Καναπέδες "Pinskdrev"

 Καναπέδες Pinskdrev

Σε μια ποικιλία εργοστασίων που παράγουν έπιπλα για το σπίτι, η πλοήγηση είναι αρκετά δύσκολη. Όλες προσφέρουν εκπτώσεις, όλες ισχυρίζονται ότι παράγουν έπιπλα υψηλής ποιότητας και τα παραδίδουν γρήγορα στο ίδιο το διαμέρισμα. Ο καθορισμός του ποιος λέει την αλήθεια και ποιος κρύβει δεν είναι εύκολος για τον καταναλωτή. Οι ειδικοί προτείνουν την επιλογή δοκιμασμένων εργοστασίων. Ένα από αυτά είναι η λευκορωσική εταιρεία Pinskdrev. Αυτό το άρθρο εξετάζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καναπέδων του, καθώς και μια επισκόπηση των πιο δημοφιλών μοντέλων.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η Pinskdrev Holding είναι ένας από τους ηγέτες στον κλάδο της ξυλουργικής. Εργάζεται στη Λευκορωσία από το 1880. Τα έπιπλα παράγονται από το 1959.Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, τα ονόματα και οι μορφές ιδιοκτησίας έχουν αλλάξει, αλλά η υπεύθυνη στάση απέναντι στα παραγόμενα προϊόντα παρέμεινε αμετάβλητη. Σήμερα το εργοστάσιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Η παραγωγή της είναι εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες από τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Φινλανδία.

Ο έλεγχος ποιότητας πραγματοποιείται σε κάθε στάδιο της παραγωγής καναπέδων. Οι συλλογές ενημερώνονται κάθε χρόνο, καθώς οι σχεδιαστές επιδιώκουν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας μόδας στη βιομηχανία επίπλων.

Το κύριο χαρακτηριστικό των επικαλυμμένων επίπλων του εργοστασίου της Λευκορωσίας "Pinskdrev" είναι η παράδοξη συσχέτιση "ελιτισμός σε προσιτές τιμές". Οι καλοί και καλοί καναπέδες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά πωλούνται σε τιμές προσιτές στους περισσότερους αγοραστές με πολύ διαφορετικά εισοδήματα.

Η εταιρεία έχει ορίσει σαφώς τις προτεραιότητες. Τα έπιπλα κατασκευάζονται μόνο από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, οι κατασκευαστές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το μέγιστο φυσικά υφάσματα, δέρμα, ξύλο. Τα εξαρτήματα, τα οποία είναι αξιοσημείωτα για άριστη ποιότητα, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, αξίζουν επίσης προσοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος εγγύησης που ορίζει ο κατασκευαστής είναι 18 μήνες, ενώ τα περισσότερα εργοστάσια δεν μπορούν να προσφέρουν περίοδο εγγύησης μεγαλύτερη από ένα έτος. Αυτό το πλεονέκτημα είναι πολύ ελκυστικό για τους καταναλωτές.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του κατασκευαστή είναι ένα αναπτυγμένο δίκτυο αντιπροσωπευτικών γραφείων στη Ρωσία, τις χώρες της πρώην ΚΑΚ, στην Ευρώπη. Η παράδοση πραγματοποιείται σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας μας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πάει οπουδήποτε για τον παραγγελθέντα καναπέ.

Είδη

Το "Pinskdrev" παράγει καναπέδες διαφόρων χρήσεων, διαστάσεων και μοντέλων. Μέχρι σήμερα, το εργοστάσιο μπορεί να προσφέρει περίπου δώδεκα γωνιακά καναπέδες κρεβάτια για καθημερινό ύπνο. Είναι εξοπλισμένα με διάφορους μηχανισμούς μετασχηματισμού. Όλα τα μοντέλα ("Helene", "Athena", "Arena" και άλλα) είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα για νυχτερινή ξεκούραση. Είναι άνετα, μέτρια μαλακά, ορθοπεδικά.

Εάν θέλετε να βάλετε στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα ένα τριών θέσεων καναπέ, τότε είναι καλύτερο να θεωρήσετε έναν κυβερνήτη των συνολικών επίπλων, οι καλύτεροι εκπρόσωποι των οποίων θεωρούνται τα μοντέλα Ricci και Michael. Αυτοί είναι καναπέδες που έχουν σχεδιαστεί με τη βοήθεια ενός κλασικού μηχανισμού - "βιβλίο".

Μερικοί τριπλοί καναπέδες είναι εξοπλισμένοι με ένα ή δύο τραπέζια. Για καθημερινό ύπνο, είναι επίσης κατάλληλες. Σε αυτή τη συλλογή μπορείτε να βρείτε έπιπλα για σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Ένα διαμέρισμα υψηλής τεχνολογίας μπορεί να διακοσμηθεί με τρίκλινο δέρμα Chesterfield και ένα κλασικό δωμάτιο με τρίκλινο δωμάτιο Luigi.

Οι άμεσοι διπλοί και τριπλοί καναπέδες και πολυθρόνες μπορούν να αγοραστούν σε ανταγωνιστικές τιμές ως μέρος των μαλακών σετ επίπλων. Ο κλασικός καναπές Canon 1 με δύο πολυθρόνες μπορεί να αγοραστεί μόνο για 24 χιλιάδες ρούβλια και το σετ Isabelle 2, το οποίο περιλαμβάνει ένα πολυτελές τριπλό δερμάτινο καναπέ και μια όχι λιγότερο κομψή πολυθρόνα, κοστίζει λίγο περισσότερο από 125 χιλιάδες. Κάθε αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει μια διαθέσιμη επιλογή.

Ένα μικρό διαμέρισμα θα διακοσμηθεί με έπιπλα μικρού μεγέθους κατασκευαστών από τη Λευκορωσία. Σε αυτό μπορούν να αποδοθούν πολυάριθμοι οθωμανοί, σκαμνιά, γωνίες κουζίνας και πάγκοι. Όχι μόνο πολυάριθμα ευρήματα σχεδιαστή είναι ελκυστικά κατά τη δημιουργία μοντέλων μικρού μεγέθους, αλλά και της τιμής τους. Οθωμανοί "Vilia 1" με δύο μαξιλάρια θα κοστίζουν μόνο 17.500 ρούβλια.

Δημοφιλή μοντέλα

Μεταξύ των δημοφιλών μοντέλων που επιλέγονται πιο συχνά από τους Ρώσους καταναλωτές, υπάρχουν διάφοροι καναπέδες:

"Matisse"

Πρόκειται για έναν γωνιακό καναπέ, ο οποίος διατίθεται σε τρεις εκδόσεις.Υπάρχει ένα "Matisse" σπονδυλωτό, με μηχανισμό πρόσδεσης και πρόσφυσης. Ο ίδιος ο καναπές έχει μήκος αγκυροβολίας 2100 mm και πλάτος 1,480 mm. Το κόστος του μοντέλου είναι περίπου 72 χιλιάδες ρούβλια.

Το "Matisse" σε μια ακριβότερη έκδοση έχει σημαντικό μέγεθος. Το μήκος του είναι μεγαλύτερο από 3 μέτρα, ενώ το προηγούμενο μοντέλο είναι μικρότερο. Για το λόγο αυτό, αυτή η έκδοση του Matisse δεν είναι πλέον ταξινομημένη ως τριπλή, αλλά ως τετράκλινος καναπές. Το κόστος της είναι από 92 χιλιάδες ρούβλια.

"Matisse" στην τρίτη έκδοση είναι το πιο ακριβό από αυτή τη σειρά, το κόστος της είναι πάνω από 116 χιλιάδες ρούβλια. Αλλά είναι το μεγαλύτερο: μήκος - 3400 mm, πλάτος - 1960 mm. Δεν ισχύει για παραλλαγές ορθής γωνίας ή αριστεράς γωνίας, όπως τα δύο προηγούμενα μοντέλα. Ένα τέτοιο προϊόν γεμίζει δύο γωνίες ταυτόχρονα.

Πέντε καθίσματα θα είναι ένα εξαιρετικό καταφύγιο για μια μεγάλη επιχείρηση που θα συγκεντρωθεί στο σαλόνι, και το μήκος της αγκυροβόλησης (σχεδόν 3 μέτρα) και το πλάτος (1480 mm) κάνουν αυτόν τον καναπέ μια εξαιρετική επιλογή για έναν καλό καθημερινό ύπνο.

Και στις τρεις εκδόσεις, το Matisse είναι εξοπλισμένο με φαρδιά υποβραχιόνια, ράφια, ξύλινα πόδια υψηλής ποιότητας, επενδεδυμένα με πανί.

"Βαϊμάρη

Αυτός είναι ένας μεγάλος γωνιακός καναπές, κατασκευασμένος στο μοντέρνο νεανικό στυλ. Το πλάτος του είναι 1660 mm και το μήκος του είναι 3320 mm. Ο μηχανισμός - "eurobook".Τοποθετώντας τη γωνία δεν είναι δεμένη στην αριστερή ή δεξιά πλευρά, είναι καθολική.

Ο καναπές δεν είναι αρθρωτός. Είναι σχεδιασμένο για σαλόνια, καθώς διαθέτει 6 καθίσματα και για συνεχή ύπνο. Εύκολα φιλοξενεί δύο ενήλικες για να χαλαρώσετε. Τα υποβραχιόνια είναι μαλακά, πολύ άνετα. Περιλαμβάνονται - μεγάλα και μικρά μαξιλάρια, κατασκευασμένα με το ίδιο στυλ. Το κόστος ενός καναπέ είναι περίπου 60 χιλιάδες ρούβλια.

"Nicole"

Πρόκειται για έναν ευθεία καναπέ, πολύ εξελιγμένο, εξαιρετικά κατάλληλο για ρομαντικούς, στα κομψά πόδια. Ανήκει στην κατηγορία των τριπλών, αλλά δεν μπορεί να καυχηθεί με μεγάλες διαστάσεις. Το μήκος του είναι 2500 mm, πλάτος - 1020 mm.

Ο καναπές δεν μεταμορφώνεται. Μπορεί να αγοραστεί σε διάφορα χρώματα, με και χωρίς μαξιλάρια. Στο κιτ στον καναπέ μπορείτε να σηκώσετε την καρέκλα "Nicole", κατασκευασμένη με το ίδιο ύφος. Το κόστος ενός καναπέ - από 68.000 ρούβλια.

"Carolina"

Πρόκειται για ένα γωνιακό καναπέ, το μήκος του οποίου υπερβαίνει τα 3700 mm. Δεν είναι αρθρωτό. Το κλασικό στυλ με το οποίο κατασκευάζεται αυτό το μοντέλο θα χωρέσει εύκολα σε μια ποικιλία εσωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων γραφείων. Αριθμός κλινών - 2, καθίσματα - 5. Περιλαμβάνονται μαξιλάρια. Το κόστος του μοντέλου είναι από 91 χιλιάδες ρούβλια.

"Uno"

Πρόκειται για ένα ίσιο μικρό καναπέ για το καθιστικό, παιδικό δωμάτιο. Το μήκος του είναι 2350 mm, πλάτος - 1090 mm. Ανήκει στους τριθέσιους καναπέδες-μετασχηματιστές. Ο μηχανισμός "tick-to-tack" είναι επικαλυμμένος με μαλακό, ευχάριστο ύφασμα. Οι πλευρές είναι αφαιρούμενες.

Το κόστος ενός καναπέ - από 68.000 ρούβλια. Με το μοντέλο, μπορείτε να πάρετε μια καρέκλα, που γίνεται με το ίδιο ύφος.

"Safari"

Αυτός είναι ένας γωνιακός καναπές με έναν οθωμανικό στο νεανικό ύφος. Το μήκος του είναι 2630 mm, πλάτος 1800 mm. Ο μηχανισμός μετασχηματισμού είναι "δελφίνι". Η πλάτη είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης. Αυτός ο καναπές θεωρείται διπλός. Τα μαξιλάρια σε ένα σετ δεν πάνε, μπορούν να παραγγελθούν ξεχωριστά. Το κόστος είναι περίπου 65 χιλιάδες ρούβλια.

Διαστάσεις

Τα υφιστάμενα διεθνή πρότυπα για το μέγεθος των καναπέδων υποχρεώνουν τους κατασκευαστές να συμμορφώνονται με ορισμένες αναλογίες στην παραγωγή επίπλων, καθιστώντας ευκολότερο για τους καταναλωτές την πλοήγηση στο κύριο θέμα - το μοντέλο που σας αρέσει να βρίσκεται στο σωστό δωμάτιο ή να ταιριάζει;

  1. Γωνιακοί καναπέδες - το μεγαλύτερο μεταξύ των "αδελφών τους". Για να μπορούν να κοιμούνται άνετα, ο καναπές πρέπει να έχει ένα μέγεθος αγκυροβόλιου σε αναλογία μήκους και πλάτους τουλάχιστον 195 × 140 cm. Τα μεγάλα και συμπαγή βαρέλια έχουν σχεδόν πάντα μήκος μεγαλύτερο από 3 μέτρα.
  2. Ευθεία καναπέδες Είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξετε, επειδή δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να φανταστείτε πώς θα σταθούν οι πλευρικές ενότητες, σκεφτείτε αν η γωνία του καναπέ θα κλείσει το παράθυρο. Ωστόσο, εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος των υποβραχιόνων, τα οποία παράλληλα χρησιμεύουν ως υποστηρίγματα και τραπέζια. Οι ευθείες καναπέδες "Pinskdreva" συμμορφώνονται πλήρως με τα διεθνή πρότυπα διαστάσεων, ενώ οι ελάχιστες διαστάσεις της προβλήτας για τα περισσότερα μοντέλα κυμαίνονται μεταξύ 130-140 cm πλάτους και 190-200 cm.
  3. Μικροί καναπέδες, πτυσσόμενα κρεβάτια, οι οθωμανοί έχουν επίσης τις δικές τους καθορισμένες παραμέτρους, τις οποίες ακολουθούν αυστηρά οι κατασκευαστές. Ένα μήκος 190-200 cm και πλάτος 130-140 cm είναι οι ελάχιστες τιμές για ένα πτυσσόμενο κρεβάτι.

Υλικά

Το Λευκορωσικό εργοστάσιο Pinskdrev χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας. Κάθε καναπές έχει πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν όχι μόνο την ποιότητα του τελικού προϊόντος, αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του.

Για πλαίσια και ενότητες χρησιμοποιούνται στερεό ξύλο, μοριοσανίδες, κόντρα πλακέ, μοριοσανίδες, ινοσανίδες. Για ταπετσαρίες - μια ποικιλία υφασμάτων: βελούδο, ζακάρ, σενίλλη, κοπάδι. Οι λευκορωσικοί δερμάτινοι καναπέδες και τα έπιπλα με ταπετσαρίες είναι σε μεγάλη ζήτηση.faux δέρμα. Πολλά μοντέλα του εργοστασίου Pinskdrev συνδυάζουν επιτυχώς τα δερμάτινα στοιχεία με ταπετσαρίες υφασμάτων.

Κριτικές

Πολλοί χρήστες προτείνουν καναπέδες από αυτόν τον κατασκευαστή. Υψηλή ποιότητα των επίπλων σημειώνεται, προσιτές τιμές κάνουν τους ανθρώπους ευτυχείς και η ποιότητα των εξαρτημάτων είναι ξεχωριστή. Οι λαβές των κουτιών από λευκά είδη δεν πέφτουν, οι μηχανισμοί μετασχηματισμού είναι αξιόπιστοι, εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι καναπέδες αυτού του εργοστασίου της Λευκορωσίας, σύμφωνα με τους χρήστες του Διαδικτύου, είναι εύκολο να διπλωθούν και να διπλωθούν.

Αυτοί οι άνθρωποι που συναρμολόγησαν τα έπιπλα αυτού του κατασκευαστή μόνοι τους, με τα δικά τους χέρια, σημειώνουν ότι όλα έγιναν σωστά, ενώ το υλικό με εξαρτήματα παρουσιάζεται από το εργοστάσιο στο σύνολό του - ακόμα και με περιθώριο.

Τα έπιπλα είναι εκπληκτικά ανθεκτικά. Ακόμα και τα λακαρισμένα μέρη, τα οποία συνήθως εμφανίζονται γρατσουνιές, μετά από 10 χρόνια συνεχίζουν να παραμένουν άθικτα.

Η συνολική βαθμολογία των καναπέδων "Pinskdrev" είναι 5 βαθμοί από 5. Η πρακτικότητα με την ποιότητα αξιολογείται επίσης με τον ίδιο τρόπο. 4 βαθμοί από τους 5 χρήστες δίνουν για το κόστος. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι θέλουν φθηνότερα, αλλά δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά τον συνδυασμό τιμής και ποιότητας.

Μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερα μοντέλα των καναπέδων Pinskdrev στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο