοσμήσει μια βιβλιοθήκη ή μια μελέτη.

Αλλά αν το καλύψετε με ένα γούνινο καπέλο και το βάζετε σε ένα φωτεινό καθιστικό, θα αλλάξει ριζικά και θα ταιριάζει απόλυτα στο δημιουργημένο εσωτερικό του δωματίου.

Η ευελιξία του καναπέ Chester σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε για δωμάτια τόσο σε κλασικό όσο και σε μοντέρνο στιλ. Τα ταπετσαρισμένα έπιπλα δεν χρειάζεται να τοποθετούνται κοντά στον τοίχο - μπορεί να γίνει μια εντυπωσιακή διακόσμηση εάν τοποθετηθεί στο κέντρο.

Όλα τα δερμάτινα προϊόντα φαίνονται ακόμα καλύτερα με την πάροδο του χρόνου, καθώς το παλιό τους δίνει αξιοπρέπεια. Το στυλ δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα και οι καναπέδες περνούν συχνά από γενιά σε γενιά.

Για ένα αυστηρά γραφείο ή βιβλιοθήκη, το κλασικό Τσέστερ είναι η ιδανική επιλογή. Συνήθως αγοράζονται μοντέλα σκούρων χρωμάτων, τα οποία φαίνονται αρμονικά σε ένα σύνολο με δερμάτινα αξεσουάρ, πολυτελή έπιπλα και ξύλινη επένδυση.

Για το σαλόνι είναι καλύτερο να αγοράσετε έναν καναπέ του φωτός ή φωτεινό χρώμα. Αυτά τα έπιπλα χρησιμοποιούνται ως το επίκεντρο της δημιουργίας ενός ελκυστικού εσωτερικού σχεδιασμού.

Μια καλή προσθήκη στον καναπέ θα είναι καρέκλες, για να ταιριάζει.

Οι καναπέδες Chester χρησιμοποιούνται συχνά για να ενσωματώνουν τη σύγχρονη, αποικιακή, κλασική ή λαμπερή κατεύθυνση του στυλ. Για τα κλασικά, αξίζει να αγοράσετε ένα υφασμάτινο ή δερμάτινο μοντέλο ουδέτερης απόχρωσης.

Οι καναπέδες φαίνονται όμορφα σε συνδυασμό με πολυθρόνες διακοσμημένες με floral εκτυπώσεις ή καρό.

Για το λαμπερό εσωτερικό χρησιμοποιούνται συχνά καναπέδες καλυμμένες με βελούδο. Οι σχεδιαστές προσφέρουν μοντέλα λευκού, μαύρου, πορφυρού και ακόμη και κόκκινου. Οι ασημένιοι και χρυσικοί καναπέδες φαίνονται εντυπωσιακοί και φωτεινές.

Για να συμπληρώσει ένα τέτοιο φωτεινό στοιχείο στο εσωτερικό θα βοηθήσει τις καρέκλες, που κατασκευάζονται σε μπαρόκ στυλ.

Για την ενσωμάτωση των εσωτερικών χώρων στις οδηγίες αποικιοκρατίας, οι καναπέδες των φυσικών χρωμάτων είναι ιδανικοί. Μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα από άμμο ή καφέ χρώμα, τα οποία αποτελούν ένα υπέροχο σύνολο σε συνδυασμό με ξύλινα ή ψάθινα έπιπλα. Για μοντέρνα στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επικαλυμμένα έπιπλα διαφορετικών αποχρώσεων, συμπεριλαμβανομένων φωτεινών και αχρωματικών χρωμάτων.

Ο καναπές Chester δεν θα είναι περιττός στο στυλ του κονστρουκτιβισμού, του μινιμαλισμού ή της υψηλής τεχνολογίας.

Κριτικές

Όταν επιλέγετε επικαλυμμένα έπιπλα, πολλοί αγοραστές προτιμούν κομψούς και αξιοσέβαστους καναπέδες Chester. Φαίνονται εξαιρετικά σε διαφορετικά στυλ, συχνά γίνονται μια φωτεινή προφορά ή ένα highlight του εσωτερικού.

Πολλοί χρήστες όπως η κλασική φόρμα, διότι σας επιτρέπει να διακοσμήσετε όμορφα το σαλόνι σε ένα παραδοσιακό ύφος. Ο πολυτελής σχεδιασμός, η απαλότητα της ταπετσαρίας, τα όμορφα διακοσμητικά στοιχεία βοηθούν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας άνεσης και άνεσης.

Ο καναπές Chester αντιπροσωπεύεται από μια ποικιλία μοντέλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοινό ξεκούραση ή ως κρεβάτι για ύπνο νύχτας. Οι καναπέδες είναι εξοπλισμένοι με άνετους και εύχρηστους μηχανισμούς μετασχηματισμού.

Πολλοί χρήστες σημειώνουν υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Το ξύλινο πλαίσιο είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό, και τα υφάσματα ταπετσαρίας έχουν πλούσια και κομψή εμφάνιση. Διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση. Οι καναπέδες Chester μπορούν να κληρονομηθούν από τους απογόνους τους, καθώς ο χρόνος τους δίνει μόνο ομορφιά και μεγαλείο.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στους καναπέδες του Chester. Τα πολυτελή υποβραχιόνια φαίνονται κομψά, όμορφα μαξιλάρια προσδίδουν γοητεία και άνεση.

Σήμερα υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων λύσεων, μεταξύ των οποίων κάθε αγοραστής θα είναι σε θέση να επιλέξει την ιδανική επιλογή. Για ένα φωτεινό δωμάτιο συνήθως αγοράζουν καναπέδες σε μπεζ τόνους. Φαίνεται όμορφο κόκκινο μοντέλο για τη διανομή ενός ευρύχωρου δωματίου σε ζώνες. Στο γραφείο αγοράζονται συνήθως καναπέδες καφέ, σοκολάτα ή μαύρο.

Εξαιρετική ποιότητα, μοναδικό σχεδιασμό, άνετοι και ανθεκτικοί μηχανισμοί, ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, λογικές τιμές τέλεια συνδυασμένες σε πολυτελείς και αξέχαστους καναπέδες του Chester.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο